Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8'den 2'yi çıkar, 4'e 2 ekle diye başlayıp, ''o kadar hücum oyuncusu aldık, orta sahaya gerek kalmamalı'' diye devam eden taraftarla dalga geçme evrelerinin sonunda bu duruma geleceğimizi tahmin etmek çok da zor değildi. 50 tane transfer yapıp Ekuban, Nwakame ve Sörloth dışında hepsini karavana atan, takıma ve taraftara eski kimliğini kazandıran hocayı sırf egolarını tatmin etmek için gönderen, yerine hiçbir vasfı olmayan bir teknik direktör getiren, geçen sezon devre arasında yapacağı 1 stoper transferi ile şampiyon olabilecekken saçma sapan adamlar alarak şampiyon olmamızı engelleyen, ''ben aldım, ben sattım, ben yaptım, şu kadar kar ettim'' edebiyatları ile hepimize muhasebeci muamelesi yapan sevgili Ahmet Ağaoğlu'na vermiş olduğum kredi burada tükenmiştir. Hocayı yollayarak belki başkalarını kandırabilirsiniz ama beni asla.

Yorum

• Transfermarkt değeriyle böbürleniyordun bu sezon sonu göreceğiz o değerleri

Yorum

• 10 senede 1 kere türkiye kupasını alıp, zirveye oynamakla büyük takım olunmuyor.

Tr
        abzonspor zirveye oynayacak kadro kurar ertesi sene en iyi oyuncularını istanbula kaptırır. Hep böyle olmuştur.

Sen
        avrupa da yoksun, maçlara yedek çıkıyorsun.

Tr
        abzon da bile yeni nesil 2000 sonrası gençlerin çoğu istanbul takımı tutuyor, yazık.

T
        akım yeni taraftar kazanamıyor sıradan anadolu takımıyız.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Acilen kulübün satılması lazım. Ucuz etin yahnisi yavan olur. TD’den kıs, topçudan kıs, teknik ekipten kıs sonuç kaçınılmaz.

Sorsak çoook başarılı!

Yorum

• Nasıl diyeyim, nereden başlayayım?

Ünal Karaman krizinden bu yana hiçbir süreç olumlu/olumsuz yönetilmiyor. Doğal seçilimle, elene elene devam ediyoruz.

Biz "Allah aşkına yönetin" dedikçe akıntıda sürüklenmeye devam ediyor kulüp.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• T.direktör meselesi çok hafife alınıyor bu yönetim tarafından.
              Ünal Karaman başlangıç için doğru hocaydı. Bugün bu seçimin bilinçli yapılmadığını düşünmeye sevk ediyor beni sonrasında yaşanan her gelişme.
              Ünal Karaman'ı gönderiyorsan, ki bence gidişi gayet yerindeydi, üzerine koyarak yürüyeceksin. Hüseyin Çimşir seçimi geçen senenin kaybında sebep oldu.

Newton Hüseyin'e göre daha donanımlıdır. Ki bence saha içinde takım oyunu olarak daha öndeyiz.
              Geçen seneye göre farkı merak eden olursa, tek başına Sörloth.
              Yalandan yere Sosa-Novak diyerek dallandırmaya gerek yok.

Sörloth gibi bir adamdan sonra bugün yaşananları garipsemeyin.

Lakin her seferinde aynı şeyi söylemeye devam edeceğim.
              Yönetim mütevaziliğini kaybetti, tepeden bakan konuşmalar, kamuoyunun beklenti içinde olduğu sorulara camiayı aşağılayan üslupta cevaplar...

Yazık edilir...

Yorum

• ünal karaman kötü oynadığı maçları bile bir şekilde 1-0 kazanmasını biliyordu. newton ve çimşir onu bile yapamadı.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Simdi newtonu postalayip kendisine kredi almaya calisiyor
                  bas sorumlu sensin cik acikla
                  sosa novak sorloth hatalarini

butun yaptigin transferlerin panik atak oldugunu ve les gibi oldugunu
                  ozur dile bizden ve cek git

Yorum

• Geliyor gönlümüzün efendisi.

Kimse senin gibi olamadı

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Dış mihraklar demeye başlayanın ağzına kürekle vuracaksın. Çünkü kendi aptallığını, gerizekalılığını, ahmaklığını, kokuşmuş beynini bu şekilde gizlemeye çalışıyorlar. Her zaman diyorum Türkiye ne ise Trabzonspor da o. Eskisi gibi değil. Taraftar profili de zaman içinde sıradanlaşınca böyle oldu daha doğrusu sıradanlar kalabalıklaşınca.

Bir başkan düşün ki son 6 ayda sadece aptal demeçleriyle ve Fatih altaylı gibi aptal bir adamın saldırısıyla övünülsün.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Abdullah Avcı mi

7 milyon TL mi

Başkan en kısa zamanda bibtir olup gidebilirsin
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geliyor gönlümüzün efendisi.

Kimse senin gibi olamadı

Lütfen şaka olduğunu söyle. Şaka dimi?

Yorum

• sezon başında elimizdeki novak ve sosayı tutsaydık yanlarıina bir iki tane iyi kalibre topçuyla şuan iyi gidiyorduk.

Yorum

• Yorum

• ben ahmet ağaoğlunun hiiç bir zaman iyi bir yönetici iyi bir başkan olduğunu düşünmedim ve her defasında ligde son haftalarda kaldığımız 2001-2002 örneğini verdim o zamanlar ahmet ağaoğlu asbaşkandı başkan oldu ünal karaman geldi takım aslında o senede sezona iyi başlamadı ama diğer rakiplerinde kötü olması bizimde ön plana çıkmamızı sağladı gelelim geçen sezona başakşehir şampiyon olmadı başakşehiri ahmet ağaoğlu şampiyon yaptı yaptığı yanlış hoca tercihleriyle şampiyonluğu altın tepsi ile başakşehire sundu bakın hüseyin cimşir değilde sıradan orta sınıf bir hoca dahi gelseydi takımın başına en az 5 puan farkla şampiyon olacaktık geldiğinden beri
                                30 yakın transfer yapmış wakayeme -ekuban ve shorlot dışında tutan transfer yok söykediği hiç bişey birbirini tutmuyor tabiri caisse kendini yalancı duruma düşürüyor ilk transfer yasağını yaşatan bu uefa ya gidemedik bunun sebebi de bunun yaptırdığı yanlış savunma bize sağolsun ilkleri yaşattı ama olumsuz anlamda ben geçen sezonku 2-2 biten alanya maçı ile miyadınınn dolduğunu çok defa söylemiştim bence bu saatten sonra durduğu her dakika hem kendine hem camiaya zarar biran önce kongre kararı almalıdır bu takım sahipsiz kalmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X