Benim bildiğim Trabzon s..makla kalmaz üzerine de tüy diker. Bu gerizekalıların yapacaklariarı transfer ve kadro mühendisliğine hiç güvenmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Evet kulüp dip yapmıştı, 1-2 sene ışıltılı maçlarımız oldu, Türkiye Kupasını kazandık ve tekrar dip yaptık.
Borcu azaltmak için ‘altyapıdan oyuncu yetiştirip satma’ formülü Yusuf’un gidişinden sonra çetrefilli hale geldi.
Zira istenen yüksel bedeller nedeniyle gidemeyen oyuncular küstü ve takımı sahiplenerek oynamayı bıraktı. (Uğurcan-A Ömür)
Gidemeyip kalan oyuncuların aldığı ücretin arttırılmasıyla, bu sefer ücreti arttırılmayanlar küstü ve onlar da takımı sahiplenici oyunu bıraktı.( A Parmak)
Bu da gösteriyor ki artık altyapıdan oyuncu çıktığında fazla beklemeyip ilk fırsatta satacaksın. 5-10milyon arası vs neyse.SPOR SOSYOLOJİSİ...
Yorum
-
Yapacak. mecburen yapacak
Trabozonlu olmayıp Ts yi yönetecek başkan aranıyor. Tek şartı da Trabzonluları klupten uzaklaştırmak olmalı. Yoksa bu kısır çekişmeler kavgalar bitmez. usta gider, ağaoğlu gelir, ağoğlu gider ertuğrul doğa gelir. Ama totalde aynı şeyler yapılmaya devam edilir.
HH gibi adamlar şimdi sırada bekliyor ilk kongrede trabzon kanadı hh önceliğinde bir başkan adayı belirleyecekmiş. ve takıma yumlular, zekiler doldurulacak. Amaçları ölmeden önce son bir vurgun yapmak. Gelen başkanlar nedense hep bir önceki yönetimin borçlarını ödüyor futbolcu tazminatlarını temizliyor
iho sadrininkini ödemişti ya da öyle dedi
usta iho'nunkini ödemişti ya da öyle dedi
ağaoğlu usta'nınkini ödemiş ya da öyle dedi
x başkan da ağaoğlu'nunkini ödeyecek ya da öyle diyecek.
Böyle salakça bir kısır döngü mü olur. Olur çünkü biz amatör bir kulubüz))
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer bütçemiz yok bildiğimiz üzere. Oyuncu satmadan takviye yapamaz. Öteki türlü sıkı sıkıya sarıldığı sınırları aşmak durumumda. Bakalım baskı altında nasıl karar verecek ? Sürekli eleştirdiği şeyi yapmak durumunda mi kalacak ?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Hadi her şeyi geçtik,bütün yaptıklarını bu taraftara yedirdin de ya senin gibi vasat tipin,çöp bir transferin imza töreninde amacımız burada parlatıp,onu daha büyük kulüplere satmak dediğin gün seni o koltuktan indiremedik ya şimdi ne yapsan hak ediyoruz.
Sorun sende değil,sorun bizde,bitmişiz biz,Trabzonspor'a hiç yakışmayan bir taraftar kitlesiyiz,eğer Trabzonspor'un gerçek taraftarı olsaydı seni bir dakika orada oturtmazdı o laflardan sonra.
Yazıklar olsun bize.- Memento mori
Yorum
-
Hoca transferlere bir ton laf dedi dün, başkandan hala ses çıkamadı mı ? Ne oldu, karşıda Abdullah hoca olunca "takım defanstan topla çıkamıyor" diyemiyor mu artık başkan. Sesi sadece Ünal Hoca'ya mı çıkıyordu. Hocam 1 ay oldu ortada futbol felan yok hala niye diyemiyor ?
Başkan geçen Aralık ayından beri her gün biraz daha geriye gidyor, ve takımı da kendisiyle beraber biraz daha geriye götürüyor. Kimsa aradaki Türkiye kupasına kanmasın, o Sorloth ve Sosa'nın son bir hediyesi oldu bize o kadar.
Geçen yıl dedik burada yapmayın bir çuval inciri berbat etmeyin diye. Al işte sonuç
Senenin başında da yazdık, 3 ay sonra Newton gider Avcı gelir, o da başarılı olamaz başkan istifa eder Mart'ta da kongre olur diye... Oraya gidiyoruz bakalım.
Gerek var mıydı peki ? Herşey yolunda ve iyi giderken, bu ego savaşına gerek var mıydı ? 2 yılda yaptığın herşeyi çöp ettin bıraktın. Efsane olacağın yerde kendini M.Usta ve İHO ile aynı kategoriye koymuş oldun.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gerek var mıydı peki ? Herşey yolunda ve iyi giderken, bu ego savaşına gerek var mıydı ? 2 yılda yaptığın herşeyi çöp ettin bıraktın. Efsane olacağın yerde kendini M.Usta ve İHO ile aynı kategoriye koymuş oldun.
Ahmet Ağaoğlu,İHO ile bile kıyaslanmayacak kadar kötü bir başkandır,tek şansı ondan önce gelen Muharrem Usta'nın kurduğu sağlam iskelet ve alt yapı çocuklarının Ünal Karaman amatörlüğü ile yol almış olmasıydı.
Ortada ne bir kurumsal gelişme,ne doğru bir transfer politikası var,üstüne üstük kadro kalitesi yerlerde ve toplam 44 milyon euro futbolcu satışı ve bankalar birliği anlaşmasına rağmen artan borç var.
Trabzonspor'u biraz seviyorsanız doğru düzgün takip edin şu takımı.- Memento mori
Yorum
-
Başkan Doğan'ı gönderip Bilal'i takımda tutmak (hem de Bilal daha fazla maaş alırken) hangi akla hizmetti söyler misin?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Fikret Orman'a çok benzetiyorum bizim başkanın hikayesini...
İlk başta geldiler, feda dediler, ekonomik bütçeyi düzelttiler. Herkes takdir etti.
Sonra, belk tesadüf belki bilerek çok yerinde birkaç transfer yaptılar. Fikret Orman Gomez, Talisca, Abubakar, Fabricio getirirken, bizim başkan da Wkameme, Ekuban ve Sorloth gibi nokta atışı çok başarılı işler yaptı. Herkes ayakta alkışladı bu adamları, Türkiye'de son on yılda yapılan en başarılı transferler belki de.
Sonra iki başkan da hocaları sayesinde başarılı oldular. Beşiktaş'ta Şenol Hoca, biz de Ünal Hoca, takımı çok yukarı taşıdılar. Mesela Şenol Hoca Oğuzhan'ı parlatırken, Ünal Hoca'da Abduş'ü çok farklı bir seviyeye çıkartıyordu.
Tam bu noktada başkanlara işte bişe oldu, ego ve güç zehirlenmesi geldi. İki başkan da takımın başarısına tek başına sahip olmak istedi. Başarıyı kimseyle paylaşmak istemediler. Bu işi ben biliyorum, takımı ben kurdum, ben olmasam kulüp batardı egosu gözlerini kör etti. Bir dönem Aziz başkan'da da vardı aynısı.
Ondan sonra ip koptu işte. Önce hocaları gönderdiler. Çünkü takımın başarısında hocaların bir payı yoktu onlara göre, çünkü başkan transfer sihirbazıydı, takımı onlar kurmuşlardı. Bu transfer işini ben çok iyi biliyorum dedi ikisi de. Ama işte her transferin tutmadığını da sonradan öğrendiler. BJK Vida'ya, Peppe'ye, Negredo'ya dünyanın parasını verirken mesela, biz de işte Efobe mefobe topladık bir sürü adam, hepsinin içinden Sorloth çıkacak diye. Çıkmadı tabi. Ne Negredo Gomez olabildi, ne de Efobe Sorloth'un yerini alabildi.. Takım da geriye doğru gitmeye başladı.. Ve çöküş süreci..
Benzerlik son olarak da iki başkanın son çare olarak Abdullah Hoca'ya sarılmalarıyla da devem etti. Fikret Orman'ı Abdullah Avcı kurtaramadı nihayetinde, bizim başkanı da kurtaramayacak gibi...
Hayırlısı olsun diyelim.. Bakalım başkanın beyhude son çırpınışları bir işe yarayacak mı. En büyük şansı seyirci olmaması, o stadda seyirci olsa başkanın durumu çok farklı olurdu.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta ile adını yan yana yazıyorsan eğer gerçekten Trabzonspor'dan uzak dur.
Ahmet Ağaoğlu,İHO ile bile kıyaslanmayacak kadar kötü bir başkandır,tek şansı ondan önce gelen Muharrem Usta'nın kurduğu sağlam iskelet ve alt yapı çocuklarının Ünal Karaman amatörlüğü ile yol almış olmasıydı.
Ortada ne bir kurumsal gelişme,ne doğru bir transfer politikası var,üstüne üstük kadro kalitesi yerlerde ve toplam 44 milyon euro futbolcu satışı ve bankalar birliği anlaşmasına rağmen artan borç var.
Trabzonspor'u biraz seviyorsanız doğru düzgün takip edin şu takımı.
Ağaoğlu mu daha kötü başkandı yoksa M.Usta mı daha kötü başkandı tartışması mı yapacağız ? İkisi de çok kötü başkanlardı. Hangisi daha kötüydü bilemem, onu siz karar verin. İHO en kötüsüydü ama bence.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu mu daha kötü başkandı yoksa M.Usta mı daha kötü başkandı tartışması mı yapacağız ? İkisi de çok kötü başkanlardı. Hangisi daha kötüydü bilemem, onu siz karar verin. İHO en kötüsüydü ama bence.
Ağaoğlu sanırım selefine onu da birakamayacak. Geçen seneden bu seneye gelişi TS düşmanları başaramazdi
Ha şimdi usta başkan olsa aynı hataları yapmayacağına eminim ama bir daha başkan olmaz. Çünkü dünya para verdi TS ye karşılığında küfür yedi
Böyle alışveriş mi olurEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 17.12.2020, 15:56.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu mu daha kötü başkandı yoksa M.Usta mı daha kötü başkandı tartışması mı yapacağız ? İkisi de çok kötü başkanlardı. Hangisi daha kötüydü bilemem, onu siz karar verin. İHO en kötüsüydü ama bence.
Trabzonspor taraftarısınız ve daha yeni yaşanan olaydan haberiniz yok,öyle mi?
Muharrem Usta yönetiminde olup da onu zor duruma düşürmek için her türlü ihaneti yapan kişilerin büyük bir hırsla ona açtıkları dava konusu 38 milyon TL tutarında alacağını hibe etti.
Ve kulüp de ona teşekkür etti.
Diğer yaptıkları:
Kartal arazisindeki petrol istasyonu ile ilgili ruhsat ve alacak sorununu çözdü ve kulübe kalıcı gelir sağlandı
61 Cell gibi yüzyılın projesi,
Macron forma anlaşması,
tarihimizin en yüksek gelirli QNB göğüs sponsorluğu,
VESTEL ile stad ismi konusunda anlaşma yapması birileri tarafından engellenince,Medical Park sponsorluğu ile 30 milyon Euro vermesi.
Sosa gibi dünya yıldızını takımımıza kattı,
tarihimizin en iyi kadrolarından birini bıraktı
Abdülkadir,Yusuf Yazıcı,Uğurcan ve Cafer gibilere verilen fırsatı ve döneminde alt yapıdan en çok futbolcu katan başkan olması
Sosyal medya ekibini kurması ve sosyal medyada kulübe çağ atlatması.O milyar kere izlenen reklamları onun kurduğu departman hazırladı.
Ve bunları Türkiye'nin belkide en sıkıntılı dönemlerinden birinde yaptı,Suriye sorunu,içerde bombaların patladığı,hendeklerin kazıldığı,15 Temmuz darbesinin yaşandığı ve bize büyük zararı olan döviz kuru atağının olduğu dönemde.
Belki de en önemlisi onu sırtından vuran hainlere rağmen.
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisi de iyi başlayıp kötü bitirdi ancak borçla bıraksa da usta bir kadro bıraktı
Ağaoğlu sanırım selefine onu da birakamayacak. Geçen seneden bu seneye gelişi TS düşmanları başaramazdi
Ha şimdi usta başkan olsa aynı hataları yapmayacağına eminim ama bir daha başkan olmaz. Çünkü dünya para verdi TS ye karşılığında küfür yedi
Böyle alışveriş mi olur
Kulübü alırsa Katarlılarla ortak,bir ihtimal başkan olur bu saatten sonra.
Ayrıca Usta bıraktığında borç TL olarak 916 milyon TL'di.
Ahmet Ağaoğlu döneminde satılan futbolculardan elde edilen 44 milyon euro gelir ve bankalar birliği ile olan anlaşmaya rağmen borç 928 milyon TL ve ortada bir enkaz var.
En son sasone tarafından düzenlendi; 17.12.2020, 16:47.- Memento mori
Yorum
-
20 yıldır Trabzonspor taraftarıyım ama bu kadar kötü bir başkan bu kulüpte görmedim. İHO kötü biliyordum. Ama onda kötüsü geleceğini hiç sanmazdım. İHO kravatlı çoban olarak anılıyordu. Ağaoğlu hakkında acaba ne söylenecek?
Ben aslında Ağaoğlunu 2001 yılında küme düşme mücadelesinden hatırlıyorum. O yıl Özkan Sümerle el ele bizi küme düşüreceklerdi. Ama beceremediler. Bu sefer Ağaoğlu yarım kalan işini bitirmeye niyetli tahminim.
Ağaoğlu istifa bile etse gelecek yönetime enkaz bırakmış olacak. Ağaoğlu Muharrem Ustadan kalan para eden tüm futbolcuları sattı sattı ve halan doymadı. Gözünü toprak doyuracak insanlar lütfen başkanlık yapmasınlar bu kulüpte.
Ağaoğlu bizim 10 yılımıza mal oldu. Biz bu enkazdan en erken 10 yıl içinde kurtuluruz.
Ağaoğlu. Geçen sezon eline fırsat geçmiş şampiyonluk lokması ağzına verilmiş. Ben olsam kulübü borca sokar yinede şampiyon yapardım. Çünkü TFF feden şampiyonluk primi var ekstra sponsr gelirleri var reklam gelirleri var. Var da Var arkadaş. Var var var....
O aldığın borcu şampiyonluk priminden kolaylıkla gözü kapalı öderdin. Birde üstüne özlenen şampiyonluk kupasını müzemize götürmüş olurduk.
Sen ama ne yaptın? Para harcamamak için Erzurumsprda gol bile attıramayan birini Trabzonsporumuzun başına Teknik Direktör yaptın. Hemde şampiyonluk yolunda. Senin bu yaptığın ihanet değilde nedir?
Bizi şampiyonluğumuzdan ettin. Bu sezonda geleceğimizden ettin.
Seni birileri bize engel ol diye mi bu göreve getirdi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum