Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TFF başkanı görüşmeyi kabul etmemiş. Artık ne yapıp edip REİS’e çıkmalısın Ağaoğlu.

Tıpkı aliKOÇ’un birkaç hafta önce yaptığı gibi.

Yoksa Şeytan Rıdvan’ın MHK’si TFF Başkanının seni kabul etmediklerini gördü ve artık daha da azmanlaşacaklardır...
    En son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 03.10.2020, 14:52.
    SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Gemileri fena yaktı. Artık bayağı ceza alır sanırım. Valla ben olsam ceza verseler savunma yapmam yine maçlara giderim çıkar açıklama yaparım. Ne ededekler hapis cezası mı verecekler.

Yorum

• Türkiyenin gercekleri, Futbola yansiyor.Ahlaksizlik ve Serefsizligin Zirvesi!

Yorum

• Başkan TFF yi bastı, Nihat Özdemir ortada yok dünden bu yana kimse ulaşamıyor.
          Başkanın açıklamamarı çok net!
          Dinlerken rahatladım...
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bunlar bize ağır ceza vermeye çalışacaklardır. siyasi erk te bu işin içinde planlı olarak yönetim yıpratılıyor eyyy TRABZONSPOR LU yöneticilerinin arkasında dur oyuna gelme !

Yorum

• Siyaset yiyecek başkanı öyle görünüyor

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siyaset yiyecek başkanı öyle görünüyor
                iyi giden ve başkaldıran bir yapıya büründük çünkü istanbul takımları geride kalıyor.. bunu istemiyorlar

Yorum

• Bu süreç son 3 yılın işi. Öncesinde 2010-11 vardı. Sonra duruldu ki hedefsiz bir takımdık ta ki hedef olana dek...

Ersunlu takım Bursa'yı kazara ligde bırakınca süreç başladı...

Kendi ifadesiyle "sosyal faaliyetlere lise yıllarında başladım" diyen zat-ı muhteremin işleri bunlar....
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Kaybettirilenleri biz tekrar nasıl kazanacağız?

Ben 96-2005-2011-2020 kadrolarını ve hemen her maçı izlemiş biriyim, TAMAMINDA ligi sürklase ettik ezdik geçtik, sonraki yıl kadro dağıldı ve 4-5 yıl toparlanamadık.

2020 de 4 istanbul klübüne mağlup olmayı bırak 3-4 er attık, kupada 2 maçta da yendik

Umutlanmak istiyorum ama ilk 4 hafta takım MORALMEN SIFIR, hiçbir takımda eşi olmayan Uğurcan-Nwakaeme-Ekuban bitik, BU 3 LÜ MEVKİLERİNDE açık ara ülkenin en iyisi ama TRABZONDA değil kafaları

Birileri bu 3 lüden süper kaptan-lider-motive eden çıkarmazsa 2020 travması da 4 yıl sürer

Ligimiz bombok, Göztepe şu an şampiyondan iyi oynuyor, istiyor, basıyor, BİZDE O AÇLIK da yok LİDER DE

Yönetim olur da okuyorsa, ülkede isimler artık önemsiz, lig bombok, LİDER VE SAVAŞAN 1 tane adam bul bu lige yeter...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• UğurcaN veya Ekubana LİDERLİK VERİLMELİ

Gaziantep emin olun takım değil, dün SAVAŞAN TEK ADAM Maxim maçta tuttu onları, bizde savaşan tek adam Ekubandı enerjisi azken bile yetti, Hoca çıkardı iş bitti

Kıytırık Göztepeyi Mossoro maça tutuyor, akbil ise küstürülrn Visca 3 maç oynamadı sıfır çekti şimdi Visca-Dembaba liderliğinde alır maçı

Bjk-Fb de lider yok Gs sırf bitik Ardayı bu yüzden aldı, sadece herkesi gazlaması bile Arda sebebiyle Gs yi yarışta tutacak

BİZDE LİDER ADAYI EKUBAN-UĞURCAN, tek maç yattıklarını, kanının sonuna kadar savaşmadıklarını görmedim
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Oynadığımız oyun pozitif ve umut verici olduğundan.

Ağaoğlu'nun TFF binasına giderek bu yakınmayı, tepkiyi ortaya koyması doğru bir şey.

Geçtiğimiz 9-10 sene gibi sahada futbol olmasaydı.

Daha 4. haftada bu polemiklerin içine girmeye tevessül etmezdi.

TFF-MHK'da bir mafyatik düzen var.

Bunlar 2020-2021 sezonunda iki takımlı lig istiyor başını öne çıkaran Trabzonspor'u ilk haftalarda nakavt edecekler.

Umarım Ağaoğlu'nun bu ziyareti yankı uyandırır aksi halde GS-FB her hafta penaltı kazanarak ligi esir alacaklar.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan adaleti Avrupa'da arayacağım diyor tarihin en net şike olayının sonucunu alamadık hakem katliamlarını kesin çözer uefa veya aihm
                          Ne yapmasını önerirsiniz?

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yapmasını önerirsiniz?
                            öncelikle
                            en tepeye çıkmasını
                            randevuyu rivada değil
                            beştepede aramalı
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öncelikle
                              en tepeye çıkmasını
                              randevuyu rivada değil
                              beştepede aramalı
                              Olabilir, ama o zaman siyasetin kuklası falan demeyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olabilir, ama o zaman siyasetin kuklası falan demeyeceğiz.
                                futbol siyasetin kuklası olmuş gerisi laf
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X