Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskan tüzüge bir madde koydurdu gelirinden en fazla %5 yada %10 mu ne harcama yetkisi var üstünü harcayamıyor. Jarcarsa yönetim olrk cebinden harcamk zorunda o yuzden transferde yapamaz. Zaten verilen limit belli. Baskanın hatası su sat sorloth gelen parayı degerlendir. Ya bu takımın kac senedir sroperi yok oncelşk stoper olmsı gerekirken. Altın ordudan kaleciye 2 milyon tl vwrmek neyin mantıgı üstüne bide o kaleci zaten arda akbulutun milli takımdaki yedeği idi. Dün beşiktaşın kalecisi arda akbulutun yedegi. Rahmi anıl başaranı aldık onda nerdeyse 2 milyon verdi trabzon ne için verdi. Bu takıma beş tane direk oynıcak kalite adam alınmalı. Eger bu kadro ile devam edersek bu sene ilk 10 bile giremeyiz sıralamada. Topu kaleye aokacak forvet yok. Ekuban bu takımda ilk 11 de oynıcak adam degil. Yedegin hiç yok nwakeme abdulkadir sakatlansa yandın kaeaı kaleye bile gidemezsin. Defana stopee alıyoraunuz ağar adam oluyoe. Ortasahya dam alıyorsunuz adam sadecd rakibi bozuyor bi tane olumlu pası olmuyor. Guılherme diye adama 1.1 milyon euro veriyorsunuz. Novaka gelince para rtırmayı sacma bulup en iyi adamını feneri kaptırıyorsun. Bu saatten sonra alcagıbız topcularda da menajer kazıgı yersiniz tam olur
    Şu kaleci mevzusu gerçekten garip bir hal aldı, Arda varken, 2 tane kaleci daha alındı. Erce takas vea para karşılığı elden çıkarılsın, bu kadar limit derdimiz varken ve Uğurcan kalacaksa hiç gerek yok...

Yorum

• Maçtan 48 saat geçmesini mi bekliyorlar açıklama yapmak için,taraftarın siniri yatışır,biz onları pışpışlarız mı diyorlar.
      40 maç ve berbat bir kadro ile bu sezonun nasıl biteceğini düşünüyorlar?
      • Memento mori

Yorum

• Bugun istifa etsin ve hiç transfer olmasın, ümitle bakarım yeni sezona.

Trabzonspor'un 1 numaralı sorunu başkanıdır.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugun istifa etsin ve hiç transfer olmasın, ümitle bakarım yeni sezona.

Trabzonspor'un 1 numaralı sorunu başkanıdır.
          Başakşehirin Onursal Başkanı Ahmet Ağaoğlu...diyorum başka birşey demiyorum...!!!
          BORDO MAVI

Yorum

• Bu başlığın kilitlenme gününü iple çekiyorum. Gideceksin!

Yorum

• geç oldu ama yine de performans merkezi işini olumlu buluyorum. en azından küfür kıyamet de olsa eleştirilere açık olduklarını gösterdi bence yönetim.
              biz biliriz havası estirip durmak yerine, ellerindeki kısıtları şeffafça paylaşsalar bu kadar sert eleştiri almazlardı. en fazla muhakkak gerekli olan mevkiler yerine rotasyon topçusu almalarını eleştirirdik. yönetim taraftara köpek çektikçe, taraftar olarak biz de haklı olarak hınçla saldırıp istifa istiyoruz. ki taraftarın gazabına uğrayıp da görevde kalması çok zor yönetimin. taraftar desteğini küçük görmesinler, her şey kongre değil.

Yorum

• Ekuban sakatlandığı için, Plaza da çöp olduğundan acelece Afobe alındı.

Başkanın yaptıklarını artık kafam almıyor, Sörloth krizini İLK BEN YAZDIM FORUMDA, bazı arkadaşlar bana kızdı-sitem etti, açın bakın, dedimki her gün Real-Manchester-Bayern-İnter Sörlothun peşinde haberi yapılıyor, BUNLARIN AMACI ADAMIN AYARINI BOZMAK dedim, ne dediysem çıktı, bu haberleri APTAL yönetim okuyamadı mı, kimse uyarmadı mı?

Hadi geç de olsa anladın pazarlıklar başladı 1 ay evvel, aklı olan adam PLAZAYI MI ALIR, CİSSE-FERNANDAO vb boşta risksiz adam mı alır?

Başkan benim nazarımda bitmiştir...
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekuban sakatlandığı için, Plaza da çöp olduğundan acelece Afobe alındı.

Başkanın yaptıklarını artık kafam almıyor, Sörloth krizini İLK BEN YAZDIM FORUMDA, bazı arkadaşlar bana kızdı-sitem etti, açın bakın, dedimki her gün Real-Manchester-Bayern-İnter Sörlothun peşinde haberi yapılıyor, BUNLARIN AMACI ADAMIN AYARINI BOZMAK dedim, ne dediysem çıktı, bu haberleri APTAL yönetim okuyamadı mı, kimse uyarmadı mı?

Hadi geç de olsa anladın pazarlıklar başladı 1 ay evvel, aklı olan adam PLAZAYI MI ALIR, CİSSE-FERNANDAO vb boşta risksiz adam mı alır?

Başkan benim nazarımda bitmiştir...
                  Haa biraz daha uyandırayım FB şu anda TEK RAKİP görüyor kendine o da Trabzonspor;

Sosa
                  Novak hamlesi

Novaka 37 numara giydirme(37 yıldır şampiyonluk olamıyorsun iddiaları)

Twitter'da fetöcü 12numara itini FORAORG un yerle bir etmesi

Muriçin TAm 17,5 m euroya satılıp Y Yazıcının üstünde fiyatmış gibi haberler yapılması

Sosyal medyaya bakın HER HAMLE Trabzona çakma hamlesi...
                  En son Tekke tarafından düzenlendi; 16.09.2020, 11:30.
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• 6'ya aldığın adamın sözleşmesine 9'a geri alabilirsin maddesi koyulmasına razı olmak beceriksizliği dik alasıdır.

İzahı yok bunun.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Başakşehirin Onursal Başkanı Ahmet Ağaoğlu birde Sturridge geri getirse şahane ikili olurlar Afobe ile...
                      BORDO MAVI

Yorum

• R E Z A L E T !

Gerçekçi olmak lazım maalesef bu buy-out maddesini yapan akıldan fayda gelmez dostlar.
                        Bunu onaylayan herkes hatalıdır.
                        Öyle basit bir şey değil bu olay.
                        Kulüp ve Türkiye tarihinin en büyük kazancını sağlayacakken şu duruma bak.

Yorum

• Bir yumusamisti bugün yea. Sıcak suya mi soktunuz naptiniz

Yorum

• ahmet ağaoğlunun iyi bir yönetici iyi bir başkan olduğunu hiç biir zaman düşünmedim bunu defalarcada söyledim bir çok kişi ile burada tartıştık artık çoğu taraftarımız ahmet ağaoğlunun kapasitesini gördü bir başkan kendi şahsından çok bağlı olduğu kurumu temsil eder malesef ahmet ağaoğlunun hiç bir dediğinin doğruluğu yok verdiği demeçlerle ilerleyen zamanalrda kendini yalancı duruma düşürdü burak yılmazı alacak para darphane basmadı dedi adamı bedava gönderdi lille yusuf için 5 tl ler bantlıyor dedi yusufu lille ye sattı onun döneminde transfer yasağı yedik yasağı kaldıramadı suçu başkalarına attı uefa ya yanlış savunma yaptı takım uefa ya gidemedi bunlar hep klüp tarihinde ilk kez yaşanan olaylar dı sezon başı 4 oyuncu tamam dedi adamlar ortada yok sosa kalacak teknik ekipte olacak dedi sosa şuan şikecilerde novak konusunda imza atacak dedi oda şikecilere gitti takıma 3 senedir ne olduğu belirsiz 7-8 tane stoper aldı hepsi karavana çıkdı 3 senedir stoper işini çözemedi takıma 6 numara lazım olduğunu tüm türkiye gördü 8 den 2 çıkarın 6 kalır dedi mikel olayını çözemedi ve en büyük darbeyi geçen sezon yaptı yaptığı yanlış hoca tercihleriyle başakşehire şampiyonluğu elleriyle verdi bence ahmet ağaoğlu hiç bir zaman iyi bir başkan değildi ve bundan sonra da olacağını düşünmüyorm.

Yorum

• Transfer başlığında da yazdım.

Başkan yaptığı kol hareketini taçlandirmak istiyorsa Şikebahçe maçına kadar kadroyu sağlam kursun.

Yorum

• Ben böyle düşünmüyorum aslında. Bu buy-out maddesini kim istedi? Ağaoğlu mu Sörloth mu? Sanki Sörloth imzayı atacakken Ağaoğlu "dur sana bi kıyak, buy-out maddesi koyalım sözleşmeye" demiş gibi bir hava var.

Büyük ihtimalle bu buy-out maddesi bu sözleşmede olmasa zaten Sorlöth ismini duymamış olacaktık. Neden 9 milyonda 19 milyon değil bilemiyorum tabii. Ama pazarlık sonunda gelinen bir nokta olduğunu düşünüyorum.
                                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X