Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malum gazeteden yine bize karşı bir saldırı daha oldu. Bu gazetemsinin yüzünden çektiğimiz sıkıntıların haddi hesabı yok. Peki kulüp yani yönetenler bunca kepazeliğe rağmen neden hala kıllarını dahi kımıldatmıyorlar? Şamar oğlanı mıyız ulan biz her önüne gelen yapıştırıyor tokadı da gık diyemiyoruz nedir hu sessizlik, tepkisizlik!
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• bu röportajı ilk defa gördüm, tarihin en komik videosu olabilir

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İLGİNÇ BR HAL ALDI

https://twitter.com/avniaker1461/status/1358332075837898763?s=20

AİHM başvurusu yapılmayacak diyen var, Eda lermi zorer dosyamız hazır yarın (Cuma) veriyoruz diyor???

Eleştirmiş olmak için eleştirmek istemiyorum.
        Ama o başvurunun içeriğine ulaşabilirsem bakacağım
        6 ay süreyi baştan savma bir başvuru için yapmışlarsa en ağır hakaretleri hakediyorlar. Şike davasını satmış olduklarının resmidir.
        Bekleyip göreceğiz.
        Bir dava başvurusunda genel olarak son dakika beklenmez, eksik evrak vs çıkar 2-3 hafta öncesinden başvurulur ki bu aksilikler minimalize edilsin.
        Biz de başarısız öğrenci sendromu gibi ödevi son dakika teslim ediyoruz.
        Umarım içerik olarak çok iyi bir başvurudur.
        Bu dava kapanırsa size kötü bir haberim var biz bu ligde kıyamete kadar şampiyon olamayız....

Günübirlik skor taraftarına bunu hatırlatmak lazım
        En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 12.02.2021, 08:52.
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 ay süreyi baştan savma bir başvuru için yapmışlarsa en ağır hakaretleri hakediyorlar. Şike davasını satmış olduklarının resmidir.
          Bekleyip göreceğiz.
          Bir dava başvurusunda genel olarak son dakika beklenmez, eksik evrak vs çıkar 2-3 hafta öncesinden başvurulur ki bu aksilikler minimalize edilsin.
          Bu dava kapanırsa size kötü bir haberim var biz bu ligde kıyamete kadar şampiyon olamayız....

Biz o sarı öküzü çoktan verdik Halil.

Kimse geleceğini etkileyebilecek bir riski almaz, almıyor. Yönetenlere kalsa bu mevzu çoktan kapanırdı da taraftar çok düştü peşine. Artık taraftar da bıraktı peşini o yüzden birbirlerine göbekten bağlı olanların bu mevzuyu daha fazla kaşımaya niyeti yok kardeşim.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz o sarı öküzü çoktan verdik Halil.

Kimse geleceğini etkileyebilecek bir riski almaz, almıyor. Yönetenlere kalsa bu mevzu çoktan kapanırdı da taraftar çok düştü peşine. Artık taraftar da bıraktı peşini o yüzden birbirlerine göbekten bağlı olanların bu mevzuyu daha fazla kaşımaya niyeti yok kardeşim.
            Abi o zaman neden uğraşıyoruz neden uğraşıyorlar futbolla?

Nasıl olsa hiçbir zaman şampiyonluk gelmeyecek.
            İki maç kazanıp taraftar olarak birbirimize laf sokunca tatmin mi oluyoruz.
            Bu tiyatroyu kim bitirecek ?
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

güç meselesi....masada ki adam sayına bağlı...lobine bağlı..
              ve ne yazık ki bunlar bizde olmayan şeyler

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Bekleyip göreceğiz.

Şike davasını önce Trabzon şehri sattı. Önce Trabzon şehri üzerine düşeni yapsın, tepkisini koysun sonra sıra yönetime (ki bu sadece şimdiki yönetim değil, artık ne zamana denk gelirse) gelir.

İstiyoruz ki bir cengaver çıksın bütün düzene baş kaldırsın, kendi ismini cismini yok etsin. Öyle bir toto kimsede yok maalesef.

Başkan da her transfer toplantısında aynı cümleleri kuruyor. Yok futbolcu değil atlet transfer ettik. Adama derler ki Sturridge'e de atlet dedin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
                En son jönts tarafından düzenlendi; 12.02.2021, 14:27.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike davasını önce Trabzon şehri sattı. Önce Trabzon şehri üzerine düşeni yapsın, tepkisini koysun sonra sıra yönetime (ki bu sadece şimdiki yönetim değil, artık ne zamana denk gelirse) gelir.

İstiyoruz ki bir cengaver çıksın bütün düzene baş kaldırsın, kendi ismini cismini yok etsin. Öyle bir toto kimsede yok maalesef.

Başkan da her transfer toplantısında aynı cümleleri kuruyor. Yok futbolcu değil atlet transfer ettik. Adama derler ki Sturridge'e de atlet dedin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
                    Şike davası işi bitti.
                    Bundan sonra bu konuda "adım" bekleyen boşuna bekler.
                    Erdal Hoş geçen çok güzel söyledi bu AHIM başvuru ile ilgili;
                    Bitti bu iş.
                    Boşuna bundan medet ummayın.
                    Enerjinizi buna harcamayın.
                    Bundan birşey çıkmayacak.

Şehir davayı sattı diye değil, şehir gidip x partisini seçse de birşey değişmeyecekti.

Gücün bu kadar.

Gücünü bilip, ona göre pozisyon alıp, ona göre hamle yapmak zorundasın.
                    Gücünün ötesinde yaptığın her hamle seni geri götürür.

Şike davası, bizim haklı olduğumuza sonsuza dek inanacağımız, ama hiçbir zaman sonuç alamayacağımız bir dava.
                    Yarın ülkeyi yönetenler değişse de, hiçbir siyasi güç, bizim tarafımızda durup, karşısına çok daha büyük ve çok daha etkili malum kitleyi almayacak.

Bu gerçekle yüzleşme zamanı artık.

Yorum

• Bordo mavi forma beratin üstünde cok hos duruyor, ilk defa bu sezon parcali formayi begendim

Yorum

• sen itin yanına gidip kih kih yapıyorsun onun bize yaptığı bunca yalana dolana algıya rağmen..
                        bakta Mustafa Cengize adamlık öğren..
                        (parası var diye ezik ezik durmuyor..hatta sürekli saplıyor..)
                        kalitesiz dedi..
                        asil değilsin dedi..
                        daha öncede insanı hayvandan ayıran edeptir demişti..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şike davası işi bitti.
                          Bundan sonra bu konuda "adım" bekleyen boşuna bekler.
                          Erdal Hoş geçen çok güzel söyledi bu AHIM başvuru ile ilgili;
                          Bitti bu iş.
                          Boşuna bundan medet ummayın.
                          Enerjinizi buna harcamayın.
                          Bundan birşey çıkmayacak.

Şehir davayı sattı diye değil, şehir gidip x partisini seçse de birşey değişmeyecekti.

Gücün bu kadar.

Gücünü bilip, ona göre pozisyon alıp, ona göre hamle yapmak zorundasın.
                          Gücünün ötesinde yaptığın her hamle seni geri götürür.

Şike davası, bizim haklı olduğumuza sonsuza dek inanacağımız, ama hiçbir zaman sonuç alamayacağımız bir dava.
                          Yarın ülkeyi yönetenler değişse de, hiçbir siyasi güç, bizim tarafımızda durup, karşısına çok daha büyük ve çok daha etkili malum kitleyi almayacak.

Bu gerçekle yüzleşme zamanı artık.
                          Ben kendi adıma bu işi kapatmışım zaten. Derdim şu: Trabzonspor camiasından hiç kimse şike aksiyonları sebebiyle eleştiri almamalıdır. Senin de dediğin gibi biz küçüğüz, gücümüz bu. Bitti.

Yorum

Daha davanın başlamasıyla bunun sadece bir kupa meselssi değil bir camianın gücünün de testi olduğunu söylemiştik. Gücün yeter, yetmez o ayrı konu. Ama hakkını adam gibi ararsın. Biz paramparça olduk. Şimdi sarı öküz getti bu saatten sonra senden boğayı da isterler seni de. İfşa oldun. Değil maçı adamın elinden emeğini şampiyonluğunu her şeyini aldın ama karşında doğru düzgün dikilemedi bile.

Bundan sonrası herkesin kendi seçimi. Ben futbolla eskisi gibi ilgilenmiyorum. Elimde olsa hiç ilgilenmicem de...
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha davanın başlamasıyla bunun sadece bir kupa meselssi değil bir camianın gücünün de testi olduğunu söylemiştik. Gücün yeter, yetmez o ayrı konu. Ama hakkını adam gibi ararsın. Biz paramparça olduk. Şimdi sarı öküz getti bu saatten sonra senden boğayı da isterler seni de. İfşa oldun. Değil maçı adamın elinden emeğini şampiyonluğunu her şeyini aldın ama karşında doğru düzgün dikilemedi bile.

Bundan sonrası herkesin kendi seçimi. Ben futbolla eskisi gibi ilgilenmiyorum. Elimde olsa hiç ilgilenmicem de...
                              O zaman çok da sey yapmaya gerek yok

Burada şu furbolcu kötü şu çöp şu kadro iyi, kulübün borcu vs yazmaya da değmez
                              Nasıl olsa sonuç belli

Geçmiş olsun.
                              O seçimlerde bağımsız milletvekili ya da belediye başkanı çıkaramayan Trabzon'a müstahak

Bir de burada iktidar yerine başka parti secilse denmiyor mu alıyor beni bir gülme 58. Maddeyi HDP hariç tüm partiler birleşerek bir gecede değiştirdi

Sen şehir olarak bağımsız milletvekili çıkarıp tepkini koyacaktin

Ben buna alet olan, sesini çıkarmayan iyi görünümlü insanların hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• hem irkçilik açiklamasi gereksiz ve abarti, hem de imzâ töreninde dedigi "verdigimiz bonservis ülke içinde kaldi, bu beni rahatlatiyor" demesi fupfuzuli... bos konusmalar, hattâ yalandan yere birilerine yaranma sözleri....
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X