Anladığım kadarıyla kendisinde dışa vuramadığı bi fener sempatizanlığı var. Artık eminim kendisi M. A. Y. dan sonra ikinci fanatik fenerli Trabzonspor başkanı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığım kadarıyla kendisinde dışa vuramadığı bi fener sempatizanlığı var. Artık eminim kendisi M. A. Y. dan sonra ikinci fanatik fenerli Trabzonspor başkanı.
ya da ağaoğluna bunu nasıl söylüyorsunuz. Ayıp değil mi Trabzonspor başkanına bu yakıştırmayı yapmak.
ayıp değil mi?
Yorum
-
Sayın başkan AİHM başvurusu için son 11 gün
Acaba neyi bekliyorsunuz başvuru süresinin geçmesini miEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 12:51.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
2011 de şikeyle şampiyonluğu çaldılar.2020 de damat,siyaset deyip Trabzonsporu sosyal medyada tüm ülkenin önüne attılar.Bunlara karşı taraftar gibi tepki veremeyebilirsin ama lider sizsiniz diye yalakalık yaparsan geriye senden beş para etmez bir adam kalır.
Götünüzden donunuzu da alsalar alttan alacaksınız heralde.Menfaat önemli tabiki hayatta.Güç önemli tabiki.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 12:50.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMay ın fenerli oluğunu nereden çıkarıyorsunuz
ya da ağaoğluna bunu nasıl söylüyorsunuz. Ayıp değil mi Trabzonspor başkanına bu yakıştırmayı yapmak.
ayıp değil mi?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMay fenerli olduğunu söyledi zaten.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMay fenerli olduğunu söyledi zaten.
Yorum
-
Kimse mükemmel olduğunu iddia etmiyor zaten fakat buradaki çocukça yaklaşımlara bakarsak kulübün 3 ayda bir başkan değiştirmesi lazım.
Hakemler ve fenerbahçe konusunda en sert başkanımız IHO idi, geri gelsin mi?
En vizyon sahibi başkanımız Usta idi, geri?
Postu en kalın başkanımız MAY idi, gelsin diyorsanız...
Arkadaşlar Özkan Sümer bulmak kolay değil maalesef. Biz de 70'ler taraftarı olmayı bir deneyelim, başkan sonra gelir zaten.En son jönts tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 14:10.
Yorum
-
Bu videoda nasıl transfer yapılması gerektiğini örnekler ile mükemmel anlatılmış.
Bu iki mesajı buraya niye attım Ağaoğlunda bunları yapabilecek o ışığı gördüğümden. Yoksa 50 yaşına gelmiş hiç bir kanıtı yokken olmadık iftiralar ,saçma mesaj atanların fikrini gram değiştirmeyeceğine adım gibi eminim.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink vs bişi var mı? İlk defa duydum da.
Şike sürecinde kendi kanalında söylenenlere ve ben kupayı fenere verip şike sürecini yurt dışına çıkmadan kapatırdim söyleminden de çıkarım da bulunabiliriz.
TS içindeki ağır Truva atidir kendisiEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 15:45.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bulmam zor olur, TS kurulmadan ve birinci lige çıkmadan önce önce fanatik fenerli idim dedi. TS den sonra İkinci takımım fb vs saçmalıkları devam etmiştir. Tipik Anadolu takımını tutan adam kafası işte
Şike sürecinde kendi kanalında söylenenlere ve ben kupayı fenere verip şike sürecini yurt dışına çıkmadan kapatırdim söyleminden de çıkarım da bulunabiliriz.
TS içindeki ağır Truva atidir kendisi
Yorum
-
Eğitim eğitim eğitim
Sayın bşk
Uğurcana bi hoca tut, şu an fb gs maçındaki Muslerayı hergün izlesin, TOP OYUNA NASIL NE HIZDA SOKULUR başka eğitimr ihtiyaç kalmaz
Yerli futbolcular EZBERE iş yapıyor, mevkilerinin iyisini hiç mi İZLETMİYORSUNUZ???En son Tekke tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 21:17.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum