Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu forumda ne kadar boş konuşan var! -Herkesi kastetmiyorum-

Sanırsın ki, Trabzonspor, kar amacı güden ticari bir kuruluştur!
    Sportif başarı olmadıktan sonra -ki son sıralardayız!- oradan 3 kuruş buradan 5 kuruş kar hesabının hiçbir anlamı yok!
    Hiç kimse bunu bizim önümüze başarı diye getirmemelidir. Zaten bununla bir iki hafta daha eğlersiniz taraftarı..

Şimdi geçen sene önüne maç kadro planı verseler, forvete gözün kapalı Sörloth'u yazardın! Gitti!
    Orta saha mevkine Sosa'yı yazardın gitti! Ndiaye'yi saymıyorum bile!
    Defans mevki asıl problemli mevki iken oradan da Novak gitti!

Türkçe anlatalım: İskelet tamamen dağıldı! En kritik mevkilerden en kritik oyuncular gitti! O zaman yerine onların AYARINDA topçu alman gerekirdi!
    Ya çok büyük transfer fiyaskosu yaşadık, yani aslında alınanlar iyiydi de bizde oynayamıyorlar, ya da cimrilikten, borçtan vs ıskarta adamlar aldık!

Bu sonuç başarısızlıktır ve net bir şekilde yönetime yazar!

Trabzonspor'u yönetecek adam çoktur. Herkes, '' ben gidersem şöyle olur böyle olur'' der ama, gerçek öyle değildir!
    Herkesin alternatifi vardır.
    İşinin uzmanı olmayan herkes gibi bu başkan ve yönetim de çuvalladı,bunu anlatma anlatırsın da sokma sokamazsın karşıdakinin beyin hücresine.

Şimdi adam diyor ki şurdan şunu vermedik,buradan şunu vermedik,sonuç ligde 18.oldun,Kolpaçino filmindeki efsane konuşmada dediği gibi pantolonum yırtık,donum gözüküyor,o da olmasa kıçımın bizzat kendisi görünecek.

Lig 18 takımlı olsa lig sonuncususun,küme düşme potasındasın ama kar ettik.

Hayır kar ettiğin adam belki de takımda tek lider ruhlu karaktere sahip adamları içeriyor,duvara tuğla dizmekle duvar örülmüyor,çimentosu olmadan nasıl duvar olmaz,yıkılır.Lider ruhlu oyuncun olmadan da takım olamazsın,futbolcu grubu olursun en fazla.

İlk başta söylediğim şeye geliyoruz yine,bir şeyin değerini onun erbabı bilir,bu futbol özürlüsü başkan ve yönetim,onun da G.Birliği seviyesine getirdiği bazı dar görüşlüler işin güzellemesini nasıl yapıyorlar,paramız yok.

Hiç ağızlarından Sturidge,Messias,Plaza vs duymazsın bunların ama güzel para yok derler.

Bu yanlış tercihlerin faturası şimdilik 333.000 Euro.

Onu savunan vasat zekalar gibi vasat zeka Ağaoğlu başkan olduğu için bugün Başakşehir gibi takıma hem şampiyonluk verdi hem de elimizdeki iyi oyuncuları kaybederek takımı bu seviyeye indirdi.

Şimdi çok başarılı olarak,gelir üstüne gelir katarak,yeni sponsorluklar ve projelerle borcu ödersiniz.Abdülkadir ve Uğurcan'ın göz kamaştıran performansları sayesinde de onları istediğiniz fiyata sataıp,borcu kapartırsınız.

Bu arada borcumuz Ağaoğlu başkan olduğu dönemden 100 milyon TL daha arttı,44 milyon euro futbolcu satışı ve bankalar birliğinin birikmiş euro borcunu TL'ye çevirmiş olmasına rağmen hem de.

Ağaoğllu kafası ile gideceğin yer G.Birliği olmak,biz de o takım var gidin onu tutun diyoruz.
    En son sasone tarafından düzenlendi; 10.11.2020, 13:46.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sportif başarısızlık 30 milyon liradan fazlasına mal oluyor.
      Uğurcan'ın Abdüş'ün de değeri düşüyor. Tutmuş adamlar yerine deneme yapmak 30 Milyondan fazlasına mal olacak bize emin ol
      Sadece bu da değil Lig sıralaması getirisi , maç kazandığında gelen gelir ve sponsor gelirleri hey gidi hey
      Of. 200 bin nere 30 milyon nere, onu demeye çalışıyorum.

Tutmuş adamlar yerine deneme yapılmadı; eskiden beri süregelen sirkülasyonun bir parçası bu. Novak ucuza getirilmişti, yerine geldiği adamın iyi kötü bir ortalaması vardı. Novak tuttu ama günün sonunda ederinden fazla para istedi ve gönderildi. Yerine getirilen adam yine aynı mantıkla alındı, tutar mı göreceğiz. Sörloth ucuza getirilmişti, yerine geldiği adamın iyi kötü bir ortalaması vardı. Sörloth tuttu fakat günün sonunda kariyer planları olduğu için kalmak istemedi ve gönderildi. Yerine getirilen adam yine aynı mantıkla alındı, tutar mı onu da göreceğiz.

Bahsedildiği gibi genel bir pintilik stratejisi de yok, defans için o kadar para gömülen Hugo örneği var mesela. 3 kuruş paramız var, ortalama bir yıllık ücret belirlemişiz üzerindekileri eliyoruz, alınanları da altında tutuyoruz. Yine değerlenen futbolcuları satıp bonservissiz adam alıyor, bir şekilde borcu eritmeye çalışıyoruz. Para birikince de acil önemi haiz noktayı dolduruyoruz. Bu çizilen stratejideki problem nedir? Ben buradaki yönetime duyulan ağır nefretin transfer stratejisi üzerinden atılmasının sebebini çözemiyorum.

Sorun başka yerde...

Sportif başarısızlığın sebebi maliyet düşürme kararları değil. Bu çöküşün ana sebebi Sosa-Mikel-Ndiaye orta sahasının kaybedilmesi sonrasında transfer edilen futbolcular tecrübe, kalite, yaratıcılık, tempo vb. her türlü konuda bir önceki setin gerisinde olması. İkincil sebebi de teknik direktör seçimlerindeki hovardalık.
      Naber?

Yorum

• başkana ne kadar kızgın olsakta birçok taraftaraımızın gönlünde kredisinin olduğu düşünüyorum.yaptığı hatalardan ders alarak birdönem daha kalmalı

Yorum

• Yönetim kurulu üyesi haluk şahin istifa etti. Belli ki yönetimin kendi içerisinde de birşeyler var. Zaten başkanın bir süredir ortalıkta gözükmemesinden belli oluyor.

Yorum

• Abdullah avcı ilk 5'e skorsa takımı yine seçilebilir. Inşallah bir daha hocaya dokunmaz görev süresi boyunca.

Yorum

• Trabzonspora hangi profesyonel gelirse gelsin hareket alanı verildiği kadar başarılı olur.

Nedir bu hocanın hareket alanı efenim;
              Transferleri hocanın değil kendi isteklerine/çıkarlarına göre yaparsan
              Takıma hocanın haricinde karışırsan, oyuncuyla hoca haricinde birebir muhatap olursan, onu oynatma bunu oynat dersen
              Alt yapıdan çıkacak adamları dost/arkadaş ilişkileriyle belirlersen
              Başkan yöneticilerin profesyonellikten uzak (geriden oyun kurmak gibi teknik terimli) demeçler verirsen
              Teknik ekibe profesyoneller haricinde ajan amatörler sokarsan
              golf arabana biner gidersin.
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Son kurşununu attı, bakalım ne olacak.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim kurulu üyesi haluk şahin istifa etti. Belli ki yönetimin kendi içerisinde de birşeyler var. Zaten başkanın bir süredir ortalıkta gözükmemesinden belli oluyor.
                  bugün trt sporda barış yurduseven söyledi bu adam geçen sezon tüm görevlerinden istifa etmiş o günden sonrada hiç bir toplantıya katılmamış ve klübe uğramıyormuş bu istifa bugünlük bişey değil dedi barış yurduseven.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bugün trt sporda barış yurduseven söyledi bu adam geçen sezon tüm görevlerinden istifa etmiş o günden sonrada hiç bir toplantıya katılmamış ve klübe uğramıyormuş bu istifa bugünlük bişey değil dedi barış yurduseven.
                    Kaynak pek güvenilir değil

Yorum

iyide sonuçta transfer haberi vermiyor bu yönetici geçen sezon tüm görevlerinden istifa etmiş o günden sonrada ne toplantılara katılmış nede klübe uğramış burda kaynaklık bir durum yok gizli bişey de yok .

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkana ne kadar kızgın olsakta birçok taraftaraımızın gönlünde kredisinin olduğu düşünüyorum.yaptığı hatalardan ders alarak birdönem daha kalmalı
                        katılıyorum..Başkana kızıyoruz ediyoruz..ama kesinlikle kalmalı..

çok net yanlışlar yaptı buradan uyardık ama bizi dinliyen kim..
                        çok net doğrularla devam etsin ..işler tekrar yoluna girer..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Sonra diyorlar ki Karadeniz fıkraları nasıl ortaya çıkıyor,aha böyle,takım varken Hoca getirmiyor,takım yokken de Hoca getiriyor.Taraftar da başarı bekliyor bu fıkracılardan.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Yok bu haberi doğru. Son 1.5 yıldır kulübün hiçbir etkinliğinde göremezsiniz...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Novak 800 bin alıyordu, 1.5 milyona anlaşılma durumu vardı. Yerine gelen adam 480 bin Euro alıyor. 1 milyon buradan..

Sosa 3.24 milyon alıyordu, 2.5 milyona anlaşılma durumu vardı. Yerine gelen adam 700 bin Euro alıyor. 1.8 milyon da buradan..

Bu adamların menajerlerine ödenecek haracı da eklersek yaklaşık yıllık 3 milyon Euro tutarında bir farktan bahsediyoruz yani, neredeyse 30 milyon lira. "200 bin lira için değer miydi" demek kolaya kaçmak oluyor.
                              bence maddi hata var hesabınızda..
                              novak ile son dönem değil daha önce 1.2 anlaşma durumu var..bizimkiler yanaşmıyor..
                              çok demeç var..detaylı araştırırsanız görürsünüz..

marlon kiralık + maaş....600 bin .....yani fark neredeyse 600bin..(novak ile)
                              sosa 2.500 değil 2.250 ..hatta kulüp son dakika bu fiyatıda geri çektik dedi..

flavio..bonservis 1.2 ....maaş 750....tolamda 2 milyon de...oradaki farkta....250bin(sosa ile)

yanii toplamda 850bin fark var...

plaza kiralık + maaş 720bin rahmi anıl başaran 270 bin ....990bin...
                              bu adamların 1 dakika kulübe faydasını gördünmü..

ben sosa+novağın çok çok hemde çok gördüm..

sadece diabatenin maaşı 1milyon o bile bu 2 oyuncunun maliyetinin karşılıyor..
                              bonservisi 1.5.milyon

ortada öyle böyle değil çok vahim bir durum var hocam..ve millet bence haklı..
                              daha david luizin dediği başarı ile elde edeceğen gelirden bahsetmedim..

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maddi mevzularda bol keseden sallamak hoş tabi.
                              Kendi parası olmayınca saçmak kolay oluyor.
                              Fahiş hataları Ünal Karaman sonrası hoca seçimleridir.

Diğer hamlelerinde hatalar varsa da "fahiş" denmez.
                              Şartlar belli!!!
                              fahiş olması için ne gerekiyor..illa küme mi düşelim..
                              nasıl fahiş olmuyor..anlayamıyorum..
                              tamam fikir farklı olabilirde..
                              ünal hocadan sonra da uzun süre hüseyin hoca ile maç kaybetmeden gitti bu takım..
                              bu takımın lokomotifi..sosa..novak..perirera..wakame gibi baba oyunculardı..
                              bu adamlar senin abdüşüne uğurcana x..y.. değer katıyordu..
                              neyse ya sizle konuşurken hep aynı döngüde kalıyoruz..
                              illa haklı çıkmak için yazacaksanız..siz haklısınız..
                              En son alperrr tarafından düzenlendi; 10.11.2020, 21:51.
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Galatasaray seçime gideceğiz dediği gün 3-4 tane aday çıkıyor hemen anında,bizde aylar öncesinden belli olan seçime günler kala Ağaoğlu aday oldu kimse sahip çıkmazken,yanlışlar yapmıştır ama bence doğruları daha fazladır. 10 sene üstüne şampiyonluk heyecanı yaşadık iyi kötü,çok çabuk unutuyoruz 3-5 ay öncesini.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X