İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hiç anlayamayacağım yegane olay bu galiba. Kimse 2.5 sene görevde kalmak mı istemiyor nedir ben anlamım. Bildiğin odun kafalılık çünkü bu
Bildiğin basiretsizlik salaklık, sezon ortasında seçimin olması dünyanın en salakça işi. İlkokulda bile başkanı sene başında seçiyorsun veya dersler başlarken seçiyorsun değil mi? Ama ne hikmetse TS'mde başkanlık seçimi tam ligin ortasında yapılıyor
Biri de çıkıp demiyor ağa şu rezilligi düzeltelim
O kadar fazla amatörlük, bayagilik içindeyiz ki aksi güzel bir durumu camianın zihni bile kadirmiyor
Mide bulandırıcıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAra sıra Trabzonspor taraftarı aynaya bakıp şöyle desin:
Trabzonspor başkanlığına aday olan insan yoktu, borçlardan dolayı lisans alamıyorduk. Sabah, öğle, akşam... Aynaya bakarak ama...
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl aldık peki lisansı hocam, unuttuğumuz birşey mi var?
En büyük sorunumuz zaten, unutmak.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük sorunumuz zaten, unutmak.
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap ne, kredi çekmek mi?
Ya da Ersun'un, Özer'in, Aykut'un, Tolunay'ın, cartın curtun, Usta'nın, çırağın bıraktığı borçları bir şekilde ödemek. Varsa cebinden veren cengaver, buyursun.
Konuyu bankalar birliğine falan bağlamayın sakın, onlar farklı zamanlar. Dediğim gibi unutmak problem.
Aklıma şu sahne geldi:
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok. Kulübe para verip sonra oyuncuların bonservisini isteyip hesabı da borcumdan düşün demek. Cevap bu.
Ya da Ersun'un, Özer'in, Aykut'un, Tolunay'ın, cartın curtun, Usta'nın, çırağın bıraktığı borçları bir şekilde ödemek. Varsa cebinden veren cengaver, buyursun.
Konuyu bankalar birliğine falan bağlamayın sakın, onlar farklı zamanlar. Dediğim gibi unutmak problem.
Aklıma şu sahne geldi:
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma hemen saldırıyorsunuz hocam, ustacı falan değilim yapmayın. Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir derler. Para yokken harcamamak ne zaman meziyet oldu? Cevap bazı siyasi dostlar rica etti de bankalar kredi vermeye ikna oldu. Bilirsiniz Türkiye’de genelde hep böyle olur zaten.Bir de kim kimci olmak isterse olur, ben Trabzonsporluyum.
Bu kredi mevzusu sadece bize özel olsa tamam diyeceğim, neredeyse mahallenin halı saha takımlarına bile kredi verdiler. Şunu İstanbul takımı taraftarı yapsa anlarım da, kendi kendimize Trabzonspor destekleniyor algısı yapıyoruz. Çok ilginç. Olmayan parayı harcama da yine 2012-2018 arası Trabzonspor'un alametifarikasıdır.
Konuya dönecek olursak başkan adayı çıkmayan, oyunculara lisans çıkaramadığımız bir ortam vardı dedim işi kredi çektilere bağladınız. Sebebi önce bir konuşalım sonucu da sonra konuşuruz.Yani 'kredi çekerek' diye saldırmak bence içinde bulunduğumuz durumun da pek farkında olmamak demek. Ki o banka yapılandırması gelmeden önce bile kulüp tarihinde görmediği bir mali disipline girmeye başlamıştı belki de. Mevzut yönetimin en son eleştirileceği konu ekonomidir bence. Diabate hariç.
En son jönts tarafından düzenlendi; 03.05.2021, 23:50.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstağfurullah hocam ustacı demedim ama para denince aklıma o geliyori elimde değil.Bir de kim kimci olmak isterse olur, ben Trabzonsporluyum.
Bu kredi mevzusu sadece bize özel olsa tamam diyeceğim, neredeyse mahallenin halı saha takımlarına bile kredi verdiler. Şunu İstanbul takımı taraftarı yapsa anlarım da, kendi kendimize Trabzonspor destekleniyor algısı yapıyoruz. Çok ilginç. Olmayan parayı harcama da yine 2012-2018 arası Trabzonspor'un alametifarikasıdır.
Konuya dönecek olursak başkan adayı çıkmayan, oyunculara lisans çıkaramadığımız bir ortam vardı dedim işi kredi çektilere bağladınız. Sebebi önce bir konuşalım sonucu da sonra konuşuruz.Yani 'kredi çekerek' diye saldırmak bence içinde bulunduğumuz durumun da pek farkında olmamak demek. Ki o banka yapılandırması gelmeden önce bile kulüp tarihinde görmediği bir mali disipline girmeye başlamıştı belki de. Mevzut yönetimin en son eleştirileceği konu ekonomidir bence. Diabate hariç.
Futbolun az içinde olan adam, Fıratcan Andusiç Avdijaj Doğan Amiri Plaza Afobe vb yi almaz, 1 kez izlesen yeter, bunlar 2. Lig seviyesi dersin
Yani, şike sonrası MAHKUM EDİLEN tuhaflar yanında vasat Ağaoğlu dünya yıldızı hatta başarılı bir başkandır, net...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlüp vasat altına mahkum edilince vasat muazzam iş yapmış oluyor, Özer Tolunay Aykut tazminatları ahmaklık, ödemek mecburiyet, eskiler klasik tabirle hem yedi hem iş yapmadı Ağaoğlu sıradan yönetti vasat altı olanlara göre klüp nefes aldı(ulan nası klüpse %10 doğru yapsan lige yetiyor)
Futbolun az içinde olan adam, Fıratcan Andusiç Avdijaj Doğan Amiri Plaza Afobe vb yi almaz, 1 kez izlesen yeter, bunlar 2. Lig seviyesi dersin
Yani, şike sonrası MAHKUM EDİLEN tuhaflar yanında vasat Ağaoğlu dünya yıldızı hatta başarılı bir başkandır, net...
Çok meraktık biz Bilal’e, Avdijaj’a… İkinci lig topçusu fiyatına geldi bu adamlar. Yine yanlışlar elbette yapıldı. Mutlaka olacak. Ağaoğlu yönetimine vasat diyebilirsin, ben de bugüne kadar vasatın üstü hiç olmadı derim.
Olması gerektiği gibi yönetti kısmına katılıyorum ama bütçeyi de gözden kaçırmayın. Ekuban - Tony - Sörloth - Guilherme ‘nin maliyeti bir Gustavo etmiyor.
Yorum
-
Hocam inan bunları bilen bilinçli taraftara sahip Trabzonspor, Ağaoğlu na hakkını verdiği yerler var, ancak koskoca işadamı, bu sezona muazzam biten sezon sonrası Afobe Baker Plaza ile girmez, bak Kasımpaşa çok basit takım ama Trezege Diagne gidiyor Koita Hajtadinoviç geliyor Thiam gidiyor Tielin geliyor çok zor değil, şurdan 3 kişi seç sakatlık raporu-istatistik çakılı internette sana söyler tutmayacağını
Dedim ya eskiler vasat bile değil haklısın, biz azıcık Trabzonsporu sevsin, hedefi/amacı olsun istiyoruz Başkanımızın, 1-2 projesi (keşan forma-kasket-altyapı vb çok muazzam işler yapılmıştı)
Ne oldu da Ağaoğlu tasfiye dönemine girdi bunu anlayamıyorum, Ünal çooook iyi hoca olmayabilir ama burdaki herkesten iyi Trabzonspor lu bence, bunu aramalı Başkan, Avcı saygı duyuyor değerlerimize bunyanını beğeniyorum, Sergen inan bana çooook iyi hoca değil ama ölümüne Bjk li, bu ülkede konu basit, hain olmayan 3-5 kişilik ekiple altüst edersinTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Trabzonsporluluk benim için önemli bir şey değil. IHO da büyük Trabzonsporlu bence, Parmak da Trabzonsporlu. Bana kalite lazım.
Bu sezon yanlış yaptı evet ama yine de tek yanlış transfer Diabate bence, hep söylüyorum. Eku - Tony - Sörloth tuttu bunlar tutmadı, bu kadar basit. Öyle izlemek, almak falan zaten hikaye. Marlon'u İhsan Derelioğlu izlemiş diyorlar. Alın demiş, almışlar. Yönetim ne yapacak buna? Zaten öyle profosyonel bir ekip hiç olmadı, inşallah olur. Sonra o İhsan takımın başında maça çıktı, Marlon'u oynatmadı.Başkan buna ne yapsın?
En son jönts tarafından düzenlendi; 04.05.2021, 18:21.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum