Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce baktım İrlandada asgari ücretle çalışan bir kişi porsiyonu 11.90 dan 139 tabak karides tempura yiyebiliyor. Türkiyede yiyebilmesi için asgari ücretin 15000 Bin lira falan olması gerekiyor. Sakın saçma falan demeyin ülke olarak simit yemek zorunda değiliz
    Ekonomi kötü usta. Özellikle avrupa ve amerika ile karşılaştırınca çok kötü.
    Bunu inkar etmek akıl kârı değil zaten.

Lakin bu öyle kısa vade açıklanacak birşey değil.
    Bu temeli çok eskiye dayanan bir mevzu.
    Çözümü için de gündelik çözümler beklememek lazım.

Çin gibi bir güç bile 40 senede çözebildi sorunlarını.
    Bugün ortaya çıkan gücün politik temelleri 1980 de atıldı.

Velhasılı, bu maalesef uzun vadeli bir mevzu.

Yorum

• Haklısın, tabiki bunu biliyorum. Üzüldüğüm bir umut ışığı görememek
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• [MENTION=52678]White[/MENTION] İstanbul sözleşmesinden çıkan ülkeleri referans göstermişsin. Dünyadan haberin var mı bilmiyorum ama Polonya avrupanın diktatörleşmiş bir ülkesi. Sanayi devriminden önceki dönem gibi kilise ele geçirmek.üzere ülkeyi. Hani işinize gelince avrupa ülkelerini referans gösteriyorsunuz gelmeyince pis batı falan diyorsunuz ya. İngiltere ise zaten gelişmiş bir ülke. Onların İstanbul Sözlesmesi vs gibi şeylere ihtiyaci yok zaten kendi toplumlarinda uygulaniyor. İngiltere kendi burnunun dikine gitmeyi isteyen bir ülke. Slovenya vs demişin bence hiç yorum yapmayayım.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi
          <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@White<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> İstanbul sözleşmesinden çıkan ülkeleri referans göstermişsin. Dünyadan haberin var mı bilmiyorum ama Polonya avrupanın diktatörleşmiş bir ülkesi. Sanayi devriminden önceki dönem gibi kilise ele geçirmek.üzere ülkeyi. Hani işinize gelince avrupa ülkelerini referans gösteriyorsunuz gelmeyince pis batı falan diyorsunuz ya. İngiltere ise zaten gelişmiş bir ülke. Onların İstanbul Sözlesmesi vs gibi şeylere ihtiyaci yok zaten kendi toplumlarinda uygulaniyor. İngiltere kendi burnunun dikine gitmeyi isteyen bir ülke. Slovenya vs demişin bence hiç yorum yapmayayım.
          2017 yılında Fransa'da 601 kadın öldürülmüş. almanya'da 380 ingiltere'de 227..2018 yılında Fransa'da 122 kadın öldürülmüştü.
          Aynı yıl italya'da 142 kadın öldürülmüş.

2017'de türkiye de 409 kadın öldürülmüş.
          2018'de 440...

Velhasılı, Avrupa öyle bahsettiğiniz gibi bu konuda bizden iyi falan değil.
          Dünyanın her yerinde bu oran aşağı yukarı aynı.

Alkolün fazla tüketildiği ülkelerde taciz-tecavüz oranı daha fazladır hatta.

Çok kolay bunları internette bulmak.

TV lerden üzerinize bombalanan spekülasyonlara göre düşünmeye başlamayın Allah aşkına!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2017 yılında Fransa'da 601 kadın öldürülmüş. almanya'da 380 ingiltere'de 227..2018 yılında Fransa'da 122 kadın öldürülmüştü.
            Aynı yıl italya'da 142 kadın öldürülmüş.

2017'de türkiye de 409 kadın öldürülmüş.
            2018'de 440...

Velhasılı, Avrupa öyle bahsettiğiniz gibi bu konuda bizden iyi falan değil.
            Dünyanın her yerinde bu oran aşağı yukarı aynı.

Alkolün fazla tüketildiği ülkelerde taciz-tecavüz oranı daha fazladır hatta.

Çok kolay bunları internette bulmak.

TV lerden üzerinize bombalanan spekülasyonlara göre düşünmeye başlamayın Allah aşkına!
            Mesajımı okuduğunu ya da anladığını sanmıyorum. "Avrupa bizden bu konuda iyi" gibi bir cümle geçmiyor mesajımda. Ki zaten Polonya'yı ve Slovenya'yı gömüyorum. Verdiğin istatistikler de kadınların Türkiye'de yaşadığı sorunları normalleştirmiyor üzgünüm. Ki zaten kadınların ülkedeki tek şikayeti öldürülmek değil, uyandırayım.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesajımı okuduğunu ya da anladığını sanmıyorum. "Avrupa bizden bu konuda iyi" gibi bir cümle geçmiyor mesajımda. Ki zaten Polonya'yı ve Slovenya'yı gömüyorum. Verdiğin istatistikler de kadınların Türkiye'de yaşadığı sorunları normalleştirmiyor üzgünüm. Ki zaten kadınların ülkedeki tek şikayeti öldürülmek değil, uyandırayım.
              Arkadaş gelişmemiş Avrupa ülkelerini örnek verdi diye şikayet etmişsin.
              Ben sana gelişmiş olanlarını örnek verdim.
              Cinayetleri rakamlarla örnek verdim.
              Taciz-tecavüz konusunda alkol yüzünden daha beter durumdalar dedim.

Avrupa'da işgücüne katılım dışında kadının türkiye'den iyi olduğu bir konu neymiş çok merak ettim.
              Rakamlarla.
              Söylemle değil.

Yok, Avrupa türkiye'den kadına "saygı" konusunda daha iyidir diye birşey.

Hatta İstanbul sözleşmesinden sonra o sözleşme öyle kötüye kullanıldı ki, Türkiye'de işler kötüye gitti...

Kadına şiddet vs. perdesi arkasından çok güzel LGBT prppogandasından başka bir işe yaramadı.

Geçiniz...

Rakam...
              Laf değil.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 11:55.

Yorum

Avrupa'da işgücüne katılım dışında kadının türkiye'den iyi olduğu bir konu neymiş çok merak ettim.
                Rakamlarla.
                Söylemle değil.
                Ben gerçekten böyle bir soruya cevap vermeyeceğim. Sadece ek olarak ilk mesajına bir şey söyleyeceğim. Hani ben Tv'deki spekülasyon bombalamasına kanıyormuşum ya. Bugün Türkiye'de hangi televizyonda bu hükümetin skandallarının aleyhine "bombalama" yapılabilir? Bence kendi ülkenizin bugünkü gerçeklerine bu kadar uzakken gündemdeki olaylar hakkında bu kadar iddialı konuşmayın. Sayılara geleceksek, her şey nicelik değil nitelikte çok önemli.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben gerçekten böyle bir soruya cevap vermeyeceğim. Sadece ek olarak ilk mesajına bir şey söyleyeceğim. Hani ben Tv'deki spekülasyon bombalamasına kanıyormuşum ya. Bugün Türkiye'de hangi televizyonda bu hükümetin skandallarının aleyhine "bombalama" yapılabilir? Bence kendi ülkenizin bugünkü gerçeklerine bu kadar uzakken gündemdeki olaylar hakkında bu kadar iddialı konuşmayın. Sayılara geleceksek, her şey nicelik değil nitelikte çok önemli.
                  Hani duracaktım da çok merak ettim, neyin niteliği?
                  Kadına şiddet, cinayet, taciz, tecavüz meselesinde nicelik dışında hangi nitelik önemli?

Allah Muhammed aşkına bak bir daha soruyorum.?
                  Hangi nitelik?

Daha mı insaflı taciz edip, öldürürken daha mı süslüyolarmış?

Yorum

Mesela o medeni ülkelerde devlet yöneticileri "Kız mıdır, kadın mıdır bilemem" demiyor. Mesela "Bir kadın olarak sus!" ya da "Kadın herkesin içinde gülmeyecek" de demiyorlar. Hele "Kadın tecavüze uğrarsa çocuk neden ölsün, anası ölsün" demeyi aklından bile geçirmiyorlar. Ayrıca orada kadınlar istedikleri saatte dışarı çıkabiliyor, istediği gibi giyiniyor, burada sadece erkeklerin hakkı olarak görülen serbest ilişkiyi de yaşayabiliyorlar. Buradaki gibi hemen orospu damgası yemiyorlar. Herhangi bir işte kadın oldukları için erkeklerden geri kalmıyorlar. Kocalarından dayak yerlerse devlet arkalarında, gelip anında adamı paket ediyor polis, malını mülkünü de kadına veriyor. Çünkü önce insan gibi muamele görüyor oradaki kadınlar.

Sen bunu sağın ideolojik tahakkümü altında kalmış ya da ekonomik bağımsızlığı olmadığından sesini çıkaramayan, ezik büzük kalmış biçare kadın tipi dışında bu ülkenin hangi aydın kadınına sorsan aynı böyle anlatır, hatta anlatıyorlar da zaten. Sadece siz inanmayı tercih etmiyorsunuz.
                    En son Kemal Duru tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 12:37.

Yorum

Ekonomi kötü usta. Özellikle avrupa ve amerika ile karşılaştırınca çok kötü.
                      Bunu inkar etmek akıl kârı değil zaten.

Lakin bu öyle kısa vade açıklanacak birşey değil.
                      Bu temeli çok eskiye dayanan bir mevzu.
                      Çözümü için de gündelik çözümler beklememek lazım.

Çin gibi bir güç bile 40 senede çözebildi sorunlarını.
                      Bugün ortaya çıkan gücün politik temelleri 1980 de atıldı.

Velhasılı, bu maalesef uzun vadeli bir mevzu.
                      Ülkemizin durumu tek paragrafta 4 başı mamur anlatılsa o paragraf bu olurdu eline sağlık Fatih. Dün bir arkadaşa dedim, sen Belene dizisini-Duvardaki Kan'ı-daha yeni oynayan Naim filmini izledin mi?

Bulgar, yakın tarihte 1984 de 2 milyon Türkün adını değiştirdi 100 binlercesini öldürdü-işkence yaptı, 1 tek adam Naim bozdu oyunu, ne ironi...

Yunan ve Rum ise Kıbrısa küvete bebekleri doldurup öldürdü, yazarken insanın gözü doluyor, beyni almıyor, ama Yunan ve rum yaptı, izledik, gördük, yakın tarih.

PKK ise tek başına başlık...

40 senede Çin, akılalmaz Abd desteğiyle sorunlarını çözdü, biz destek bir yana savaşıyoruz, siz nerde yaşadınız kardeşim? 1990 da çocuk olmak ile 2000 leri kıyaslamak AKIL İŞİ DEĞİL, biri Patagonya diğeri Avrupa şu anda...
                      En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 13:03.
                      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Arkadaşlar, Konu dışı muhabbetleri lütfen özelden yapın rica ediyorum...

Konu başlığı amacından sapmasın...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• ben onu bunu bilmem ama o eski günleri görenler hâriç o günleri görmeyip de huuooo bilme hangi senede bilmem ne oldu diyenlerden oldum olasi nefret etmisimdir...
                          ben siyâsetle akp ile tanistim gerisini bilmem, kimse bana "yau eskiden bilmem ne guyruklari var idi hullooo tayyip reyis" dedirtemez....
                          herif hiç o günleri gôrmemis ama öyle bir anlatiyor ki sanki dersin sâhit olmus o günlere mubarek burada genel konusuyorum onu belirteyim

bunun hâricinde, bu sözlesme mözlesme olayina çok hâkim degilim ama misal ingiltere örnegi verilmis, heriflerde zirt pirt lgbt destekli seyler paylasiliyor, [MENTION=52678]White[/MENTION] diyor ki lgbt artmasin diye çekilmisler, hikâye...

problem sözlesmeden çikip çikmamak degil, iktidarin niyeti iyi olsa der ki maddelerde düzeltme yapacagiz, ya da farkli yeni bir çözüm bulacagiz...
                          ama yok,, aile yabisini bozaay sozlesmeden cigayruk diyorlar baska da bir sey yok... ya bi sie git ya kimi kandiriyor bunlar... bunlarin derdi kendi çevrelerindeki suçlularin pisligini daha kolay temizlemekten baska bir sey degil

Giresun'da olan o meshur RabiaNaz olayiyla iktidarla gurur duyalim mi ey efendiler ? öldürülen kizinin suçlularinin pesine düsen adama koskoca bakan dâva açiyor, bu mudur lan hak, bu mudur aile yapisini düzeltecek hareket ?

bunlarin rezillikleri uzaya yol olur, yaptiklari olumlu seyler yok degil ama yanlislari rezillikleri o dogrulari götürüyor kimse kusura bakmasin...

öte yandan kendimizi her konuda onunla bununla kiyaslamamiza da gerek yok, her konuda da geride degiliz, avrupa güzellemelerine gerek yok Türkiye'nin yanlislarini öne çikarmak için.... iyiyi örnek alacaksin o kadar bitti...

----------------------------------------

bir sey daha ekleyeyim, ben tv izlemem ama arada dinlerim sofradayken falan tv açik olunca, geçende cnn turk'te bi tâne rahatsiz var soy adi hacisalihoglu tam bi akp yalakasi... le monde gazetesi Erdogan için sey demis Atatûrk'ün milli mücâdelede yaptiklarinin benzerini yapiyor falan diye...

yemin ederim ki kiyaslamaya kizmak aklima bile gelmedi ilk basta,,, direk sofradayken agzimi bozup kanal degistirdim...

be utanmaz be pislik be yalaka köpek... ulan serefsiz, yabanci basin senin yaladigin tayfalara ciddiye alinmayacak kadar derecede bile elestiri yapsa ayaga kalkip verip veristiriyorsunuz, övünce ne bu asenalik ne bu yüzsüzlük ne bu utanmazlik lan ???

biliyorum ki bu akpnin seçmeninin de azimsanmayacak bir kismi ayni kafada... böyle de rezil kere rezil insanlar dolu....

ama bunlarin bu tavri ilk degil ki, ben taaaaa o zamanlardan hatirliyorum çok net bir örnegi, daha feto ile ayrilma sûrecine tam girmeden bu hükümet, times mi hangi dergiyse sey demisti "Erdogan dünyanin en etki yapan lîderi" falan diye... tüm aktroll tayfa saga sola saldiriyordu "ey hayin cehapeliler mehapeliler, elin yabancisi bile cumhurbaskanimizin degerini biliyor, siz içerdeki hainlersiniz"
                          hadi deyin ki yalan ?

6 ay sonra falan ayni basin ya da benzeri, feto ile de aralar bozulunca basladi akpye sallamaya.... aktroll tayfa yine mükemmel bir asenalikla "amerika basinini ciddiye almaya gerek yok bizim lehimize konustuklari görülmemistir"

bu ve bu gibi dönekler bu forumda da varsa canlari cehenneme... su tip yavsaklar yumusaklarin memlekete zerre faydalari olamaz... insanliga da olamaz...

fikir degistirirsin, parti degistirirsin, hatâ yaptim falan dersin bunlar baska, ama bu anlattigim mesele tek seferlik degil 6 sene önce de ayni bugün olsa yine ayni sekilde davranacak mâlum bâzi kisiler... tabi bu tayfaya benzeyenenin sol olani da yok mu, var, onlardan da bir mok olmaaz.... en dandik kaynagin haberine de atlarlar oooo bakin evet akp söyle böyle... sanki ona ihtiyaç varmis gibi kötülemek için.... mal tayfa iste sol tarafin salaklari onlar da

tek tük olmus olsa da muhalefette de bu pandemi sürecinde malliklar olmadi mi oldu, heykel açilisi falanlar filanlar birkaç yüz kisiyi toplayarak... yapma arkadas baslarim senin heykel açilisina.... tabi hükümetin yaptigi binlerce kisili toplantilari kongreleri çok daha üst seviye büyük rezillik o ayri mesele... bunu görmezden gelip numara yapan aktroll tayfaya ne demeli peki haydi bakalim ?
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 13:25.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ekonomideki mevcut kepazeligi savunmak icin arguman gelistirmeye calismayin.yok cin 40 senede cozmus yok gundelik cozumlerle olmaz gibi bahanelerle cocuk avutmayin.ayrica cin'in cozdugu birsey yok.nufusunun buyuk bir cogunlugu les bir hayat surmekte.bolumum finans isteyenle sabaha kadar bu konuyu tartisirim.20 sene ulkeyi yonettikten sonra ulke bu durumdaysa orada bu adamlari savunmayacaksin..

bunun disinda uc bes tarikatcinin oyunu alabilmek icin istanbul sozlesmesini kaldiran arap hayranlarini da savunmayin.ayiptir.lgbt propagandasi yapiliyor dediginiz zaman ilgili sozlesmenin o maddesini buraya koyarsin.sozlesmeyi okumadan kucucuk kizlarla evlenmeyi kendinde hak goren tarikatcilarin agziyla konusmayin.bu ulkede mevcut yonetenler tarafindan kadin birey olarak gorulmezken sozlesmenin kaldirilmasi baska bir kepazeliktir.

Yorum

• Bu aktroll tayfanin bir diger yalani da "güçlü muhalefet yok ki, keske olsa"
                              yalanin önde gideni,,, bunu isteyen tek bir aktrol tayfa varsa beni gondiklesinler.... yalanci demek hafif kalir bunlara....

bunu nereden anliyoruz tek bir örnekten anliyoruz, isleri güçleri ibb baskanina sallamak, çünkü evet sallanabilecek yönleri var... ama bir diger gümbür gümbür gelen Ankara b.b hakkinda konusan yok, zâten sallanacak bir sey yok arada bir kiçlarindan bir seyler uyduruyorlar ama yemiyor, adamin kazanmadigi savas yok...

valla ben burada hiçbir zaman kisi misi savunmamisimdir, ama bu bâzi aktroll tayfaya inat bundan sonra böyle... Mansur baskanciyiz.. kâbus gibi çökecek bu tayfanin üstüne....
                              o tayfa möt korkusuyla ekonominin iyi oldugunu savunmak için yigit bulut jölelisini çikaradursun tvlere =) seviyeye bak jöleliye kaldi halki aydinlatmak ehuheuhe

(yalan yok muhalefetin tvye çikardiklari da yetersiz de, en azindan çirkef olani pek yok, bu iktidarin tvye çikardiklarinin çogu çirkef, bilerek seçiyorlar öylelerini herhalde)
                              ulen hadi özisik denen hiyar tarafindan temsil edilmek insanin zoruna gider, ama demek ki sikâyetçi olan yok ki hâla kanaldan kanala çikiyor rezil herif

bu arada oy kullanmayanlara elestiri gibi bir cümle okumustum geçen sayfada, ne alâka la ? ben oy kullanmak istemeyebilirim bos oy atabilirim sana ne ? oy kullanip pisman olacagima kullanmam daha iyi, niye kullanayim ? benim elestirilerim bir tarafa, yine de en çok önemsedigim sey Trabzonlu ve Trabzonsporlu'nun salak yerine konup koyulmamasidir, ama bu konuda her parti ayni oldugu için hiçbirine oy vermeyi düsünmüyorum... vardi Yavuz Agiralioglu'ndan dolayi iyi partiye oy verme niyetim geçen sene devre arasi meral rahatsizinin damata yüklenip Trabzonspor'u hedef almasi olayi benim açimdan bitirmistir... tayyip'in basagina çitini çikarmayan da kendisi olduguna göre bunlardan bir nâne olmaz ülke emânet edilmez... Mansur ayni yanlisi yapsin onu da silerim,,, su an hangi partide olursa olsun oy verecegim tek kisi kendisidir, akpnin basina geçsin yine ona oy veririm an itibariyle...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bencede yani Avrupa Uyuşturucu ve sex batağında kıvranıyor, Avrupa kültürünü(ist. sözleşmesi) medeniyet sanmak hatadır, geçen de bir vekil Avrupada ki intiharlarin artmasına deginmisti, aynen böyle devam edin siz, sonuç da eline kılıç alıp koskoca Müzeyi camiye ceviren bir iktidardan demokrasi adına laiklik adına ne beklenebilir ki hicbirsey, çünkü ortada sadece İhvan var başkada hicbirsey yok.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X