Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız bu Erdal Hoş'ta az haince!!!! konuşmamış.

az sahip çık kurtuluş savaşı veriyor Başkan.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Valla brocuğum bana sorarsan biz diyorduk ya katarlı veya yabancı bir başkana klup satılsın.bence artık bu düşünülmeli Trabzonlu bir başkan olmamalı takımın başında.bunlar iş bilmez.napacağız meçhul ne çektik bunlardan bro....Trabzonlu kaynak yaratmaz bro klube yaratmaz var olan kaynakları satar bro ancak yerine de koyamaz
      İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Golfçü başkanımız var golf biliyorsun zenginlerin sporu..Bu Ahmet Ağaoğlu aynı zamanda armatör gemici yani...Şimdi sen gemici olacaksın okyanuslarda gemi yüzdüreceksin bu işin ticaretini yapacaksın bol para kaldıracaksın bunun yanında Antalya'ya dünyanın çeşitli ülkelerinden zenginleri getireceksin eşin dostun zenginlerden oluşacak çevren tanıdıkların zengin olacak tüm bunlara rağmen şu kulübe 2 tane sponsor bulamayacaksın...Sen nasıl bir adamsın ki zenginlerin cirit attığı ortamlarda takılmana rağmen kulübe sponspor bulma maksadıyla aracı olamıyorsun? Bağlantılarını kullanamıyorsun..Sonra da bu kulübün başkanı olup fakir fukara edebiyatı yapıyorsun..

Efendim limit yokmuş para yokmuş..

Bul kardeşim..

Kaynak yarat sponsor getir çevreni kullan..Nerde bi çingene pazarlıkçısı tutup başkan yapıyoruz olacak iş değil..
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Agaoglu suyun kayniyor az kaldi

Yorum

• Nuri Albayrak aday olur ben diyim ahaggsgaha içime öyle doğuyor.
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• En basindan beri sonuna kadar savundum destekledim. Fakat senin vizyonun ve misyonun bence bitti.
            Mikelin ayrilis sekli,
            Novak ve sosanin ayrilis sekli,(imza attilar, atiyorlar, vallahi atacaklar, menejercilik oynuyorlar gibi yalan, basitetsiz egoist aciklamalar sonrasi bu adamlari en buyuk rakibine belese kaptirman vs vs)
            Sorloth konusunda bastaki sacmalamalar(istedigim zaman alirim len, akil vermeyin vari takilmalar vs) son donemdeki belirsizlikler,
            Transfer beceriksizlikleri,
            Uefa capsizliklari.
            Unal karamanin ayrilis sekli.
            Yillardir bir tane stoper alip getirememeniz.
            8 den 2 cikartmalar
            Yayla cocugu muhabbetleri..
            Alanyaspor maci seviyesizlikleri.
            Saglik kurulu rezaletleri. Buna karsi hicbir aksiyon almamaniz.
            Ali kocla gereksiz samimiyetler, aptalca yapilmis siyasi manevralar.

Yani baskan, gelinen noktaya bakildiginda sen baya bir sicmissin. Hicbir kriz surecini yonetememis, kulubun menfaatlerinin yalnizca banka hesabi yoluyla korummamasi gerektigini anlayamamis, bu konu disinda da hicbir derde derman olamamissin.
            Simdi o ruhta gitti, o heycanda bitti. Pandemi olmasa dahi o stat dolmayacak, bu enerjiyle hicbir transfer bu durumu duzeltmetecek ve 40 kusur maclik bu sezonda agir rezillikler yasatacaksin.

Kendini de, bizi de, kulubu de kucuk dusurdun.. bi cuval inciri berbat ettin.
            En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 14.09.2020, 00:29.

Yorum

• Hayrettine kinliydiniz . Alin gitti. Hem Ünal in gitmesinde engelleyemedi , hem de gaz almayi biliyordu. Durduk yere adama haksizlik ettiniz.. durum ortada.

Yorum

• Kulübü Kayyum yönetse bu kadar kötü yönetmezdi. Yazıklar olsun... Çocuklarımız yeniden takıma aşık olmuş, yeniden stadlar dolmuş, yeniden şarkılar söylemeye başlamıştık. Her kim bu büyülü atmosferi bozdu ise Allah versin cezasını... Fazla yazacak bir şey yok....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız bu Erdal Hoş'ta az haince!!!! konuşmamış.

az sahip çık kurtuluş savaşı veriyor Başkan.
                  Gayet de güzel konuşmuşsun Ne haini adam futboldan anlıyor bu rezilliği ifade etmiş ne yapacaksın susmak en büyük hainliktir
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Berbat bir sezon baslangici. Şampiyonluğa oynayan takimin iki ayda geldigi durum inanılır gibi degil. Tamamen yonetim basarisizliği. 40 maclik, 5 oyuncu degisikligi olan bir sezonda yedek kulüben ilk 11 seviyesinde olması gerekirken ilk 11 in şampiyonluk yolundaki rakiplerinin yedek kulübesinden bile gucsuz.

Başkanlık hayali kuran malum zatin bu gidişattan sonra tekrar o koltuğa oturma ihtimali uykularımı kaciriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bunun böyle olacağı çok çok evelinden belliydi. Onazinin ve ardından da Yusufun gidişinden sonraki vizyonsuzlukları ve beceriksizlikleri bu günlerin habercisiydi. Yalnız öyle kötü öyle kötü yönettiler ki şu son bir kaç ayı adamın aklına acayip acayip şeyler geliyor. Resmen yılların birikimini, emeğini tarımar ettiler. Biz nasıl belimizi doğrultucaz bilemiyorum.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nuri Albayrak aday olur ben diyim ahaggsgaha içime öyle doğuyor.
                        Bundan çok daha iyi Albayrak zamanında Ne oldu en kötü dördüncü olduk Yıldızlar da sattı borç da yoktu.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftara efelenmeyi, atar-gider yapmayı biliyorsun.

Millet limitin ağzına tükürmüş bir kere bununla ilgili bir şey dedin mi ?

Ali Koç ile haha hihi adamın demediği kalmadı.

Konuştuğun zaman utandırırsın, konuşacağın zaman susarsın, sorumluluk alacağın zaman kafanı kuma gömersin, sakin kalacağın zaman sahaya dalarsın, içerisi dingonun ahırı

Sen git kurbanda kafayı değiştir. Yazık kafana.
                          Kisacasi konus diolar konusuyo , sus diolar susuyo

Yorum

• Yazıklar olsun sizin gibi yönetime herkesi ayakta uyuttunuz...

Herkese limit var bize yok yersen...

Senelerdir stoper stoper bir tane adam akıllı stoper almadınız ulan...

Yönetim de futboldan anlayan 1 tane adam bile mi yok...

Sosa ve Novakı hangi akla hizmet en ezeli rakibine kaptırıyorsun şaka gibi...

Ali Koç ile git şakalaş sen istiyorsa bir Nwekaame'yi de gönder lazım olur şampiyonlukda...

Bir takımı 1 sene içinde istesen böyle aciz bir duruma getiremezdiniz beee...

Çocuk koysan sizden daha akıllı davranır sosa ile Novak hadi gitti diyelim ulan sizin hiç mi plan programınız yok yerlerine getirdiğiniz Topçular ne böyle kim izledi bunları kim???

Hani nerdesin çık konuş yalan at da dinleyelim göz göre göre senin kadar yalan atan adam ben görmedim daha..

4 oyuncu ile anlamışmış takımdan sadece 2 oyuncu gidecekmiş en fazla...

Bu kadar aciz duruma düştüğümüzü hatırlamıyorum ben ya insan yedek kulübesine bakar utanır ya biraz utanma duygusu varsa..

Neden bu takımı böyle aciz duruma getirdin birileri mi istedi çık konuş ama doğru konuş yalan atma..

Bu taraftarı rezil etmeye senin hakkın yok dalga geçmeye senin hakkın yok...

Azıcık gururun varsa çıkar konuşursun...

Ligdeki bütün takımların yedek kulübesi bizden iyi be utan utan...

İzlemesin abi bu sene kimse bu takımı bu adama prim vermeyin..

Hayırlı geceler Canlar...

Çok sinirliyim çok ağlayacağım sinirden uyuyamadım bu saate kadar bu bize reva mı ya senelerdir adam akıllı futboldan anlayan bir kişi bile gelmez mi şu takımın başına....

Son nokta da şu bu takım kesinlikle 6.haftada oynayacağımız Sikebahce maçına asla ama asla çıkmamalı ölene kadar bizi rezil edebilecekleri bir sonuç çıkabilir bu maçtan bu maç kesinlikle oynanmamalı şimdiden söylüyorum oynanmamalı....

Eserinle gurur duy inşallah rahat rahat uyuyorsundur yatağında...
                            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 14.09.2020, 02:47.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• küfür de ettim hakaret de ettim bela da ettim ki hepsini sonuna kadar hak ettin ama vallahi üzülüyorum sana başkan.
                              kendi kendini bitiriyorsun, bizi de bitirdin.

Yorum

• Sosa'yı, Novak'ı, Sörloth'u sormayacağım!

Beinsports bizim maçı kaçıncı kanaldan yayınladı başkan? Hani haklarımızı savunuyorsun ya ondan şey ettim.
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X