Yeni Başkan adaylarıyla alakalı kim açıyor anketi şimdi ? Bu başlığada kilit vurma zamanı geldi herhalde .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak doğukan uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenewton ve hüseyin çimşir tercihlerini yapmasaydı tarihe geçecekti.
evet!!!
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2007-2021 dönem Trabzonspor euro-club endeksi ve sıralaması tablosu:
TSL 2020-2021 sezonu lig tablosu projeksiyonu
Metodoloji
tık tık https://www.euroclubindex.com
2007-2021
2020-2021
Yorum
-
Devre arasında transferlerin kaliteli olmasına rağmen eksik birçok bölgenin kalması sezon başındaki transfer hatalarından kaynaklı. Ben de bir özür bekleyenlerdenim açıkçası. Bazı insanların özür dileyememe gibi kötü huyları vardır ama telafi etmenin de yolları vardır. Mesela aynı hataları yapmamak gibi. Sadece hatalı transfer üzerinden de okumamak gerekir. "Benim bildiğim gibi "si doğrudur düşüncesinden kurtulmaktır asıl mesele. Başkaları da doğru söylüyor ve ben yanılıyor olabilirim düşüncesi en azından içinden geçiyorsa bu da kıymetli bir şeydir en azından trabzonspor adına.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Düşmanını tanımayan dostunu bulamaz
Bugün bir haber düştü, METİN İYİDİL 15 Temmuz darbesinin BAŞI OLMAK SUÇUYLA tutuklandı, kim bu adam?
Metin İyidil: Tff bşk Nihat özdemirin KAYINBİRADERİ
.
Hakan şükür kaçak, ve diyor ki benim olduğum her yerde Emre belözoğlu da vardı hatta daha aktifti, ona neden dokunulmuyor?
Göksel, başakıe tüm fetö iltisaklıları alan-sohbetlere götüren adam
Şimdi durum şu, futbolumuz temiz diyebilir miyiz, FUTBOLDAKİ ÇETE KİM belli değil mi???En son Tekke tarafından düzenlendi; 03.02.2021, 09:12.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Ben başkanın yaptığı hatalardan dolayı ve bizi şike ile suçlayan divan kurulunun gitmesinden yanayım.
Herşeyin saha sonuçlarına bağlı olduğu ülkemizde bu olur mu tabi olmaz.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkanın yaptığı hatalardan dolayı ve bizi şike ile suçlayan divan kurulunun gitmesinden yanayım.
Herşeyin saha sonuçlarına bağlı olduğu ülkemizde bu olur mu tabi olmaz.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen ama lütfen mikrofon konusunda bir standartın olsun. Sadece galibiyet sonrası çıkıp konuşma. Hatalarından ders al ve hata yapabileceğini kabullen.
Şu an o makamda durabiliyorsan Avcı sayesindedir. Kibir, ego yapma. Bir birinizin kuyusunu kazmayin. Avcı akıllı adam, bu takımı yıllar boyu şampiyonluk yapar. Önünü aç, kendisine yardımcı ol.
ama canın saolsun..
rakipler hiç puan kaybetmeden gidince belkide haklısındır boşa masrafa gerek yok diyorum..
........
şu yerel medyacıyla röportaja girince bana bişeyler oluyor..
haber61 dekiyle tutup Hocayı eleştir futbolcuyu eleştir..dedikodu yap..
kim bu yerel medyacı değeri ne de vır vır gidip konuşup duruyorsun..
Başkan bu konularda bir defa kesinlikle Hocanın ayağını kaydırmaya çalışma..
sen bir defa yakalandın..
taraftar gözünde güveni zedeledin..
benimde öyle..
artık ağzınla kuş tutsan bile şüpheyle bakarım sana..
egolu olma demiyorum egolu ol ama egonu hocaya..taraftara vs.. değil it istnbllulara uygula..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimi layik görüyorsun, Baskan olarak?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Her başkan değişiminde acemiliklerine şahit oluyoruz. Başarı için istikrar şart. Başkan geçen sene ortasından Abdullah Avcı hocayı getirene kadar tonla hata yaptı ama bu hatalar ders olmuştur diye düşünüyorum. Gerektikçe demeç vermek, transferde daha garanti hareket etmek, işi ehline bırakmak gibi konularda daha dikkatli davranıyor bence. 10 yıl 15 yıl Trabzonspor'un başında kalır inşallah.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum