Koç gibi bi adam o kadar paraya rağmen 6. 7. Bitirdi taraftar bir gün istifa demedi. Burada istifa diyen kafa avucunu yalar ancak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcil kan değisikligi lazim. Sorun o bu degil. Cok iyi transfer yaparsin ama caprazi kopar. Sorun camia bikkinlik duydu senden.
Hoca kalmali. Kongre olmali. Tahammulum kalmadi bunun aciklamalarina. Viy viy viy eeeee viyviyviyviy eeee yani burasi Trabzonspor.
Adiniz Trabzonspor ise hedefiniz zirvedir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifaaaaaa
Başkan diye devletin verdiği krediyle caka satıyordu. O kredinin 180 + 180 faizini getirsin koysun masaya etsin istifa.
Öyle kaçma yok. Herkes verdiği sözde duracak. Ama surat olmuş kösele.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledik dur eğilme taraftar seninle
kendine düşman yarat sayın Big Boss.
Yorum
-
Top bize geçtiği anda topa sahip olan oyuncumuz boşta arkadaş bulamıyorsa, topsuz oyuncular da yerinde sabit duruyorsa burada asıl sorumlu hocadır. O anda topa sahip olan da o pası zar zor alan oyuncu da çok çaresiz durumda. Hiçbir plan ve hücum seti yok. Ne yapacaksın? Ya rakibin istediği gibi geriye ya da atağı öldürecek bir noktaya top şişireceksin. Biz de maç boyu bunu yaptık.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet olarak kulubu beratin idare ettigini düşünmeye basladim
Bu yönetimden Berat'a oy bile çıkmazFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
bro bunlar oyuncu satsa bile yerini dolduracak kalitede adam da alamaz.sıkıntı bu zaten.hep zarardayızİlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİcraatleri bakımından Fikret Orman'a benzetiliyor ama bu yanlış bir bakış açısı..Fikret Orman dediğimiz adam ciddi menajerlerle çalıştı Bjk'ye 2 yıl üst üste şampiyonluk kazandırdı bunu yaparken
90 100 milyon euroluk oyuncu satışından bjk kulübünün kasasına nakit girdi sağladı görev süresince..Sonra tozuttu tabi paralar nerede sloganıyla karşılaştı giderken enkaz bıraktı süreci yönetemedi
ama görevinin ilk yıllarında başarılı bir başkandı.
Ahmet Ağaoğlu ise ayağını yorganına göre uzatan bir tip..Şampiyonluk getirecek bir transfer politikası güttü mü ? Hayır..
Kulübe transfer sirkülasyonundan oyuncu satışından ciddi meblağlarda nakit girdisi sağladı mı? Hayır..
Kısacası Fikret Orman nere Ahmet Ağaoğlu nere..."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat ile başkan ve yönetim siyasi olarak zıt kutuplar,ne yönetmesi?
Bu yönetimden Berat'a oy bile çıkmaz1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDunyadan bir habersin yonetimde baskanla birlikde sadece 2 yonetici muhalif iktidara alayi yalakasi..FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebro bunlar oyuncu satsa bile yerini dolduracak kalitede adam da alamaz.sıkıntı bu zaten.hep zarardayız
Efendim limit yokmuş para yokmuş..
Bul kardeşim..
Kaynak yarat sponsor getir çevreni kullan..Nerde bi çingene pazarlıkçısı tutup başkan yapıyoruz olacak iş değil..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişler iyi giderken 8'den 2 çıkarın diyordun. yöneticilik kötü günde belli olur. kuyruğunu kıstırıp yatıyordur şimdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum