Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bak şöyle makul cevaplar ver,doğru düzgün tartışma olsun,Ünal Karaman da dahil olmak üzere hiç birisi Trabzonspor seviyesinde TD'lik yapacak birikim ve bilgiye sahip değildiler,bu konuda içim çok rahat,çünkü her ne kadar sonradan Muharrem Usta'nın yabancı TD ile çalışmak istediği halde yönetimin çoğunluğu Rıza Çalımbay'ı istediği için onu TD yapan başkana da bunun yanlış olduğunu söyleyen biri olarak diyorum ki bu üç isimde bu takıma TD olacak seviyede değilllerdi.

Fatih Terim burada her ne kadar kendisini beğenmesemde gs ile özdeşleşmiş ve başarıları olan biri,Sergen Yalçın da ona verilen şansı fena kullanmamış iyi kötü Süper Lig'de tecrübe edinmiş biri ama bana göre o da beceremeyecek ve gidecek.
    Tıpkı Erol Bulut gibi.

Sorun şurada Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor'un ihtiyaçlarını ve hedelerini öenmesemediği için kafasına göre hiç bir kriteri olmayan kişilerle kumar oynamayı kendine hak görüyor ama işler zora girince de aslında ilk başta yapması gerekeni şimdi yapıyor ve bunu da bize bir lutuf gibi sunuyor.

Buna ses çıkarmayalım mı isteniyor,Abdullah Avcı yarın bir gün çok farklı isteklerle gelir ve bu şartlarda devam edebilirim,yoksa olmaz derse şu anda ortada olan kurumsal bir yapımız yok,tamamen Abdullah Avcı'nın insafına ve motivasyonuna bağlıyız.

Bu Trabzonspor seviyesinde kulübün yönetilme tarzı değildir,hiç bir zaman kabul etmyeceğim.
    Sesi herkes çıkardı büyük ölçüde yanlış yapıldığı zaman.
    Ben de çıkardım.
    O dönem yapılan yanlıştan ötürü bugün doğru yapıldığında ne yapmak uygundur?
    Geçmişteki yanlışa takılmak mı?
    Vallahi ben o adamlardan değilim.
    Her yanlışta adam harcayacaksak, bu kulübün ne başkanlığına ne de başka mevkisine adam bulamayız.

Benim için hatasından ders çıkaran herkes kıymetlidir.
    İstişare sonucu etrafındaki mesai arkadaşlarını dinleyen herkes kıymetlidir.
    Muharrem Usta'nın Rıza Çalımbay meselesindeki gibi bugün başkan Tamer Tuna'yı istiyordu, ama yönetim kararı ile Avcı geldi.
    Bunlar benim için kıymetli şeyler.

Hatasız birilerini arıyorsanız ben pek olabileceğine de inanmıyorum.

Ayrıca, dernekler kanunu ile yönetilen bir yapı beklenen kurumsallığa ulaşamaz hiçbir zaman.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sesi herkes çıkardı büyük ölçüde yanlış yapıldığı zaman.
      Ben de çıkardım.
      O dönem yapılan yanlıştan ötürü bugün doğru yapıldığında ne yapmak uygundur?
      Geçmişteki yanlışa takılmak mı?
      Vallahi ben o adamlardan değilim.
      Her yanlışta adam harcayacaksak, bu kulübün ne başkanlığına ne de başka mevkisine adam bulamayız.

Benim için hatasından ders çıkaran herkes kıymetlidir.
      İstişare sonucu etrafındaki mesai arkadaşlarını dinleyen herkes kıymetlidir.
      Muharrem Usta'nın Rıza Çalımbay meselesindeki gibi bugün başkan Tamer Tuna'yı istiyordu, ama yönetim kararı ile Avcı geldi.
      Bunlar benim için kıymetli şeyler.

Hatasız birilerini arıyorsanız ben pek olabileceğine de inanmıyorum.

Ayrıca, dernekler kanunu ile yönetilen bir yapı beklenen kurumsallığa ulaşamaz hiçbir zaman.
      Söyler misin,sezon başında insanalar Abdullah Avcı gelmeli derken neden hiç bir yeterliliği olmayan ve bize büyük zarar veren Eddie Newton ile başladık sezona,bak durum o kadar vahimdi ki,adamın bir ekibi bile yoku,sence bu Trabzonspor seviyesinde bir takımda olabilecek bir durum mu,eğer bu doğru diyorsan artık benim anlatacak bir lafım yok.

Bak bu hatayı yapıyor,sonra da yine hiç bir özelliği ile bizle adı geçmemesi gereken Tamer Tuna'yı istiyor,bu mu hatasından ders almak?
      Buysa lafım yok.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Söyler misin,sezon başında insanalar Abdullah Avcı gelmeli derken neden hiç bir yeterliliği olmayan ve bize büyük zarar veren Eddie Newton ile başladık sezona,bak durum o kadar vahimdi ki,adamın bir ekibi bile yoku,sence bu Trabzonspor seviyesinde bir takımda olabilecek bir durum mu,eğer bu doğru diyorsan artık benim anlatacak bir lafım yok.

Bak bu hatayı yapıyor,sonra da yine hiç bir özelliği ile bizle adı geçmemesi gereken Tamer Tuna'yı istiyor,bu mu hatasından ders almak?
        Buysa lafım yok.
        Yetkisi olmasına rağmen kendi fikrini çoğunluğun fikrinden üstün görmeyip istişareden çıkan karara uyması...

Ders aldığı kısım bu!

Müthiş bir futbol uzmanı olmasına gerek yok.

Geçen belgeselde denk gelmiştim ;

Bir inek uzmanına rastgele bir ineğin kilosunu tahmin etmesini söylüyorlar, sonra 100 tane alelade insana soruyorlar.

100 kişinin verdiği cevapların ortalaması, uzmanın verdiği cevaba göre ineğin gerçek kilosuna daha yakın çıkıyor. Halbuki bazı cevapların gerçekle alakası yok.

İstişare!!!

Ben gerisinden anlamam.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yetkisi olmasına rağmen kendi fikrini çoğunluğun fikrinden üstün görmeyip istişareden çıkan karara uyması...

Ders aldığı kısım bu!

Müthiş bir futbol uzmanı olmasına gerek yok.

Geçen belgeselde denk gelmiştim ;

Bir inek uzmanına rastgele bir ineğin kilosunu tahmin etmesini söylüyorlar, sonra 100 tane alelade insana soruyorlar.

100 kişinin verdiği cevapların ortalaması, uzmanın verdiği cevaba göre ineğin gerçek kilosuna daha yakın çıkıyor. Halbuki bazı cevapların gerçekle alakası yok.

İstişare!!!

Ben gerisinden anlamam.
          Bak şöyle olsaydı inan ki senin gibi düşünürdüm,arkadaşlar son üç TD tercihim ile kulübü başarısızlığa sürükledim,bu şartlar altında vereceğiniz karara saygı duymak dışında hiç bir şey yapamam.

Ama ne yapıyor,Tamer Tuna'yı istiyor,yani bak bu ders almak değildir,bu mecbur kalmaktır.
          • Memento mori

Yorum

• Yorumlardan gördüğümüz üzere Trabzonspor başkanı seçimle değil vahiyle gelmelidir. Kusursuz ve hatasız olmalı, asla yanlış yapmamalıdır.

Cahiliye dönemi örneği IHO ve müsriflik abidesi USTA ise bu tanımın dışındadır.

Yorum

• ahmet agaoglu'nu ne kadar tartisirsaniz tartisin son 20 yilda kulubun basina gelen en basarili baskan oldugu gercegini degistiremezsiniz.yok fenerli yok sampiyonlugu bilerek verdi diyen suursuzlarin ve en buyuk yoneticilik basarisi kardesini markete gondermek olan ergen irilerinin ali koc uzerinden yaptiklari sacmasapan elestirileri bu gercegi degistiremez.utanmaz arlanmaz ergen bunu dile getirdigimiz icin bizleri saksakcilikla sucluyor.

belli ki tabela taraftarisiniz eyvallah ama bari tabelayi dogru okuyun.butun istatistikleri alt alta, ust uste, yan yana veya nasil koyarsaniz koyun son 20 yilda daha basarili baskan cikaramadigimizi goreceksiniz.bunu kabul etmek icin bu kadar kivranmaniza gerek yok.adamin hakkini teslim edin sonra yine deli sacmalamalarina devam edersiniz.

futbolda dun yoktur bugun vardir.skora bakip konusmak dunyanin en kolay isi.skor alinamadigi takdirde sizin dogrulariniz yapilsa da gunun sonunda ilk siz elestirirsiniz.unal geldiginde net hatirliyorum, kulup soyle kuculecek boyle kuculecek unal'in hocalik basarisi nedir diye bayagi bir tartisilmisti.sonuc?simdi herkes ahmet agaoglu'nun hoca tercihlerini elestirirken unal'in gitmesini milat kabul ediyor.unal sonrasi yapilan hoca tercihleri yanlisti diyoruz cunku ne huseyin ne newton bekleneni veremedi.ikisinden biri basarili olsaydi farkli seyler konusacaktik.veya unal basarisiz olsaydi unal'i da katip elestirecektik.

yapilan transferlerin veya hoca tercihlerinin saha sonuclarini gormeden en basindan olumlu veya olumsuz konusmanin mantigini ben anlayamiyorum.bastan elestirip sonra yanildigini gorunce evet ben yanildim diye ozelestiri yapilsa amenna ama sacmalayan arkadaslarda bunu hicbir zaman goremiyoruz.her halukarda sonuctan bagimsiz bir sekilde elestiriyorlar.cunku bu adamlar iyi niyetli degiller.simdi avci gec geldigi icin elestiriyorlar avci o donem gelip basarisiz olsa bjk'nin kovdugu adami getirdiler sampiyonlugu verdiler diye elestireceklerdi.hedefe ulasilamadigi surece morinho gelse o da elestirilirdi.

abdullah avci gecen sene unal sonrasi gelse belki cok basarili olacakti,sampiyon olacaktik bilemeyiz ama olmamis seyler uzerinden yonetimi yerden yere vurmanin mantigi nedir.belki o donem gelseydi basarili olamayacakti nereden biliyorsunuz?huseyin turkmen,campi,hosseini stoperleri ile belki istedigini oyunu oynatamayacakti.futbolda mis-mus la elestiri yapilmaz.lig sonunda ilk bese giremezsek abdullah avci kotu hoca mi olacak?agaoglu'nun bu tercihi de yanlisti mi diyecegiz?mevcut tabloya bakip elestiri yapmak cok kolay.mevcut performansi kapi gibi onumuzdeyken unal sonrasi avci'yi istemezdim diyeni zaten cikmaz ama o donemin sartlarinda neler olurdunun tahminini yapmak mumkun degil.sizler bu sekilde elestirdiginiz icin bu adami savunmak durumunda kaliyoruz.
              En son tristram tarafından düzenlendi; 09.02.2021, 18:35.

Yorum

• Ulan geçen sezonun sonunu bu senenin başını mahvettin. Herkese nasip olmaz bu kadar lahanalık.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Sene sonu Hosseini de gittiğinde bonservis ödediğimiz 3. Oyuncu elini kolunu sallaya sallaya gitmiş olacak.. Başarıdır..

Yorum

• beyler bu sasone rumuzlu kullanıcı muharrem usta dır kesin bilgi.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Agaoglu bir kenara
                      Son 20 sayfayi okuyarak insanimizdan utandim
                      Hic dilimizin ayari yok
                      Hic elestiri kültürümüz yok

Üzücü, gercekten cok üzücü
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• AİHM başvurusu için son 8 gün başkan
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcı oldu.

Yorum

• şu Efecana 250 daha versen alamazdın dimi Başkan..adam her iki kanadıda yedekleyebilirdi..
                            Dany rose için Sertaç güveni göndersen..atıyorum 150bin imza parası vs ikna edemezdin dimi..

uefadan para geldi ..süper kupayı kazandın para geldi..
                            olmadı..Nevzat aydın la irtibata geç ..olmadı sponsorlarını devreye sok..
                            hiçbiri olmadı Muharrem Ustaya git..ne oldu düşmanınmı bu adam..kulüp için git..kendin için değil..

bir kerede kafanız çalışsın ya bir kere........
                            millet limitin içine etti ..
                            para gidecek diye korkudan ölüyosunuz..

şu kulübün Şampiyon olacağına hiç inanmadın..
                            yazık değil mi Hocaya ..sporculara..taraftara..bu kadar emeğe..
                            Waka..Eku yorgunluktan ayakları gitmiyor..
                            milletde onları suçlu sanıyor..Allah korusun hastalansalar ne olacak..
                            Yusuf sarı ile Safa seni kurtarır görürsün..
                            koş yerel medyacıyla dedikodu yapmaya kulübün parasını hiç harcamadım de..(kaybettiklerinin farkında olmadan)
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Attığı her adımda "az daha zorlayıp şunu da yapamaz mıydın" diye eleştirilen adam ne yaparsa yapsın takıntılı tipleri ikna edemez.

Yunus'u çok tutmadım ama devre arasında Berat ve Bakasetas gibi çok net 2 transfer gerçekleştirildi. Gayet verimli bir ara transfer dönemi geçirildi bence. Sene sonunda da forvet ve bek alınır. Arada bir "şimdilik tatmin oldum" demeyi öğrenmekte fayda var.
                              Naber?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AİHM başvurusu için son 8 gün başkan
                                İLGİNÇ BR HAL ALDI

https://twitter.com/avniaker1461/status/1358332075837898763?s=20

AİHM başvurusu yapılmayacak diyen var, Eda lermi zorer dosyamız hazır yarın (Cuma) veriyoruz diyor???

Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X