Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sponsor olduğu yalan değil senin için değil mi?Stada ve formaya verdiği reklamların parasını firma sahibi olarak cebinden vermiyor mu?
    Halka açık şirketin yönetim kurulu başkanı Ağaoğlu:

"Muharrem Usta’nın giderayak Trabzonspor'un 2019-2020 sezonundan başlayacak şekilde gelecek 5 sezonu kapsayan forma sponsorluk anlaşması yaptığını belirten Ağaoğlu, “Borcu 150 milyon Euro'da bırakacağım' sözünün arkasını doldurmaya yönelik hamlelerden biri de Muharrem Bey'in kendi şirketiyle yaptığı forma göğüs sponsorluğu anlaşması. Bir tarafta Trabzonspor Kulübü başkanı olarak kendisi diğer tarafta sahibi olduğu şirket. Ne diyor o anlaşmada? Para vermeyecekmiş, bunun yerine kulüpteki 4 liradan dolara çevirdiği alacaklarından düşülecekmiş. Şimdi sizin bizim önümüzü kapatmaya, kulübün kaynak yapma imkanlarını ortadan kaldırmaya ne hakkınız var? Kulübün forma göğüs sponsorluğu gibi önemli bir gelir kalemini nasıl 5 yıl kendinize bağlayabilirsiniz. Diyecek ki ‘bu teklifi kabul etselerdi şu kadar gelir yapacaktım ve borç bilmem ne kadar azalacaktı.' Amaç kulübe katkı sağlamak ise beklesin bahsettiğiniz alacağınız içeride. Nedir bu aceleniz? Ayrıca bu sözleşmeye dair yönetim kurulu kararı niye aldırmadınız? Her şeyi geçtim verdiği sözlere göre içeride alacağı yok, aksine kulübe borcu var.”

Yanıltıcı ifade olduğu düşünülüyorsa itiraz için adres SPK. Madem adamın yalancı olduğunu düşünüyorsun, al sana hıncını çıkarma fırsatı.
    Naber?

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuya hakimiyetim yok da birşey sormak istiyorum.Siz ciddi misiniz ? 250 milyon tl nedir abi.Bu zamanda arkadaşına 1000 tl vermezsin.Söylediğiniz rakam eski parayla 250 trilyon.
      Sponsorluklarının ne kadar ettiğini biliyor musun?
      Medical Park sponsorluğu için kulübe 30 milyon euro verdi sadece,Ağaoğlu yönetiminin ona futbolcu tazminatları için ödemesini istediği 38 milyon TL'yi de dahil edersen,rakamı sen bulabilirsin.

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halka açık şirketin yönetim kurulu başkanı Ağaoğlu:

"Muharrem Usta’nın giderayak Trabzonspor'un 2019-2020 sezonundan başlayacak şekilde gelecek 5 sezonu kapsayan forma sponsorluk anlaşması yaptığını belirten Ağaoğlu, “Borcu 150 milyon Euro'da bırakacağım' sözünün arkasını doldurmaya yönelik hamlelerden biri de Muharrem Bey'in kendi şirketiyle yaptığı forma göğüs sponsorluğu anlaşması. Bir tarafta Trabzonspor Kulübü başkanı olarak kendisi diğer tarafta sahibi olduğu şirket. Ne diyor o anlaşmada? Para vermeyecekmiş, bunun yerine kulüpteki 4 liradan dolara çevirdiği alacaklarından düşülecekmiş. Şimdi sizin bizim önümüzü kapatmaya, kulübün kaynak yapma imkanlarını ortadan kaldırmaya ne hakkınız var? Kulübün forma göğüs sponsorluğu gibi önemli bir gelir kalemini nasıl 5 yıl kendinize bağlayabilirsiniz. Diyecek ki ‘bu teklifi kabul etselerdi şu kadar gelir yapacaktım ve borç bilmem ne kadar azalacaktı.' Amaç kulübe katkı sağlamak ise beklesin bahsettiğiniz alacağınız içeride. Nedir bu aceleniz? Ayrıca bu sözleşmeye dair yönetim kurulu kararı niye aldırmadınız? Her şeyi geçtim verdiği sözlere göre içeride alacağı yok, aksine kulübe borcu var.”

Yanıltıcı ifade olduğu düşünülüyorsa itiraz için adres SPK. Madem adamın yalancı olduğunu düşünüyorsun, al sana hıncını çıkarma fırsatı.
      Ahmet Ağaoğlu'nun sadece Allah bir dediğine inanırım,onun söylediği şeylerin %99'u yalan,%1'i de yanlıştır.Objektif bir cevap istiyorsan eğer bu yönetimin taraflı olarak denetleme yaptırdığı sonucu bulabilirsin.

Orada bile suçladıkları şey Mehmet Ekici'nin şikecilere satılmaması gibi saçma sapan şeyler.

Kaldı ki bugün kendisi de o kur yükselmesini kullanarak borcumuzu yarıya düşürdük diyor ama aldıkları borç zaten 916 milyon TL'di,şimdi ise 928 milyon TL,kadrodan satılan futbolculardan gelir 44 milyon euro ve bankalar birliği ile yapılan euro kurunun devredildiği anlaşmaya rağmen.

Ayrıca yanlış anlama sana bu konuda daha fazla cevap yazmayacağım,çünkü senin amacın gerçeğin ortaya çıkması değil,haklı çıkmak.

O yüzden yine tekraren 'selametle'
      En son sasone tarafından düzenlendi; 25.11.2020, 18:07.
      • Memento mori

Yorum

• Usta ne mübarek adammış bi 30 daha ateslesin madem.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]19914[/ATTACH]
          [ATTACH]19915[/ATTACH]

Hani Ağaoğlu ucuz futbolcular alıyordu? Burada onu övenler nerede? 500 bin euroluk bir adama 1.2 Milyon euro veren biri mi ucuz futbolcu alıyor? Flavionun parasını Ağaoğlu kendi cebinden ödemeli!!!!

Yanlış yazdım. Değeri 500 binden 300 bine inen bir futbolcuya 1.2 Milyon Euro verme fikri kimden geldi? Bu işte kötü bir koku var!!!!!
          Eee burada biz aldığımızda değeri 725 bin euro yazıyor. Transfermakrtta 27 kasım 2019 da değeri 900 bin euro iken 8 nisan 2020 de 725 bin euroya düştü diye yazıyor. 12 ekim 2020 de de değeri 1 milyon euro ya çıktı diye gözüküyor. Şubat 96 doğumlu bu arkadaşın piyasa değeri 23 mayıs 2018 de 300 bin euro idi. Neden millete yanlış bilgi veriyorsun?

Das ist die Marktwert Seite vom Spieler Flávio vom Verein Al-Taawoun FC. Es wird der Marktwertsverlauf des Spielers in seiner aktiven Karriere angezeigt.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sponsorluklarının ne kadar ettiğini biliyor musun?
            Medical Park sponsorluğu için kulübe 30 milyon euro verdi sadece,Ağaoğlu yönetiminin ona futbolcu tazminatları için ödemesini istediği 38 milyon TL'yi de dahil edersen,rakamı sen bulabilirsin.

Ahmet Ağaoğlu'nun sadece Allah bir dediğine inanırım,onun söylediği şeylerin %99'u yalan,%1'i de yanlıştır.Objektif bir cevap istiyorsan eğer bu yönetimin taraflı olarak denetleme yaptırdığı sonucu bulabilirsin.

Orada bile suçladıkları şey Mehmet Ekici'nin şikecilere satılmaması gibi saçma sapan şeyler.

Kaldı ki bugün kendisi de o kur yükselmesini kullanarak borcumuzu yarıya düşürdük diyor ama aldıkları borç zaten 916 milyon TL'di,şimdi ise 928 milyon TL,kadrodan satılan futbolculardan gelir 44 milyon euro ve bankalar birliği ile yapılan euro kurunun devredildiği anlaşmaya rağmen.

Ayrıca yanlış anlama sana bu konuda daha fazla cevap yazmayacağım,çünkü senin amacın gerçeğin ortaya çıkması değil,haklı çıkmak.

O yüzden yine tekraren 'selametle'
            Öyledir eminim.

Sonuç olarak, Muharrem Usta'nın kulübün kendisine olan borçlarına karşılık sponsorluk teklif ettiği, bu teklifinde de kuru düşükten hesaplamayı şart koştuğu iddiası doğru mu, değil mi?
            Naber?

Yorum

• Formada yer çok. Baldıra, kola, göğse, sırta gerekirse popoya bile reklam var artık.
              Reklam vermeye niyetli birileri varsa onlar da oralara yazdırsınlar.

5 sene usta sözleşme yapmış da parasını ödememiş mi?
              Ödemedi ise eyvallah.

Ödedi ise reklam verecek birileri var da yer mi bulamadılar?
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 25.11.2020, 19:32.

Yorum

• Seçim vaadi olarak lucescutu getiricem diyen ama sonradan lucescu vari bir hoca getiricem dedimdiye kıvırıp ersun yanalı rekor ücretle başımıza diken ardından ersunu kovup kendisine ve ekibine tazminat ödeyen ersunun yerine adam bulamayıp rızayı getiren müthiş başkan. Etrafa para saçıyordu ibanez, hyu jun suk, bero, muhammet demir, özer hurmacı ve birçok çöpü transfer edip özere tazminat ödememize sebep olan yine kendisi. Aykut demir bunun döneminde dava etmemiş miydi bizi. Castillo, Durica ile hubocan iyiydi ama onlara da çok para verildi. Şu anki oyuncularımızın toplam maaşi 15 milyon euro usta dönemindeki oyuncuların toplam maaşı ne kadardı acaba.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eee burada biz aldığımızda değeri 725 bin euro yazıyor. Transfermakrtta 27 kasım 2019 da değeri 900 bin euro iken 8 nisan 2020 de 725 bin euroya düştü diye yazıyor. 12 ekim 2020 de de değeri 1 milyon euro ya çıktı diye gözüküyor. Şubat 96 doğumlu bu arkadaşın piyasa değeri 23 mayıs 2018 de 300 bin euro idi. Neden millete yanlış bilgi veriyorsun?

https://www.transfermarkt.com.tr/fla...spieler/373191
                  Bırak burda yalan bilgilerle hayal kurmayı. 1 Milyon Euro muş piyasa değeri. Trabzonspor 1.2 milyon verdiği için piyasa değeri yüksek gözüküyor. Bu kadar mı anlıyorsun piyasa değerinden?

Ona sen 1 Milyon Euro verecek kulübü bul benden ne dilersen dile. Bu adama 1 Milyon Euro değil 1 Milyon Yen bile vermezler.

Adamda ikili mücadele yok şut yok orta atma kabiliyeti yok oyun kuramıyor Teknik yok. Eeeeh. Neye verildi bu 1.2 Milyon? Senmi cebinden ödüyorsun yoksa bu parayı.

Eğer onun bonservisini sen ödüyorsan tamam oynasın derim. Eğer Trabzonsporun cebinden çıkıyorsa bu para bu parayı ona verenlerden hesap sorulması lazım derim. Aslında daha fazla söylemek istiyorum ama kalsın.

Beyaz TV de bile dalga geçtiler bu futbolcuyla. Ondan futbolcu değil ancak Jokey olur dediler. Ve sen hala burada onu savunmaya çalışıyorsun. Daha fazla gülünç duruma düşme!

Sen ilk önce bunun cevabını ver!

Bedelsiz sağdan sola giden bir futbolcuya Trabzonspor nasıl oluyorda 1.2 Milyon Euro vere biliyor!!! AĞAĞOLU BU TRANSFERİN HESABINI VERMELİ!!!! SEN ONU SAVUNDUĞUNA GÖRE YOKSA SENİN BU TRANSFERDEN BİR ÇIKARIN MI VAR?????
                  En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 25.11.2020, 23:32.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bırak burda yalan bilgilerle hayal kurmayı. 1 Milyon Euro muş piyasa değeri. Trabzonspor 1.2 milyon verdiği için piyasa değeri yüksek gözüküyor. Bu kadar mı anlıyorsun piyasa değerinden?

Ona sen 1 Milyon Euro verecek kulübü bul benden ne dilersen dile. Bu adama 1 Milyon Euro değil 1 Milyon Yen bile vermezler.

Adamda ikili mücadele yok şut yok orta atma kabiliyeti yok oyun kuramıyor Teknik yok. Eeeeh. Neye verildi bu 1.2 Milyon? Senmi cebinden ödüyorsun yoksa bu parayı.

Eğer onun bonservisini sen ödüyorsan tamam oynasın derim. Eğer Trabzonsporun cebinden çıkıyorsa bu para bu parayı ona verenlerden hesap sorulması lazım derim. Aslında daha fazla söylemek istiyorum ama kalsın.

Beyaz TV de bile dalga geçtiler bu futbolcuyla. Ondan futbolcu değil ancak Jokey olur dediler. Ve sen hala burada onu savunmaya çalışıyorsun. Daha fazla gülünç duruma düşme!

Sen ilk önce bunun cevabını ver!

[ATTACH]19921[/ATTACH]

Bedelsiz sağdan sola giden bir futbolcuya Trabzonspor nasıl oluyorda 1.2 Milyon Euro vere biliyor!!! AĞAĞOLU BU TRANSFERİN HESABINI VERMELİ!!!! SEN ONU SAVUNDUĞUNA GÖRE YOKSA SENİN BU TRANSFERDEN BİR ÇIKARIN MI VAR?????
                    Tamam kardeş sen haklısın ben saçmalıyorum sen doğru diyorsun işte bütün gerçekleri görebilen bir taraftar

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.transfermarkt.com.tr/fla...spieler/373191
                      bu verdiğimiz paralar sorun yapılacak maliyetler değil bence . verim alıp alamamak farklı konular .
                      oyuncu alırken ve satarken kılıkırk yaran bir yönetimden hile ya da pis koku beklemek çok doğru gelmiyor bana .
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Dün Rizespor maçını izleyen varmı. Mithat Pala ve özellikle Kemal Rüzgar diye gençler vardı. Şu anki bu Bizim kadroda koy iş yaparlar.. Abdülkadir Ömür un bal yapan versiyonu.. ileride bu iki ismi çok duyacağız..

Yorum

• Eski başkan Muharrem Usta hakkında olan düşüncelerinizi kendi başlığı altında değerlendiriniz.

Link:

O bir ihtilal! O bir destan! O bir efsane! Trabzonspor tarihinden kesitlerin, anıların, hatıraların ve arşivlerin paylaşıldığı forum bölümü...
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sosa - Novak - Sörloth - Ndiaye gönderildi iskelet kadrodan.

İskelet kadroya gelen transferlerin yıllık maliyeti 16 milyon euro. (Bonservis+Bir Yıllık Maaş)

Kadronun vaziyeti ortada.

Kısa ve sıkışık bir transfer/hazırlık dönemi.
                            Kalitesiz kadro yapılanması.
                            Gelecekte bonservis getirebilme ihtimali soru işareti oyuncular.
                            Yanlış teknik direktör seçimine bağlı hem hazırlık hem saha sonuçları zayıflığı.
                            Oyuncuların düşen takım kalitesiyle azalan değeri.
                            Göz göre göre gelen başarısızlıkla azalan gelir ve değer.

29 Aralık'ta yaşadıkları akıl tutulmasının 1 sene olmadan kulübü getirdiği nokta bu. Alanyaspor üstüne koyarak ilerlerken bir üstüne koymayı ya da aynı durumda olmayı geçtim dibe demir attık. Tek başına sorumlusu da Ahmet Ağaoğlu.

Övülmesinin yegane sebebi de devletin verdiği fahiş faizli kredi ile futbolcu maaşlarını, Fifa dosyalarını, piyasaya borçlarını ödeyebilmesi. Şu krediyi çıkar ne başarısı var maddi yönden ben anlamıyorum. Her başarılıyım dediği şeyin altında çektiği kredi var. Kurumsal hamle sıfır. Mevcut itibar sıfır. Hamaset Nirvana. Antipatiklik Nirvana.

Diğer başkanlara nazaran tek geçer akçesi Trabzonsporlu olması.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yönetim şimdiden ara transfer dönemine hazırlık yapmalı. Ara transfer dönemine kadar demiyorum. Şimdiden futbolcuları belirleyip alternatifleriyle birlikte en kısa zamanda harekete geçmeli. Sürekli yumurtanın popolarına dayanmasını bekliyorlar. Beceremiyorsanız biz beceremiyoruz diyin ve kenara çekilin.

Kulübün yığınla sorunu var. Maalesef 3 yılı çöpe attık. Oysa bu üç yılı kulübün yapılanmasıyla geçirseydik hiç değilse elimizde elle tutulur bir şey olurdu. Şimdiyse hem kulüpte her şey eski tas eski hamam hem de bu kadromuz dağıtıldı.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Galibiyet alınan hafta sonrası başkan fırsatı kaçırmamış ve yine basına demeç vermiş klasik olarak
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X