Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Görelim bakalım Trabzonspor üzerinden şov yapan zenginlerimizi.
Versinler parayı.
çok güzel proje. Ne kadar gelir sağlasak kardır.
nevzat aydın yine sağolsun yine en güzel şekilde desteğini verdi. Keşke diğerleri de onun gibi olsa.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Ağaoğlu, Varlıbaş, Hacıosmanoğlu, Ulusoy, Ofton, Cevahirler ilk aklıma gelenler dünya kadar ihale alanlar her biri en az 20 milyon bağışlamalı.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam fırtınaKesesine bereket. Darısı diğerlerine.
2. Nevzat da 5 milyon ateşledi.
Şaka bir yana başkanın kafası çalışıyor..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmedigim icin soruyorum, Ne kadar Trabzonlu is adami var?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trabzonluysa binlerce var her yerde.Kocaeli de benim akrabalardan sadece 5-7 tane Dolar Milyoneri Is adamlari var.Ama hangisi verir dersen hicbirinden emin degilim.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 04.05.2022, 22:51.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu mu ? Trabzonlu mu?
Trabzonluysa binlerce var her yerde.Kocaeli de benim akrabalardan sadece 5-7 tane Dolar Milyoneri Is adamlari var.Ama hangisi verir dersen hicbirinden emin degilim.
Gesendet von iPhone mit TapatalkHY67...
Yorum
-
herkes bir şekilde destek veriyor da peyüg başganımız ihoyu bu listelerde hiç göremiyoruz.. acaba gizli mi yapıyor hayrını?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum