Önce rıdvan sonra hıncal sonra okay saldırdı, tamamına yakını satılmış medya spor yazarlarını TEK TEK hakettiği yere yolladık, resmen fişlerini çektik pul kadar değerleri kalmadı.
Ben en çok buna seviniyorum, ülkede ahlakıyla mücadele eden tek takımdık, şimdi batan futbolu da İNŞA EDECEK BİZİZ, önce leşleri temizleyip…
Trabzona gelecekmiş belgesel çekimi icin. Rahatlığa bak benim sevincime heyecanima bok atacak sonra kalkıp sehrime gelecek
Başkanım Hocayla anlaş, Avrupa tarihine geçersiniz(Türkiye yi 1,5 yılda bitirdiniz)
Kabul edelim Avcı muazzam planlamacıymış. Parmak bir top oynuyor, Kayserinin hücum-defans tüm herşeyinde var, 2. Gol tamamen tıkanan yerden topu taşıdı verdi pas-golDiabate-Flavio herkesn istediği adamlarKiralama ile üstüne para verip kovduklarımızı şimdi değerlendirtiyor, bu muazzam plan işi ve Avcı sonrası gördük bunları kabul edelim
Başkan her döneminde üstüne koydu, Yusuf Ömür Uğurcan Sörloth hepsi Başkanın eseri ama Avcı da hergün üstüne koyuyor Maşallah
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Icerde disarda herkesin agzini kapatti forumda onceki baskanin yalakaligini hunharca yapanlar bile ortalarda yoklar sesleri cikmiyor bir tanesi arada bir kapi deliginden bakip arka kapidan cız vizyon budur iste klubun anahtarlarini yapilan sozlesmeler ile oyunculara vermek degil ,baskani yonetimi hocayi kutluyorum..agaminoglu diye dalga gecerken millet basari gelecekse bu baskan ile gelecek sabır dedim yanilmadim adini tarihe altin harflerle yazdirmasina az kaldi..simdi isi daha zor cunku zirvede artik simarmadan devam yanlis yaptiginda egosuna yenildiginde sapittiginda karsisinda once beni bulur , senelerdir yazdigim gibi aslolan klubun basarisi devamliligidir sahislar gelip gecicidir bize simdiye kadar bu ruya sezonu yasattigin icin emegi gecen herkesle birlikte sana da sonsuz tesekkurler az kaldi sampiyonluk horonunu kurmaya..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Sen hangi gruba giriyorsun pampa onu merak ettim şimdi?
Bursaspor,Tamer Tunayı postalamış panpa,Ahmet Ağaoğlu duymasın Abdullah Avcıyı gönderip,yerine getirmeye çalışmasın,Newton ile yarım kalan işini tamamlama niyeti Ertuğrul Doğan başkandan geri dönmüştü.
Bunu biliyorsun ve halen Ahmet Ağaoğlunu bu başarıya ortak ediyorsan sen hangi gruba giriyorsun panpa.
Bursaspor,Tamer Tunayı postalamış panpa,Ahmet Ağaoğlu duymasın Abdullah Avcıyı gönderip,yerine getirmeye çalışmasın,Newton ile yarım kalan işini tamamlama niyeti Ertuğrul Doğan başkandan geri dönmüştü.
Bunu biliyorsun ve halen Ahmet Ağaoğlunu bu başarıya ortak ediyorsan sen hangi gruba giriyorsun panpa.
Ben bunları bilmeme rağmen salağa yatan geri zekalı grubuna giriyorum, senin benim postuma mesaj yazmak için puan kaybı yaşamamızı farkettigimi de görmezden geliyorum, bu arada sana da Güllü den Sabah Olmadan parçasını gönderiyorum panpa, hadi bir dahaki puan kaybında görüşürüz.
şikecilerin forumundan bir alıntı nasılda gözlemliyorlar
'' Bu sezon özelinde ciddi şekilde kollandıkları bir gerçek ama Trabzon´un bu sezonki şampiyonluğu adeta ders niteliğinde.
Geçen sezon yarışa ilk devreden havlu attıktan sonra ne yaptıklarını sıralayalım. Biz de bu sene ilk yarıdan havlu attık bakalım hangilerini yapacağız.
* Gelecek sezon takımı çalıştıracak hocayı takımın başına getirdiler * Eksik bölgeleri transfer yapılacak mevkileri belirlediler * Bu mevkilere uyacak kaliteli bonservisi elinde oyuncularla sezon bitiminde anlaştılar * Sezon başı antrenmanlara takıma alışmış hoca ve takımın %90´ı hazır şekilde girdiler. Aynı dönemde üç büyük takımın da hocası belli değildi. * Shörloth gibi tam bu ligin oyuncu santraforu alamayınca beklemeyip benzer profilde alt modeli Cornelius´u aldılar * Devre arasına farklı önce girmelerine rağmen rehavete kapılmayıp yine eksik 3 bölgeye takviye yaptılar
Bu nedenle kendilerinden nefret etsem de Trabzon şampiyonluğuna seviniyorum. Kafası çalışan yöneticilere başarı formülünü gösteriyor. Önceki sezonki Beşiktaş şampiyonluğu mesela plansızlık kaos içinde eğrisi doğrusuna denk geldiği için olmuştu. Bizim vizyon başkan da bu şansı her zamanki beceriksizliği ve iş bilmezliğiyle " transfer sezonu sonunda ne fırsat transferleri çıkacak bekleyelim" şeklinde yorumlamıştı. Umarım bu sefer doğru hamleler nedir görmüştür. ''
şikecilerin forumundan bir alıntı nasılda gözlemliyorlar
'' Bu sezon özelinde ciddi şekilde kollandıkları bir gerçek ama Trabzon´un bu sezonki şampiyonluğu adeta ders niteliğinde.
Geçen sezon yarışa ilk devreden havlu attıktan sonra ne yaptıklarını sıralayalım. Biz de bu sene ilk yarıdan havlu attık bakalım hangilerini yapacağız.
* Gelecek sezon takımı çalıştıracak hocayı takımın başına getirdiler * Eksik bölgeleri transfer yapılacak mevkileri belirlediler * Bu mevkilere uyacak kaliteli bonservisi elinde oyuncularla sezon bitiminde anlaştılar * Sezon başı antrenmanlara takıma alışmış hoca ve takımın %90´ı hazır şekilde girdiler. Aynı dönemde üç büyük takımın da hocası belli değildi. * Shörloth gibi tam bu ligin oyuncu santraforu alamayınca beklemeyip benzer profilde alt modeli Cornelius´u aldılar * Devre arasına farklı önce girmelerine rağmen rehavete kapılmayıp yine eksik 3 bölgeye takviye yaptılar
Bu nedenle kendilerinden nefret etsem de Trabzon şampiyonluğuna seviniyorum. Kafası çalışan yöneticilere başarı formülünü gösteriyor. Önceki sezonki Beşiktaş şampiyonluğu mesela plansızlık kaos içinde eğrisi doğrusuna denk geldiği için olmuştu. Bizim vizyon başkan da bu şansı her zamanki beceriksizliği ve iş bilmezliğiyle " transfer sezonu sonunda ne fırsat transferleri çıkacak bekleyelim" şeklinde yorumlamıştı. Umarım bu sefer doğru hamleler nedir görmüştür. ''
Bence çok komik. Birader fikirlerin var övmek durumunda hissetmişsin bunu kaleme almak istemişsin bırak işte gerçek fikrin değil orda "kollanmak" kelimesini kullanmak düz yaz geç
Bi hakemhatasımetre gibi bir alet olsa eminim ki yine bizden fazla geleceksiniz
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 09.03.2022, 17:10.
Trabzonspor taraftarı ikiye ayrılır,bilinç seviyesi yüksek,kulübü ile ilgili gerçeklere hakim ve kimin ne yaptığına hakim olanlar bir de tıpkı tvlerde ve youtube ortamında hiç bir bilgisi olmayan ve sadece konuşmak için konuşan spor yazarları gibi olanlar.
Allahtan gerçekler enindne sonunda herkes tarafından öğreniliyor,kimin bugünkü başarının ana mimarı Abdullah Avcıyı istediği kimin karşı çıktığı gibi eninde sonunda herkes herşeyi öğreniyor.
Yorum