Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 12 yıl önce falan radyasporda çıkar dinlerdim. Oradaki adam akıllı uslu birisiydi. Ağaoğlu çok yanılttı beni.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hangi mantıkla Geçen yılın yedeklerini kesemeyen adamları aldın???

Geçen yıl yedekleri, Parmak, K Ahmet, Y Sarı, takımda yıldız adayıysa

100 bin tl ye oynayan Safa ve Faruk canı bile kesemeyen pilaza diabate bilal alınıp aaaa kondisyonsuz ve disiplinsiz deyip 3 ayda kadro dışıysa

Flavio Baker Afobe Djaniny kavrazlı altyapıdan gelen serkan safa Faruk can atakan hatta Ht4 den YEMİNLE 2 GÖMLEK KÖTÜYSE,

Bu salaklık-ego-kibir-zar-yanılgı değil beyler, ceza da almayalım da bu başka bişey siz diyin...
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İstifa da bir müessesedir.

Yorum

• 2 hafta önce vasat oyunlarla üst üste iki 1-0'lı galibiyet alınca hemen yine kameralara çıkmaya başladı. Sonra takım yine kötü gitmeye başladı kafayı hemen kuma gömdü.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• -Bugün de istifa etmemiş anne..
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Anlamsız kararlar ve uygulamalar. Kendi sonunu hazırlıyor.

Yorum

• Bu Trabzonspor Küme Bile Düşer!!!

Yorum

• Transfer basari yuzdesi guncellemesi ne zaman geliyor?
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• Anıl Başaran transferi incelensin

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlamsız kararlar ve uygulamalar. Kendi sonunu hazırlıyor.
                      Kendi sonunu hazırlasa bi'şe değil. Bizim sonumuzu hazırladı. Hem de onca uyarıya rağmen. En son matematik hesabıyla milletle dalga geçiyordu. Her gelen gelmden önce Dortmund, Benfica felan diyor sonrasında Seka Kağit Spor'a bağlayıp gidiyor.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendi sonunu hazırlasa bi'şe değil. Bizim sonumuzu hazırladı. Hem de onca uyarıya rağmen. En son matematik hesabıyla milletle dalga geçiyordu. Her gelen gelmden önce Dortmund, Benfica felan diyor sonrasında Seka Kağit Spor'a bağlayıp gidiyor.
                        VAlla helal olsun renktaş çok güzel ozetlemişşsin.
                        Gelirken takıma hayaller dortmunt porto benfika. Gerçekler çemişgezekspor.
                        Lanet olsun ya adam şu çal hurma kadar bile olamadı ya adam tabanca gibi takım kurmuş. Ya bari sosayı yolladın alsana bigliya yı . Of off

Yorum

• Padişah sarayında mutlu. Halktan haberi yok. Sanıyor ki herşey güllük gülistanlık. %90 transfer başarısı falan ordan yani. Adamın haberi yok bence. Birisi buna çok iyiyiz falan diye anlatmış. Yoksa maçları izleyen sağlıklı biri öyle demez.

Yorum

• Yönetimin bu sezon başına kadar ki transferlerde uyguladığı fiyat ve sözleşmesini çok begeniyordum. Mesela fransa ligue 1 den zargo toure 350 bin euro gibi çok uygun bir bonservis fiyatına alınmıştı ve adamla ilk sezon icin 650 bin euro ve ikinci sezon icin 550 bin euro maaşa 2 sezonluk sözleşme yapılmıştı. Ilk sezonu tamamladiktan sonra adamla karsilikli anlasip sozlesmesini feshetmistik. Galiba 550 bin euroluk ikinci sezon maasinin bir kismini kulupte birakmisti toure. Neyse diger oyuncularla benzer sozlesmeler yapilmisti.

Ama bu sezon basinda sorloth satilinca yonetim kim var kim yok herkese parayi basmaya basladi. Afobe 1.35 milyon euro ve diabatate 1 milyon euro maasin yarisini ancak ederdiler. Bunlara bu kadar yuksek ucret nasil verdiler. Ayrica daha onceki oyuncularina 2 yillik sozlesme yapan yonetim bu diabateye nasil 3 yillik sozlesme yapti. Bu sezonki en iyi transferlsri su an icin brezilyalilar gozukuyor. Hugo, marlon ve flavio.

Marlon ile flavio iyi bir takimda ilkonbir degil ancak yedek hamle oyuncusu olabilecek futbolcular. Djaniny nin henuz ne oldugu belli degil. Adami iyi veya kotu diye karar verebilecek kadar goremedik. Diger geri kalanlar diabate, afobe, baker birak takimda yedek kalmayi super ligde zor tskim bulurlar. Herhalde yonetim sorloth bombasindan sonra sorloth gibi riskli sayilabilecek kim var kim yok herkese yurumus. Ben oyle anliyorum. Transferde sezon basinda adi bizle gecen sözleşmesi sezon biten fransa ligue 2 sol kanat oyuncusu MENDOZA neyse de ingiltere premier ligde 6.5 milyon euroya shefield uniteda transfer olan sağ kanat oyuncusu OLIVER BURKE de çöptü. Anlasilan yonetim bir tane kanat forvet alicakti gittiler diabateyi aldilar.

Yalniz su an soyle bir gercek var sorlothdan gelen%30 harcama limiti payimizi tammamen bitirdik. Yeni transfer yapabilmek icin oyuncu satmamamiz gerekiyor. Devre arasinda nwakaeme, ugurcan, abdulkadir omur uclusunden biri buyuk ihtimalle satilicak. Satilicak isim buyuk ihtimalle nwakaeme olur. Adam takimda mutsu gozukuyor. Duydugumuz kadariyla bir arap kulubunden teklif aldi. Gitme ihtimalini yuksek goruyorum. Ben nwakaemeden 10 - 15 milyon euro civarı bonservis bekliyorum da sözleşmesinde 6 milyon euro ya serbest kalır maddesi olduğu söyleniyor. Giray kaçar da kanalında bundan bahsetmişti.

Haa şunu da söylüyeyim flavio ya verilen 1,2 milyon euro bonsrvis, diabateye verilen 1,5 milyon euro bonservis ve rahmi anıl başarana verilen 250 bin euro bonservis gerçekten çok fazla. Bu adamlar bu kadar etmez. Djaniny ye verilen 1.3 milyon euro ücretin oyuncunun bonservissiz gelmesinden dolayı imza parasını da içerdiğinden dolayı o seviyede olduğunu düşünüyorum. O yüzden pek birşey diyemiyorum.

En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 19.12.2020, 12:56.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yönetimin bu sezon başına kadar ki transferlerde uyguladığı fiyat ve sözleşmesini çok begeniyordum. Mesela fransa ligue 1 den zargo toure 350 bin euro gibi çok uygun bir bonservis fiyatına alınmıştı ve adamla ilk sezon icin 650 bin euro ve ikinci sezon icin 550 bin euro maaşa 2 sezonluk sözleşme yapılmıştı. Ilk sezonu tamamladiktan sonra adamla karsilikli anlasip sozlesmesini feshetmistik. Galiba 550 bin euroluk ikinci sezon maasinin bir kismini kulupte birakmisti toure. Neyse diger oyuncularla benzer sozlesmeler yapilmisti.

Ama bu sezon basinda sorloth satilinca yonetim kim var kim yok herkese parayi basmaya basladi. Afobe 1.35 milyon euro ve diabatate 1 milyon euro maasin yarisini ancak ederdiler. Bunlara bu kadar yuksek ucret nasil verdiler. Ayrica daha onceki oyuncularina 2 yillik sozlesme yapan yonetim bu diabateye nasil 3 yillik sozlesme yapti. Bu sezonki en iyi transferlsri su an icin brezilyalilar gozukuyor. Hugo, marlon ve flavio.

Marlon ile flavio iyi bir takimda ilkonbir degil ancak yedek hamle oyuncusu olabilecek futbolcular. Djaniny nin henuz ne oldugu belli degil. Adami iyi veya kotu diye karar verebilecek kadar goremedik. Diger geri kalanlar diabate, afobe, baker birak takimda yedek kalmayi super ligde zor tskim bulurlar. Herhalde yonetim sorloth bombasindan sonra sorloth gibi riskli sayilabilecek kim var kim yok herkese yurumus. Ben oyle anliyorum. Transferde sezon basinda adi bizle gecen sözleşmesi sezon biten fransa ligue 2 sol kanat oyuncusu MENDOZA neyse de ingiltere premier ligde 6.5 milyon euroya shefield uniteda transfer olan sağ kanat oyuncusu OLIVER BURKE de çöptü. Anlasilan yonetim bir tane kanat forvet alicakti gittiler diabateyi aldilar.

Yalniz su an soyle bir gercek var sorlothdan gelen%30 harcama limiti payimizi tammamen bitirdik. Yeni transfer yapabilmek icin oyuncu satmamamiz gerekiyor. Devre arasinda nwakaeme, ugurcan, abdulkadir omur uclusunden biri buyuk ihtimalle satilicak. Satilicak isim buyuk ihtimalle nwakaeme olur. Adam takimda mutsu gozukuyor. Duydugumuz kadariyla bir arap kulubunden teklif aldi. Gitme ihtimalini yuksek goruyorum. Ben nwakaemeden 10 - 15 milyon euro civarı bonservis bekliyorum.

Haa şunu da söylüyeyim flavio ya verilen 1,2 milyon euro bonsrvis, diabateye verilen 1,5 milyon euro bonservis ve rahmi anıl başarana verilen 250 bin euro bonservis gerçekten çok fazla. Bu adamlar bu kadar etmez. Djaniny ye verilen 1.3 milyon euro ücretin oyuncunun bonservissiz gelmesinden dolayı imza parasını da içerdiğinden dolayı o seviyede olduğunu düşünüyorum. O yüzden pek birşey diyemiyorum.

https://twitter.com/SoccerTimeTR/sta...801973248?s=19
                              Nwakeame devre arasında değil,sezon sonunda satılmalı.Aksi taktirde net olarak söylüyorum küme düşeriz.Bu takımın şuan Uğurcan,Pereira,Edgar,Hugo,Nwakeame ve Ekuban dışında ilk 11 de oynayabilecek bir oyuncusu yok.Sol Bek,2 Ortasaha,Sağ Kanat ve Forvet olmak üzere en az 5 kaliteli ilk 11 oyuncusuna ihtiyacımız var.Marlon,Flavio,Baker,Parmak,Ömür,Afobe ve Semedo gibi isimler en fazla yedek olur bu takımda.Bu adamların saha içerisinde artıları eksileri vardır ama hiçbirisi oyunda ciddi katkı veremiyorlar.Satılacaksa Ömür devre arasında 15-20 milyon euro arası bir rakama satılmalı.Wakayeme kesinlikle satılmamalı,zaten bir sürü eksiğimiz var bir de devre arası sol kanat aramayalım.İyi bir sol kanat bulamayız devre arası.Wakayı sezon sonu satarız.

Yorum

• 26 yaşındayım türk futbol tarihinde gördüğüm en kötü kulüp başkanıdır.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X