Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu cemaat böyle işte.
    Rakamla veriyle konuşursun, hamasetle cevap verir.

Ha bir de çok entellektüeldirler.

Hadi devam edin...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hani duracaktım da çok merak ettim, neyin niteliği?
      Kadına şiddet, cinayet, taciz, tecavüz meselesinde nicelik dışında hangi nitelik önemli?

Allah Muhammed aşkına bak bir daha soruyorum.?
      Hangi nitelik?

Daha mı insaflı taciz edip, öldürürken daha mı süslüyolarmış?
      Konuyu lehine saptırmaya çalışıyorsun. Hani sen Türkiye'nin iş gücüne katılım hariç avrupadan rakamlarla iyi olduğunu söylüyorsun ya, ben de her şey nicelik değil diyorum. Kadına şiddet, istismar vs. gibi konuları kast etmişim gibi algı yapmak da dolaylı yoldan hakarettir.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@White<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> İstanbul sözleşmesinden çıkan ülkeleri referans göstermişsin. Dünyadan haberin var mı bilmiyorum ama Polonya avrupanın diktatörleşmiş bir ülkesi. Sanayi devriminden önceki dönem gibi kilise ele geçirmek.üzere ülkeyi. Hani işinize gelince avrupa ülkelerini referans gösteriyorsunuz gelmeyince pis batı falan diyorsunuz ya. İngiltere ise zaten gelişmiş bir ülke. Onların İstanbul Sözlesmesi vs gibi şeylere ihtiyaci yok zaten kendi toplumlarinda uygulaniyor. İngiltere kendi burnunun dikine gitmeyi isteyen bir ülke. Slovenya vs demişin bence hiç yorum yapmayayım.
        .D hayır hiçbir bilgim yok aydınlattığın için teşekkürler.D sanki sadece İstanbul sözleşmesinden ayrılan ülke bizmişiz gibi lanse edilmesi aptalca,diğer Avrupa ülkeleri çıkınca bir şey yok da sen çıkınca mı sorun oluyor,İngiltere dahi kabul etmemiş yada çıkmış vs?kendi yasaları uygulanıyormuş zaten.D sen de yürürlükte olan yasalar uygulanmıyor yani.D dünyanın süper gücü abd de bile kadına şiddet ve kadın cinayetleri senin ülkenden fazlayken sanki ilk sırada Türkiye varmış gibi konuşulması çok saçma,demek ki uygarlık seviyesi buna engel değilmiş....senin kadına şiddet kanunun mu değişti İstanbul sözleşmesinden çıkarak.D artık kadına şiddet suç sayılmıyor mu yani?İstanbul sözleşmesinden ayrılan ülkelerin gerekçelerine bir bak istersen,sana uyar veya uymaz,adamlar ülkelerinde bu tip evliliği,lgbt nin meşrulaşmasını istemiyorlar,polonyayı kilise almış.D diğerlerini de mi kilise aldı.D kaldı ki yasaların yetersiz olduğunu iktidardakiler bile söylüyor,ancak onların bunu söylemesine gerek yok ki,zaten birçok yasanın bir çok maddesinde açık olduğunu,birçok yargılama sonucunda görebiliyorsun..Kaldı ki bu eksik,yetersiz yasaları da iktidar getirmedi,bence ben daha fazla yorum yapmıyım bilgi seviyeniz ortaya çıkıyor sonra

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birşey söylüyorsun madem bilinçli söyle,şikeye sadece imza atan akp miydi yoksa,chp ve mhp ile ortak şekilde mi imza attılar..A partiyi,b partiyi savunmayabilirsin bu çok normal,ama ona buna gözünü aç deyip senin gerçekleri göz ardı etmen.D sanki şikeyi sadece akp oylamış gibi konuşman çok trajikomik..İstanbul sözleşmesinden bahsetmişsin,İstanbul sözleşmesini sadece Türkiye değil,ingiltere,ukrayna,slovakya,polonya vb ülkeler de kabul etmedi,yada sözleşmeden ayrıldı..ayrılma sebepleri de kadına şiddeti meşrulaştırmak değil,aile yapısını bozan bir sözleşme olduğu ve de bu sözleşmeyle lgbt nin meşrulaşmasından dolayı bunun da aile değerlerine aykırı olduğu gerekçesiyle ayrıldılar.İsteyen lgbt olabilir beni hiç ilgilendirmez ama,hadi bizim ülkenin çoğu müslüman,ya vazgeçen Avrupa ülkeleri onlar neden vazgeçtiler? onlar da mı istifa etmeli,adamlar yönettikleri ülkedeki aile kavramında eşcinsel ilişkileri yasaklar veya serbest bırakır bu onların insiyatifinde..sadece bizim ülkemizde değil Avrupa’nın birçok ülkesinde bile bu durum hoş karşılanan bir durum değil..Tayyip gitmeli falan demişsin evet gidebilir daha iyisi gelir gitsin birçok yanlışı var ama onun yerine,Türkiye’nin yaptığı iyi şeylere bile karşı çıkan,otu b.ku gidip abd ye şikayet eden,kendi kazandığı belediyelerde taş üstüne taş koymayıp başkalarına çamur atan,adamlar gelecekse,hiç gelmesinler daha iyi..ekonomiyi eleştir,yanlış gördüğün her şeyi eleştir bu senin hakkın,ancak muhalefetin zamanındaki ekonomiyi,salaklar bile bilir,tüp kuruğu mu,yağ kuruğu mu,hastanelerde cihaz yokluğu mu,eczanelerde ilaç yokluğu mu?sağlık sektörü diye bir şeyin olmaması mı?yoksa devletin kendi memuruna maaş vermek için bile yurt dışından borç alması mı,hortumlanan bankalar mı yoksa yoksa faizin bin küsürlere çıktığı dönem mi?hangisinden bahsedilsin?ekonominin o dönem nasıl daha iyi olduğunu sen düşün artık..dolar türkiyenin para birimiymiş gibi,doların çıkması senin insiyatifinmiş gibi konuşup,ekonomi üzerinden iktidarı vurmak tam bir ahmakça...brunsonu şu saatte bırak,s400 alma,doğalgaz arama,libyaya girme,Suriye’ye girme,Çin’le anlaşma yapma,Ruslarla anlaşma,istanbul sözleşmesinden ayrılma yoksa ekonominizi vururuz dediler..sen bağımsız ülke değil misin bunlar kim?sen abd nin mandasında mısın,ak partili olmasam da vatan sever olarak iktidarın bu yaptığıyla gurur duyuyorum,vatanını seven herkes de böyle düşünmeli...yoksa 1950 lerdeki gibi mi yapılmalıydı yerli araç üretme,hop araç üretimini durdur,silah fabrikası üretme hop bir yangın çıksın bir daha böyle bir işe kalkışma,uçak üret sonra birilerinin emriyle onları kayseride toprağa göm..ama bunları yapanlar vatansever abd nin dediği,senin içişlerine karıştığı şeylere karşı çıkanlar vatan haini,ülkeyi kaosa sürükleyen insanlar olarak lanse edilsin������ bayılıyorum bu tip insanlara.D
          simdi burda birkaç seye cevap verecegim, ama delikanli ol da sunu söyle, o zamanlar Trabzon/Trabzonlu meilletvekilleri arasindan red oyu veren partisini de o konuda takmayan tek kisi Koray Aydin idi... Canalioglu bile çekimser oy kullandi ya da oy kullanmaya gitmedi, hayal kirikligi...
          bu Koray Aydin'in tavrini eger akpnin onlarca Trabzonlu vekillerinden biri gösterseydi, bu aktroll tayfa onu yere göge sigdirir miydi sigdirmaz miydi ? su an bile idol olarak görülür müydü görülmez miydi, yalakaligi yapilir miydi yapilmaz miydi ?, kalibimi basarim ki yapilirdi... öncelikle bunu bir kenara koyalim...

ortak sekilde imzâ olayi son derece dogru, ama bir tarafta iktidar bir tarafta muhalefer.... diyelim ki gücü elinde bulunduran x iktidar farkli tavir sergiledi, hangi muhalefetin gücü bunu degistirmeye yeterdi ? sâdece ve sâdece afkurup dururlardi afkurduklariyla kalirlardi, yalan mi ? mesele bu kadar basit...

simdi ilk karaladigim sey, kesinlikle hikâye alayi lgbtci bakma sen.... haaa benim fikrimi sorarsan ben tam anti lgbt, lgbtciler kusura bakmasin gitsinler baska ülkede yasasinlar kucak açanlar çok, brighton sehri lgbt yuvasi gitsinler.... ama o sözlesme olayini lgbtye indirgemek tam sark kurnazligi klasik aktroll tayfa isi, tam saf diken tayfa, ama ben saf degilim geçelim onu...

ikinci karaladigim, evet bence de aynen öyle ama bu konuda genelde chpnin izmir belediyesi konusulur dogrudur onlardan bir zurna olmaz, ayni zamanda nedense melih denen 3kagitçinin ankara'da neler yapip yapmadiklari konusulmaz... o mantikla o zaman onun partisi defolup gitmeli daha da ülkeyi yönetmemeli... tas üstüne tas koymayan konusunda da evet her yapilana mâni olmuyor iktidar ama mâni olduklari da var, iktidar sanki dersin muhalif belediyelerin isini kolaylastiriyor da muhalifler ona ragmen bir sey yapmiyor,,, saf diken tayfa sözlerini birakiniz yemem o numaralari...

arada baska seyler var onlari da konusalim 3. karaladigima gelmeden :

kuyruklar evet dogrudur ama ben o günleri görmedim, yalandan yere sâhit olmuscasina tavir gösteremem hiç kusura bakmasin kimse... ama daha 1-2 sene önce ucuz sebze meyve dagitiliyordu orda da kuyruklar vardi onu niye konusmaz ya da savunmak için 40 dereden su getirir bu aktroll tayfa, onu da anlatin da bilelim...
          brunson konusunu açmasaydin iyiydi, karizmasini çizdiler reyisin, yalan mi? hangi bahâneyle savunuyor bi olayi aktroll tayfa, anlasip da karsiliginda ne kazandik ? 3-5 ay belki fazla ugrasmadilar bizimle, heh o kadar iste baska bir sey yok... müthis basari yau...
          çin ile keske anlasma yapmasak, o devleti de onlari savunani da .......... Uygur meselesini bile dis güçlerin oyunuymus gibi yanistan bu iktidar ve açiklama yapan içisleri bakani, gerçekten ayni acilari çeksinler vallahi de billahi de... utanmaz reziller... bunlar rakamlardan bilmem nelerden ekonomiden hepsinden önemlidir
          Türkiye öyle veya böyle dik durus sergilemedigi sürece, kendi soydaslarini sattigi sürece, belini ömür boyu dogrultamaz,, bosuna hayal kurmaya gerek yok...

3. karaladigin ise yine saf diken bir aktayfa yazisi.... akpli degilmis (akparti degil de akp yazdim diye kizmayasin reyis?)
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben onu bunu bilmem ama o eski günleri görenler hâriç o günleri görmeyip de huuooo bilme hangi senede bilmem ne oldu diyenlerden oldum olasi nefret etmisimdir...
            ben siyâsetle akp ile tanistim gerisini bilmem, kimse bana "yau eskiden bilmem ne guyruklari var idi hullooo tayyip reyis" dedirtemez....
            herif hiç o günleri gôrmemis ama öyle bir anlatiyor ki sanki dersin sâhit olmus o günlere mubarek burada genel konusuyorum onu belirteyim

bunun hâricinde, bu sözlesme mözlesme olayina çok hâkim degilim ama misal ingiltere örnegi verilmis, heriflerde zirt pirt lgbt destekli seyler paylasiliyor, <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@White<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> diyor ki lgbt artmasin diye çekilmisler, hikâye...

problem sözlesmeden çikip çikmamak degil, iktidarin niyeti iyi olsa der ki maddelerde düzeltme yapacagiz, ya da farkli yeni bir çözüm bulacagiz...
            ama yok,, aile yabisini bozaay sozlesmeden cigayruk diyorlar baska da bir sey yok... ya bi sie git ya kimi kandiriyor bunlar... bunlarin derdi kendi çevrelerindeki suçlularin pisligini daha kolay temizlemekten baska bir sey degil

Giresun'da olan o meshur RabiaNaz olayiyla iktidarla gurur duyalim mi ey efendiler ? öldürülen kizinin suçlularinin pesine düsen adama koskoca bakan dâva açiyor, bu mudur lan hak, bu mudur aile yapisini düzeltecek hareket ?

bunlarin rezillikleri uzaya yol olur, yaptiklari olumlu seyler yok degil ama yanlislari rezillikleri o dogrulari götürüyor kimse kusura bakmasin...

öte yandan kendimizi her konuda onunla bununla kiyaslamamiza da gerek yok, her konuda da geride degiliz, avrupa güzellemelerine gerek yok Türkiye'nin yanlislarini öne çikarmak için.... iyiyi örnek alacaksin o kadar bitti...

----------------------------------------

bir sey daha ekleyeyim, ben tv izlemem ama arada dinlerim sofradayken falan tv açik olunca, geçende cnn turk'te bi tâne rahatsiz var soy adi hacisalihoglu tam bi akp yalakasi... le monde gazetesi Erdogan için sey demis Atatûrk'ün milli mücâdelede yaptiklarinin benzerini yapiyor falan diye...

yemin ederim ki kiyaslamaya kizmak aklima bile gelmedi ilk basta,,, direk sofradayken agzimi bozup kanal degistirdim...

be utanmaz be pislik be yalaka köpek... ulan serefsiz, yabanci basin senin yaladigin tayfalara ciddiye alinmayacak kadar derecede bile elestiri yapsa ayaga kalkip verip veristiriyorsunuz, övünce ne bu asenalik ne bu yüzsüzlük ne bu utanmazlik lan ???

biliyorum ki bu akpnin seçmeninin de azimsanmayacak bir kismi ayni kafada... böyle de rezil kere rezil insanlar dolu....

ama bunlarin bu tavri ilk degil ki, ben taaaaa o zamanlardan hatirliyorum çok net bir örnegi, daha feto ile ayrilma sûrecine tam girmeden bu hükümet, times mi hangi dergiyse sey demisti "Erdogan dünyanin en etki yapan lîderi" falan diye... tüm aktroll tayfa saga sola saldiriyordu "ey hayin cehapeliler mehapeliler, elin yabancisi bile cumhurbaskanimizin degerini biliyor, siz içerdeki hainlersiniz"
            hadi deyin ki yalan ?

6 ay sonra falan ayni basin ya da benzeri, feto ile de aralar bozulunca basladi akpye sallamaya.... aktroll tayfa yine mükemmel bir asenalikla "amerika basinini ciddiye almaya gerek yok bizim lehimize konustuklari görülmemistir"

bu ve bu gibi dönekler bu forumda da varsa canlari cehenneme... su tip yavsaklar yumusaklarin memlekete zerre faydalari olamaz... insanliga da olamaz...

fikir degistirirsin, parti degistirirsin, hatâ yaptim falan dersin bunlar baska, ama bu anlattigim mesele tek seferlik degil 6 sene önce de ayni bugün olsa yine ayni sekilde davranacak mâlum bâzi kisiler... tabi bu tayfaya benzeyenenin sol olani da yok mu, var, onlardan da bir mok olmaaz.... en dandik kaynagin haberine de atlarlar oooo bakin evet akp söyle böyle... sanki ona ihtiyaç varmis gibi kötülemek için.... mal tayfa iste sol tarafin salaklari onlar da

tek tük olmus olsa da muhalefette de bu pandemi sürecinde malliklar olmadi mi oldu, heykel açilisi falanlar filanlar birkaç yüz kisiyi toplayarak... yapma arkadas baslarim senin heykel açilisina.... tabi hükümetin yaptigi binlerce kisili toplantilari kongreleri çok daha üst seviye büyük rezillik o ayri mesele... bunu görmezden gelip numara yapan aktroll tayfaya ne demeli peki haydi bakalim ?
            Adım geçtiği için yazıyorum,bakan dava açtı mı bilmiyorum açtıysa da zaten yanlış ama tekrar söylüyorum açtıysa,İstanbul sözleşmesi kaldırılarak kendi pisliklerini örtmeye çalıştılar demişsin,İstanbul sözleşmesini en çok savunan CHP öyle değil mi? Pekiaylardır kendi parti içinde ardı ardına taciz,tecavüz skandalları patlak verdi,neden ağzını bile açmadılar,tacize tecavüze,şiddete uğrayanlar kadın değil miydi?bunu yapanlar kendilerinden olduğu için mi yoksa görmezden geldiler?nerede bu kadın hakları kadın hakları nutukları atanlar,nerede feminist dernekler,hani bunların amacı kadın haklarını korumaktı..demek ki kimsenin amacı kadın haklarını korumak falan değil,bir başkası yapınca ortalığı yaygaraya vermek,kendi görüşündeki insanlar yapınca görmezden gelip 3 maymunu oynamak?bunu yapan her kim olursa olsun,hangi partili olursa olsun karaktersizdir...

Yorum

• yalniz biz bu kadar tartisiyoruz da, bu partiler ve baslarindakiler birbirlerine çalisip mali götürüyor... alayi sahte... chpnin basindaki iktidara iktidardan fazla çalisiyor... eskiden durusu olan mhp iktidarin vagonu olmus durumda, kimse ona buna yanas demedi her zamanki gibi tek basina mücâdelesini edebilirdi ama yok tabi koltuk gidecekti kongre iptal edildi akpye de vagon olundu... biz eskiden her yerde mhp savunuculugunu o farkli durusu için yaptik ama o da yalan oldu... ben zâten ittifak mittak olaylari gündemde bile degilken o yapilmasi gereken son kongre yapilmadi ya türlü oyunlarla, orda sildim defterden partiyi... iç seçimde kongrede koltugunu kaybetmekten korkan zihniyet kesinlikle ülke falan yönetemez, emânet edilemez... zâten son kongrede koray aydin'in ayak sesleri geliyordu, o kongrenin sonucu bahçeli kazandi ama sonraki kongrede koltuk gidecek idi, açik ve net bir sekilde.... bir de meral partiyi ele geçirecek olayi da tam rezillik, öyle olup olmamasini geçtim ulan daha yeni partiye aldigin kisi partiyi ele geçirebiliyorsa utancindan kimsenin yüzüne bakmaman gerek, rezillige bak 40 yildir partinin basindasin 5 sene geçmisi olmayan biri partiyi ele geçirecek, ya yalan ya da gerçekse utan...

tabi benim hatâm Mansur baskan mhp'den Ankara b b adayi olmask istediginde kendisini hakli bulmus olsam da yine de mhpyi o an silmemem idi... fazla gençtim ondan herhalde, yoksa çok iyi hatirliyorum o zamanlari ve baskanin mhpye yazdigi mektubu, mhp o seçimi resmen satmistir hattâ normalde 2.olabilecegi halde 3.lüge gerilemisti yanlis hatirlamiyorsam... hey gidi günler hey

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adım geçtiği için yazıyorum,bakan dava açtı mı bilmiyorum açtıysa da zaten yanlış ama tekrar söylüyorum açtıysa,İstanbul sözleşmesi kaldırılarak kendi pisliklerini örtmeye çalıştılar demişsin,İstanbul sözleşmesini en çok savunan CHP öyle değil mi? Pekiaylardır kendi parti içinde ardı ardına taciz,tecavüz skandalları patlak verdi,neden ağzını bile açmadılar,tacize tecavüze,şiddete uğrayanlar kadın değil miydi?bunu yapanlar kendilerinden olduğu için mi yoksa görmezden geldiler?nerede bu kadın hakları kadın hakları nutukları atanlar,nerede feminist dernekler,hani bunların amacı kadın haklarını korumaktı..demek ki kimsenin amacı kadın haklarını korumak falan değil,bir başkası yapınca ortalığı yaygaraya vermek,kendi görüşündeki insanlar yapınca görmezden gelip 3 maymunu oynamak?bunu yapan her kim olursa olsun,hangi partili olursa olsun karaktersizdir...
                bu konuda kesinlikle katiliyorum, onlar da bu konuda ayni mok... o derneklerin de çogu iyi niyetli degil onu da biliyorum... Istanbul il baskani olan canan pisliginin de dolayli yoldan iktidarin ekmegine yag sürdmüs oldugunu da görüyorum, salagin kiskirticinin önde gideni... bu partilerin alayi böyle pislikleri barindirmayi seviyor

Yorum

• Ülkenin çimentosu olmakla övünerek yetiştirilmiş, memleketi Trabzon'un T'si Türkiye'nin T'si olan, evladı Fatihan, beklenen nesil, ateş topum Vayt,

Dünden beri yazdıklarına bakıyorum, Cumhurbaşkanın "Kadınların oy hakkını kaldırdım" dese "Tabii çok doğru, sanki Peygamber efendimiz zamanında avratlar oy mu kullanıyordu?" diyecek bir tipsin. Sizin gibi modeller yüzünden ben bile memleketimden nefret ettim, Karadenizli olmayanlar ne etsin.

Yorum

• Konu kilit, bu tartışmaların yeri burası değil...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Başlık açıldı, lüfen konunun dışına çıkmayalım...
                      Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaş gelişmemiş Avrupa ülkelerini örnek verdi diye şikayet etmişsin.
                        Ben sana gelişmiş olanlarını örnek verdim.
                        Cinayetleri rakamlarla örnek verdim.
                        Taciz-tecavüz konusunda alkol yüzünden daha beter durumdalar dedim.

Avrupa'da işgücüne katılım dışında kadının türkiye'den iyi olduğu bir konu neymiş çok merak ettim.
                        Rakamlarla.
                        Söylemle değil.

Yok, Avrupa türkiye'den kadına "saygı" konusunda daha iyidir diye birşey.

Hatta İstanbul sözleşmesinden sonra o sözleşme öyle kötüye kullanıldı ki, Türkiye'de işler kötüye gitti...

Kadına şiddet vs. perdesi arkasından çok güzel LGBT prppogandasından başka bir işe yaramadı.

Geçiniz...

Rakam...
                        Laf değil.
                        Listelenmiş taciz vakalarının özellikle Kuzey Avrupa ülkelerinde yüksek olmasının, gerçekleşen tacizlerin şikayet edilme oranının kapalı toplumlara kıyasla aşırı yüksek olmasıyla ilgisi var. Dolayısıyla (tahminlere göre) toplamda diğer ülkelerdekine göre daha az olduğu halde resmi kayıtlarda daha yüksek olmasının sebebi bu. Yine bu rakamların da son yıllarda artmış olmasını bazı demografik değişimlere bağlıyorlar ama konu doğudaki ülkelere dokunduğunda kutsala sövülmüş gibi savunmaya geçildiği için bulaşmıyorum. Yine de şunu belirtmek lazım ki doğu-batı bloğu mukayesesi dışında, bireysel suçları kapsayan çoğu konuda Türkiye, Avrupa'ya kıyasla iyi durumdadır, birçok konuda da en azından daha kötü değildir. Gözü kapalı eleştirmek ezbere konuşmak olur haklısın.

Lakin konu sisteme ait sıkıntılara geldiğinde işin rengi değişiyor.

Avrupa'nın cinsiyet eşitliği hususunda bu tarafı tokatladığı mevzu da başka yerde ortaya çıkıyor. Mesela beşik kertmesi, çocuk gelinler, başlık parası gibi adetler, tecavüz duruşmasında kadının rızasının aranması gibi garip teamüller o tarafta mevcut değil. Bakıyorsun grafiğe "0" yazıyor karşıda. Kadının kendisini güvende hissetmesinin sebebi cinsiyet üzerinden direkt saldırı başlığı altındaki veya ticari hayata katılım gibi bazı konulardaki rakamların kimi ülkelerden küsürat seviyesinde daha iyi veya kötü olması değil, medeniyetin asgari gereksinim olarak gördüğü konularda vaka sayısı olarak kocaman bir "0" yazması. Bunun yanında rakamlara yansımayan birey olma, özgür seyahat etme, mahalle baskısı gibi kültürel sorunlar da var. Sayısalcı ekip bunu grafikleyemeyese de mağdur taraf varlığından şikayetçi.

Ama Avrupa'yı hedef gösterenlere sövmek veya durumu daha olumlu bir noktaya taşıyabileceği umudu taşıyan bir sözleşmenin feshedilmesi gibi hatalı hareketleri olumlamaya çalışırken zaten toplum tarafından şeytani olarak algılanan metalar üzerinden yürümek zevkli tabii, o kısma katılıyorum.

Başkan ile alakası da şudur (burası, o kadar vakit ayırıp yazdığım şeyler silinmesin diye kolpalama): Toplum olarak, mevcuda şükredebilmek için eskiden başa gelenlerle, daha kötüsüyle mukayeseden başka değerlendirme yöntemi bilmiyor olmanın yanında kendimizle çelişmekten de utanmıyoruz. Mesela başkanın azılı düşmanı bir arkadaş var arka sayfalarda, şu tanımadığı yöneticiye sabah akşam açıktan söverken burada şahsına yöneltilen en ufak eleştiride direkt saldırı moduna geçen eleman. Adam mevcut durumdaki beter hali eleştirenlere "eskiden enflasyon çoktu, yol yoktu, faiz çoktu, mayış yoktu" kulvarından geliyor, e soruyorsun ki aynı mantıkla mevcut yönetim nereden alıp nereye getirmiş, 10 senelik başarısızlığının üzerine kaç kupa getirmiş baktın mı diye, "dlfkjnsjgjgarpn" diyor. Ondan sonra "fikir teatisi ata sporudur". Değildir abi.
                        Naber?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlık açıldı, lüfen konunun dışına çıkmayalım...
                          Geç gördüm, dilerseniz silebilirsiniz.
                          En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 15:37.
                          Naber?

Yorum

• Konu dışı son mesaj olsun [MENTION=1237]Cenkhan[/MENTION]
                            Arafilboylu

Yorum

• eskiden su bu oldu diyeceksek o zaman tamam biz de 10 senedir sanki sampiyon mu oluyoruz yau bosverelim gitsin 15-16 16-17 falan bunlari ne çabuk unutuyor nankör taraftarlarimiz hey gidi hey 4.lük 3.lük 2.lik neyimize yetmiyor, Ahmet pajgan peyuk pajgan 20 sene koltukta kalmali ! sakin elestirmeyin baskani, susun oturun asagiya

Yorum

• Konu yarına kadar kapatılmıştır...
                                Israr eden arkadaşlara ceza-i işlem uygulanacaktır...
                                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 16:43.
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X