Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kulübe başkan olacak tek kişi Nevzat Aydın'dır. Bir kuruş para koymasına gerek yok, adam dürüstlüğü ve vizyonu ile iş bitirir. Üstelik soyadıyla müsemma aydın bir insan olduğu için toplumsal sorunlar konusunda da camiaya önderlik eder, imajımızı düzeltir.

Nevzat Aydın'ın başkan olma ihtimali varken Ahmet Ağaoğlu falan filanlar ile zaman kaybediyor olmamız gerçekten çok acı.
    Nevzat Beyde ben sağ bek oynarım diyordu hocam.Bunların en büyük problemi egoları.Yemek sepetinde başarılıyım, futbolu da çocukluğumdan beri izliyorum diye futbolu çok iyi bildiğini düşünüyor.Amatörce bir scout ekibi kurup beş para etmez adamlar aldırdılar zamanında.Suku falan savunuyordu bu adam.

Profesyonel bir scout ekibi kurup kurumsal vizyona uyarak herşeye karışmadan hareket ederlerse başarı gelir.Nevzat Aydın bu konularda daha entellektüel bir adam gibi gözüküyor ama başkan olursa nasıl hareket eder bilemiyorum.Şahsen tanıdığım biri değil.Ayrıca başkan olmak isteyeceğini de sanmıyorum.

Yorum

• İçinde olduğu, birlikte seçildiği yönetime operasyon yapıp bir gecede istifalarla Muharrem Usta'yı punduna getirmek için arkadaşları ile kumpas kuran adamdır Nevzat Bey!

Bu hamlesi bana hangi manevi saiklerle iş yaptığını yeterince gösteriyor.

Ağaoğlu'na kızıyoruz egosu sebebi ile, Nevzat Aydın'a meylediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Borç 860 milyon falan birşeyler diyorlardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.Ne ara 1.5 milyar tl oldu.Net borç ne kadar bu arada ?
        1,2 milyar Tl.
        Borç 9 yıla yayılarak yeniden yapılandırılınca faiz bindi . Borç artışı o.
        Yoksa fuzuli harcama yaptıkları için değil.
        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 04.04.2021, 13:36.

Yorum

• Hatay gitsin diof boupenza alsın sen git afobe getir [emoji2959]
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• [MENTION=52678]White[/MENTION]
            Merhaba özelden dönüş sağladım size.Yazmış olduğunuz mesaj konu dışı olmakla beraber e-devlet üzerinden barkodlu adres istiyorsunuz,bu tip yazıları tabiki silmek durumundayız.
            Rahatsızlık duyduğunuz,problem yarattığını düşündüğünüz mesajları raporlamanızı söylüyoruz hep.Gözden kaçanlar olabiliyor.Şuan aktifsiniz,gördüğünüz mesajları raporlayın değerlendirelim hemen.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@White<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
              Merhaba özelden dönüş sağladım size.Yazmış olduğunuz mesaj konu dışı olmakla beraber e-devlet üzerinden barkodlu adres istiyorsunuz,bu tip yazıları tabiki silmek durumundayız.
              Rahatsızlık duyduğunuz,problem yarattığını düşündüğünüz mesajları raporlamanızı söylüyoruz hep.Gözden kaçanlar olabiliyor.Şuan aktifsiniz,gördüğünüz mesajları raporlayın değerlendirelim hemen.
              Bu tip bir yorum yazılırsa aynen karşılık görmesi kadar doğal hiçbirşey olamaz,dolayısyla buna cevap vermemek benim karakterime ters..Yazdıklarından iyi niyetin belli,ama ben artık sayfada aktif olmak,durduk yere sinirlerimi zıplatacak bir yorum görmek istemiyorum

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu tip bir yorum yazılırsa aynen karşılık görmesi kadar doğal hiçbirşey olamaz,dolayısyla buna cevap vermemek benim karakterime ters..Yazdıklarından iyi niyetin belli,ama ben artık sayfada aktif olmak,durduk yere sinirlerimi zıplatacak bir yorum görmek istemiyorum
                Tek tek raporlarsanız incelerim merak etmeyin.Özelden benimle iletişime geçebilirsiniz.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Son 4 maçtaki kötü futbolun hoca ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Getirdiği gaz hava her neyse bitti. Kel de göründü
                  Ayrıca bu durağan futbol bütün maçları kazansa da bizim taraftarı tatmin etmez
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ne yazsak boş, 2011 sonrası gelen başkanlar bile isteye sportif başarısızlıkla bizi küçük düşürdü, hakkımızı arayamaz hale soktu

Ağoğlu mecburen onlarla kıyaslanınca muazzam başarılı,

Ama rakamlara bakarsan, borç artmış-takım tasfiye edilmiş-bir politika oturmamış, başarı yok

Yeni başkan için en ufak bir aday yok hu ülkenin EN AKTİF SİYASİ ŞEHRİNDE, garip...
                    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Nasıl ki Türkiye'nin baş belası olan yer Ankara ise Trabzonspor'un da baş belası olan yeri Trabzon'dur..Biri Ankara kafası ya da bürokratik kafa ile yönetiliyor diğeri Trabzon kafası yani iş bilmez mikro milliyetçi tiplerle yönetiliyor..Bu yüzden de hem memleket hem bu kulüp sevenlerini mutlu bir bireye dönüştüremiyor..

Şampiyonluğa oynamak istiyorsan maç kazanmak istiyorsan Avrupa arenasında dişe dokunur bir başarı görmek istiyorsan yani futbol sektöründe para kazanmak istiyorsan takımın oyuncu kalitesini arttırmak zorundasın..Oyuncu kalitesi artarsa ülke içinde başarıyı yakalarsın, Avrupa'da boy gösterir "malını" yani oyuncularını vitrine çıkarır pazarlamada ve pazarlıkta elini güçlendirir bu minvalde Türk takımları içinde rol-model olursun..Vitrine çıkarıp oyuncu sattığın Avrupa kulüpleri senin kapını başka oyuncular için yeniden çalar ve zengin olursun..Trabzonspor'un mevcut borcu ancak bu gelişmeler sistematik bir şekilde yürürlüğe sokulduktan sonra eritilebilir..Ahmet Ağaoğlu'nun palavralarıyla bu borç ödenmez mali anlamda yaptığı her açıklamada beni bi hayli güldürüyor bu Ağaoğlu..

Bakın bu adam kulübü yönetirken benim çapım bu kadar bu kadarı elimden geliyor varsa bir babayiğit çıksın aday olsun dese saygı duyarım şu sayfaya gelip tek kelime reddiye yazmam..Fakat kazın ayağı öyle değil..Ekonomi ve para yönetimi konusunda cahil bir adam olduğunu ısrarla kabul etmiyor çapını aşan konularda konuşmakta ısrarla diretiyor..Burnunun dikine gidiyor taraftarla dalga geçiyor.

Nasıl dalga geçiyor anlatayım..

Bizim şark kurnazı devletimiz TÜİK aracılığıyla her ay başı ve her yıl başı enflasyon sepeti açıklar..Bu sepette vatandaşın günlük ve sık kullandığı temel ihtiyaç ürünleri çok azdır gidin bakın geçmişten günümüze açıklanan sepet ürünlerine gülersiniz..İçinde tayttan tutun soba borusuna kadar alakasız ürün yelpazesi mevcuttur..Vatandaşın her gün kullandığı her gün para harcadığı ürünleri ya hiç bulamazsın ya da göstermelik olarak birkaç temel gıda ürünüyle vaziyetin maskelendiğinin farkına varırsınız..Devlet alakasız ürünleri sepete ekleyerek ne yapmaya çalışıyor? Enflasyonu düşük rakamlarda tutmaya çalışıyor..Enflasyonun düşük çıkması için bir nevi hilebazlık yapıyor..Ahmet Ağaoğlu da ya bilerek ya da bilmeyerek aynı hilebazlığı aynı maskelemeyi yapıyor..Diyor ki ben maaş bütçesini düşürdüm mali disiplini sağladım diyor..Be adam senin maaş verdiğin topçuların yarısı altyapıdan A takıma çıkardığın çocuklar yarısı da kiraladığın oyuncular..Sen sepete takıma katkı vermeyen, "her gün" kullanmadığımız kalitesiz fason topçuları ekleyip düşük maaş verip ucuz işçilikle bu işi kotarırım diyorsun, maaş bütçesini düşürürüm deyip bununla övünüyorsun ama olan takımın kalitesine oluyor..Kalite eksikliği yüzünden takım derece elde edemiyor derece elde edemeyen takım para kazanamıyor para kazanamayan takım da borcu minimize edemiyor ya da oyuncu satışı gerçekleştiremiyor..

Allah aşkına bana söyleyin bugün önüne 4 yıllık sözleşme koyduğunuz Flavio'yu kaç paraya satabilirsiniz?Baker'ı satın alsaydık kaça okutabilirdik? Marlon kimdir nedir Allah aşkına? Böyle düz vasatın altı topçuları kiralama veya satın alma yoluyla takıma katarak düşük bütçeli takım kurdum diye övünmek sonra da kötü biten her saha sonucundan sonra ortalıktan kaybolmak neyin nesidir..

Ucuz işçilikle kim ihya olmuş ki sen olacaksın Ağaoğlu?

Vietnam mı ihya olmuş Pakistan mı Hindistan mı Tayvan mı kim?

Bunları dile getirirken düşük bütçeli topçu kesinlikle alınamaz da demiyoruz..Alınır..Ama bunun bir raddesi sınırı olur..Düşük bütçeli kiralama mantığıyla iş yapılmaz da demiyoruz yapılır..Fakat malın cevherini tartacak kalite süzgecinden geçirecek işinin ehli profesyonel hocalarla işin teknik yönünü bilen donanımlı futbol ulemalarıyla mı çalışıyorsun, işini düzgün yapan menajerlerle mi çalışıyorsun, hayır..Kendi kafana göre sen ve senin gibi TRABZON kafasına sahip birkaç iş bilmez mikro milliyetçiyle oyuncu arama tarama faaliyetinde bulunuyorsun..Futbol cahili Derelioğlu ve envai çeşit iş bilmez Trabzonlu hocalarla iş tutuyorsun..Bu olmaz..

Bu sene takımı taşıyan 3-4 adet oyuncu var..Bakasetas Berat Nwakaeme ve Vitor Hugo..Dördüne bonservis vermişsin dördü de kaliteli adamlar..Bu adamları aldığın paranın iki katına satabilirsin..Satmazsan maç kazanırsın..Seçim senin..Hal böyle iken hangi hakla bonservis verdiğim zaman içim acıyor diyorsun..Bir yerde iyi oyuncu varsa bir oyuncu da cevher varsa kumaşı kaliteli ise alırsın kardeşim bütçeni zorlarsın..Sol bekden bozma sonradan stoper olma 32 yaşında Dusco Tosic'i 5 milyon euro'ya Çin'e sattı adamlar..Biraz ticari kafa olmalı insanda..Pazarlamadan kaliteden anlayan bir yönetici yok mu şu camiada anlamak mümkün değil..

Uzun lafın kısası Ağaoğlu ucuz etin yahnisini yemeye devam ededursa da şunu bilmelidir ki "Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz"...Yani ucuz malın kalitesiz olduğunu kısa sürede bozulup yenisinin alınması gerektiğini bunun da pahalı maldan daha pahalıya mal olacağını Ahmet Ağaoğlu'na etrafındaki tipler anlatmalı.
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçinde olduğu, birlikte seçildiği yönetime operasyon yapıp bir gecede istifalarla Muharrem Usta'yı punduna getirmek için arkadaşları ile kumpas kuran adamdır Nevzat Bey!

Bu hamlesi bana hangi manevi saiklerle iş yaptığını yeterince gösteriyor.

Ağaoğlu'na kızıyoruz egosu sebebi ile, Nevzat Aydın'a meylediyoruz.
                        Ağaoğlunu en çok eleştirenlerden biriyim ama kesinlikle gitmesin 1 dönem daha kalmalı..
                        aslında kavga ve karşılık isteyen gibi görünsemde..akıllı olalım ve gücümüzü ortaya koyalım istiyorum sadece ..başkan benim gibilerin yanında çok sağduyulu kalsın ve devam etsin..
                        (yukarıdaki bein röportajı ve güntekinle programa çıkması bile saçmalığın daniskası..geçen yıl çarşamba günü erteleme maçımız varken bein1 eski bjk-gs maçını vermişti)

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 4 maçtaki kötü futbolun hoca ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Getirdiği gaz hava her neyse bitti. Kel de göründü
                        Ayrıca bu durağan futbol bütün maçları kazansa da bizim taraftarı tatmin etmez
                        kadro kesinlikle kötü ...önce buna karar vermeliyiz..
                        ama kadro iyide olsa Hocanın oyun stilide bu..
                        bize göre Hoca yokki birde Türkiyede kimi isteriz..
                        mesela sergen diyenler ..4-5 transfer gelmeden küme düşüyorlardı..
                        çağdaş diyenler 10 hafta lider olup şimdi 5. olmayı kabul edecekmi..

İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne yazsak boş, 2011 sonrası gelen başkanlar bile isteye sportif başarısızlıkla bizi küçük düşürdü, hakkımızı arayamaz hale soktu

Ağoğlu mecburen onlarla kıyaslanınca muazzam başarılı,

Ama rakamlara bakarsan, borç artmış-takım tasfiye edilmiş-bir politika oturmamış, başarı yok

Yeni başkan için en ufak bir aday yok hu ülkenin EN AKTİF SİYASİ ŞEHRİNDE, garip...
                        bence borç artmış değil..
                        yapılandırmanın vadesi uzadığı için öyle gözükebilir..

bence tek eksiğimiz ŞAmpiyonluk ve buna inanmayan bir başkana sahip olmamız..

bu mali yapıyla başarı olmaz diyor ama sürekli şampiyon olan bjk-gs-fb nin bizim 4 katı borçları var ..
                        bu işe ne demeli..

daha iyisi gelmeyeceği için kalsın bence..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağaoğlunu en çok eleştirenlerden biriyim ama kesinlikle gitmesin 1 dönem daha kalmalı..
                          aslında kavga ve karşılık isteyen gibi görünsemde..akıllı olalım ve gücümüzü ortaya koyalım istiyorum sadece ..başkan benim gibilerin yanında çok sağduyulu kalsın ve devam etsin..
                          (yukarıdaki bein röportajı ve güntekinle programa çıkması bile saçmalığın daniskası..geçen yıl çarşamba günü erteleme maçımız varken bein1 eski bjk-gs maçını vermişti)

kadro kesinlikle kötü ...önce buna karar vermeliyiz..
                          ama kadro iyide olsa Hocanın oyun stilide bu..
                          bize göre Hoca yokki birde Türkiyede kimi isteriz..
                          mesela sergen diyenler ..4-5 transfer gelmeden küme düşüyorlardı..
                          çağdaş diyenler 10 hafta lider olup şimdi 5. olmayı kabul edecekmi..

bence borç artmış değil..
                          yapılandırmanın vadesi uzadığı için öyle gözükebilir..

bence tek eksiğimiz ŞAmpiyonluk ve buna inanmayan bir başkana sahip olmamız..

bu mali yapıyla başarı olmaz diyor ama sürekli şampiyon olan bjk-gs-fb nin bizim 4 katı borçları var ..
                          bu işe ne demeli..

daha iyisi gelmeyeceği için kalsın bence..
                          Sorun bu, ne Trabzonspor a ne şampiyonluğa inanan başkan gelmedi, Atay Aktuğ olağanüstü yoklukta buna inandı, gücü yetmedi, ZOR OLMADIĞI o kadrodan belli

Trabzonsporun gücünü bilen-kupa isteyen herhangi bir ortalama adam Trabzonspor u şampiyon yapabilir, çok kolay

Futbol çok basit bir oyun, bu ligde apaçık belli son 5 yıldır FORVET=ŞAMPİYONLUK

Kalecilern hepsi iyi geç,
                          Stoper, zor değil Edgar Hugo lige bile fazla
                          Orta, bence çer çöp flavio baker vs bile, Nwakaeme Bakasetas Ömür Ekuban yanında gidebilir, hiç transfer yapma

AMMAAA, Sörloth u kaybetmiş bir takımsan, 1. As forvet,2. Destek forvet, 3. Yedek forvet almıyorsan, bu işi bilmemekle açıklanamaz

Şu foruma sorsam, 3 tane forvet yazın, baker-afobe-janini-diabate-plaza-flavio bütçesine YEN EDİYORUM muazzam öneriler gelirdi

Yedek için Adem, Orkan, Mevlüt, Sinan, Hatta Skoda vb bile bizde 10 golü geçerdi

1 ve 2 için Cisse Crivelli Vb yurtiçi yanına A Klas bir dolu yabancı vardı bedavaya,

Ahmet bey veya onu yönetenler istemedi...
                          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Nevzat Aydın = Trabzonspor'un sonu.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gençsin tabi normaldir

Bu ülkede coşkun ahlaki değer, insanımızı katleden ermeniler soykırım yalanını uyduran orhan pamuk sanatçı? hülya avşar türk kadını temsilcisi oldu, 10-20 yıl değil 10 ay evvel unutulur oldu...

Yemek sepetinde dönen dolapları yapan adam dürüst ve aydın...

Ben artık bu ALGISI PARAMPARÇA insanlara bişey anlatmaktan yoruldum
                              O da bir şey mi A. Öcalan barış güvercini oldu bu ülkede. Çok da değil ha, 7-8 yıl önce.

1 numaralı Cumhuriyet düşmanı Şeyh Said'in torununa iade-i itibar yaparcasına yönetim kurullarında görev verildi, çok değil 3-5 gün önce.

İnsanlarımızın algısı paramparça, katılıyorum.

Yorum

• Katılır mısınız bilemem, Lider Bjk de takımımda görmek istediğim tek adam var Aboubakar, Larin değil

2. gs de Mostafa, Falcao bile değil

Fb de Cisse, Valencia

KADROMUZ KÖTÜ DEĞİL DEMİYORUM, lig öyle çöp ki, liderde 68 lik Atiba, 2. De emekli Arda diğerinde Özil(bu haliyle)11, halı sahaya çağırsak söveriz seviye dip

Kalanlar tamamı ortalama, kıytırık Hatay Bopendza ve Diof tutturduğu anda hooop 6. Ve Alanya Cisse -Davidson ile hooop 2 yıldır ilk 5

Kazara en iyisi Bakasetas ı alıyorsun, gollerini çıksak kaleye şutu yok, faydası az(ki ben beğeniyorum)

Lig çöp, 2 as 1 yedek forveti bulan kupayı alır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X