Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atalay, seçilir seçilmez bilmiyorum ama Hükümet tarafından sevildiğini veya destekleneceğini hiç sanmıyorum. Her ne kadar spor yazsa da Karar gazetesinde yazıyor ayrıca Babacan’ın partisini öven açıklamaları var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Istersen muhalifin krali olsun, Oflu baskan istemiyorum, kendim dâhil
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Atalay denen herif en güçlü olduğu zamanda bu kulübe ne faydası olmuş ki şimdi olsun?

Son derece rahatsız edici, yükselişi ve arka planda kalışı malum tarihlerle son derece uyumlu bir profil. Kesinlikle uzak durulması gereken çok rahatsız edici hatta mide bulandırıcı bir adaylık bu bana göre. Tepine tepine aziz yıldırımla fb galibiyetine sevinen birisi ya ben çok rahatsızım bu herifin adaylığa cüret edebilmesinden.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kürsad Tüzmen de aday olacakti çekil dediler,, nedenini de söylemisti kendince, ama dogru ama yalan fbyi falan düsürecegini söylüyordu...
          Adam kendi bolgemin takimi olan mersininde adi geciyor onuda dusururum gozunun yasina bakmam sucu varsa demisti 2 si de veto edilip bir kukla getirildi
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam mehmet atalay karar da yaziyor. karar bildigim kadariyla davutogluna yakin degilmi ? bilmedigimden soruyorm ?
            Valla kardeşim kimin, kimin safına geçtiğini inan ki bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey var ki Atalay'ın iyi ve dürüst bir insan (bir siyasetçinin olabileceği kadar diyelim) olduğu fakat bildiğin bir kurşun asker olduğudur. Bu adama üst'ünden yat emri gelsin anında yatar, kalk derseler ayağa fırlar. Tam bir görev adamı, memur. Diğerleri en azından az da olsa dolaylı da olsa el altından da olsa bir direnç gösterdi/gösteriyor otoriteye karşı. Atalay'a talimat gelsin ertesi gün kulüp binasının kapısında kırmızı halılarla Aziz Yıldırım'ı bile karşılar. Bence
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu adamı tanımam etmem hiç hemde. Ama bakınca acayip bir güvensiz adama benziyor. Amacı Trabzonspor derdi trabzonspor olacak bir adama benzemiyor.

Yorum

• Yeni Abdulkadirler derken?
                Şimdiki ne ki yenisi ne olacak?
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• siyasilerin para aklamak için kurmuş olduğu kukla bir kulübe karşı şampiyonluğu vermek, Trabzonspor tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni Abdulkadirler derken?
                    Şimdiki ne ki yenisi ne olacak?
                    Benim başkana dair görüşüm belli de burda bir seyler söylemek istedim.

Abdulkadir kulübe 20 milyon euronun üzerinde bonservis teklifi getirmiş bir oyuncu, daha ne olmasini bekliyordunuz ki?

Yorum

• Arkadaşlar. Biliyorsunuz. Ben bizim başkana çok giydirdim bu zamana kadar. Klipler çektim karikatürler çizdim.

Ama çoktan beri aleyhinde hiç bir yazı yamıyorum. Dikkatinizi çekmiştir. Çünkü bizim başkan 2019 da hata yaptım dedi. Bu bana yeter. Hatalarından bir insan ders çıkarırmış.

Bu sezon sonuna kadar başkanın arkasındayım. Aralık ayında seçilmesini ümit ederim.

Yolumuz şampiyonluk yolu!

Yorum

• Şimdi sen çıkıp Ali Koç'a tek kelime etmeyecek misin?..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Başkan sesssiz kalma!
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Bırakalım havlasınlar. Muhatap olmamasını doğru buluyorum, konuştukça elimize hiçbir şey geçmedi.

Yorum

• Sakin muhattap olma Baskan. Afkurup dursunlar!
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Berat'a o soruyu soran terbiyesiz için açıklama yok.

Haklı kazandigin maç sonrası devletin kanalında holiganlik yapan Rıdvan Dilmen için açıklama yok.

Giresun maçında 35 ye Mert Hakan 2. sarıdan atılmamış , Hatay maçında Kim elle kesmiş penaltı verilmemis. Bu adamlar utanmadan dün ki maç sonrası algı yaratıyor da sen niye susuyorsun arkadaş. Bu sekilde susarak şampiyon falan olamazsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X