Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O kadar çöp var ki hangisini göndereceğiz hangisinin yerini doldurabileceğiz ve bunları yaparken ne kadar harcama yapacağız.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Varya en az iki şampiyonluğumuzu yedin,ilk başkan olduğunda adam gibi bir Hoca getirseydin alıp yürümüştük,rakipler berbat durumdaydılar
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• harbiden de öyle başkan kazandık diye konuyu değiştireceğiz sanma istifa et artık. senin yüzünden hocanın düştüğü duruma bak. oyuna sokacak oyuncu bulamıyor.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kıymetlimis açıklama yapmadı mı bugün?

Kazanmıştık ama?
          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesut Çağlar Bozoğlu başkanlığa hazırlanıyor. Hayırlı olsun.
            Hekimoğlu Trabzon için mi ?

Yorum

• Ekibi yenileyip devam etmeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kıymetlimis açıklama yapmadı mı bugün?

Kazanmıştık ama?
                mikrofonları toplattım vaktinde.. boş mikrofon bulamadı..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekibi yenileyip devam etmeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Ohaa şahane fikir valla. İki aylık periyotta takıma resmen fiili livata uygula, sonra ekibi yenile devam et. Ekibe kimleri alsın mesela? Benim aklıma Kont Adnan, Laz Ziya, İsmail Türüt, Dikiştutmaz Sabri ve Karamürselli Deli Hamdi geldi, onlar olur mu?

Yorum

• Bu yılki transferlerde başarısızlık var. Hüseyin ve Newton ile devam etmek de hataydı. Doğrudur. Peki şu kulübün ne halde olduğunu hatırlamayanlar ve Ağaoğlu'nu bulsa bir kaşık suda boğacaklara soruyorum: Başkan Ünal Karaman'ı geri getirse ateşiniz soğur mu?

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yılki transferlerde başarısızlık var. Hüseyin ve Newton ile devam etmek de hataydı. Doğrudur. Peki şu kulübün ne halde olduğunu hatırlamayanlar ve Ağaoğlu'nu bulsa bir kaşık suda boğacaklara soruyorum: Başkan Ünal Karaman'ı geri getirse ateşiniz soğur mu?
                      Yani Ünal Karaman çok başarılıydı da biz onun kıymetini mi bilemedik yoksa kadro çok kaliteli ve rakipler de aşırı yetersizken olası şampiyonluklardan mı olduk diye bir bakınca ben ikincisi diyorum.

Hatta görünen o ki Türk Futbolundaki ekonomik dar boğaz varken elimizde olan kaliteli kadro ve alt yapıdan gelen futbolcuların da katkısıyle lige ambargo koyabilirdik,Ahmet Ağaoğlu bu gerçeği göremiyor,kendini başarılı sanıyor.

Abdullah Avcı,Ahmet Ağaoğlu'nun transferde %90 başarılıyız lafını aldı,buruşturdu ve çöpe attı nazik bir dille,büyük ihitmalle geçen iki sezonun kadrosunda ben olsaydım kariyerimdeki en büyük eksiklik gidecekti diye düşünüyordur.

Olaylara duygusallıkla değil,gerçeklik odaklık bakmayı öğrenin.
                      • Memento mori

Yorum

• Guido Pizarroyu al ne yapıp edip

birde üstün forvet al kaliteli kredin artar
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olaylara duygusallıkla değil,gerçeklik odaklık bakmayı öğrenin.
                          Tam olarak ben de bundan bahsediyorum.

Yorum

• Transferi Abdullah hocaya bırakıp geri çekilin.Yalnizca bütçeyi hazırlayın gideceklere geleceklere hoca karar versin. Yoksa bu takım toplanmaz kolayına.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Varya en az iki þampiyonluðumuzu yedin,ilk baþkan olduðunda adam gibi bir Hoca getirseydin alýp yürümüþtük,rakipler berbat durumdaydýlar
                              Rakipler berbatti biz de ucuyorduk zaten, basaridan basariya kosuyorduk !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rakipler berbatti biz de ucuyorduk zaten, basaridan basariya kosuyorduk !
                                Devre arası transfer yasağı yedik diyip göz göre göre yalan söyledi. Transfer yapmadı.

Yalan söylemeyip eksiklikleri giderseydi her an her şey olabilirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X