Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2011 kupası için aihm'ye başvurması ve son olarak cumhurbaşkanının atadığı federasyonu fifaya şikayet etmesi birilerinin pek hoşuna gitmeyecek gibi hissediyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hamsi turpla yenir uşaklar. Cenkhan, sen istediğin şeyle yiyebilirsin kardeşim sana her şey serbest zaten
      Bunlar gerçekten inanılmaz şakalar kardeşim
      Naber?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam çok iyi bi şekilde anlatmış. Sen afrikada kala kala Türkçeyi unutmuşsun.
        Burada bir kişi saçmalıyorsa o da başından sonuna kadar sensin.

Nasıl seni banlamıyorlar hayret ediyorum.. her tarafın itici her tarafın antipatik.. 14 senelik bmn üyeliğimde gördüğüm buraya yakışmayan tek şahıssın.
        Yazık sana yahu. Üzülüyorum bu haline.

Yorum

• İlk olarak karabela tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de sizin gibi düşünüyorum burada bazı arkadaşlar eleştiri yaparken sadece dedikodular üzerinden gidiyor. Yaşım neredeyse 40 oldu, belki de gördüğüm en iyi Başkan Ağaoğludur ama eleştiri yapılması gerekirken kırıp dökülüyor her şey. Bir de ayağı yere basmayan sürekli tahkir edici, aşağılayıcı mesajları gördükçe şu başlığa girip okumak istemiyorum. Mantıklı eleştiri görmeyince bu mesajları yazan arkadaşlara saygım da kalmıyor mesajını görünce okumadan geçiyorum çünkü vakit kaybı oluyor ve canımız sıkılıyor. Yapıcı eleştiri görünce insanın forumda daha çok vakit geçiresi geliyor. Velhasılı kelam insan mümkün olduğunca kendi sözünün değerini düşürmemelidir.
          Bir forum yöneticisi şunu yazıyor: 'Bütün artılar Avcı'ya yazar, bütün eksiler başkana...' Yok ya! Aynı adam sahada mücadele eden Trabzonspor futbolcuları için 'bu AVELLER gol falan atamaz.' yazıyor. Bak bu adam yönetici burada. Böyle mi düzelecek Trabzonspor? Çok bekleriz.

Yorum

• Çebi Trabzonspor'u da es geçmedi. Ahmet Ağaoğlu hakkında da konuşan Çebi " Trabzonspor Başkanı, benim bu söylemim üzerinde ‘Omuz üzerinde baş bırakmam mı diyelim’ demiş. Alanyaspor sahasında muharebe yapan ben değildim, bunu kendisine söyledim. Kendisi de ‘Bu şekilde ifade etmek istemedim, yanlış anlaşılmış’ dedi." ifadelerini kullandı.

Gördün mü sayın Başkan, şakalaştığın Koç, Çebi satılık karaktersiz ve paranın iti olmuş adamlar, ilk yükseldiğinde darbe nerden geldi anlamazsın

Dost belli düşmen belli, dışarda arama
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• gs'li bir arkadaşım abi orda önündeki Hugo'ya işaret ediuyr bence dedi Muhammet YILMAZ. Bana mantıklı geldi
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Başkan, tff için otur çalıştır adamlarını onlarca üst düzey adam var

ETİK KURALLAR AÇIKLA

Tff başkanı eski klüp yöneticisi olamaz

Bir klüple yakın ilişkisi olamaz

Bir klüp bşk ile ticari ilişkisi olamaz

Tff başkanı Mhk Denetçi heps ayrı özerk yapı olup birbirini atayamaz vs vs

(bu işler sandığımız kadar kolay değil, son 25 yılın TEK BAĞIMSIZ BAŞKANI HASAN DOĞAN, kalp krizinden beklenmedik şekilde vefat etti)
                En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 07.03.2021, 11:56.
                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan, tff için otur çalıştır adamlarını onlarca üst düzey adam var

ETİK KURALLAR AÇIKLA

Tff başkanı eski klüp yöneticisi olamaz

Bir klüple yakın ilişkisi olamaz

Bir klüp bşk ile ticari ilişkisi olamaz

Tff başkanı Mhk Denetçi heps ayrı özerk yapı olup birbirini atayamaz vs vs

(bu işler sandığımız kadar kolay değil, son 25 yılın TEK BAĞIMSIZ BAŞKANI HASAN DOĞAN, kalp krizinden beklenmedik şekilde vefat etti)
                  Şike lobisi adamı öldürdü bence, bu kadar ahlaklı adamı orada tutmazlardı. O işte bir iş var gibi hep düşündüm

Turgut Özal in ölümüne benziyor
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çebi Trabzonspor'u da es geçmedi. Ahmet Ağaoğlu hakkında da konuşan Çebi " Trabzonspor Başkanı, benim bu söylemim üzerinde ‘Omuz üzerinde baş bırakmam mı diyelim’ demiş. Alanyaspor sahasında muharebe yapan ben değildim, bunu kendisine söyledim. Kendisi de ‘Bu şekilde ifade etmek istemedim, yanlış anlaşılmış’ dedi." ifadelerini kullandı.

Gördün mü sayın Başkan, şakalaştığın Koç, Çebi satılık karaktersiz ve paranın iti olmuş adamlar, ilk yükseldiğinde darbe nerden geldi anlamazsın

Dost belli düşmen belli, dışarda arama
                    İstanbul takımlarında görev alan Trabzonluların yanında kendini ezik hissetmek, dediği her lafı yutmak bir Trabzonspor geleneğidir.
                    Naber?

Yorum

• Genç ve futbolcu alıp parlatma politikasını ve ekonomik anlamda takımı yönetme şeklini gayet beğeniyorum. Umarım Süleyman cebeci,Atakan gündüz, Hakan Yeşil,Faruk can genç gibi isimleri de parlatıp ligimize ve takıma kazandırılmasında bir etken olur. Şu anlık yönetim şekli ve ekonomik anlamda bir sıkıntı görmüyorum.
                      Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genç ve futbolcu alıp parlatma politikasını ve ekonomik anlamda takımı yönetme şeklini gayet beğeniyorum. Umarım Süleyman cebeci,Atakan gündüz, Hakan Yeşil,Faruk can genç gibi isimleri de parlatıp ligimize ve takıma kazandırılmasında bir etken olur. Şu anlık yönetim şekli ve ekonomik anlamda bir sıkıntı görmüyorum.
                        Maalesef genç oyuncu parlatma işi olmadığı gobi böyle bir politkadan da söz edilemez. Alıp sattığımız yegane kişi sorloth ki çok ekstrem bir örnek. 3 yıllık transfer döneminde parlatmak için aldığımız bir oyunci olmadı

Yusuf ise daha önceki yönetimlerde abdusle parlayan oyuncuydu. Kendi isteğiyle gitti kurtardı. Abdus kaldı, rezil bir sağlık ekibi çocuğun futbol hayatını bitirdi.

Altyapıdan gelen oyuncuların temel futbol bilgileri neredeyse yok. Ne timing, ne nerede duracaklarını, ne kademeli vs hiç bir şey bilmiyorlar. Dolayısıyla altyapı sistemi gelen çocuklara hiçbir şey ogretmiyor. Bunu Hüseyin ve Serkan da bariz görebiliyoruz. Çok büyük ihtimalle yeni gelenlerde de bu sorun bariz görünecek.

Ez cümle bizim parlatip piyasaya sürmek gibi bir politikamız yok. Zorunluluktan ortaya çıkan bazı kıvılcımlar var. Altyapı politikasını geçtim herhangi bir altyapımız bile yok. Bu haliyle kulübün borçlarını ödemesi imkansız, batmış bir sirkettir.

Acilen satılması gerekiyor
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu son cümleyi inanarak mı söyledin

kimleri kimleri gördü bu takım...
                          Kadro kötü,bu kadar kötü kadroya rağmen alınan puan inanılmaz iyi.Abdullah Avcı dışında bunu yapacak hoca yok.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• şimdi konuşabilirsiniz...mikrofonlar sizde tekrar...fifa ne diyor bakalım...
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• çek git.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdi konuşabilirsiniz...mikrofonlar sizde tekrar...fifa ne diyor bakalım...
                                Herşeyiyle Alanya maçı Ağaoğluna yazar, ligdeAtiba kadar, Recep niyaz kadar golü olmayan, kaleye şutu olmayan tek forvet afobe...

Kalan ise her anlamda başarılı olan Avcıya yazar, afobe olmaaaaaazzz Hocam, takım kondisyonu muazzam, disiplin öyle, yaptıkların büyük kredi, ama bu maç Ekuban forvet-afobe yedek-Parmak hatta Mallı 11 başlanır, afobe sıfır sıfır sıfır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X