"A kaliteli" hakemler hangi takim belirlenmisse onu sampiyon yapiyorlar. Hakemlerle sampiyon olmus Basaksehir de bu destegi cekince en az Sergen kadar A kaliteli teknik direktörü sutlanip küme mücadelesi veren bir takim haline dönüsebiliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"A kaliteli" hakemler hangi takim belirlenmisse onu sampiyon yapiyorlar. Hakemlerle sampiyon olmus Basaksehir de bu destegi cekince en az Sergen kadar A kaliteli teknik direktörü sutlanip küme mücadelesi veren bir takim haline dönüsebiliyor.
Ülke ligi çöp oldu, Bjk bizim 2020-2011 kadrosuyla 10 maç yapsın, 5 i farkla 5 i normal mağlubiyet alır..
38 lik atiba sıradan Larin gol kralı oluyor, şampiyon oluyor hakem desteğiyle...
Rıdvan yavşağının gelmiş geçmiş en iyi kanat dediği Nwakaeme yanında Sörloth Uğurcan Sosa gibi mevkisinin en iyileri şampiyon olamıyor hakemsiz...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Tabi canım. Sergen Yalçın yardımcı antrenör olarak çalıştı senelerce ve sonrada gel teknik direktör ol dediler!!!!
Sergen Yalçında kimmiş Hüseyin Çimşirin yanında.
Hüseyin Çimşir dediğin teknik adam Sivasspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Y. Malatyasporda teknik adamlığı öğrenip Trabzonsporun başına geçti. O kadar çok takımda çalışarak tecrübe edindi ve kendini geliştirdi. Haklısınız.
Sergen denen adam kovulan teknik direktörün yardımcısıydı ve tabiki kovulan teknik adamdan daha tecrübeli. Ben nasıl göremedim bunu. Demekki çıraklığı bitirmeden Usta olunuyormuş Beşiktaş gibi bir kulüpte. Bu Beşiktaş çok amatörce yönetiliyor yahu. Adamlar teknik direktörlük tecrübesi edinmemiş bir yardımcı Sergeni takımın teknik patronu yaptılar.
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de Sergen B bile değil C kalite, Okan ve Eröle ergenler bize geaaal derken ben ikisi de çöp-sistemin büyüttüğü sıradan adamlar demiştim, linç yedimdi
Ülke ligi çöp oldu, Bjk bizim 2020-2011 kadrosuyla 10 maç yapsın, 5 i farkla 5 i normal mağlubiyet alır..
38 lik atiba sıradan Larin gol kralı oluyor, şampiyon oluyor hakem desteğiyle...
Rıdvan yavşağının gelmiş geçmiş en iyi kanat dediği Nwakaeme yanında Sörloth Uğurcan Sosa gibi mevkisinin en iyileri şampiyon olamıyor hakemsiz...
Vallahi. Ben Alanyaspor maçını çok iyi hatılıyorum. Maçın videosu bile var. İsterseniz kalemize gelemeyen Alanyasporun Hüseyin Çimşirin dahice değişiklerle kalemize hücum ettiğini herkese göstere bilirim!!!!!
Evet. Kalemize gelemeyen Alanya Çimşirin müdahelesiyle kalemizi ablukaya nasıl aldığını kimse unutmasın!!!!
Biz o maçı alsaydık daha maç kayıp etmezdik!!!! O maç bizim belimizi büktü!!!! O maç demem yanlış. Hüseyin Çimşir belimizi büktü!!!
Yorum
-
Allah aşkına. Şu değişikliklere bir bakın (kaleci hariç)!!!
Sörloth yorulmuş. Önde top tutan bir tek Abdülkadir Ömür var. O sahadayken Alanyaspor defansı ileri gelemiyordu. Magician Hüseyin Çimşir Abdülkadir Ömürü 90 da çıkarıp Serkan Asanı onun yerine oyuna alınca iş bir anda değişti.
Önde top tutamaz olduk ve her öne atılan top duvardan döner gibi kendi kalemize gelmeye başladı. Alanyaspor atak üstüne atak yaptı. Şut üstüne şut atmaya başladı.
Ben bile rahat koltukta maçı izlerken gol geliyor ulan diyerek tv nin başına geçtim ve Çimşire ağzıma geleni söylemeye başladım. Dikkatinizi çekerim. Gol gelmeden önce. Çünkü gol geliyorum diyordu.
Ve sonunda gol geldi. Yanımdakiler bile sen Çimşirden daha iyi analiz ediyorsun maçı dediler. Bunu ilkokul öğrenciside görüyordu.
Sen önde top tutamazsan top sadece senin ceza sahasında dönerse şansa bir top girer. Nitekimde öyle oldu!!!
Çimşir bizi yaktı!!!!
Yorum
-
Çimşir konusunda ne desen haklısın, azıcık toptan anlayam bir adam Çimşir gibi suyunun suyunun suyu ile şampiyonluk iddiası varken devam ediyorsa 2 sebebi vardır;
1. Şampiyon olmak istemiyordur
2. Çoook büyük kandırılmış-etrafı sarılmıştır,Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimşir konusunda ne desen haklısın, azıcık toptan anlayam bir adam Çimşir gibi suyunun suyunun suyu ile şampiyonluk iddiası varken devam ediyorsa 2 sebebi vardır;
1. Şampiyon olmak istemiyordur
2. Çoook büyük kandırılmış-etrafı sarılmıştır,
Kerameti kendinde gördü başkan.
KAraman ile olan başarının tamamını kendine yazdı. Sıfır kalibre bir hoca ile de ben varken aynı başarıyı alırım dedi.
Biz olgusunu kaybeden, ben diyen herkes böyle ibretlik bedeller öder.
O bedeli öderken biz de bedele ortak olduk.
Maalesef.
Yorum
-
Karaman'ın ne başarısı varmış ki Ağaoğlu kendine yazsın..Güldürmeyin..
Çimşir tercihinin de bencillikle egoizmle "ben" ile bir alakası yok..
Ağaoğlu'nun bir yanı var..Kaliteden önce ucuz işçiliği baz alan bir yanı..Çimşir'i de Newton'u da bu takımın başına getirirken vereceği maaşı düşündü ve bir çuval inciri berbat etti..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu tüzük değişikliği ile seçimin hazirana alınması bu kadar mı zor?
Rezilsiniz rezil Aralık'ta kongre mi olur bu kadar mı camianın ileri gelenleri gerizekali, her gelen yönetim de çok iyi bir zamanmış gibi bunu değiştirmeye yeltenmiyor.
Allah'ım ne saçma sapan bir camiayızNaber?
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemleketteki kurumlarda, geçmişten gelen bilgi birikimini görevi teslim ettiğine aktarma kültürü olmadığı için seçimi sezon sonunda yaptığın zaman yeni gelen acemi birliği yönetmeye, sisteme vs. alışana kadar yaz transfer dönemini verimli geçirememiş olursun. E plan program senelik yapıldığı için, tek dönemde kaçan transferler yüzünden önündeki tüm seneyi de kaybedersin. Devre arası seçimin tek mantığı bu. Önceki 2 sezon çöp bile olsa son yıla iyi başlarsan seçimi de kazanıyorsun, tutmadıysa yeni ekip gelip 6 ay eskisine sövüyor üzerine yazın transfer şov yapıyor. O sene bir gazla ligin yukarılarda bitirilmesi. Sonraki sene fakirlik ve kemer sıkma merasimi. Son sene yine seçim havası. Değişme ihtimali yok.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporluluk benim için önemli bir şey değil. IHO da büyük Trabzonsporlu bence, Parmak da Trabzonsporlu. Bana kalite lazım.
Bu sezon yanlış yaptı evet ama yine de tek yanlış transfer Diabate bence, hep söylüyorum. Eku - Tony - Sörloth tuttu bunlar tutmadı, bu kadar basit. Öyle izlemek, almak falan zaten hikaye. Marlon'u İhsan Derelioğlu izlemiş diyorlar. Alın demiş, almışlar. Yönetim ne yapacak buna? Zaten öyle profosyonel bir ekip hiç olmadı, inşallah olur. Sonra o İhsan takımın başında maça çıktı, Marlon'u oynatmadı.Başkan buna ne yapsın?
Tam bir transfer başarısızlığı
Bana kalsa djanny de öyle iyi oyuncu olabilir ama takım ihtiyacını karşılamıyor
O yüzden sorunluNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstağfurullah hocam ustacı demedim ama para denince aklıma o geliyori elimde değil.Bir de kim kimci olmak isterse olur, ben Trabzonsporluyum.
Bu kredi mevzusu sadece bize özel olsa tamam diyeceğim, neredeyse mahallenin halı saha takımlarına bile kredi verdiler. Şunu İstanbul takımı taraftarı yapsa anlarım da, kendi kendimize Trabzonspor destekleniyor algısı yapıyoruz. Çok ilginç. Olmayan parayı harcama da yine 2012-2018 arası Trabzonspor'un alametifarikasıdır.
Konuya dönecek olursak başkan adayı çıkmayan, oyunculara lisans çıkaramadığımız bir ortam vardı dedim işi kredi çektilere bağladınız. Sebebi önce bir konuşalım sonucu da sonra konuşuruz.Yani 'kredi çekerek' diye saldırmak bence içinde bulunduğumuz durumun da pek farkında olmamak demek. Ki o banka yapılandırması gelmeden önce bile kulüp tarihinde görmediği bir mali disipline girmeye başlamıştı belki de. Mevzut yönetimin en son eleştirileceği konu ekonomidir bence. Diabate hariç.
Neden yalan söylemek ihtiyacı olur bir insanda.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, hafta sonu yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını söyledi. - Anadolu Ajansı
Aykut,Özer,Ersun tazminatlarını cebinden verdi Muharrem Usta.
Bunun için kulüp bildirilerine bakabilirsin.
Ve borç 1,5 milyar TL,eliimizden kaçan iki lig şampinlgu ve satışlardan 44 milyon euro gelir olmuşkençFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden yalan söylemek ihtiyacı olur bir insanda.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, hafta sonu yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını söyledi. - Anadolu Ajansı
Aykut,Özer,Ersun tazminatlarını cebinden verdi Muharrem Usta.
Bunun için kulüp bildirilerine bakabilirsin.
Ve borç 1,5 milyar TL,eliimizden kaçan iki lig şampinlgu ve satışlardan 44 milyon euro gelir olmuşkenç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum