Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sezon kaçan şampiyonluk ve akabinde alınan küme düşmenin kaldırılması kararına karşı kulübün haklarını yeterince savunamadı olgusu orada durduğu sürece "başkan" tartışılır.

Geri kalan tüm konular ayrı bu konu apayrı.

Moral olarak hala toparlanamadık.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Savaş ismi yazmamış ama bir süredir Önder Bülbüloğlu'nun başkan adayı olacağı konuşuluyordu.
      Tam bir capsizdan kurtulmadan diğeri geliyor
      Sormazlar mi şu ana kadar sayısız yönetimde bulundun katma değer olarak ne ürettin ki şimdi başkanlığa aday oluyorsun?
      Sormazlar ve seçerler
      Komedi gibi takımız
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tam bir capsizdan kurtulmadan diğeri geliyor
        Sormazlar mi şu ana kadar sayısız yönetimde bulundun katma değer olarak ne ürettin ki şimdi başkanlığa aday oluyorsun?
        Sormazlar ve seçerler
        Komedi gibi takımız
        Orası karışık. Çünkü taraftar grupları veya basına yakın yönetici her zaman kendisini parlattırmanın yolunu bulur. "Kulübe şu kadar para verdim, oyuncu serbest kalmadan önceki gün ödemesini cebimden yaptım..." diyen makuldur. Çünkü toplum olarak zengini, parayı konuşmayı severiz.

Kulüp yöneticisi bu insanlar, profesyonel çalışan değil. Performansını nasıl değerlendireceğiz? Ne üretip üretmediklerini bilemiyoruz ki. "Suk'u ben transfer ettim" demez kimse. Ama söz konusu Sorloth'sa iş değişir... Sturridge'le, Mikel'le uçaktan birlikte inenler övülür.

O yüzden her değerlendirme (Bence) yüzeysel kalıyor.

Aralık 2015 kongresi öncesinde, BMN'den hatrı sayılır bir ekiple Meydan'da istişare yapıyoruz. Gündüz Ertuğrul Pide, akşam Selim Pastanesi ve Panagia'da... O gün orada genelde dinleyici konumundaydım. İsim vermeyeceğim, en yakın dostlarımız dahil M. Usta için "Şöyle iyi, böyle zengin, öyle vizyonlu" dedi. Aynı kişiler, ilk transfer dönemindeki tercihleri nedeniyle bir anda "Hain" oldu. Yüzeyselden kastım işte bunlar... Ya da gündelik diyeyim...

NOT: Seçimi kaybetti diye, protokolden ayrılırken Trabzonspor'un kaybetmesine "Ya Oğuz, işte böyle yenerler senin Trabzonsporunu" diye sevinen büyük başkan adayları ve eski yöneticiler gördü bu gözler. Belki öfkeyle, belki ironik olarak söyledi. Ama ne olursa olsun, denmez. Lider olacaksan, ona göre hareket edeceksin. Ben o kişiyi burada yüz kişiye sorsam, doksanı "Abi, o adam çok iyi, keşke başkan olsa" der. Bu performans kriteri sayılır mı, bilmiyorum.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Haklısınız bu dediklerinizden çıkan yegane şey ortada kulüp geleneği olmadığıdır.
          Burak ve onuru teneke bağlayarak gönderenler sadece Burak in haksız olduğunu söyledi durdu.
          Yönetemedik diyemedi mesela sonrası işler iyi gidince kapandı mevzu

Bana göre artık eski yöneticilik yapmış adamların TS de baskan olması doğru değil.
          Camia dinamikleri diyecem ama ortada ne camia var ne dinamik
          Bize altyapısı ile transfer politikası ile yönetim ilkeleri ile devrim yapacak adam lazım
          İstemediğimiz kadar amatörlük gördük yenisine karnımız biraz tok
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklısınız bu dediklerinizden çıkan yegane şey ortada kulüp geleneği olmadığıdır.
            Burak ve onuru teneke bağlayarak gönderenler sadece Burak in haksız olduğunu söyledi durdu.
            Yönetemedik diyemedi mesela sonrası işler iyi gidince kapandı mevzu
            Ben hep aynı şeyi söyledim, YÖNETEMEDİLER...

Şota Hami Ünal Tolunay Ogün Abdullah Benim futbol tarihinde gördüğüm KASTİ TEK FAUL yapmamış, kasti tek maç yatmamış, sakat nazlanması yapmamış adamlar, KOVULDULAR, yönetemedi hatta korktu zamanın hırsız yamyamları

Onur Tekke Gökdeniz ise bana göre futbol kalitesi-savaş anlamında en zor dönemde HERŞEYLERİNİ verdiler, hep ahlaki değerleri yüksekti ufak hataları da olsa, YÖNETEMEDİLER, kovdular

Yattara Selçuk Burak Egemen Jaja Teofilo ÜLKE LİGİNİN apaçık üstünde adamlardı düşman edilerek kovuldular...

Karaktersiz sevimsiz leş Volkan demirel, Belöz iti, Lugano çamuru fb de Melo , Şükür, Bülent çamuru gs de nice çirkefler KORUNDU VE HEP GÖREV VERİLDİ çetede..

Yattara-Onur-Gökdeniz besbelli özlemiş, çağırıp görev veren Başkan YÖNETEBİLİRSE kral olur...
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben hep aynı şeyi söyledim, YÖNETEMEDİLER...

Şota Hami Ünal Tolunay Ogün Abdullah Benim futbol tarihinde gördüğüm KASTİ TEK FAUL yapmamış, kasti tek maç yatmamış, sakat nazlanması yapmamış adamlar, KOVULDULAR, yönetemedi hatta korktu zamanın hırsız yamyamları

Onur Tekke Gökdeniz ise bana göre futbol kalitesi-savaş anlamında en zor dönemde HERŞEYLERİNİ verdiler, hep ahlaki değerleri yüksekti ufak hataları da olsa, YÖNETEMEDİLER, kovdular

Yattara Selçuk Burak Egemen Jaja Teofilo ÜLKE LİGİNİN apaçık üstünde adamlardı düşman edilerek kovuldular...

Karaktersiz sevimsiz leş Volkan demirel, Belöz iti, Lugano çamuru fb de Melo , Şükür, Bülent çamuru gs de nice çirkefler KORUNDU VE HEP GÖREV VERİLDİ çetede..

Yattara-Onur-Gökdeniz besbelli özlemiş, çağırıp görev veren Başkan YÖNETEBİLİRSE kral olur...
              Bu kısma katılıyorum.

Tek itirazım, gelenek oluşturmak sadece yönetmekle ilgili değil. Daha doğrusu siz burada yönetmeyi idare etmekle aynı kefeye koymuşsunuz. Burak'ı, Parmak'ı kovmak yönetememek değildir. Aksine iyi ve tekrarı durumunda gelenek oluşturabilecek bir tavırdır.

Topu sadece yönetimlere atıyoruz. Trabzonspor taraftarı, şehri geleneklerine ne kadar bağlı? Ne kadar saygılı?

Volkan, Lugano, Melo gibilere Trabzonspor'da göz yumulup gelecek olan başarıya ben kendi adıma en fazla turp sıkarım. Gerek yok.
              En son jönts tarafından düzenlendi; 08.05.2021, 17:04.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kısma katılıyorum.

Tek itirazım, gelenek oluşturmak sadece yönetmekle ilgili değil. Daha doğrusu siz burada yönetmeyi idare etmekle aynı kefeye koymuşsunuz. Burak'ı, Parmak'ı kovmak yönetememek değildir. Aksine iyi ve tekrarı durumunda gelenek oluşturabilecek bir tavırdır.

Topu sadece yönetimlere atıyoruz. Trabzonspor taraftarı, şehri geleneklerine ne kadar bağlı? Ne kadar saygılı?

Volkan, Lugano, Melo gibilere Trabzonspor'da göz yumulup gelecek olan başarıya ben kendi adıma en fazla turp sıkarım. Gerek yok.
                Fatih Akyel’i sindirmiş, bizi satıp giden Burak’a tekrar kucak açmış ve Mert Günok transfer edilsin diye bekleyen mensupları olan taraftarız.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Akyel’i sindirmiş, bizi satıp giden Burak’a tekrar kucak açmış ve Mert Günok transfer edilsin diye bekleyen mensupları olan taraftarız.
                  imza.

Yorum

• Fazla söze gerek yok. Defolup gitsen yeter.
                    You Will Never Walk Alone
                    Liverpool F.C

Yorum

• Abartili Agaoglu elestirileri anlamakta zorlaniyorum. Nefret boyutuna ulasmis ithamlari hak ettigini düsünmüyorum
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abartili Agaoglu elestirileri anlamakta zorlaniyorum. Nefret boyutuna ulasmis ithamlari hak ettigini düsünmüyorum
                        Herkese aynı mesafede onlar :]
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mert Günok bize karşı kaçırdığım bir edepsizlik mi etmiş ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010-2011 fb kadrosundaydı, benim için yeterli. Colman’ın penaltısını kurtarmıştı ilk maçta.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mert gunokun ben karakter olarak hicbir sıkıntılı durumunu hatırlamıyorum, gayet efendi birine de benziyor.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abartili Agaoglu elestirileri anlamakta zorlaniyorum. Nefret boyutuna ulasmis ithamlari hak ettigini düsünmüyorum
                                Buna katılıyorum, defolsun-gitsin vs bizim milletin hepsinde bu var. Siyasette Erdoğan gitsin de Kıbrıs’ı versek olur diyen milyonlar var(burada Erdoğan’a bir övgü yok ey okuyanlar)...

AÄŸaoÄŸlu gitsin, tamam, ama yerine plan ne?

Meşhur hikayedir, GAZA GETİRİLİP Avrupa’da eğitime gönderilip laylay loma düşen jöntürkler 30 sene uğraştı Abdülhamiti devirmek için, devirince de mal gibi kaldılar ve dünyanın en aptalca işiyle dünyaya savaş açan faşist katil Almanlarla savaşa girdiler(karşıda Abd İngiltere Rusya İtalya vs vs herkes var)

Yetmedi Çanakkale de tüm askerleri limon von sanders emrne verip 1-2 gün Almanlar zaman kazansın diye 250 bin şehit verdirdi, diğer cephelerde de

Bu değişmez kardeşim, mevcut rahatı yerinde olanlar dışardan gaza getirilir(ülke iyi demiyorum eyy muhalifler) daha iyisi olsunu arayıp yapıcı eleştirmez, ölllll gitttttt defooolll DEDİRTİLİR...

Ağoğlu gitse de gelenin PLANI YOKSA isimler boş bana göre
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X