Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 9 milyonun sorloth tarafından geldiği söylenildi zaten. Hatta bu maddeyi koymazsanız gelmem dediğini yazmışlardı. Problem bizim bu sözleşmeyi en başında kabul etmemiz. Beklenti büyük ihtimalle ekuban seviyesinde bir performans sergileyeceği, sonra da 6ya alınıp 9a gönderileceğiydi. Performans üst düzey olunca da iş işten geçti.

İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben böyle düşünmüyorum aslında. Bu buy-out maddesini kim istedi? Ağaoğlu mu Sörloth mu? Sanki Sörloth imzayı atacakken Ağaoğlu "dur sana bi kıyak, buy-out maddesi koyalım sözleşmeye" demiş gibi bir hava var.

Büyük ihtimalle bu buy-out maddesi bu sözleşmede olmasa zaten Sorlöth ismini duymamış olacaktık. Neden 9 milyonda 19 milyon değil bilemiyorum tabii. Ama pazarlık sonunda gelinen bir nokta olduğunu düşünüyorum.
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      9 milyonun sorloth tarafından geldiği söylenildi zaten. Hatta bu maddeyi koymazsanız gelmem dediğini yazmışlardı. Problem bizim bu sözleşmeyi en başında kabul etmemiz. Beklenti büyük ihtimalle ekuban seviyesinde bir performans sergileyeceği, sonra da 6ya alınıp 9a gönderileceğiydi. Performans üst düzey olunca da iş işten geçti.
      kabul etmemizin bize kaybı mı oldu zararı mı onu tam anlayamıyorum? geriye dönüp keşke sörloth bizim oyuncumuz hiç olmasaydı mı diyoruz ki. günün sonunda kasamıza 0 girecekken 11 milyon pound giriyor hem de müzemize bir turkiye kupasi.
      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Elbette zarar diyemeyiz abi. Çok üst düzey performans gösterdi, çok maç kazandırdı. Ama gelirken bulunduğu seviye bu değildi. 2 sene yedekten katkı verir diye düşünülerek yapılmış sözleşmesi. Kaldı ki hepimiz sturridge as forvet olacak sörloth yedek olacak diye düşünüyorduk. O açıdan çok mantıksız değil. Ama yarın bir gün çıkış yakalama ihtimalini de düşünmek lazım. Yaşı genç ve potansiyeli de olan bir adam sonuçta. Yapacağın sözleşmenin sana kafadan zarar ettirmemesi lazım. Maliyeti yazarsak 6+0.75+1.5+1.5=9.75 yapıyor ki bu zaten satacağımız 9'un üzerinde. Kim olursa olsun bu sözleşmeyi yapmamamız lazım. Yaptığımız için bugün başımız ağrıyor. Olması gereken 12 gibi bir miktardı. O zaman eleştirecek bir şey yoktu. Bu zamana kadar verilen bonservis en yüksek 9 iken serbest kalma bedeline 20 yazamazsın zaten.

Sörloth'u niye aldın demiyoruz. Sörloth'u bu sözleşmeyle niye aldın diyoruz. Adam 9 isteyince be mübarek senin bana maliyetin zaten 9.75 ben seni niye 9'a bırakayım, madde koyuyorsak 12 olacak minimum demeliydik. Demediğimiz için bugünkü rakamlara razı geliyoruz.

İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kabul etmemizin bize kaybı mı oldu zararı mı onu tam anlayamıyorum? geriye dönüp keşke sörloth bizim oyuncumuz hiç olmasaydı mı diyoruz ki. günün sonunda kasamıza 0 girecekken 11 milyon pound giriyor hem de müzemize bir turkiye kupasi.
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Nevzat Aydın gibi hem zehir gibi akıllı hem paralı hem vizyon sahibi hem de siyasete asla eyvallah etmeyecek bir değer var elimizin altında ama başkanımız halen bu Ahmet efendi. Bakın bu dramdır.

Yorum

• Teknik direktörün basın toplantısı çok geç alınmış bir karar oldu ama yine de işe yaradı, taraftarı sakinleştirmeye yetti.

Ama haftalarca hiç ortalıkta görünmemenin, kulübü adeta sahipsiz gibi bırakıp taraftarı germenin hiçbir izahı olamaz.

Sörloth olayını bir gece yarısı tvlerde alt yazı olarak hem de telefonlara çıkmıyor, kendisine ulaşılamıyor gibi büyük bir kulübe hiç yakışmayacak başlıklarla öğrenmemiz de önemli bir hata oldu.

Tabi bunlar yakın zamandaki olaylar. Bir de genel olarak dalga geçer gibi konuşmak zorunda değilsin, sürekli espri yapmak zorunda değilsin, sürekli kinayeli konuşmak zorunda değilsin. Bunlar bir kulüp başkanına yakışmayan tavırlar kesinlikle kendisine çekidüzen vermeli.

Kadrodan gidenleri ve yerlerine alınanları değerlendirdiğimizde şu ana kadar büyük bir başarısızlık da söz konusu ama bunun için daha erken diyelim yine de, Newton da sabır istediğine göre biraz daha beklemekte fayda var.

Ama şu son 10-15 gün kendi hanesine büyük bir eksi olarak yazılmıştır, çok berbat bir kriz yönetimiydi. Taraftarı bu kadar öfkelendirmeye hiç gerek yoktu.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Doğan neden gönderildi? ondan daha iyi yedek var mı kadromuzda var ise kaç tane?

Yorum

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğan neden gönderildi? ondan daha iyi yedek var mı kadromuzda var ise kaç tane?
                kendi isteği ile gitmek istemiş

Yorum

• Ahmet ağaoğlu için gelecek dönem aday olmayacak deniliyor.
                  İho hazırlık içerisindeymiş. Kaynak; Twitter.

Ne kadar eleştiri olursa olsun Ahmet Ağaoğlu yakın tarihin en iyi başkanıdır. Sadri Şener dahil.
                  Giderse tepetaklak oluruz.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nevzat Aydın gibi hem zehir gibi akıllı hem paralı hem vizyon sahibi hem de siyasete asla eyvallah etmeyecek bir değer var elimizin altında ama başkanımız halen bu Ahmet efendi. Bakın bu dramdır.
                    Nevzat Aydının Başkanlık hayali olduğuna eminim, Ancak biraz daha bekleyeceğini düşünüyorum. Hem kendisi ile ilgili hemde mevcut durumlarla ilgili.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Doğanın gönderilmesi ne kadar doğru bir hareketse Bilalin de kalması o kadar yanlış.
                      geldikleri günden beri nokta fayda vermeyen devamlı ama devamlı geriye giden 2 oyuncu
                      bilalinde kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.
                      bir an önce.

Yorum

• Profesör bir öğrenciyi kürsüye çağırıp :
                        "Dersi anlat" demiş.
                        Öğrenci başlamış anlatmaya,
                        "Şimdi kürsünün üstüne çık, devam et." demiş
                        öğrenci kürsüye çıkıp anlatmaya devam etmiş.
                        "Kürsünün üstüne bir sandalye koy, üstüne çık devam et" demiş.
                        Öğrenci denileni yapmış.
                        "Şimdi sandalye üstüne tabureyi koy, devam et."
                        Öğrenci artık düşmemek için dengesini kontrol ederek konuştukça dediklerinde tutarsızlıklar başlamış.

Hoca dersi bitirirken; "insan yükseldikçe dediklerinde tutarsızlıklar olur, çünkü artık beyin söyleneni değil, bulunan yerden düşmemeyi önceler" demiş.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat Aydın gibi hem zehir gibi akıllı hem paralı hem vizyon sahibi hem de siyasete asla eyvallah etmeyecek bir değer var elimizin altında ama başkanımız halen bu Ahmet efendi. Bakın bu dramdır.
                          Bu adamları çok büyütmeyin gözünüzde arkadaşlar. Tepelerde rüzgarlar bambaşka eser. Aydın'a zamanında Ofspor için sponsorluğa gidildiğinde fenerlileri karşıma alamam demiş adamdır. Ofspor diyorum bakın Geçende biri de MAY diyordu. Adamın spor bakanlığında başımıza gelneyen kalmamıştı. Bu insanların dunyaları bambaşkadır.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu adamları çok büyütmeyin gözünüzde arkadaşlar. Tepelerde rüzgarlar bambaşka eser. Aydın'a zamanında Ofspor için sponsorluğa gidildiğinde fenerlileri karşıma alamam demiş adamdır. Ofspor diyorum bakın Geçende biri de MAY diyordu. Adamın spor bakanlığında başımıza gelneyen kalmamıştı. Bu insanların dunyaları bambaşkadır.
                            Nevzat Aydın'ın iyi bir spor yöneticisi olduğunu düşünmüyorum ama bahsettiğiniz fenerlileri karşıma alamam olayından emin misiniz?

ben belki 50 defa rakip tafaftarların yemeksepeti boykot kampanyası yaptığına şahit oldum da adam dediklerinden 1 adım geri atmadı, ne şike konusunda ne başka konularda.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nevzat Aydın'ın iyi bir spor yöneticisi olduğunu düşünmüyorum ama bahsettiğiniz fenerlileri karşıma alamam olayından emin misiniz?

ben belki 50 defa rakip tafaftarların yemeksepeti boykot kampanyası yaptığına şahit oldum da adam dediklerinden 1 adım geri atmadı, ne şike konusunda ne başka konularda.
                              Sevgili kardeşim o günleri iyi hatırlayın. Bizler şike diye kı.ımızi yırtarken kendisi sabhalara kadar tenis paylaşıyordu. Ofspora sponsorluk olayını da başkanı sayın Saral açiklamıstı feysten. Şimdi sorsan söyler mi bilemiyorum ama diyorum ya rüzgar tepelerde farklı eser. Kimseye ama hiç kimseye fazla bir anlam yüklenmemeli. Buna başkanı da dahil futbolcusu da...
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi adamda öyle bir korku olsa neden şike mevzusunu sürekli dile getirip dursun? Hem Nevzat Aydın'a bir şey olmaz, alanında tekel gibi biri. Ne FB'liler ne siyaset ona zarar verebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X