Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mya'nın dahil olmaması şaşırttı. Gerçi son zamanlarda aktif de değildi sanırım hiç sesi soluğu çıkmıyordu
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Yeni Liste
      Ekli dosyalar

Yorum

• Zeyyat Kafkas Sadri Şener'in ekibinde de vardı sanki. 2010-2011 yılında.
        Yanlış hatırlamıyorsam.

(UEFA)

Yorum

• Çok zayıf bir liste. Genç ve dinamik isimleri görmek isterdim.

Birhan Emre Yazıcı
          Ömer Saral
          Nevzat Aydın
          Nevzat Kaya

vs vs..
          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 02.12.2021, 11:22.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Listeye bak sanki Yomraspor yönetim kurulu

Yorum

• Ağaoğlu'nun yeni yönetim listesi şu şekilde oluştu;

Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu, Şemsettin Hancı

Yedek Üyeler: Lokman Sadıklar, Ertuğrul Özarman, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekçi, İbrahim Aydın

KİMLER DEĞİŞTİ?

Böylelikle mevcut yönetimde bulunan Mehmet Yiğit Alp, Emin Kahraman, Sertaç Güven, Ahmet Fikret Gökhan, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Eda Lermi Zorer yeni yönetim listesinde yer almazken mevcut isimlerden Lokman Sadıklar ise yedek üyeler listesinde yer aldı.Bu isimlerin yerlerine yeni yönetim listesinde asil olarak Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacı Haliloğlu, Şemsettin Hancı eklendi.

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yani liste öyle büyük bir hayal kırıklığı ki...

Yönetim kurulu oluşturulmamış, yönetim kurulu listesine adam doldurulmuş.

Muhtemelen "şampiyonluk süreci" kısmında çatlak ses istenmedi. Malum yerlere "şuraya ses etmeyecek adam yazın" dediler...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok zayıf bir liste. Genç ve dinamik isimleri görmek isterdim.

Birhan Emre Yazıcı
                  Ömer Saral
                  Nevzat Aydın
                  Nevzat Kaya

vs vs..

Nevzat Aydın İstanbulda Başkanla görüşmüş. Yönetime girmek istememiş.

Yorum

• Çok kalitesiz bir yönetim yaptılar ama bana göre doğru olanı yaptılar. Zaten Trabzonspor’u 2 kişi yönetiyor biri Ağaoğlu diğeri Ertuğrul Doğan. Muhtemelen şampiyonluk yolunda kimsenin sesi çıkmasın diye o yüzden güçsüzler yazıldı listeye.

Yorum

• Trabzonspor'da 3. Ahmet Ağaoğlu dönemi başladı! https://beinsports.com.tr/haber/trab...donemi-basladi
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• Hayirli olsun tekrardan bu is yonetim kurulu ile olsa istanbul takimlari basdan asagi godaman adamlardan olusuyor sonuc?akli basinda 3 adam yeter de artar klubu yonetmek icin.. gecen sene bu zamanlar agamin oglu istifa diye yikiliyordu buralar bu sene cit cikmiyor bir ozru hak ediyor baskan buyuk lokma yiyeceksin buyuk soz konusmayacaksin demek ki onlara kalsa hersey sil basdandi..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hayırlı olsun öncelikle Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetime

Paralı yöneticiden daha çok ikili ilişkileri iyi olan, konuşmayı bilen ve en önemlisi sponsor bağlantıları iyi olan yöneticiler lazımdı takıma. Ben isim isim tanımam kimseyi ama uzun vadede kulübe adamakıllı projelerle gelecek isimlerdir umarım bu kişiler.

Bu arada dün kongrede 10-11 pankartı olayı çok saçmaydı. Tamam İbrahim Bey bu süreçte çok faydalı işler yaptı emeği yok sayılamaz ama artık kulübü bu havadan uzak tutmak lazım. Gereksiz işlere girmek can yakar ileride. Odağımız net ve belli diye düşünüyorum.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Aydın İstanbulda Başkanla görüşmüş. Yönetime girmek istememiş.

Sallamayalım
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sallamayalım
                              Ahmet Ağaoğlunu ve Nevzat Aydını İstanbul da bir restoranta görmüşler. Hem miş le yazdım dikkatini çekerim.
                              En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 05.12.2021, 18:15.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet Ağaoğlunu ve Nevzat Aydını İstanbul da bir restoranta görmüşler. Hem miş le yazdım dikkatini çekerim.
                                Her yalan haberi miş ile açıklarsanız vay halimize
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X