O kadar çöp var ki hangisini göndereceğiz hangisinin yerini doldurabileceğiz ve bunları yaparken ne kadar harcama yapacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut Çağlar Bozoğlu başkanlığa hazırlanıyor. Hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıymetlimis açıklama yapmadı mı bugün?
Kazanmıştık ama?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkibi yenileyip devam etmeli.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu yılki transferlerde başarısızlık var. Hüseyin ve Newton ile devam etmek de hataydı. Doğrudur. Peki şu kulübün ne halde olduğunu hatırlamayanlar ve Ağaoğlu'nu bulsa bir kaşık suda boğacaklara soruyorum: Başkan Ünal Karaman'ı geri getirse ateşiniz soğur mu?
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yılki transferlerde başarısızlık var. Hüseyin ve Newton ile devam etmek de hataydı. Doğrudur. Peki şu kulübün ne halde olduğunu hatırlamayanlar ve Ağaoğlu'nu bulsa bir kaşık suda boğacaklara soruyorum: Başkan Ünal Karaman'ı geri getirse ateşiniz soğur mu?
Hatta görünen o ki Türk Futbolundaki ekonomik dar boğaz varken elimizde olan kaliteli kadro ve alt yapıdan gelen futbolcuların da katkısıyle lige ambargo koyabilirdik,Ahmet Ağaoğlu bu gerçeği göremiyor,kendini başarılı sanıyor.
Abdullah Avcı,Ahmet Ağaoğlu'nun transferde %90 başarılıyız lafını aldı,buruşturdu ve çöpe attı nazik bir dille,büyük ihitmalle geçen iki sezonun kadrosunda ben olsaydım kariyerimdeki en büyük eksiklik gidecekti diye düşünüyordur.
Olaylara duygusallıkla değil,gerçeklik odaklık bakmayı öğrenin.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaylara duygusallıkla değil,gerçeklik odaklık bakmayı öğrenin.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarya en az iki þampiyonluðumuzu yedin,ilk baþkan olduðunda adam gibi bir Hoca getirseydin alýp yürümüþtük,rakipler berbat durumdaydýlar
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakipler berbatti biz de ucuyorduk zaten, basaridan basariya kosuyorduk !
Yalan söylemeyip eksiklikleri giderseydi her an her şey olabilirdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum