Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayağı mayağı kaydırılması gereken bütün yönetim sadece o değil.Sızdırılması çok ayıp ama başkanın bu tarz başkalarının yanında böyle konuşması ve hocaların işlerine karışması kendi karakterini ve vizyonunu da gösterdi.Yönetim ve asbaşkan hepsi gitmeli.Tarihe en kötü başkanlardan olarak geçer.Bunlar futbolcuların da moralini bozar.wakayemenin performans düşüşü belli oldu.avcı böyle ortamda çalışmayı nasıl kabul etti hayret..bu tarz hocaların ve teknik heyetin işlerine karışan bir sürü başkanlarımız olmuştur kesin.Trabzonsporun yıllardır şampiyon olamama sebebi bu zihniyettir.Bunlardan sonra gelecek başkan ve yönetim ilk yıllarında iyi görünür gene aynı hataları yaparlar şaşırmam.bu yüzden klup satılsın diyoruz yabancılara zaten.
    İlk olarak koftezli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    video başkanın ayağını kaydırmak isteyen yönetim içi birileri tarafından sızdırılmış olabilir
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 16:43.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Muharrem Usta acilen geri dönemli.

Yorum

• Yürüyen kaos üreticisi.

Göreve geldiğinden beri teknik direktörün rolünü ve önemini küçümsedi. İki gün önce başarı destanı yazıyordu. Maç bu, kaydedilebilir. Ama sen kaybetmeyi bilmiyorsun. Alanya'da yediği halt, kupaya mal oldu. Daha fazla rezillik çıkarmadan sezonu kapatırız inşallah.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• hepsi birlikte gitmeli ama başkan istifa edince asbaşkan vekalet ediyor muhabbeti var ondan o kanattan olabilir

Yorum

• Bu adamın yaptığı transferler araştırılsa bağımsız bir ekip tarafından. Temizse temiz, kirliyse kirli diyelim.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muharrem Usta acilen geri dönemli.
              Yarım bıraktığı işi tamamlamalı, borç 2 milyar olmalı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarım bıraktığı işi tamamlamalı, borç 2 milyar olmalı.

Yorum

• hocam klubun içinde herkes istifa etmeli.belli ki klubun içine eden sadece başkan değil.gizli düşmanlar var.
                  İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstifa edecek, ama hesap vererek gitmeli..

Öyle kendini fasülye gibi nimetten sayarak, ben bu camia için fazlaydım.. Bu camia benim değerimi bilmedi algısı oluşturularak gitmemeli..

Teneke bağlanıp yollanmalı.. Divan kurulu ve başkanı olacak zatlarda istifa etmeli.. Onlarda en az Ağaoğlu kadar bu süreçten sorumlu.. Kontrol mekanizması olmaları gerekirken ellerine tutuşturan TS store hediye çantaları ve bir kaç ağdalı lafa fit olup sus pus olmalarını da unutmadık..
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    videoyu yeni gördüm. kendisini ciddi ciddi savunduğum dönemler vardı. profesyonel söylemleri beni heyecanlandırıyordu. sonra üst üste hatalar yaptı. amatörce hatalar ama elbet ders çıkarır en azından niyeti iyi diye düşündüm. savunmaktan nötr tarafa doğru kaydım. son video ise rezalet. kendisi artık gitmeli ve ekibi de komple gitmeli.
                    tamamen aynı duygu ve düşüncelerdeyim.. yazık etti çok yazık..

Yorum

• Bu sezon mevcut transferlerin bir çoğu ile yönetim çuvallamıştır fakat yönetimin kulübün her kuruşunu hesap ederek hareket ettiğinden eminim.
                      Abdullah hoca yönetimin geldiğinden beri en isabetli kararlarından biridir ve yapılacak nokta 2-3 transferle başarının geleceğinden eminim.
                      Başarı derken kastım, takımı ilk ikinin içine sokmasıdır.
                      Biz bu filmleri 25-30 yıldır çok gördük, tekrarlanacaktır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berat başkan olacak diyorlar ya
                        Beratin yapacağı en büyük iyilik aracı olup katarlilara takımı sattırmaktır.

Sanırım tuzukte bir engel var o değiştirilirse satılabilir. Yasal uygunluğu bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir
                        Bu camiaya berat da yakisir onuda gayet iyi sindirir bu millet tipki 2004 2011 2019 u ve yasananlari sindirdi gibi.. katarlilarin alacagi takim varsa akbildir onada siyeset yaftasi iyice vurulacak diye cesaret edemiyorlar
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ben her kurusu hesap ettiklerinden emin değilim. Hesap eden adam bu yoklukta bu paraları bağlamaz bu oyunculara. Kur eski kur değil 700 bin 800 bin euroda 3 4 sene onceki 700 bin 800 bin euro etmiyor.

Bunların yaptıgi kumar oynamak. Tutarsa kralsın ama tutmazsa sermayeyi batırır eldeki para edecek oyuncularin da değerini düşürur zarar yazarsın.

Neyse, bir sonraki kazandığımız maçtan sonra konuşur yine başkan.

Yorum

• Trabzonspor vefa göstermese sıradan anadolu kulüplerinde heder olacak insanları temcit pilavı gibi her mağlubiyet sonrası gündeme getirmek de alışkanlık oldu.
                            Bu yönetim ilk defa gerçek bir teknik ekiple çalışıyor.

Onun da kıymetini bilir umarım!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu camiaya berat da yakisir onuda gayet iyi sindirir bu millet tipki 2004 2011 2019 u ve yasananlari sindirdi gibi.. katarlilarin alacagi takim varsa akbildir onada siyeset yaftasi iyice vurulacak diye cesaret edemiyorlar
                              Haklısın
                              Ama katarlilar Trabzon'u seviyorlar takım üzerinden yatırım da yapabilirler kente.
                              Yıllardır rezil ötesi görüntüsü olan akyazı cazibe merkezi olabilir.

Bunlar hep parasızlıktan hoş bizimkilerde para da olsa hiç ediyorlar ama
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Private 61 News
                                @Private61News1
                                Başkanlık için Ertuğrul Doğan sesleri geliyor..
                                2 transfer tamam isimler gizli ..
                                İyi de bu yönetim başarısız ise Ertuğrul da başarısızdir.

Böyle saçma iş mi olur Ağaoğlu tek başına mı başarısız oldu bu sene ?
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X