Şikenin şike olarak kabul edileceği, hakkımızın iade edileceği tek yer TBMM. Gerisi faso fiso. Oyalamaca sadece.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikenin şike olarak kabul edileceği, hakkımızın iade edileceği tek yer TBMM. Gerisi faso fiso. Oyalamaca sadece.
Şike'nin ismini sıcak tutmak yapılabilecek tek şey. Adının unutulmaması gerekiyor, bunu da yapıyoruz zaten. Yoksa iş sonuç almaya gelirse şu an yapacak bir şey yok.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikenin şike olarak kabul edileceği, hakkımızın iade edileceği tek yer TBMM. Gerisi faso fiso. Oyalamaca sadece.
2011 sezonunda ve sonrasında yaşananlarla ilgili bir belgesel çekilmesi lazım ki ileride çoluk çocuğumuza falan izletip unutturmayalım böyle şeyleri. 100 yıl geçse de insanlar hatırlasın o sezonu.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.03.2021, 19:57.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeclisin bir yetkisi yok ki. cbmiz isterse olur ancak.
2011 sezonunda ve sonrasında yaşananlarla ilgili bir belgesel çekilmesi lazım ki ileride çoluk çocuğumuza falan izletip unutturmayalım böyle şeyleri. 100 yıl geçse de insanlar hatırlasın o sezonu.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkede Meclis'i, Anayasa'yı takan mı var?
Şike'nin ismini sıcak tutmak yapılabilecek tek şey. Adının unutulmaması gerekiyor, bunu da yapıyoruz zaten. Yoksa iş sonuç almaya gelirse şu an yapacak bir şey yok.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.03.2021, 20:04.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi güzel kardeşim ilk yıllar iyi güzeldi hatırlatmak ama artık bunun da bir öneminin kaldığına inanmıyorum.
Yüce reisimiz çıksın dünyada bu güne kadar şike olmamıştır desin, aa evet olmamıştır diyecek yaklaşık olarak 25 milyon kişi var ülkede. Bu yüzden aynı yere dönüyorum. Yapacak bir şey yok, şimdilik.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu, “Alanya maçı, 10-15 dakikalık bir bölüm hariç iyi oynamadığımız bir karşılamaydı.’
Şimdi Avcı çıkıp şey diyormuş: Boğazına takılırım.
Olmaz tabii ki de böyle bir şey, benimki de laf. Nereden aklıma geldiyse artık.
At gözlüğü ile bakılmadığı sürece bu kolayca anlaşılabilir.
Avcı'nın ayrılmak gibi bir derdi olmadığı, bunu da garip garip medya üstü salvolar ile yönetime "ima etmeyeceği" için böyle bir cevap elbet gelmeyecektir.
Başkan oyunu eleştirebilir.
Garip bir durum yok ortada.
Kötü oynadık. Bitti.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın ayrılışı kendi inisiyatifinde, yönetimi bunun zorunda bıraktığı bir durum.
At gözlüğü ile bakılmadığı sürece bu kolayca anlaşılabilir.
Avcı'nın ayrılmak gibi bir derdi olmadığı, bunu da garip garip medya üstü salvolar ile yönetime "ima etmeyeceği" için böyle bir cevap elbet gelmeyecektir.
Başkan oyunu eleştirebilir.
Garip bir durum yok ortada.
Kötü oynadık. Bitti.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence burada değerlendirmen taraftar üzerine yansitman yanlış
Taraftar basitçe saçmalık görmekten, aptalca davranışlardan yıldı. Aynı hatalarin defalarca yapılmasından midesi bulandı resmen tiksiniyor, karşılaşınca aşırı tepki bu yüzden.
Sabah kadar TS nin amatorlukleri üzerine sadece bu yönetimin yaptığı sacmalaiklari yazarım.
Bir önceki yönetimin öyle.
Bir öncekinin de yazarım
Hatta Atay Aktuğ yönetiminin bile yazarım
Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar fazla hata yapan ama yaptığı hataalardan zerre ders çıkarmayıp aynı hataları yapmaya devam eden bir oluşum bulamazsınız.
Taraftar planlı programlı olunmasını istiyor. Başarısız olunacaksa da yine planlı programlı bir şekilde olalım istiyor. Diğer turlusunu her an yyasadik yaşıyoruz.
Artık gerçekten yıldık, bunun şampiyonluğa oynamakla alakası yok yahu. Şampiyon olsak bile bana göre geçen sene olduk sayılır sence bu kar düzelecek mi.
En basit örneği bu kulüp eski başkana borcu yönetim kurulu kararı ile sildi diye UEFA dan ceza yedi. Bunun bu sivri ya da gerizekalılığın ötesi var mı? Kimse de bedelini ödemedi ilginç bir sekilfet.
Sorlothu gidecegi göz göre göre belli iken bütün yaz forvet aramayip Denizli'nin bulduğu adama salça olmak amatorlugunden bahsediyorum.
Bu amatörlüğü artık tahammül yok.
Ha bursa Eskişehir olmaz demişsiniz ama bu amatörlük ile daha beter olur, olmaz demeyin bu ülkede bu kulüpte ne olmazlar oldu saymakla bitmez
bu mükemmel yazının yanında birşey daha söyliyim..
insanlar herşey iyiye doğru giderken
biranda tepetaklak olunca arkasında bi hainlik arıyor..
Tamam aslında hainlik yok..
bunu söyleyenler bilmliyormu..
tabiki biliyor..
hainlik yoksanın diğer tarafı daha kötü ya..
akılsızlık..işbilmezlik falanda hafif kalıyor..direk salaklık der herkes..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Erten
bu mükemmel yazının yanında birşey daha söyliyim..
insanlar herşey iyiye doğru giderken
biranda tepetaklak olunca arkasında bi hainlik arıyor..
Tamam aslında hainlik yok..
bunu söyleyenler bilmliyormu..
tabiki biliyor..
hainlik yoksanın diğer tarafı daha kötü ya..
akılsızlık..işbilmezlik falanda hafif kalıyor..direk salaklık der herkes..En son jönts tarafından düzenlendi; 11.03.2021, 18:24.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette. Hiç itirazım yok. Benim anlatmaya çalıştığım şu: O berbat sürecin sorumlusu asla tek kişi değil. Trabzonspor'un yararını kimse düşünmedi. Başkan da dahil buna Karaman da...
Ünal karaman TS da iken hakemin adını ağzına almazdı..göztepede daha maç devam ederken tepki gösteriyor diyor..
100 bin kere haklı..
keza Şenol güneşe toz kozdurmazdım..onda da haklı çıktı..Jajaya gram tahammül edemeyen adam queresmadan bi tek küfür yemediği kaldı..
keza Başkan hala yorumculuk yapıyor..bence ders alınamamış davranışlar bunlar..
çebiye..koça cevap veremeyen adamı ben olsam Hocanın yerinde kendi sözleriyle vururum..onların geliri bizim 5 katımız..
(hadi alanyayı sayma ..fb-gs-bjk-fb mağlubiyetleri)
bjkli yöneticiyi izliyorum faulumuzu vermedi..rakibe sarıyı vermedi..VAR a bakmadı..
halbuki maçta hakem baştan sona bjklidir..
bize tekme tokat giriyorlar..20-30 faul yapıyorlar..
bırak sarıyı direk kırmızıları vermiyorlar..
direkt penaltıyı vermiyorlar çıt yok..
ne sahada ne saha dışında..
gerçekten çok enteresan..bu kadar futboldan anladığını zanneden bi şehir bi yönetici çıkaramıyor mu..
sadece futbollu bırak insan psikolojisinden anlayan bi tane adam olmaz mı ya..
gerçekten hayret verici..
dut yemiş bülbül gibiler..uslu çocuklar..
ülkede biçilen lige renk katma yerine getiriliyor başka bir şey yok..sebebini anlamıyorum..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer asanın bi tespiti var ilk etapta böyle şeyler dikkatimi çekmezdi ama müthiş haklı..
Ünal karaman TS da iken hakemin adını ağzına almazdı..göztepede daha maç devam ederken tepki gösteriyor diyor..
100 bin kere haklı..
keza Şenol güneşe toz kozdurmazdım..onda da haklı çıktı..Jajaya gram tahammül edemeyen adam queresmadan bi tek küfür yemediği kaldı..
keza Başkan hala yorumculuk yapıyor..bence ders alınamamış davranışlar bunlar..
çebiye..koça cevap veremeyen adamı ben olsam Hocanın yerinde kendi sözleriyle vururum..onların geliri bizim 5 katımız..
(hadi alanyayı sayma ..fb-gs-bjk-fb mağlubiyetleri)
bjkli yöneticiyi izliyorum faulumuzu vermedi..rakibe sarıyı vermedi..VAR a bakmadı..
halbuki maçta hakem baştan sona bjklidir..
bize tekme tokat giriyorlar..20-30 faul yapıyorlar..
bırak sarıyı direk kırmızıları vermiyorlar..
direkt penaltıyı vermiyorlar çıt yok..
ne sahada ne saha dışında..
gerçekten çok enteresan..bu kadar futboldan anladığını zanneden bi şehir bi yönetici çıkaramıyor mu..
sadece futbollu bırak insan psikolojisinden anlayan bi tane adam olmaz mı ya..
gerçekten hayret verici..
dut yemiş bülbül gibiler..uslu çocuklar..
ülkede biçilen lige renk katma yerine getiriliyor başka bir şey yok..sebebini anlamıyorum..
Hakem konuşmak, bağırmak, çağırmak konusunda ben farklı düşünüyorum. Yapmama taraftarıyım. İki türlüsü de bir işe yaramıyor çünkü.
Biz uslu çocuk olmazsak tepemize çıkıyorlar. Bu sadece futbolla ilgili değil. Sosyolojik bir konu bu. Allah vermeye bir karışıklık çıksa bütün ülkenin götünü Karadeniz kurtaracak. Hatta Karadeniz de değil, Trabzon - Rize ve biraz da Artvin'in sahil kesimleri... Ama insan yerine de koyulmayanlar yine Karadenizliler. Dediğim gibi bu sadece futbolla ilgili değil.
Bu konuda Erdal Hoş'un tarafındayım. Bırak sen hakem konuşma, ben farklıyım de.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorlothu gidecegi göz göre göre belli iken bütün yaz forvet aramayip Denizli'nin bulduğu adama salça olmak amatorlugunden bahsediyorum.
Transfer sezonu baslamadan once Sørloth ile 2 yillik kira sozlesmesinin tamamini tamamlamasi yonunde anlasilmisti. Sørloth, gelen teklifler sonrasinda karar degistirip Leipzig'e gitmek istedigini soyledi. Hatta daha yuksek bonservis bedeli teklif eden takimlarin teklifleri Sørloth'un Leipzig istegi yuzunden reddedilmek zorunda kalinmisti.
Asil hedef transfer sezonu basinda Ugurcan'i satip, eksik bolgeleri o transferden gelen para ile doldurmakti. Ugurcan icin istenilen duzeyde teklif gelmeyince satistan vazgecildi. Uzerine Sørloth'un gidisiyle de beklenmedik bir bolgeye (santrafor) kasada olmayan parayla transfer yapilmaya calisildi.
---
Gectigimiz transfer sezonunun en buyuk 3 problemi:
- Ugurcan icin beklenen teklifin gelmeyisi
- Sørloth'un bir anda fikir degistirip gitmek istemesi
- Transfer sezonunun 5 ekime kadar surmesi idi.Yahsi Bati 51:28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum