Fener maçında doğrandın sesin çıkmadı. Benim hakkımı arayamayan, yediren adamın kulübün başında işi yok. Tez elden defol.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro kötü,bu kadar kötü kadroya rağmen alınan puan inanılmaz iyi.Abdullah Avcı dışında bunu yapacak hoca yok.
bugün o büyünün bozulduğuna ve de futbolcuların savrukluklarına tanık olduk.
Yorum
-
Gerçekten kafam almadığı için soruyorum. Şu an ne yapılmalı mesela, nasıl bir aksiyon alınmalı. İçiniz nasıl soğur mesela arkadaşlar, gerçekten merak ediyorum.
Evet, sezon başı hatalar yapıldı. Hem hoca seçimi hem de transferlerde, kabul. Ne yapalım şu an mesela?
Ne yapılmalı? Yönetimi dağıtalım, hocayı gönderelim, futbolcuları kovalım mı? Ne yapalım?
Yorum
-
Eğer bir takım 4 ana mevkide sahaya eksik çıkıyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.
Artık radikal kararlar alınmalı, önümüzdeki yıla dönük hazırlık yapılmalı.
2-3 yıl önce kurulan bu kadro ile vedalaşılmalı. Para edenler satılmalı, etmeyenler de kovulmalı. Sil baştan yapma zamanı.
Yapacak enerjisi yoksa bırakmalı boşa geçecek bir yaza daha katlanamayız.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro kötü,bu kadar kötü kadroya rağmen alınan puan inanılmaz iyi.Abdullah Avcı dışında bunu yapacak hoca yok.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten kafam almadığı için soruyorum. Şu an ne yapılmalı mesela, nasıl bir aksiyon alınmalı. İçiniz nasıl soğur mesela arkadaşlar, gerçekten merak ediyorum.
Evet, sezon başı hatalar yapıldı. Hem hoca seçimi hem de transferlerde, kabul. Ne yapalım şu an mesela?
Ne yapılmalı? Yönetimi dağıtalım, hocayı gönderelim, futbolcuları kovalım mı? Ne yapalım?FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu adamlar Abdullah Avcının istediği kadroyu kurar,hatalarından ders alır,parayı çar çur etmez,eldekileri tutar diyorsan,garanti veriyorsan...
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben seni ciddiye almıyorum, sen de beni alma.
Ahmet Ağaoğlu olduğu sürece bu durum değişmez,o kafa hiç bir şeyi tam yapamaz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen seni ciddiye aldığım için alıntı yapmıyorum zaten,savunduğun şeyin ne kadar komik olduğunu forumdakilerin de anlaması için soru soruyorum,cevap veremeyeceğini de biliyorum.
Ahmet Ağaoğlu olduğu sürece bu durum değişmez,o kafa hiç bir şeyi tam yapamaz.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gelen yönetim iho'ya zerre laf etmeyip usta'yı yerin dibine sokup sokup çıkarmıştı. Buradan başlayalım mesela.
Allah insanı kendi iddiasından vurur demişler, bu yönetim de maalesef vurulmaya başladı.
Bana göre yapılması gereken bir şey yok maalesef. Kulüp borçlarından dolayı batmış futbolcu satma ile örebilecek borçlar değil. Ağaoğlu fena yönetmiyor, çok hatası var ama vasatın üstünde.
Çözüm yönetimin futbolcu alması, yeni yönetimin gelmek ya da altyapıdan iyi futbolcu çıkması ile olmayacak.
Yakında eskişehir gibi kapısına kilit vurulur kulubün bu kadar borçla. Tek çare satılması
satılır mı zor...En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.03.2021, 23:24.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum