Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi adamda öyle bir korku olsa neden şike mevzusunu sürekli dile getirip dursun? Hem Nevzat Aydın'a bir şey olmaz, alanında tekel gibi biri. Ne FB'liler ne siyaset ona zarar verebilir.
    Çok teferruata girmiyorum. O zamanın koşullarında Aydın süt dökmüş kediydiydi. Ama sadece şunu söyleyeyim. Devletin (hükümetin) değil zarar vermek, bitiremeyeceği kimse yoktur.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Rezalet bir yönetim anlayışı oldu , Destekledik ama malesef bu sezon batırdı başkan , tam son dönemini yaşayan Başkan hareketleri.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Yorum

• Ahmet Ağaoğlu başkanlığı bir dönem daha yürütür.

Ondan sonra duruma göre değerlendirilir.

Abuk subuk tripleri, hamasetleri, popülist tavırları olsa da ortalamanın üstünde bir yöneticilik yapıyor.

Takımı ekonomik ve sportif olarak nereden aldığı da gözardı edilmemeli.

Teknik adam mevzusunda bir türlü doğru ismi bulamamıştı nihayet Newton ile doğru isme sahip olduk.

Takımı teknik ve fiziksel olarak hazırlayacak tesislerin çimleri, fizyoterapist, kondisyoner ve sağlık ekibinde amatörlük var ona da neşter vuruyor.

Kadro mühendisliğinde önce başlaması gereken stoper işinde gecikti oysa ki burada kaliteli iki stoper alınsın diye bangır bangır bağırdık.

Eğrisi doğrusu ile öncekilere nazaran iyi bir süreç götürüyor.

Yorum

• Kulislerde başkan adayları konuşulmaya başlamış. Kulağıma gelen bazı isimler var ama çok kayda değer değiller. En azından benim açımdan. Ama bu süreç başladı artık, camia kongre havasına girdi. Bugün yarın Celil Hekimoğlu gibi, Nevzat Aydın gibi ciddi adaylar da devreye girecektir.

Ahmet efendiye çok büyük geldi bu koltuk.

Yorum

• yerli başkan olduğu sürece aynı senaryoları yaşarız arkadaşlar

böyle düzen hep

hep başa döneriz

klubu satmamız lazım
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Ben taraftarım. Başarıya bakarım. İki sezondur İstanbul takımlarına yer yer ciddi travmalar yaşattık. Hemde geçmiş başkanların bıraktığı enkaz dönemlerinin ardından. Bu koltuk Ahmet efendiye az bile. İstesin kendi makam koltuğumu da getirir veririm.
                BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  klubu satmamız lazım
                  Satış kurumsallaşma adına bir kaçış gibi gözükse de ülkenin mevcut şartlarını düşünürsek böyle bir durumda kimlere satılabileceğini, kimlerin alabileceğini düşündükçe tüylerim diken diken olmuyor değil. İktidarın kontrolsüz bir şekilde bu kadar büyük bir kitleye hakim bir yeri böyle bir fırsat eline geçmişken sattıracağını hiç mi hiç düşünmüyorum. Bu günlerimizi mumla ararız gibi geliyor bana. Kendi göbeğimizimi kendimiz kesmemiz gerekiyor.
                  En son My tarafından düzenlendi; 19.09.2020, 11:05.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu nun elbet hataları var.
                    Ama koltuğun kendisine ağır veya büyük geldiğini iddia etmek epeyce eşeğin kulağına şu kaçırmaktır.

Hangi imkansızlıklar içinde hangi seviyede futbol oynadığımız , ligde ne mücadelesi verdiğimiz belli.

Destek vermeye niyeti olmayan az ötede oynasın. Gölge etmeyin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Ağaoğlu nun elbet hataları var.
                      Ama koltuğun kendisine ağır veya büyük geldiğini iddia etmek epeyce eşeğin kulağına şu kaçırmaktır.

Hangi imkansızlıklar içinde hangi seviyede futbol oynadığımız , ligde ne mücadelesi verdiğimiz belli.

Destek vermeye niyeti olmayan az ötede oynasın. Gölge etmeyin.
                      Ahmet Ağaoğlu'nu sağduyulu herkes bu noktalarda destekliyor zaten

Ama Ahmet Ağaoğlu sağduyulu olmayanları genelleyip herkese sürekli gider yapıyor. Hatta o hale geldi ki adam kendisine her türlü belaltı vuran ali koçu bile kendi taraftarını eleştirmek pahasına aklamaya uğraştı.

Ahmet Ağaoğlu bozuk plak gibi Sörlotha sövdüler, falan dedikçe iyice sempatisini kaybedecek ve bu noktada şapkayı önüne koyup eski samimiyet gömleğini giymediği sürece sağduyulu taraftarı geri kazanamayacak... Biz bu filmi ülkenin her noktasında gördük görüyoruz...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Derhal istifa et. Birazcık şeref haysiyet sahibi insanlarsanız orada daha fazla kalmazsınız.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Butun Agaoglu soyisimlileri anıyorum. Allah büyük.

Istifa et. Git. Gozum görmesin. Gideceksin.

Yorum

• Sol kulağın çok çınlattım kul ahmet.

Takımı bu hale getirdin, tebrikler.

Yorum

• Iıı ıııı iıııı . . .
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• https://[url]https://m.youtube.com/w...[/url]

En son mmert tarafından düzenlendi; 19.09.2020, 18:17.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X