Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam olası bir yenilgi durumunda yönetim depar..
    Demedi deme İbrahim
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu akşam olası bir yenilgi durumunda yönetim depar..
      Demedi deme İbrahim
      Eğer kazanırsak ''Bakın o çok eleştirdiğiniz Afobe bugün maçı kazandıran golü attı, aynı şeyi Sörloth için yaptınız''
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer kazanırsak ''Bakın o çok eleştirdiğiniz Afobe bugün maçı kazandıran golü attı, aynı şeyi Sörloth için yaptınız''
        Qhahhaha
        Başkanin ne konuşacağı ancak bukadar güzel aciklanabilirdi )
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En güzeli Beraberlik gibi duruyor yada son dakikada karambolden atılmış bir galibiyet golü.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• başakşehire süper kupayı kaptırırsa trabzona gemiyle bile gelemez
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu bu takımın başında kalmaya devam ettiği her dakika, kulüp zarar görmeye devam edecek.

Yorum

• Adam transfer bile yapmak istemiyor. Ne biçim insansın sen?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Militanı,paralı askeri,personeli dahi olsan bir insan eğer aşağıdaki soruların yanıtını bulamıyorsa ve savunamıyorsa der ki Ahmet Ağaoğlu kulübe İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bile daha çok zarar vermiştir.

Bak yazdığım maddelerin eğer biri bile yalansa bir daha yazman bu foruma,yok eğer gerçekse kulübü adeta batıran bu hataları görüp de ona bir şans daha verelim demek,hatalarını düzeltir demek nedir?
                  Nasıl açıklanır,militanı olsan bu kadar zarara ses çıkarırsın.

Aşağıdaki olaylar kadar kulübe kim zarar verdi?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
                  2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
                  3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
                  4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?

Kulübün başına doğru düzgün teknik direkötör getirmemesinden,30 transferin sadece 5-6 isimden verim alınmasından,Newton'a ödenen tazminattan,CL cezası aldığımız için eldeki iyi futbolcuların gitmesi,iyilerin gelmemesi gibi yorum sayılacak hatalardan bahsetmiyorum.Geldikleri günden bu yana kulübe bir proje ve kurumsal çalışma katmamasından,her şeyi deneme yanılma veya ya tutarsa kafası ise ile yapmalarından da bahsetimiyorum.

Açık,belgeli ve net verdiği zararı yazıyorum,cevabın varsa yaz,yoksa insanlara iftira atma.
                  Milyon kez cevaplandı. Hâlâ birşeyleri dikta etmeye çalışıyorsun, yapma.

Yorum

• yine kazanılan maçtan sonra ortaya çıkmış.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yine kazanılan maçtan sonra ortaya çıkmış.
                      Ne dedi ki kadro yeterli felan mı???
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Sen konuşma sakın,bırak Abdullah Avcı konuşsun,senlik bir durum değil,adamın emeğine ortak olma.Sen Newtona ödediğin tazminatı usulca kasaya koy.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Bi an sahada ki futbolu gördünüz ne transferi belki Abdulkadir’in yerine şartları bize uyan bi oyuncu alabiliriz açıklaması gelecek zannettim
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Defansif orta saha eksikliğine o kadar takıldık ama Abdulkadir'den sonra ofansif orta sahası olmayan tek takım olarak dımdızlak kaldık. Hoca'nın Flavio'yu orada kullanması ya da Ekuban'ı çekebilmesi bu eksikliği gidermiyor. Geçtiğimiz sezon 19 maçta 44 gol atan takım ancak 23 golü atabilmiş ve sezon başından bu yana da ilk kez artı averaj sağlamış. Maç sonunda boşta oyuncu yok dolayısıyla kulüpler işin içine girdiğinde süreç uzuyor söyleminin de pek bir geçerliliği yok. Anadolu kulüpleri ama kiralık ama başka şekilde bir şekilde kadrolarını güçlendirmeyi başarıyorsa burada başka sorunlar var demektir...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Maçtan sonra tv'ye açtım, baktım orada herkesten önce yetişmiş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milyon kez cevaplandı. Hâlâ birşeyleri dikta etmeye çalışıyorsun, yapma.
                                Şu yukarda sorulan soruların cevabını milyon kez verdiysen bir daha yazma,verilen cevapların linkini kopyala bir kopyasını da Ağaoğlu ve yönetimine gönder,savunmalarını iyi hazırlasınlar,çünkü bunlardan sonra gelen ilk başkan ve yönetim bu yapılanlarla ilgili yasal süreçleri başlatmazsa kendileri de suça ortak olacak ve kanun önünde sorumlu duruma düşecek.

Dernekleri öyle kafana göre yönetemezsin.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X