İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanım ilk fitili yaktın, sevimsizleştirirler ger çekil, sevimli birini ata, TFF VE İSTANBUL KLÜPLERİ temalı o arkadaş öne çıksın!
Pr-Algı-uyandırma işi plansız olursa HIRSIZLARIN HAMLESİYLE rezil olan sen olursun!!! (Ör: şike, sonuç çupamızu verun oldu)Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Şimdi tek tek tüm sayfaları okuyamam ama şunu ifade etmek gerekir ki eleştiri yeri geldiğinde çok sert yapılmalı.Yalakalık zaten moda olmuş,forumun bir farkı olmalı.Başkanı tanımayız etmeyiz ama yanlış yaptığında bunu söylemezsek o zaman bizim burada yazmamızın bir anlamı kalmaz.En ağır eleştirenlerden birisi benim hatta hakaretten dolayı çok da ceza yedim ama bunları başkana karşı özel bir kinim olduğundan yapmadım.Belki de Usta yanlısı olup da başkana sallayanlar vardır onlardan da değilim.
Başkanın fıfaya gidiyoruz sözünü destekliyorum ve başarılı buluyorum.Kulübün hakkını savunmak gerekiyor yoksa bunlar şampiyonlukları çalmaya devam edecek.Ben yapamam,o yapamaz,şu yapamaz dersek hiçbir yere varamayız.Ben bugün o koltukta oturuyor olsam ne yapardım inanın bilmiyorum,orada nasıl bir baskı altındalar onu da bilmiyorum ama şunu söylemem gerekiyor.Tarihte her zaman cesur olanlar konuşulmuştur.Kurtuluş Savaşında Atatürk rol almasaydı şuan bu ülkenin % 80 i yabancıların elinde olacaktı.Ağaoğlunun kişisel işleri olabilir,şirketi olabilir vs. bunları anlıyorum ama biz de burada genç taraftarlar olarak başkandan kulübümüzü savunmak için elinden geleni yapmasını bekliyoruz.Burada resmi şampiyonluk görmemiş insanlar var.Trabzonspor büyüklerle sevişerek bir yere varamaz,büyüklerle savaşarak bir yere varabilir.Gerekirse medyaya,rakip takımlara,rakip başkanlara,hakemlere hepsine ayarı vereceksin.Aleyhinde kararlar çalarlarken herkes korkacak.Biz lehimize karar çalsınlar demiyoruz tabiki ama biraz caydırıcılığımız olsaydı geçen hafta Cüneyt ve Yaşar denilen çakallar bizi doğrayamazlardı.Yan hakemler dahil defalarca kasıtlı hatalı kararlar verdiler.Yine önümüzü kestiler.
Başkana kimler destek olur bilmiyorum.Ülkede herkes birşeylerden korkuyor heralde kimse birşeye cesaret edemiyor ama bu noktada birilerinin birşey yapması lazım.Hakem çetesi yüzünden yıllardır puanlarımız çalınıyor,sezona girerken bile kırmızı ve penaltılarla doğranarak girdik beşiktaş maçında.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 05.03.2021, 13:33.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi tek tek tüm sayfaları okuyamam ama şunu ifade etmek gerekir ki eleştiri yeri geldiğinde çok sert yapılmalı.Yalakalık zaten moda olmuş,forumun bir farkı olmalı.Başkanı tanımayız etmeyiz ama yanlış yaptığında bunu söylemezsek o zaman bizim burada yazmamızın bir anlamı kalmaz..
Yalnız burada olan şu, doğru yaptığında sus, yanlış yapıldığında eleştir.
Sonrasında başka doğrular yapıldığında eski yanlışları tekrar gündeme getirerek eleştirmeye devam et.
Bir daha da asla doğruları görme...
E sıktı doğal olarak!
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok boş yapıyorsun renkdaş be [emoji4]İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİronik.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Çok ciddiye almasak mı? Bakınca nerde sahtekar-omurgasız-hırsız var 3 büyütülmüş tarafında, özellikle de Karadenizli olanları tam sistem köpeği+Trabzon düşmanı
Ergun gürsoy
Haluk Ulusoy
A Albayrak
AN Çebi
May
Mng
vs vs
bunların hepsi devşirilmiş-güce taparcasına köpeği olmuş-memleketini satan, çalan, içerden yıkan tipler, bunlarla uğraşacak kadar düzgün adam bu ülkede yok galibaEn son HasanTezel tarafından düzenlendi; 05.03.2021, 20:56.Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
çok ironik gerçekten başkanın konuşmasında tespitler var hukuki hak arayışından bahsediliyor maç hakkındada normal bir kritik yapılmış
bunun neresi ceza kurulluk ki
asıl kurula sevk ceza gerektiren bir durum olur olsa olsa...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın. Benim derdim başka. Bu kulüple ilgili haddinden fazla eleştiri alan hangi konu varsa ben onun yanındayım. Yaşım 30. Bu kulüp şu kafa yüzünden senelerini kaybetti, doyamadık boş konuşmalara.
Benim gözümde iki tip Trabzonspor taraftarı var. Biri Erdal Hoş gibiler, diğeri de o meşhur videoda 'Barmamk oglum teg oyna, sıcarım macına daha gelmem, neaaaabaysın' diyen tayfa. İkinci tayfaya katlanamıyorum, bu kadar.
çünkü bu Başkan sportif direktör gibi gerektiğinde tek tek futbolcularlada ilgileniyor..
eleştiri kısmına gelince bende çok eleştiriyorum ve muhtemelen de devam edecem..
kulübü gerçekten ezdiriyor..
konuşmanın ..cevap vermenin..insanları ve kamuoyunu ikna etmenin gücüne inanmıyor..
çağatay96
Bu adam bana gucsuz oldugumuzu isyan etmemin boş olduğunu ögretti. Savassam da kazanmayacagimi. Yani bu adam TS ruhumu öldürdü
biz saha dışında bunlarla başedemeyiz..
sahada güçlü olmalıyız..
geçen yıl şampiyonluğa pynayan takımdan ..4 istanbul takımına hiç yenilmeyen takımdan hepsine yenilen takıma dönüşünce eleştirilir..
............
Hocam gerçenden akıllı adam şöyle yapar..
ya saha dışında güçsüsüz dedim ama sen akıllı ol doğruyu konuş bak bakalım saha dışında da ne kadar etkili olacaksın..
twitterda hakemin ismi geçiyor çık maçtan önce deki ne iş..bunu demek çok mu zor..
bjkye bakıyorum bi yöneticisi var maçtan sonra çıkıyor..maçlarını kazanmışlar ama adamda en ufak ..gülme..sevinme..kendi takımına ..hocasına laf atma yok..
hakem faulumuzu vermedi..rakibin sarısını vermedi..rakip sert oynadı hakemler buna müsade etmesin falan ileri yatırım lafları..
eeee bizim başkan çıkıyor..yorumcu gibi takım iyi oynamadı daha iyi oynamalıyız..şimdi önceki Hoca alındı bu laftan..Bu Hocada alınırsa ne olacak..
neyse çok uzun yazdım..En son alperrr tarafından düzenlendi; 05.03.2021, 23:37.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başkanı ilk defa bu kadar düzgün, akıcı ve kararlı konuşurken gördüm.
Helal olsun, umarım bir şeylerin değişmesi için ön ayak olurNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHpcam..Başkan kesinlikle gitmesin..ama eleştirilerden de ders çıkarsın ve kendini değitirsin bence..yeni gelen daha iyi olmayacak..
çünkü bu Başkan sportif direktör gibi gerektiğinde tek tek futbolcularlada ilgileniyor..
eleştiri kısmına gelince bende çok eleştiriyorum ve muhtemelen de devam edecem..
kulübü gerçekten ezdiriyor..
konuşmanın ..cevap vermenin..insanları ve kamuoyunu ikna etmenin gücüne inanmıyor..
çağatay96
Bu adam bana gucsuz oldugumuzu isyan etmemin boş olduğunu ögretti. Savassam da kazanmayacagimi. Yani bu adam TS ruhumu öldürdü
biz saha dışında bunlarla başedemeyiz..
sahada güçlü olmalıyız..
geçen yıl şampiyonluğa pynayan takımdan ..4 istanbul takımına hiç yenilmeyen takımdan hepsine yenilen takıma dönüşünce eleştirilir..
............
Hocam gerçenden akıllı adam şöyle yapar..
ya saha dışında güçsüsüz dedim ama sen akıllı ol doğruyu konuş bak bakalım saha dışında da ne kadar etkili olacaksın..
twitterda hakemin ismi geçiyor çık maçtan önce deki ne iş..bunu demek çok mu zor..
bjkye bakıyorum bi yöneticisi var maçtan sonra çıkıyor..maçlarını kazanmışlar ama adamda en ufak ..gülme..sevinme..kendi takımına ..hocasına laf atma yok..
hakem faulumuzu vermedi..rakibin sarısını vermedi..rakip sert oynadı hakemler buna müsade etmesin falan ileri yatırım lafları..
eeee bizim başkan çıkıyor..yorumcu gibi takım iyi oynamadı daha iyi oynamalıyız..şimdi önceki Hoca alındı bu laftan..Bu Hocada alınırsa ne olacak..
neyse çok uzun yazdım..
Ünal Karaman'ın kötü bir thoca olduğunu düşünüyorum. Hatta devam etseydik kesinlikle şampiyonluk falan alacağımızı düşünmüyorum. Fakat ona da o kadar haksız ve yersiz eleştiri yapıldı ki o günlerde benim içimden eleştiri yapmak gelmiyordu. Herkes haddini bilsin ya.
Adam diyor ki başkan şampiyonluğu sattı. Hoşt derler adama en hafif tabirle. FB maçını siyasilere sattı diyor adam. Biri diyor ki işte Tamer Turna ile anlaşmış ama araya girmişler Avcı gelmiş. Sanki Ağaoğlu'nun özel kalemi de attığı her adımı biliyor.
Biri ortaya bir 'şirket' muhabbeti attı, 1 hafta o konuşuldu. Yok efendim şirketleri var da o yüzden konuşamaz. E şimdi çıkıp masaya koydu başkan malzemeyi. O zaman da çıkıp o malzemeden kendi payını alacaksın, yok öyle boş boş konuşmak. (Sen dili ile konuşuyorum, sana demiyorum yanlış anlama sakın.)
Ağaoğlu benim babamın oğlu değil. Sesini canlı duymuşluğum, yüzünü yakından görmüşlüğüm yoktur. Bana ne Ağaoğlu'ndan. 1996 yılından bu yana kendimin farkında olarak Trabzonspor'la ilgileniyorum. Sadri Şener'in ilk zamanları ve Ağaoğlu dönemi. Daha iyisi yok şimdilik. İnsaf ya.En son jönts tarafından düzenlendi; 06.03.2021, 01:48.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon derece antipatik bir mesaj.
Ne anlattığın, nereye varmaya çalıştığın da belli değil.
Laf sokma derdindesin.
Burada bir kişi saçmalıyorsa o da başından sonuna kadar sensin.
Nasıl seni banlamıyorlar hayret ediyorum.. her tarafın itici her tarafın antipatik.. 14 senelik bmn üyeliğimde gördüğüm buraya yakışmayan tek şahıssın.u will need justice at the end..
Yorum
-
Ben de sizin gibi düşünüyorum burada bazı arkadaşlar eleştiri yaparken sadece dedikodular üzerinden gidiyor. Yaşım neredeyse 40 oldu, belki de gördüğüm en iyi Başkan Ağaoğludur ama eleştiri yapılması gerekirken kırıp dökülüyor her şey. Bir de ayağı yere basmayan sürekli tahkir edici, aşağılayıcı mesajları gördükçe şu başlığa girip okumak istemiyorum. Mantıklı eleştiri görmeyince bu mesajları yazan arkadaşlara saygım da kalmıyor mesajını görünce okumadan geçiyorum çünkü vakit kaybı oluyor ve canımız sıkılıyor. Yapıcı eleştiri görünce insanın forumda daha çok vakit geçiresi geliyor. Velhasılı kelam insan mümkün olduğunca kendi sözünün değerini düşürmemelidir.
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa başkanın kamyon yüküyle hatası var. Artısı, eksisi konuşulur bu ayrı bir konu. Fakat öyle saçma şeyler konuşuluyor ki benim adamı eleştiresim gelmiyor. Konuyu dağıtmak istemem ama aynısı Ünal Hoca'ya yapıldı.
Ünal Karaman'ın kötü bir thoca olduğunu düşünüyorum. Hatta devam etseydik kesinlikle şampiyonluk falan alacağımızı düşünmüyorum. Fakat ona da o kadar haksız ve yersiz eleştiri yapıldı ki o günlerde benim içimden eleştiri yapmak gelmiyordu. Herkes haddini bilsin ya.
Adam diyor ki başkan şampiyonluğu sattı. Hoşt derler adama en hafif tabirle. FB maçını siyasilere sattı diyor adam. Biri diyor ki işte Tamer Turna ile anlaşmış ama araya girmişler Avcı gelmiş. Sanki Ağaoğlu'nun özel kalemi de attığı her adımı biliyor.
Biri ortaya bir 'şirket' muhabbeti attı, 1 hafta o konuşuldu. Yok efendim şirketleri var da o yüzden konuşamaz. E şimdi çıkıp masaya koydu başkan malzemeyi. O zaman da çıkıp o malzemeden kendi payını alacaksın, yok öyle boş boş konuşmak. (Sen dili ile konuşuyorum, sana demiyorum yanlış anlama sakın.)
Ağaoğlu benim babamın oğlu değil. Sesini canlı duymuşluğum, yüzünü yakından görmüşlüğüm yoktur. Bana ne Ağaoğlu'ndan. 1996 yılından bu yana kendimin farkında olarak Trabzonspor'la ilgileniyorum. Sadri Şener'in ilk zamanları ve Ağaoğlu dönemi. Daha iyisi yok şimdilik. İnsaf ya.“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum