Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi gözünü seveyim bu durum gerçekten hoş görülebilecek bir şey değil. Gerçekten eleştirilmesi gereken bir durum
    Kulübün önde gelenleri kulübü bu kadar düşünüyor işte
    O seviyelerde bunlar atlanabilir. Unutulabilir.
    10 sene üst üste yatırmamak dayak sebebidir aslında bak.
    Çünkü 10 sene hiç bu işle ilgilenmemişsin demektir.
    Yani o Özkan Sümer'e kaybettiğin kongreden sonra küsüp çekilmişsin köşene.

Lakin başkanı eleştirmek için konu değil bu.
    Seçim günü, rakip başkan adayı bunu kullanabilir. Garipsemem. Tesiri de olabilir!
    De bizim üzerinde durmamız pek anlamlı değil.

Yorum

• Süper Kupa maçı önümüzde dururken hala hakem hakkında önlem konuşması yok.. Maçtan sonra cırlamanın da faydası yok..

Yorum

• Faaliyet raporu açıklanmış, borcun 1,5 milyara çıktığı iddia ediliyor. Beni çok şaşırttı, stabil kalmasını bekliyordum bunca tedbirden sonra. Bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Faaliyet raporu açıklanmış, borcun 1,5 milyara çıktığı iddia ediliyor. Beni çok şaşırttı, stabil kalmasını bekliyordum bunca tedbirden sonra. Bilgisi olan var mı?
          Bankalar birligi ile olan onceki 5 yillik anlasmayi terkedip 10 yillik yeni sozlesme yapilmis. Tabi faiz de toplam borca eklenmis.
          Resmi agizdan birsey duymadik ama duyumlar bu şekilde.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bankalar birligi ile olan onceki 5 yillik anlasmayi terkedip 10 yillik yeni sozlesme yapilmis. Tabi faiz de toplam borca eklenmis.
            Resmi agizdan birsey duymadik ama duyumlar bu şekilde.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Öyleyse sıkıntı değil ama gelecek yılların faizinin borca eklenmesi pek mantıklı değil.

Yorum

• Bir süredir bakamadım adeta taviz atışları-karşı saldırılar-hatta bombardıman olmuÅŸ

Yahu gençler, ortak sevgi Trabzonspor varken it kopuk için forumu hem de 2021 yılının en keyifli takımı olmuşken kaosa gömmüşünüz!

Fener uzun süredir it gibi tekrar korkar olmuş bizden, hatalar olsa da uyarı ile düzeldi diyenlerdenim..

Bmn de bir damar var ona kızgınım, kime hizmet ettiklerini biliyorum, neyse işlerine gelmeyeni o damar silmeye dvm etsin...

Newton çöp, olmamalı, tezgah dedim diye ceza yemiştim, şimdi dedik de ne oldu? Erken gördük de ne oldu? Forumda bile adamcılar bize kızdı-analitik düşünmedi...

Sonuç; KONU KAPANDI-AĞAOĞLU HATADAN DÖNDÜ-HOCA VE TAKIM MÜKEMMEL, derdimiz YÖNETİM-HOCA-OYUNCU DEĞİL ilk kez, akıllı olun...
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Faaliyet raporu açıklanmış, borcun 1,5 milyara çıktığı iddia ediliyor. Beni çok şaşırttı, stabil kalmasını bekliyordum bunca tedbirden sonra. Bilgisi olan var mı?
                Bu borca devre arasında yapılan Berat,Bakesetas ve Yunus Mallı transfer bedelleri dahil değil.

Borcun artış nedeni olarak resmi bir açıklama yak ancak Banakalar Birlliği ile yapılan ilk anlaşmanın yürütülemeyeceği sonradan kafalara dank etmiş olmalı ki biz burada bu yıl yapılacak faiz+ana parayı nasıl ödeyeceksiniz diye defalarca sorduk(yaklaşık 450 milyon TL) hatta bu işin altında imzası olan Ağaoğlu da Ali Koç'un bu anlaşma yürütülemez,vade daha uzun olmalı diye yaptığı çıkışa itiraz ettiğini de biliyoruz.

Sonuç kaybedilen iki şampiyonluk,satılan futbolculardan elde edilen gelir 44 milyon euro,düşen ve daralan kadro kalitesi ama borç yaklaşık olarak 1.700.000.000 TL.

İtiraz edene de itiraz etme diyorlar bazı skor taraftarları.
                • Memento mori

Yorum

• başkan da takım da iyi gidiyor, gereksiz kasmayın gündemi, fikstüre odaklanın.
                  "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Yeniden borca girildiği için mi artmış borç?
                    Yoksa borcun vadesini uzattıkları için mi?

Yeni borç alındıysa harcama yapmak için bilelim hep beraber.

Yok şampiyonluk kaçmış da yok zurnanın deliği. Kaçtı 2 de kupa aldık.
                    Hatalara rağmen hala daha ligde belirli bir iddiaya sahibiz ve yarışıyoruz.
                    Her sene şampiyon oluyorduk, kulüp de borçsuzdu zaten.

İki kere üst üste şampiyonluğa oynadı takım. Kaybetmesine rağmen bu sene gene belirli bir ritmi var şu anda.
                    Yanlış yapılan hoca seçimiydi, düzelttiler.

Hiçkimsenin Ağaoğlu cebinden para versin diye bir beklentisi yoktu.
                    Yapılandırılan borcu, finansal disiplini bozmadan sürdürülebilir hale getirsin. Beklenti buydu.

Sanki biz Ağaoğlu'ndan ilk 3 yılında 2 şampiyonluk, borcu da 2. senenin sonunda sıfırlamasını bekliyorduk.

Rakiplerine borcu 10 yıla yayma fırsatı verilince sen bundan faydalanmazsan nasıl rekabet edeceksin?
                    Bundan faydalanırsan nasıl borç artmayacak?

Boş boş vakit kaybı arkadaş!!!

Yorum

• 1.150 milyon tl toplam borç var.
                      Kv 348 uv 810

1 yıl içinde ödenmesi gereken 662 milyon tl yükümlülük söz konusu.
                      yani 80 milyon euro civarı. Yani 1 yıl içinde girmesi gereken sıcak para bir anlamda.
                      Yarısından fazlası banka kredisinden geliyor geri kalan oyuncu ödemeleri maaşlar vs

1 yıl içinde
                      en kötü oyuncu alış+satışından 25 milyon euro gelse avrupa kupalarından 10 milyon euro gelse
                      35 milyon euro biraz olsun nefes aldırır. Ama buna ilaveten 55 milyon euro daha diğer faaliyetlerden gelir sağlaması lazım kulübün yıl içinde.

Önümüzdeki 1 yılı atlatırsak eğer ekonomik olarak iyice rahatlarız.
                      Fakat sermaye artırırmı sonrası oluşacak yeni mali tabloyu görmek lazım.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1.150 milyon tl toplam borç var.
                        Kv 348 uv 810

yani 80 milyon euro civarı. Yani 1 yıl içinde girmesi gereken sıcak para bir anlamda.
                        Yarısından fazlası banka kredisinden geliyor geri kalan oyuncu ödemeleri maaşlar vs

1 yıl içinde
                        en kötü oyuncu alış+satışından 25 milyon euro gelse avrupa kupalarından 10 milyon euro gelse
                        35 milyon euro biraz olsun nefes aldırır. Ama buna ilaveten 55 milyon euro daha diğer faaliyetlerden gelir sağlaması lazım kulübün yıl içinde.

Oyuncu satislari olacaktir mutlaka ugurcan ekuban djanini satisini bekliyorum avrupa kuparina katilirsak ordanda birsey gelir yazicida satis yer yinede yeterli olmaz muhtemelen yeniden yapilandirilir yada sermaye artdirimi falan yinede bu rakam 80 milyon avro cok yuksek para odense zaten dediginiz gibi rahat nefes aliriz zamaninda o kadar kotu yonetildiki klup butun yapilanlara ragmen borc sabit kaliyor kur artisi da ayri sikinti ayni zihniyet kafayla gitseydik 8tasdan beter durumdaydik..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.150 milyon tl toplam borç var.
                          Kv 348 uv 810

1 yıl içinde

Başkan 16 ekimde açıklama yapmış, kulübün borcunu 928 milyona düşürdük demiş. Henüz üstünden dört ay geçti, nasıl oluyor. 1,5 milyar diyen de var. Eleştirmek için değil merakımdan soruyorum.

Yorum

Başkan 16 ekimde açıklama yapmış, kulübün borcunu 928 milyona düşürdük demiş. Henüz üstünden dört ay geçti, nasıl oluyor. 1,5 milyar diyen de var. Eleştirmek için değil merakımdan soruyorum.
                            Kısa ve uzun vaadeli yükümlükler 1.5 milyar tl doğru fakat bunun 1.1 milyar tl si banka kredisi
                            1.1 milyar tl banka kredisinin 812 milyon tl si vaadesi 1 yıldan fazla.
                            1.5 milyar tl de 1 yıl içinde ödenmesi gereken 662 milyon tl yükümlülük söz konusu. Yani banka kredi maaşlar diğer vs ödemeler.
                            açıkcası bu yıl zor atlatırız gibi duruyor. sermaye artırımı sonrası gelen para borca gitti büyük ihtimalle.

662 milyon tl yi bu sene Trabzonspor yeniden borçlanmadan ödeyebilirse ve 882 milyon tl lik uzun vaadeli borcunu yeniden yapılandırırsa 10 yıla yayarsa hatta şampiyonluk kadar büyük iş başarır bence.

Yorum

• Mevcut yönetim rezil.
                              Uefadan ceza almamız , Hüseyin cimsir, Newton, transferler vs
                              Ancak mevcut yönetim gidince yine çok farklı şeyler olmayacak
                              Milyar TL 'lik paraların döndüğü bu sektörde kulüpler hala dernekler statüsünde yönetiliyor.
                              Bu kadar saçma birşey olabilir mi?
                              Dolayısıyla Türkiye'de kulüpler hiç bir zaman kurumsal bir zeminde olamayacak.
                              Milyon eurolar zarara uğrat. Bı kaç kişi el kaldırsın ibra etsinler. Hoş ibra etmeyince de birşey olduğu yok . Koltuğunu saglamlastirmsk için parayı sokağa sat.
                              Kurumsal bir yapı olsa uzun vadeli planlar yapılır ve uygulanır.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyuncu satislari olacaktir mutlaka ugurcan ekuban djanini satisini bekliyorum avrupa kuparina katilirsak ordanda birsey gelir yazicida satis yer yinede yeterli olmaz muhtemelen yeniden yapilandirilir yada sermaye artdirimi falan yinede bu rakam 80 milyon avro cok yuksek para odense zaten dediginiz gibi rahat nefes aliriz zamaninda o kadar kotu yonetildiki klup butun yapilanlara ragmen borc sabit kaliyor kur artisi da ayri sikinti ayni zihniyet kafayla gitseydik 8tasdan beter durumdaydik..
                                Biz 3 yıldır giderlerimizi kisabildigimiz.kadar kıstık. Her sene 1 oyuncu sattık. Oyu kötü bir başarı da yakalandı. Buna rağmen borç sürekli artıyor, hersene daha fazla oyuncu satma ihtiyacı oluyor.
                                En iyi oyuncularını satarak ligde biz nasıl basarili olacağız, basarili olamazsan.oyuncu değerleri ve gelirimiz düşecek.
                                Bu arada 3 istanbul takımın borcu bizden hayli hayli fazla.giderleri de bizim enaz 3_4 katımız. Doğru düzgün oyuncu da satmıyorlar, bence batacakları da yok.
                                Sene basi sozde elektrik faturasını ödeyemeyen bjk neredeyse takimi bastan aşağı değiştirdi.
                                Bu isin sonu trabzonspor olarak pek iyi gitmiyor sanki.
                                Klubün satılması dışında ben çıkış yolu göremiyorum, yoksa sonumuz eskişehir bursa gibi de olabilir Allah korusun.(misal bu sene avcı gelmeseydi cok büyük enkaz olabilirdi).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X