Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul takımlarınin borcu silinir ödenir biz 15 milyon euro bütçeyi bile çeviremeyecek durumdayız. Borçlar ödenmez se de bir alt lige amatöre kadar düşeriz. Yine çıkarız ama düşürürler.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Borç artışı, sermaye artışı, kur etkisi gibi detaylara ait güzel bir tweet serisi var.

KISA VADELI BORCLAR.jpg

1 yıl içinde ödenmesi gereken 348 milyon Tl (38 milyon euro) borç var. Kesinlikle oyuncu satışı gerekecek. Uğurcan'a gitti gözüyle bakabiliriz. Hatta yanına Ekuban da katılabilir. Efecan sene sonu gelecektir diye düşünüyorum.
      Sermaye arttırımından kaynaklanan 263 milyon tl rapora yansımamış.
      Kısa vadeli borçlar ödenirken bu kaynak kullanılacaktır.

Kur farkı etkisi 40 milyon TL.
      Fesihlerden kaynaklanan gider de 40 milyon tl. (Yönetime yüklenecek yegane kabahat bu)
      Pandemi sebepli 2019-2020 gelir kaybı var. 700 milyondan 565 milyona düşmüş. (90 milyonu gerçekleşti, kalanı tahmini)

Yani öyle "yönetim hataları" kaynaklı bir borçlanma yok ortada!

Yorum

• Pandemi hiç yaşanmasaydı borç tablosu bir şekilde döndürülebilirdi belki. Yönetimin önünde çok zorlu geçecek 1 yıl var. Batacağız edebiyatı yapmayacağım çünkü bir şekilde eldeki oyuncu satışı rahatlatacaktır. Daha sonrası çok önemli. Yeni Ekubanlar, Yazıcılar, Uğurcanlar bulamazsak bu borç sessiz sessiz artar arkadaşlar.

Gönül isterdi ki yazın kadroyu bozmayalım ama mümkün değil maalesef.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• Borc su anda kisa ve uzun vadeli toplam 1.158 milyon tl..uzun vadeli borcda sıkınti yok kisa vadede odenmesi gereken 650 milyon tl civari bir borc var 1 sene icinde bunu odemeyi basarabilirsek onumuz acik oyuncu satislari ve avrupa kupalarina katilim cok onemli yeniden yapilanmaya gidilecek baska care yok istanbul klupleri de batik durumda sadece zengin baskanlari ve is adamlari ile gunu kurtariyorlar bizde boyle adamlar olmayacagi icin surdurulebilir basari icin ya klup satilacak ya cefa cekip 2 3 yil daha sonra sefasi surulecek klubu bildigin batmis durumda iho ve muho sivayip gittiler simdiye kadar fisinin cekilmemis olmasi buyuk basari..3 senedir girilen ekonomik yol olmasaydi bu borcun nerelere gelecegini ne durumda olacagimizi varin siz dusunun..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 1 yıl içinde 650 milyon Tl ödeme nerede?
            Bunu bir kere daha gördüm bu başlıkta.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Borc su anda kisa ve uzun vadeli toplam 1.158 milyon tl..uzun vadeli borcda sıkınti yok kisa vadede odenmesi gereken 650 milyon tl civari bir borc var 1 sene icinde bunu odemeyi basarabilirsek onumuz acik oyuncu satislari ve avrupa kupalarina katilim cok onemli yeniden yapilanmaya gidilecek baska care yok istanbul klupleri de batik durumda sadece zengin baskanlari ve is adamlari ile gunu kurtariyorlar bizde boyle adamlar olmayacagi icin surdurulebilir basari icin ya klup satilacak ya cefa cekip 2 3 yil daha sonra sefasi surulecek klubu bildigin batmis durumda iho ve muho sivayip gittiler simdiye kadar fisinin cekilmemis olmasi buyuk basari..3 senedir girilen ekonomik yol olmasaydi bu borcun nerelere gelecegini ne durumda olacagimizi varin siz dusunun..
              1 yılda 650 milyon tl ödemek imkansız.72 milyon euro eder bu.(ugurcan,edgar,hugo,omur,ekuban,djaniny,berat aynı anda satılsa anca bu para toplanabilir.), sonraki sene de düşmeme mücadelesi veririz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Borç artışı, sermaye artışı, kur etkisi gibi detaylara ait güzel bir tweet serisi var.

[ATTACH]20323[/ATTACH]

1 yıl içinde ödenmesi gereken 348 milyon Tl (38 milyon euro) borç var. Kesinlikle oyuncu satışı gerekecek. Uğurcan'a gitti gözüyle bakabiliriz. Hatta yanına Ekuban da katılabilir. Efecan sene sonu gelecektir diye düşünüyorum.
                Sermaye arttırımından kaynaklanan 263 milyon tl rapora yansımamış.
                Kısa vadeli borçlar ödenirken bu kaynak kullanılacaktır.

Kur farkı etkisi 40 milyon TL.
                Fesihlerden kaynaklanan gider de 40 milyon tl. (Yönetime yüklenecek yegane kabahat bu)
                Pandemi sebepli 2019-2020 gelir kaybı var. 700 milyondan 565 milyona düşmüş. (90 milyonu gerçekleşti, kalanı tahmini)

Yani öyle "yönetim hataları" kaynaklı bir borçlanma yok ortada!
                Fakat buradan 1 yıl içinde ödenmesi gereken borç tutar banka kredisi sadece.
                662 milyon tl ödememiz gereken yükümlülük söz konusu. Bence çok zor.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fakat buradan 1 yıl içinde ödenmesi gereken borç tutar banka kredisi sadece.
                  662 milyon tl ödememiz gereken yükümlülük söz konusu. Bence çok zor.
                  İyi de takımın yıllık geliri pandemi öncesi 750 milyon tl, pandemi sonrası 565 milyon tl .
                  15-20 milyon euroluk bir oyuncu satışı ile pekala çevrilebilir bu durum.

Pandemi olmasa satmadan bile çevrilebilirdi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi de takımın yıllık geliri pandemi öncesi 750 milyon tl, pandemi sonrası 565 milyon tl .
                    15-20 milyon euroluk bir oyuncu satışı ile pekala çevrilebilir bu durum.

Pandemi olmasa satmadan bile çevrilebilirdi.
                    Geçen sene avrupa kupası ve yusuf satışından 22 milyon euro sıcak para geldi. 17 yusuf + 5 avrupa kupası
                    buna ilaveten kombine satışı, tribün gelirleri gibi kalemlerden akarımızı vardı.

bu sene 10 milyon euro sörlot tn gelen sıcak para hariç döviz cinsinden gelirmiz yok gibi bişi.

fakat anladığım kadarıyla bu sene sermaye artırımından gelen para borca gitti. Bu bir nebze takım için olumlu fakat şirket için olumsuz durum. Bu durumda bu sene için çevirlebilir olduğunu gösteriyor. 800 milyon tl uzun vaadeli banka kredisini 10 yıla yayarsak kulüp yine nefes alacaktır. Fakat şirket şu an da ciddi manada borca batık durumda.

Yine bir avantajımızı da kulüp te değerli oyuncu sayısının fazla olması var. Bugün oyuncu satıyoruz desek elimize 50 milyon euro sıcak para geçer. Bu da değerli bişi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 yılda 650 milyon tl ödemek imkansız.72 milyon euro eder bu.(ugurcan,edgar,hugo,omur,ekuban,djaniny,berat aynı anda satılsa anca bu para toplanabilir.), sonraki sene de düşmeme mücadelesi veririz.
                      Ugurcan 20 ekuban 10 djanini 8 net desek 38 milyon avro eder 15 milyon avro transfere ayrilsa arti 23 ordan gelir
                      Yusuf yazici transfer yiyecektir ordan en az 5 gelir +28 sermaye artdirimi sonrasi yansimamis 263 milyon tl bir tutar var 30 milyon avroda o desek +58 avrupa kupalarina katilmayi basarirsak ki bu mutlaka olmali 10 milyon da ordan gelir + 68 seneye asilama isi biterse ki bitmese bile asi olanlar maclara alinir seyircili oyun oynanmaya baslarsa stad gelirleri ile birlikde odenmeyecek tutar degil aslinda sponsor falanda araya sikistirilirsa ekstra olur ve bu tutar odenirse onumuz acik 10 seneye yayilmis bir borc kalacak geriye ki yillik 80- 100 milyon tl ye tekamul eder rahatlikla odenebilir..3 senedir sportif acidan iyi giden bir surec ve gunu gunune odenen borclar var yonetim bazilari gormek istemese de buyuk is basariyor destek olmak lazim . oyuncu satisi mutlaka olacaktir ve yerleride dolacaktir merak etmeyin 15 milyon avro butce yeter bize satin almali kiralamayada gidilir gerekirse baska da caremiz yok zaten batak bir klup baska turlu cikamaz duzluge..su onumuzdeki 1 2 seneyi atlatabilirsek onumuz acik istanbul klupleri aglasinlar hallerine..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 26.02.2021, 16:01.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Arkadaşlar, her rakamı gördüğünüz gibi yorumlamayın. Biz de şirket yönetiyoruz, denetim raporunda 1 yıl içerisinde ödenecek 350 milyon kredi demek, VADESİ 1 YILLIK kredi demek, sadece %14 faizi ödenir ve VADE BİTİMİNDE KREDİ UZAR, hiçbir şirket kredi anaparası ödemez.

Satışa felan gerek yok, zaten 6 aylık sonuç olan denetim raporlarını lütfen YANLIŞ ANALİZ etmeyelim. Her yazanı düz okumayalım

Yineliyorum, 6 aylık sonuçları kapsar rapor, 01.06.2020 ve 30.11.2020, aslında sezon devam etti, içerde gerçekte sıfır taraftar alınan %100 pandemi sonucu bir 6 ay var, öyle değerlendirelim.

6 ayda 230 milyon ciro yapılmış-102 milyon zarar edilmiş (zararın 101 milyonu FİNANSMAN GİDERİ), maalesef Başkan finansı yönetememiş, kredileri öteleyememiş, zararın %99 u FİNANSMAN....

Rakip fb ne yapmış? 6 ayda 295 milyon ciro yapmış(buna bakarsak bizim ciro muazzam)-48 milyon zarar etmiş(fb 240 milyon finansman gideri ama 189 milyon finansman geliri elde etmiş, neti 50 milyon zarar)
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• 80 milyon € borca takılmanızı anlamıyorum.
                          Diğerleri 300-400 milyon € borçta.
                          Hadi onlarla kıyaslamayı geç, borç yiğidin kamçısıdır. 80 olur sırasıyla düşer. Borçsuz bir kulüp olmak siyasetin oyuncağı olmamak demek. Hedef o olmalı.
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Yağız Sabuncuoğlu hakkında açıklama yapmak için neyi bekliyorsunuz tam olarak?

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yağız Sabuncuoğlu hakkında açıklama yapmak için neyi bekliyorsunuz tam olarak?
                              Başkan mı?
                              Kardeşim koskoca Trabzonspor Başkanı neden fenerli bi muhabirle kapışsın ki?
                              Geçin bu işleri. Öyle bi hata yapmaz umarım.
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan mı?
                                Kardeşim koskoca Trabzonspor Başkanı neden fenerli bi muhabirle kapışsın ki?
                                Geçin bu işleri. Öyle bi hata yapmaz umarım.
                                Başkan mikrofonu eline alıp konuşmayacak zaten.

Siteden açıklama yapacaksın, bitti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X