Sırf kamuoyuna "Trabzonspor'u bu maliyetlerle şampiyon yaptı" dedirtebilmek için geçen sezon paraya kıyıp Karaman'dan sonra takımın başına hoca getirtmedi, şampiyonluğu verdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
sosa ve novağı klupte tutacaktın ve kadroya düzgün adamlar alacaksın.
bu işler yusufla ve sorlottan para kazandık başarılıyız demekle olmuyor.
başarılı değilsin çünkü kadronun içine ettin.
sorloth ve yusuf gidebilir ama iyi bir paraya giti gitmedi bu tartışılır.
sen elindeki kadronu boşaltıp kadroyu zayıflatıyorsan bunu sorgularız.
üçün beşin hesabıyla başarı elde edemessin başarın olmassa klupte para kazanamaz.
başarı ve para avrupayla gelir lig şampiyonluğuyla gelir ki para kazanırsın. bunun için kadro lazım.sen kadronu dağıtmışssın novakla sosa varken bile kadro eksitti. şimdi daha çok kötü bir kadromuz var.
takımın ortasahası yok boş konuşuyorsun...transferler yap sen.. maliyet yapacağına!!!
az demeç ver artık. hele ki bu süreçten sonra hiç konuşmaman lazım. hocaya ikinci yarı için tam yetki verip ne istiyorsa nerede eksik varsa en iyisini al! evet kadro kurmak zorundasın. takım berbat.
hocadan beklentin olmasın bence hocadan kupa beklermiş
sen daha elindeki topçuyu kaybetmemeyi kadronun içine etmemeyi öğren.
hocadan senin bir şey beklemeye hakkın yok! bu kadroyu dağıtıp ve düzgün kadro kurmassan şampiyonluk bekleyemessin hocadan! önce kadro kurup işini profesyonel yap!
elindeki kadro ilk dörde giremez şu anda! şampiyonluk zaten konuşmaya bile gerek yok!En son erenslash tarafından düzenlendi; 23.11.2020, 00:40."Annuit cœptis"
Yorum
-
Dalga geçiliyoruz resmen. Günübirlik şeylerle uğraşıp duruyoruz. Bu kafalarla bir arpa boyu yol katedemicez. Yazık oluyor bize. Hem kulübe hem de biz taraftarlara.
Erdal HOŞ yin her şeyi söylemiş. Transfer felan bunların hepsi günü kurtarmak. Yapısal reformlar yapmadan, kurumsal kimliğin gereklerini yerine getirmeden bir inicez bir çıkıcaz tahterevalli gibi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Başkan geldiğinden beri güzel işlere imza attın
eyvallah
ama sınıfta kaldığın konularda var;
newton denen işe yaramaz bilgisiz,tecrübesiz bir kişiyi başımıza getirdin.
bela ettin,
alınan oyuncuların inanılmaz derecede yetersiz olduğunu bizler gibi sende gördün.
şuanda ligin en güçsüz,en kondisyonları zayıf,fizik güçleri yerlerde olan başka bir takım yok.
sayın başkan;
maşallah teknik heyet çalışanı gibi tesislerden çıkmıyorsunda
hiç aklına gelmedimi?
newtona,
atletik performas hocalarına,
kondisyonere sormak aklına gelmedi mi
bu takımın;
niçin güçü yok diye?
niçin kondisyonları zayıf diye?
niçin fizik güçleri yetersiz diye?
anlaşıldı orada boy göstermek için mi varsın?
ünal hocaya,
maç sonu basın yoluyla defanstan
2-3 pas yaparak çıkmak bu kadar zormu diye hesap sorduğunu biliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19914[/ATTACH]
[ATTACH]19915[/ATTACH]
Hani Ağaoğlu ucuz futbolcular alıyordu? Burada onu övenler nerede? 500 bin euroluk bir adama 1.2 Milyon euro veren biri mi ucuz futbolcu alıyor? Flavionun parasını Ağaoğlu kendi cebinden ödemeli!!!!
Yanlış yazdım. Değeri 500 binden 300 bine inen bir futbolcuya 1.2 Milyon Euro verme fikri kimden geldi? Bu işte kötü bir koku var!!!!!
1,2 milyon euro yapar yaklasik 10 milyon tl, Usta sosayi aldinda 3,5 milyon euro almisdi, ozaman kur ama 3 felan di, yapar 11 milyon tl.
1,2 milyon euroyu agaoglu kendi cebinden ödesin, cöplere doldurdu takima, üstelik bi ton para harcadik, bunu cogu kisi unutuyor!!
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19914[/ATTACH]
[ATTACH]19915[/ATTACH]
Hani Ağaoğlu ucuz futbolcular alıyordu? Burada onu övenler nerede? 500 bin euroluk bir adama 1.2 Milyon euro veren biri mi ucuz futbolcu alıyor? Flavionun parasını Ağaoğlu kendi cebinden ödemeli!!!!
Yanlış yazdım. Değeri 500 binden 300 bine inen bir futbolcuya 1.2 Milyon Euro verme fikri kimden geldi? Bu işte kötü bir koku var!!!!!
hadi transfermarket değerinin genelde 2 katı fiyat verildiğini çok gördüm ama 4 katını görmedim..
inanmıyorum ve elimde kesinlikle böyle bir veri yok ama alınsınlar ve işlerini düzgün yapsınlar diye bunlara HIRSIZ demek lazım..
başkan-yönetici-scout-futbolaklı herkimse..ya içinizde hırsız var..ya da hepiniz kulübü sömürüyorsunuz..demek lazım..
madem kulüp bu kadar fakir küme düşsün abi..niye o zaman edii newtonu gönderdin ucuzdu..
şu çingene hesabı yapıp ..kulübün çok borcu var..kulüp çok fakir zihniyetindeki yöneticilere çok kızıyorum..
bu söylemlerle kulübün içine edip dahada fakirleştiriyorlar..
bu kulübü gençlerbirliği sanan taraftardanda nefret ediyorum..eziklik.. eziklik.. eziklik..
bütün rakipleri üst üste koyabilme gücüne ulaşmışken ağaoğlu bu fakir zihniyetinden dolayı herşeyi mahvetti..
Uşaklı Trabzonsporlu arkadaşımın fikriydi ve söylemiydi..
takımı güçlendirip tüm rakipleri üst üste koyarım..
ama başkan ve yönetimde nerde o gurur nerde o zeka..En son alperrr tarafından düzenlendi; 25.11.2020, 12:18.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
ömürün piyasa değeri 13.5 milyon euro , biz bu paraya satılmasına razı olurmuyuz ? 20-25'ler havada uçuşuyor .
300 bin ya da 500 bin euroluk adamı o paralara alınabilir mi onu düşünmek lazım . potansiyeli vardır , ilerde 3-4 'e satılabilir diye hesap edersin 1.2 düşünmeden verirsin . Ekubanın değeri ne kadardı mesela ilk aldığımızda ?
nerden buldular bu adamı diyen çok kişi vardı .
şu an çöp diye nitelendirmek için bence çok erken . samsun hazırlık maçında bir çok övgü dizildiğini de hatırlıyorum .
bir de avcı'nın sistemiyle görüp izlemek lazım .En son nbay tarafından düzenlendi; 25.11.2020, 12:44.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildiTamam hee doğru haklısın beronun transfer taksiti odenmediği için kulübe transfer yasağı benim yüzümden geldi. Sviatchenko nun kulübü novakın transfer taksitini doğru dürüst ödenmediği için novakı trabzonspora satmak istemediğini de söylemedi zaten. Kimin saçmaladığı ortada bana laf yetiştireceğin yerde sen en iyisi git geçmişteki futbolcu alacaklarını araştır. Oyuncuların ve kulüp çalışanlarının o dönemde maaşlarının gerçekten zamanında ödendiğini zannediyor. Ustanın hastanelerinde bile yapılan usulsuzlukler de ortada ama sen bunu da bilmezsin. Usta akrabası mıdır nedir bu kadar ateşli ateşli savunuyor.
O yüzden bir konu hakkında yeterli bilgin yoksa ortada dolaşan ve sesi güçlü çıkan,algıyı oluşturan kişinin yanında yer almak Trabzonspor'un geleceğine zarar vermektir.
Verdiğin Bero örneğinde olduğu gibi sürecin başlaması ve bitmesi toplam 15 gün ve bu yasağın gelme sebebi de Muharrem Usta'yı zor durumda bırakmak isteyen Mehmet Yiğit Alp-Ali Sürmen çetesinin kulüp içindeki elemanlarının yapmış olduğu bir ihanet sonucu yaşanmıştır.
Olaya vakıf olduğu anda Muharrem Usta,bu olayı gerekli şekilde çözmüş ve Trabzonspor transfer yasağı kaldırılmıştır.
Bunun nasıl bir ihanet olduğunu da sonradan başkan olan Ahmet Ağaoğlu,Muharrem Usta'yı suçlamak isterken aşağıdaki şekilde yaşanan süreci açıklamış,Allah söyletiyor işte.
Muharrem Usta'ya kurulan tuzağı kendi ağzı ile açıklamış.
Başkan Ahmet Ağaoğlu bu süreçle ilgili yasağı incelediklerini, kulübün ilgili tüm birimleri tarafından gerek yazılı ve gerekse de sözlü defalarca uyarıldığını tespit ettiklerini açıkladı. Ağaoğlu, ''yasağın kasıtlı bir şekilde aldırıldığı şüphesi bizde oluştu. Kulübü yönetilemez hale getirip kimsenin talip olmaması mı amaçlandı?'' şeklinde bir iddia ortaya attı.
Bununla aynı dönemde Trabzonspor müzesindeki kupalara haciz getirilmesi olayı vardı ki o tamamen Muharrem Usta'yı bitirmek için yapılan bir diğer ihanetti.Muharrem Usta olayı öğrendiğinde kulüp Avukatı Anıl Hanım'ı arıyor,o da bu haciz avukatlarını müzeye yemek için ben götürdüm diyor,sorun yok diyor,sonra kupalara haciz getirtiyor.
İşte bu ihanetleri yapanların amacı Muharrem Usta gibi birinin kulübü ellerinden alacağını görmüş olmasıydı.Muharrem Usta o avukatın işine son veriyor.Mehmet Yiğit Alp ise bu avukatı yeniden seçildikten sonra tekrar kulüp avukatı olarak işe alıyor.
Diğer konu ise yine Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin Muharrem Usta'yı taraftar gözünde karalama ve algı oluşturma sürecinin bir parçası.Trabzonspor eğer transfer parasını ödemiyorsa bunu sadece bir kulüp mü bilir,bununla ilgili FIFA yaptırımları nelerdir,Bero olayında da görüldüğü gibi hemen transfer yasağı yersin.
Peki o zaman Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi Wakayame,Ekuban,Husseini,Zargo Toure ve Amiri transferlerini nasıl yapabildi?
Şimdi ben sana sordum Muharrem Usta döneminde alacakları ödenmediği için kulübü FIFA'ya şiksyet edip,serbest kalma hakkı kazanan futbolcu var mı diye,sen araştır diyorsun,ben olmadığını biliyorum ama iddia sahibi sen olduğun için senin delil getirmen gerekmez mi?
Bak ben sana Muharrem Usta'nın,İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde karşılaştığı olayları aşağıya koyuyorum.
Sen de yapabiliyorsan buyur yap.
Tüm Spor - M'Bia geciken parasının faizi için son uyarısını yaptı. Bugün ödeme yapılmazsa FIFA'ya başvuracak ve serbest kalacak.
Trabzonspor'da bir süredir devam eden ekonomik sıkıntı yüzünden kulüple yollarını ayırmak isteyen futbolcular kervanına Gineli sol bek Kevin Constant'da katıldı.
Tüm Spor - Trabzonspor’un Kosta Rikalı milli kalecisi Esteban Alvarado, alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile FIFA’ya başvurdu.
Bu yukardaki serbest kalma başvursunda olan bazı futbolcularla anlaşılarak kulübe geri gelmeleri sağlandı,bazıları ile anlaşılarak ayrılmaları sağlandı ve bunları Muharrem Usta kulübün ceza almaması için yaptı.
Şimdi sen bu kadar sorunlu ve berbat bir kadro ile kulübü devir alan Muharrem Usta'nın yaptıklarını yok sayacaksın,adamın emeklerini hiç bir gerçekliği olmayan yalanlara yem edeceksin ama ben gerçekleri yazınca onun akrabası olacağım öyle mi?
Nasıl bir vicdan var sizde anlamıyorum,Muharrem Usta da senin benim gibi Trabzonspor taraftarı ve bu kulübe cebinden 250 milyon TL destek vermiş,bu adama yapılan haksızlıkları görmezden mi geleyim?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömürün piyasa değeri 13.5 milyon euro , biz bu paraya satılmasına razı olurmuyuz ? 20-25'ler havada uçuşuyor .
300 bin ya da 500 bin euroluk adamı o paralara alınabilir mi onu düşünmek lazım . potansiyeli vardır , ilerde 3-4 'e satılabilir diye hesap edersin 1.2 düşünmeden verirsin . Ekubanın değeri ne kadardı mesela ilk aldığımızda ?
nerden buldular bu adamı diyen çok kişi vardı .
şu an çöp diye nitelendirmek için bence çok erken . samsun hazırlık maçında bir çok övgü dizildiğini de hatırlıyorum .
bir de avcı'nın sistemiyle görüp izlemek lazım .
Önemli olan potansiyel diyenler olabilir ama Ömür de üç yıldır ciddi bir gelişim yok.Selçuk İnan gibi pas atamıyor,Visca gibi orta kesemiyor ve şut atamıyor.Bunlar tabiki hemen olmaz ama bu çocuk gelişmiyor.Gelişimi çok sınırlı.
Süper ligde sonuca etkisi en düşük isimlerden birisi.Topu iyi kontrol ediyor,iyi de sürüyor ama hepsi bu kadar hatta bu konulardan geçmişte bile daha iyiydi sakatlıkta geri götürdü.
30-40 metre dikine veya çapraza havadan uzun pas atacaksın abi.Ben 10 numarayım kanat değilim diyorsan bunu yapacaksın.10 numarayım diyorsan orta açmayı bileceksin veya şut atmayı bileceksin.
Korner veya duran top kullanıyorsun top bırak falso almayı zar zor gidiyor.Şut atıyorsun kaleye gitmiyor.Çalışıyorsun olmuyor demek ki vücudun bir sınırı var.
Sahada sırf biraz top saklasın,verkaçlara girsin,oyuna biraz zeka ve teknik katsın diye sonuca etkisi sıfır olan bir oyuncuya kimse fazla dayanamaz.Geçen sezon Yusuf Sarı bundan daha etkili oldu çünkü adam mental ve teknik açıdan yeterli olmasa bile orjinal kanat oyuncusu,basıp gidebiliyor ve şut atabiliyor.
Piyasa yapsın diye oynatıyoruz yine olmuyor.Şuan 15 milyon euro bile zor teklif ederler bu performansına.Biraz parlatıp göndermeye bakmamız lazım.21 yaşında abi bu çocuk,gelişimi de yavaş.Bu saatten sonra 15 milyon euro bile çok iyidir.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 25.11.2020, 17:48.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda yıllarca bir şeyin önemini vurguluyorum,bir konuda eğer yeterli bilgi ve araştırma yapmadan,konu ile alakalı tüm tarafların görüşlerini almadan bir yargıya varır ve bunu da doğru gibi savunursan bu ahlaken etik olmaz,eğer inançlı biri isen de kul hakkına girer.
O yüzden bir konu hakkında yeterli bilgin yoksa ortada dolaşan ve sesi güçlü çıkan,algıyı oluşturan kişinin yanında yer almak Trabzonspor'un geleceğine zarar vermektir.
Verdiğin Bero örneğinde olduğu gibi sürecin başlaması ve bitmesi toplam 15 gün ve bu yasağın gelme sebebi de Muharrem Usta'yı zor durumda bırakmak isteyen Mehmet Yiğit Alp-Ali Sürmen çetesinin kulüp içindeki elemanlarının yapmış olduğu bir ihanet sonucu yaşanmıştır.
Olaya vakıf olduğu anda Muharrem Usta,bu olayı gerekli şekilde çözmüş ve Trabzonspor transfer yasağı kaldırılmıştır.
Bunun nasıl bir ihanet olduğunu da sonradan başkan olan Ahmet Ağaoğlu,Muharrem Usta'yı suçlamak isterken aşağıdaki şekilde yaşanan süreci açıklamış,Allah söyletiyor işte.
Olayın aslı şu Bero'nun transfer taksitlerinden sonuncusu 250 bin euroluk ödeme Bero'nun eski kulübünün de onayı ile 15 gün erteleniyor,bu bilgiyi FIFA'ya ulaştırmakla yükümlü kulüp çalışanları bunu FIFA'ya bildirmiyor,bunun üzerine de ceza geliyor ama Muharrem Usta bu cezayı kaldırıyor,cezanın alınması da kaldırılması da Muharrem Usta döneminde oluyor ve toplam 15 günlük bir ceza.
Bununla aynı dönemde Trabzonspor müzesindeki kupalara haciz getirilmesi olayı vardı ki o tamamen Muharrem Usta'yı bitirmek için yapılan bir diğer ihanetti.Muharrem Usta olayı öğrendiğinde kulüp Avukatı Anıl Hanım'ı arıyor,o da bu haciz avukatlarını müzeye yemek için ben götürdüm diyor,sorun yok diyor,sonra kupalara haciz getirtiyor.
İşte bu ihanetleri yapanların amacı Muharrem Usta gibi birinin kulübü ellerinden alacağını görmüş olmasıydı.Muharrem Usta o avukatın işine son veriyor.Mehmet Yiğit Alp ise bu avukatı yeniden seçildikten sonra tekrar kulüp avukatı olarak işe alıyor.
Diğer konu ise yine Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin Muharrem Usta'yı taraftar gözünde karalama ve algı oluşturma sürecinin bir parçası.Trabzonspor eğer transfer parasını ödemiyorsa bunu sadece bir kulüp mü bilir,bununla ilgili FIFA yaptırımları nelerdir,Bero olayında da görüldüğü gibi hemen transfer yasağı yersin.
Peki o zaman Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi Wakayame,Ekuban,Husseini,Zargo Toure ve Amiri transferlerini nasıl yapabildi?
Şimdi ben sana sordum Muharrem Usta döneminde alacakları ödenmediği için kulübü FIFA'ya şiksyet edip,serbest kalma hakkı kazanan futbolcu var mı diye,sen araştır diyorsun,ben olmadığını biliyorum ama iddia sahibi sen olduğun için senin delil getirmen gerekmez mi?
Bak ben sana Muharrem Usta'nın,İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde karşılaştığı olayları aşağıya koyuyorum.
Tüm Spor - M'Bia geciken parasının faizi için son uyarısını yaptı. Bugün ödeme yapılmazsa FIFA'ya başvuracak ve serbest kalacak.
Trabzonspor'da bir süredir devam eden ekonomik sıkıntı yüzünden kulüple yollarını ayırmak isteyen futbolcular kervanına Gineli sol bek Kevin Constant'da katıldı.
Tüm Spor - Trabzonspor’un Kosta Rikalı milli kalecisi Esteban Alvarado, alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile FIFA’ya başvurdu.
Bu yukardaki serbest kalma başvursunda olan bazı futbolcularla anlaşılarak kulübe geri gelmeleri sağlandı,bazıları ile anlaşılarak ayrılmaları sağlandı ve bunları Muharrem Usta kulübün ceza almaması için yaptı.
Şimdi sen bu kadar sorunlu ve berbat bir kadro ile kulübü devir alan Muharrem Usta'nın yaptıklarını yok sayacaksın,adamın emeklerini hiç bir gerçekliği olmayan yalanlara yem edeceksin ama ben gerçekleri yazınca onun akrabası olacağım öyle mi?
Nasıl bir vicdan var sizde anlamıyorum,Muharrem Usta da senin benim gibi Trabzonspor taraftarı ve bu kulübe cebinden 250 milyon TL destek vermiş,bu adama yapılan haksızlıkları görmezden mi geleyim?Naber?
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"cebinden"- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda yıllarca bir şeyin önemini vurguluyorum,bir konuda eğer yeterli bilgi ve araştırma yapmadan,konu ile alakalı tüm tarafların görüşlerini almadan bir yargıya varır ve bunu da doğru gibi savunursan bu ahlaken etik olmaz,eğer inançlı biri isen de kul hakkına girer.
Olayın aslı şu Bero'nun transfer taksitlerinden sonuncusu 250 bin euroluk ödeme Bero'nun eski kulübünün de onayı ile 15 gün erteleniyor,bu bilgiyi FIFA'ya ulaştırmakla yükümlü kulüp çalışanları bunu FIFA'ya bildirmiyor,bunun üzerine de ceza geliyor ama Muharrem Usta bu cezayı kaldırıyor,cezanın alınması da kaldırılması da Muharrem Usta döneminde oluyor ve toplam 15 günlük bir ceza.
Nasıl bir vicdan var sizde anlamıyorum,Muharrem Usta da senin benim gibi Trabzonspor taraftarı ve bu kulübe cebinden 250 milyon TL destek vermiş,bu adama yapılan haksızlıkları görmezden mi geleyim?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum