Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taparcasına mı? Foruma üye olalı daha 1 ay olmuş nerden uydurdun taptığımı?
    İyi yaptığına iyi demek tapmak mı oluyor efendi.
    Bir mesajını okudum. Bizi şampiyonluğa oynattı ve bu sezonda oynatacak yazmıştın.

Okuyunca şok oldum.

Bu adam ne zaman oynattı? Ustanın hakkını yiyorsun. Ustanın kurduğu kadro ile şampiyonluğa oynadık.

Bu sezon başı kurulan kadro Ağaoğlunun kurduğu kadro. Eeeh. Bu adam nasıl savunulur?

Yorum

• Büyük takım büyük futbolcularla olur. Gittin onlarca alakasız adamı sırf ucuz diye aldın. Daha bu sezon milyonlarca euroyu hiç ettin. Avrupa cezası aldın. Para yok ama Diabate gibi adamlara milyonları verdin. Kibirden egodan önünü göremiyorsun. Maçları bile izlemiyor olabilirsin. Zira kendini başarılı sayıyorsun. Menajer kankalarını da al defol git.

Yorum

Dostum şöyle izah edeyim. Onlarca yönetim gördüm, kulüp son 10 senede şampiyonluğumuzu gasp ettiklerinden beri maddi manevî dibin dibini gördü, sanırım bunda hemfikiriz. Sırasıyla Sadri başkan, Hacıosmanoğlu çapsızı ve Usta başkan olmayan paraları yani bankaların paralarıyla kulübün anasını belledi. Geldik Ahmet başkana. Kulüp dibi görmüşken iyi kötü takviyelerle bı noktaya geldik. Ha çok mu başarılıyız, değiliz. Daha iyisi olabilir miydi, adam gibi transferler yapsaydı olurdu tabi. Bundan sonra nolacak?
        İnsanoğlunun alternatifi olduğu gibi Ağaoğlu'nun da illaki alternatifi vardır. Bugün Ahmet başkan olur yarın Mehmet başkan. Son 10 senede yaşadığımız türlü rezilliklerden sonra Ahmet başkan gözümde başarılıdır. Trabzonspor için başarı kriteri sadece Türkiye kupası alıp ligi 2-4. bitirmekmidir tâbi ki hayır. Daha iyisi gelsin, dediğim gibi Ahmet başkan babamızın oğlu değildir, yarın olası gelecek Mehmet başkan daha iyisini yapar da bizi mutlu eder o zaman yaşasın Mehmet başkan deriz.
        Ben senin dediğim gibi samimiyetine inanıyorum,burada samimiyetine inanmadığım Ağaoğlu savunucuları var,onlar yüzünden sadece maç günleri yazıyorum artık.

Yaşın gereği,İHO ve Ağaoğlunun bu takımı kaldıramayacak çok düşük profil adamlar olduğunu görmen gerekir,bunlarla Trabzonspor sürekli geri gider,ilerlemez.
        Trabzonspor bu tiplere kalacak kadar basit bir kulüp değil.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Karadeniz5x5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir mesajını okudum. Bizi şampiyonluğa oynattı ve bu sezonda oynatacak yazmıştın.

Okuyunca şok oldum.

Bu adam ne zaman oynattı? Ustanın hakkını yiyorsun. Ustanın kurduğu kadro ile şampiyonluğa oynadık.

Bu sezon başı kurulan kadro Ağaoğlunun kurduğu kadro. Eeeh. Bu adam nasıl savunulur?
          Böyle bir şey yok, çıkar onu aklından. Burada bir çok arkadaş tarafından defalarca anlatıldı, göz var nizam var. Usta kadroyu kurduysa Usta oynatsaydı ya şampiyonluğa?
          Ağaoğlu göreve gelince bir kaç nokta transfer ile Uğurcan, Parmak gibi bir kaç alt yapı oyuncusu ile oynadın şampiyonluğa. Usta döneminden kalma Pereira, Novak ve biraz da Sosa'nın katkıları oldu , gerisinin alayı Ağaoğlu dönemi oyuncuları.
          Ağaoğlu bu dönem başı transferde başarısızdir pekala bekledik ki transfer sezonu açılır açılmaz 3 kilit adam alır zirveye oynarız şuana kadar beceremedi lakin yaşın kaçtır bilmem ama 15-20 sene önceleri aynı bu sezonlar olduğu gibi geriden gelip zirveye defalarca oynamışlığımız var.
          Ha bu sene oynarmıyız, hâlâ oynanmamış 20 küsur maç var ve yukarısı henüz kopmuş değil. Transferler bir an önce gelirse duruma göre şekillenecek, oynarmiyiz oynamaz miyiz hep beraber göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben senin dediğim gibi samimiyetine inanıyorum,burada samimiyetine inanmadığım Ağaoğlu savunucuları var,onlar yüzünden sadece maç günleri yazıyorum artık.

Yaşın gereği,İHO ve Ağaoğlunun bu takımı kaldıramayacak çok düşük profil adamlar olduğunu görmen gerekir,bunlarla Trabzonspor sürekli geri gider,ilerlemez.
            Trabzonspor bu tiplere kalacak kadar basit bir kulüp değil.
            Gönül ister ki daha donanımlı ve lobisi olan yönetim gelsin lakin bizim camiada maalesef böyle bir şey yok, olmayacakta.

Yorum

• Transfer falan hikaye. Trabzonspor'un 1 kuruşunu daha harcamadan tüm ekibiyle beraber tarihe gömülmeli.

Yorum

Gönül ister ki daha donanımlı ve lobisi olan yönetim gelsin lakin bizim camiada maalesef böyle bir şey yok, olmayacakta.
                Şu şartlarda en mantıklı formül Muharrem Usta başkan-Hayrettin Hacısalihoğlu asbaşkan olduğu bir yapı.Bu yönetimden Ertuğrul Doğan harici kimse olmamalı gelecekte.

Yorum

• Penaltı atamayan oyuncular var. Alex vardı gelir atardı hiç kaçırdığını görmedim. Bir kişi penaltı atsın artık.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Baskanlik yeri şov yapma yeri değildir isini yapamiyorsan cekedini al git. Yeter artik desteklemenin de siniri var ya bu takima gereken Transferleri yap yada defol git sabir sabir mereye kadar.
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Şu şartlarda en mantıklı formül Muharrem Usta başkan-Hayrettin Hacısalihoğlu asbaşkan olduğu bir yapı.Bu yönetimden Ertuğrul Doğan harici kimse olmamalı gelecekte.
                      Valla dostum ben artık kimseye inanamıyorum. Bu sistem bizi yedi tüketti. Zerre kadar lobi kurmayı beceremiyoruz bizden bi halt olmaz. Götü boklu Göksel kadar lobi kuramiyorsak bu kulüpten bir şey beklemeyelim.

Yorum

• Başımıza ne geldiyse sorloth yüzünden geldi. Adam iyi çıktı diye bütün çöpleri takıma topladı.

Yorum

Valla dostum ben artık kimseye inanamıyorum. Bu sistem bizi yedi tüketti. Zerre kadar lobi kurmayı beceremiyoruz bizden bi halt olmaz. Götü boklu Göksel kadar lobi kuramiyorsak bu kulüpten bir şey beklemeyelim.
                          Abi sen inanmıyorsun ama Muharrem Ustayı içerden vurmasalar adam çok sağlam bir yere doğru gidecekti,sen de az çok biliyrosundur bu yönetimi asıl başkanı M.yiğit alp,o ve divan başkanı yediler Ustayı,yoksa adamın kesesi sağlam,gücü var yani,arkasından iş çevirmeyecek güveneceği bir Hayrettin Hacısalioğlu ile kartlar yeniden karılır.

Olursa tek kurtuluşumuz bu formül.

Yorum

Abi sen inanmıyorsun ama Muharrem Ustayı içerden vurmasalar adam çok sağlam bir yere doğru gidecekti,sen de az çok biliyrosundur bu yönetimi asıl başkanı M.yiğit alp,o ve divan başkanı yediler Ustayı,yoksa adamın kesesi sağlam,gücü var yani,arkasından iş çevirmeyecek güveneceği bir Hayrettin Hacısalioğlu ile kartlar yeniden karılır.

Olursa tek kurtuluşumuz bu formül.
                            Başkan iyi niyetli de olsa bir iki parazit yönetici çıkar taş koyar. Nevzat Aydın denen arkadaş Usta döneminde yaptırdığı transferlere sahip çıkmayıp işin kolayına kaçıp Usta'ya atıyor kabahati. Biz böyle böyle iflah olmaz camiayiz kardeşim.

Yorum

• Ali Koç var hakemini görevden aldırdı belliki. e simdi senin performansını bekliyoruz. bariz Yusuf penaltısı verilmedi.

oyle mac kazaninca ben yaptim demeyle olmuyor.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Taraftarın tepki gösteriyor, çık bir konuş be. Kazanana kadar bekleyecek misin? Hiç mi utanmıyorsunuz ya?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X