Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi sıra taraftarda. Şampiyonluk geldi ve artık İstanbul lobisi üstümüze çullanacak. Biz ne başkanı ne hocayı ne yöneticileri kendi aramızda tartışmaya açmamalıyız. Bir karar alıyorlarsa gönül rahatlığıyla almalılar. Yeri geldi eleştirilmek pahasına transfer yapmadılar, yeri geldi taraftarın nefret ettiği oyuncuları, tepki pahasına getirdiler ama kulübü zarara sokup günü kurtaracak refleksler göstermediler.

Bazen başkan da saçmalıyor, farkındayım. Ama biz eleştirilerimizi yıkıcı yapmayacağız ki bu düzen yıkılmasın. Eğer başarırsak bu hoca bize 2. yıldızı alacak, göreceksiniz. Baktılar ki seneye de yıkamıyorlar KUNTZ kim diye ortalığı alt üst edip, hocayı milli takıma almak için çalışma yapacaklar. Hep B-C-D planlarımız olmalı, hep.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Aslında Başkan Abdullah hocanın ve Ertuğrul Doğanın düşüncelerine yatsın kalksın dua etsin. Ertuğrul Doğan olmasa Ünal,Newton,Çimşir çapsızlarından sonra bir diğer çapsız Tamer Tuna geliyordu bu takımın başına. Trabzonspor’un bugün bu durumda olmasında en büyük pay sahibi Abdullah hocayla çalışmazsak istifa ederim diyen Ertuğrul Doğandır. Abdullah hoca yazın gelecekti fakat teknik direktörlük abartılacak bir şey değil bu takım Newton’la da şampiyon olur diyen Başkan başarıda çok pay sahibi değildir. Yinede yaşattıkları için ayrım yapmadan hepsine teşekkürlerimizi sunmak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında Başkan Abdullah hocanın ve Ertuğrul Doğanın düşüncelerine yatsın kalksın dua etsin. Ertuğrul Doğan olmasa Ünal,Newton,Çimşir çapsızlarından sonra bir diğer çapsız Tamer Tuna geliyordu bu takımın başına. Trabzonspor’un bugün bu durumda olmasında en büyük pay sahibi Abdullah hocayla çalışmazsak istifa ederim diyen Ertuğrul Doğandır. Abdullah hoca yazın gelecekti fakat teknik direktörlük abartılacak bir şey değil bu takım Newton’la da şampiyon olur diyen Başkan başarıda çok pay sahibi değildir. Yinede yaşattıkları için ayrım yapmadan hepsine teşekkürlerimizi sunmak gerekiyor.
        Gelinen noktada 3ude ayni olcude basarilidir. Hatta baskan bir tik onde bile olabilir. Sonucta son karar baskanindir her zaman. Her seye ragmen Abdullah hocayi getiren baskandir. Istemese gelmezdi.

Yorum

• Bugüne kadar ki en büyük sorunu iletişimci ki nadiren de olsa saçmaladığı oluyor yine ama çok kırıldı öyle böyle değil. Açıkçası duracağını hiç düşünmüyordum ama doğru yapı onun bu kötü huyunu bile düzeltti. Hocaya ve Ertuğrul doğana ne kadar teşekkür etse az. Fakat onların emeği büyük diye başkan es geçilecek değil elbette. Kendisi iyi bir trabzonsporlu ve güven veren biri olmasa Ertuğrul doğan istifa eder ben bu adamla çalışmam kendi ekibimi kurup aday olacağım derdi öyle yapmadı ikna etti başkanı ve güzel bir yola girdiler. Başkan da eminim artık rahatlamıştır. Ortada bir akıl yoksa istesen de istemesen de kendi aklını kullanmak zorunda kalırsın. Veya kötü yapı içinde ulan benim bunlardan ne eksiğim var ki diye düşünebilirsin. Başkan da bir süre bu yanılgıyla yönetti kulübü. Şimdi ise kafası rahatladı. Düşünmesine gerek kalmadı. Kulübün yönetimsel işleriyle ilgileniyor kulüpler Birliği vs bürokrasi kısmına geçti gibi. Transfer işlerinde Ertuğrul başkan etkin. Sadece çok doğru durarak ve kaliteli insanlara güvenerek başarılı olunabileceğini göstermiş oldu aslında ülkedeki diğer insanlara. Göz önünde hiç durmadığı halde başarısı herkes tarafından bilinen ve takdir edilen bir noktaya geldi. Umarım bundan sonra da böyle devam eder sayın başkan.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Aslında Başkan Abdullah hocanın ve Ertuğrul Doğanın düşüncelerine yatsın kalksın dua etsin. Ertuğrul Doğan olmasa Ünal,Newton,Çimşir çapsızlarından sonra bir diğer çapsız Tamer Tuna geliyordu bu takımın başına. Trabzonspor’un bugün bu durumda olmasında en büyük pay sahibi Abdullah hocayla çalışmazsak istifa ederim diyen Ertuğrul Doğandır. Abdullah hoca yazın gelecekti fakat teknik direktörlük abartılacak bir şey değil bu takım Newton’la da şampiyon olur diyen Başkan başarıda çok pay sahibi değildir. Yinede yaşattıkları için ayrım yapmadan hepsine teşekkürlerimizi sunmak gerekiyor.
            bir insanin bu yorumu yazabilmesi icin kisisel bir husumetinin olmasi gerekir.sonuc geldikten sonra konusmak her zaman kolay.abdullah hoca basarisiz olsaydi yine elestirilecekti.ahmet agaoglu'nun yaptigi baskanligi bu kadar kucumsemek gercekten tuhaf.son 25 yilda bu kulube gelmis en iyi baskan.adam geldi geleli hep zirveye oynadik,hep mucadeleci ve yarisci bir takim olduk.akbil'e kaybettigimiz sezon bile biraz sansli olsaydik huseyine ragmen yine sampiyonduk..pandemi,son virajda takimin onemli ayaklarinin sakatlanmasi vs..
            bu takimin basarisindaki en buyuk pay sahibi ahmet agaoglu'dur.adam baskan otesi var mi?basarisiz oldugunda kendisi basarili oldugunda baskasi.boyle bir bakis acisi olamaz.
            koca bir nesil resmi sampiyonluk goremeden gocup gidecegiz derken adam cikip uc sene icinde takimi hep zirvede tuttu ve sonunda takimi sampiyon yapti..ustelik bunu istanbul takimlarinin harcadigi paranin yarisiyla veya daha aziyla basardi.ayni anda uc istanbul takimini aglatti.
            bir neslin ruyasini gerceklestirdi.bunu basaran adama sadece sapka cikarilir.sagligi elverdigi surece o makamda oturmali.sonrasinda gorevi ertugrul dogan'a devretmeli.

Yorum

• Adam ilk geldigi zaman ne dedi. Bana 3_4 yip musaade edin, sonra sampiyonluga oynayacagiz dedi.
              Ben trabzonspor eger bir gun sampiyon olacaksa Ahmet agaoglu ile olabilir demistim, ama sampiyon yapilacagimiza inanmamistim (bir sekilde engelleniriz diye dusundum hep).
              Gercekte bu sene eze eze sampiyon olduk sayilir.
              Tesekkurler baskanim. Verdiginiz sozu tuttunuz. Tabi asbaskan Ertugrul doganin da katkisi cok buyuk bu sampiyonlukta.
              Abdullah hocanin katkisini ise kelimelerle anlatmak cok zor. Simdiden efsanelerimiz arasina girdi.
              Ahmet agaoglu geldikten sonraki puan durumu ortaya konulsa lider trabzonpor olabilir.(o acidan bakmak lazim)

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halbuki şampiyon olabilmek için vasat kariyerinde bir tek Trabzon'da parlayabilmiş adamların sözleşmelerini yenilerken milyonları 2'şer 3'er savurmamız gerekiyordu
                Naber?

Yorum

Bu bahsettiğin mevzuların gerçekliğini nereden biliyoruz?

1- Bu takım Newton'la da şampiyon olur
                  2- Abdullah Avcı olmazsa istifa ederim

cidden merakımdan soruyorum, trol bir soru değil.
                  Özkan Sümer

Yorum

• Efsane başkan.

Kabul etmek lazım ki en büyük şansı VAR sistemi oldu ama adını kulübün efsanelerine yazdırmayı başardı.
                    En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 24.03.2022, 22:23.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu bahsettiğin mevzuların gerçekliğini nereden biliyoruz?

1- Bu takım Newton'la da şampiyon olur
                      2- Abdullah Avcı olmazsa istifa ederim

cidden merakımdan soruyorum, trol bir soru değil.
                      Benim kendimce kaynağım var hocam o ayrı ama zaten bunlar o dönem basına yansımıştı.

Yorum

Benim kendimce kaynağım var hocam o ayrı ama zaten bunlar o dönem basına yansımıştı.
                        He ok. Ben bu tarz şeylere %0 itibar ediyorum, sana da tavsiye ederim. Basına yansıyan şeylerin trabzonspor iç siyasetiyle alakadar olduğunu defalarca gördük
                        Özkan Sümer

Yorum

• O söylentilerin çogu sallamadir ama TamerTuna'yi getirmek istedigi söylentisi çok fazla dillendirildi her yerde, onun gerçek olma olasiligi var sanirim, eger gerçekten öyleyse fâciânin esiginden dönmüsüz, baskani çok konuda elestiririm ama bunu yakistiramadim kendisine, aklinin ucundan bile geçmisse hakâret yaa
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O söylentilerin çogu sallamadir ama TamerTuna'yi getirmek istedigi söylentisi çok fazla dillendirildi her yerde, onun gerçek olma olasiligi var sanirim, eger gerçekten öyleyse fâciânin esiginden dönmüsüz, baskani çok konuda elestiririm ama bunu yakistiramadim kendisine, aklinin ucundan bile geçmisse hakâret yaa
                            Orada şöyle bir örnek var;
                            Üst düzey hocalar, kim ne derse desin çok maliyetli oluyor ve bundan çekinmiş olması da doğal. Hepimiz biliyoruz ki Abdullah Hoca %90 mükemmellikte bir etki bıraktı ama 1 senenin külfeti de ciddi ölçüde oldu. Karşılığını fazlasıyla vermiş olması bir önceki deneyimi dolayısıyla soru işaretini engellemiyor. Kabul edelim %80'imiz Abdullah hoca geldiğinde benzer hisler içerisinde olduk.

Tamer Tuna olmaması ciddi manada ucuz atlattık dedirtiyor. Fakat başkanın başarımızdaki etkisi de gereğinden fazla fazla küçümseniyor.

Örneğin:
                            *Ayağının tozuyla maaş bütçesini küçültmeyi herkes yapmaz(Bakın yapamaz değil yapmaz). Sonuçta, kendi cebinden maaş dağıtmıyor, uzun vadeli borç bulup öncekiler gibi bizi daha derin krize sokabilirdi. Sorumluluk onda iken küçülmeye gitmesi çok önemliydi ki bütçeden fazlasını harcayan cebinden öder kararı bence devrim niteliğinde bir karardı.
                            *Burak ve Onur konusunda alınan karar, herkese rağmen alındı. Bu çok küçümsendi fakat en doğru işlerden birisiydi. Kabul edelim, çok kişi 5-0 yenilen bir hocanın arkasında durmazdı.
                            *İlk 2 senesi taraftarı da karşısına alacak şekilde mali açıdan kulübü rahatlatan adımlar attı. İkinci sene şampiyonluğa oynamayı aklımızın ucundan bile geçirmiyorduk ama oynadık.
                            *Geçen sene özellikle kaçan şampiyonluk üzerine panik yapmaması ve beklenti küçültmesi yine küçümsenen bir olay ama son ana kadar doğru adımlar için bekledi altını çiziyorum.
                            -Vitor Hugo'yu haraç mezat aldık.
                            -Bakasetas'ı afedersiniz bedavaya aldık, 3 milyon avro maaş ödeniyordu İstanbul'da biz bonservise ödedik.
                            -Djaniny'yi serbestken aldık.

Bunlar şampiyonlukta çok etkin oyuncular. Kalanları için başkanın tavrını da yazayım:

*Uğurcan: Pek ala yabancı bir kaleci alıp forma vermek için erken diyebilirlerdi. Uğurcan'a formayı verdiklerinde, Alanya'da 3:0'da iken 46'da girip 3:4 bitiren, kasımpaşadan 5 yiyen bir kaleciydi, çabuk unutuyoruz.
                            *Dorukhan: Bu kadar para verilir mi diye çok eleştirildi, sanırım şu an hepimiz hemfikiriz 2-3 katına değecek kadar harika bir oyuncu.
                            *Hamsik: Hayatımda bu kadar erken bitirdiğimiz bu kadar büyük bir transfer hatırlamıyorum. Transfer sezonu başlamadan Hamsik'i almıştık, kim ne derse desin başarıdır.
                            *Abdülkadir Ömür: Şampiyonlukta çok büyük bir etkisi var. Satılsaydı veya kiralansaydı, bu sezon baka düştükten sonra çok zorlanacaktık.
                            *Parmak-Türkmen: Bu süreci harika yönetiyor. Bakın örnek vereyim daha önceki yol ayrımlarımızda bildiğiniz kulübe azılı düşman kazandırdık. Bu bizim sempatimizi bitiren şey.

Çok örnekler verebiliriz. Olumsuz örnekleri var mı? Var. Örneğin: Futbolcularla basın önünde yapılan röportajlarda bazen delirtiyor. Alanya maçında yaptığı hareket falan hiç yakıştıramadığım şeyler.

Eddie Newton ile başlayan sezon hakkında sanırım çoğu kişiden farklı düşünüyorum. Abdullah hoca ile başlasaydık, beklentimiz ve sabrımız asla aynı olmayacaktı ve ben eminim ki Abdullah Hoca çok yol ayrımlarına gelecekti. Abdullah Hocanın geliş zamanlaması başarısından bile daha önemli bu başarıda. Tabi ki başkanın şansı da yaver gitti. Bu bilinçli alınmış bir karardır demek komik olur ama beklenti küçülteceğim sezonda asla Abdullah Avcı ile başlamam ben de olsam...
                            Eğri oturup doğru konuşalım ki Özkan Sümer'den bu yana en iyi yönetildiğimiz dönemi yaşıyoruz. Daha iyisi elbette olabilir ama eldeki adaylarla olmayacağını %100 söyleyebilirim...
                            Özkan Sümer

Yorum

• [MENTION=52851]bilginsem[/MENTION]
                              ya tamam ayrintilara girersek olumlu taraflari daha çoktur ama olumsuzlar da az buz seyler degil... benim demek istedigim ne olursa olsun Avci kötü bir son mâcerâ yasamis olsa da Tuna falan kepâzeliktir bunun savunulacak bir tarafi yok... kendisinin olumlu bir geçmisi basarisi var mi yok, nasil onu yakistirmis hem de Newton sonrasi valla çok ilginç, felâketin esiginden dönmüsüz
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim yavaş yavaş şampiyonluk için kollarını sıvarken, bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve asbaşkan Ertuğrul Doğan ile bir araya geldi. Bu buluşmada kadroda bulunan futbolculara gelen teklifler ve yeni sezon için yapılacak transferler için yol haritası belirlendi. 2022-2023 sezonu hayırlı olsun mesajı verildi.

2010-2011'de Sadri Şener yönetiminin yaptığı kadroyu dağıtma hatasını bu yönetim yapmaz. Yukarıda gönderdim haberi.

Bizans takımları bir girdap içinde dönüp dursunlar. Önümüzdeki 2-3 sezona daha ambargo koyarız.
                                aynen öyle abi yalnız şöyle bir mevzu var istanbul takımlarına kıyak yapabilirler. ligin marka değeri artsın diye harcama limitlerinde falan tolerans geçiyorlar.
                                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 25.03.2022, 21:34.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X