Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskanlik secimi gelecek sene galiba aralikta.
    hocam başkanın değişmesi bişey ifade etmezki gelende aynı zihniyette olacak..
    seçimdeki rakibi Celil hekimoğlu idi..
    onunda demeçleri farklı değildi..

Sadri şener zamanı iyi kadro kuruldu..sonuç herkes bedava kaçarak gitti..

garip bi zihniyet var ve bu hiç değişmiyor..
    hepsi diyorki..
    kulübün parasını ben yedirmem..
    sonuçta bakıyorsun kulüp rezil rüsva olmuş+zarar..

3'ün hesabını yapayım derken elden kaçan 5 oluyor..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam başkanın değişmesi bişey ifade etmezki gelende aynı zihniyette olacak..
      seçimdeki rakibi Celil hekimoğlu idi..
      onunda demeçleri farklı değildi..

Sadri şener zamanı iyi kadro kuruldu..sonuç herkes bedava kaçarak gitti..

garip bi zihniyet var ve bu hiç değişmiyor..
      hepsi diyorki..
      kulübün parasını ben yedirmem..
      sonuçta bakıyorsun kulüp rezil rüsva olmuş+zarar..

3'ün hesabını yapayım derken elden kaçan 5 oluyor..
      Celil Bey Muharrem'in rakibi idi. Ahmet efendi rakipsiz girdi seçime.

İkisi arasında tercih yapmam gerekirse net Celil Hekimoğlu. Ya da Nevzat Aydın. Ahmet efendi postalanınca bu ikisinden biri gelecek, üçüncü bir alternatif yok.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Celil Bey Muharrem'in rakibi idi. Ahmet efendi rakipsiz girdi seçime.

İkisi arasında tercih yapmam gerekirse net Celil Hekimoğlu. Ya da Nevzat Aydın. Ahmet efendi postalanınca bu ikisinden biri gelecek, üçüncü bir alternatif yok.
        Abi Hekimoğlunun da güya Ts ye altyapı oluşturacak takımı var. Bir oyuncu gelmedi. Pek te anlıyor gibi durmuyor. Ligin eskilerini felan topluyor.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Hekimoğlunun da güya Ts ye altyapı oluşturacak takımı var. Bir oyuncu gelmedi. Pek te anlıyor gibi durmuyor. Ligin eskilerini felan topluyor.
          Abi üçüncü ligde ne adamı yetiştirecek ya? 1461 birinci lige çıkma hakkını kazandı, o takımdan bile Trabzonspor'a yararlı bir tane adam çıkmadı. Bir yarım yamalak Yusuf Erdoğan, o kadar.

Yorum

• Bir karar verin, yönetim Novak'la hiç konuşmayıp olayı savsakladığı için mi suçlu yoksa Novak'la anlaşıp menajerine para yedirmediği için mi? Bir adam birbiriyle çelişen iki sebeple suçlanabilir mi?

Yönetimin tek hatası, sözleşmesinin son senesine girilen futbolcuları sözleşme yenilemedikleri halde kadroda tutmasıdır. Ederi neyse o fiyattan satış listesine koyulup satılmıyorsa da 1 sene kulübede çürütülmeliydiler. Aurelio'da, Selçuk'ta, Egemen'de vs. hep aynısı oldu. Bir tek Ekici olayında aklımızı kullandık, onda da hiçbir pişmanlığımız yok şimdi. Bir yönetici insanlara güvenecek kadar saf olmamalı. Sonra ömrünü kahvehanede çürüten adamlar gelip "başgan yalancı yea" diye goygoy yapar işte arkandan.
            Naber?

Yorum

• danisikli dövüs olabilir
              agaoglu tipki orman gibi cok usta bir yalancidir
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi üçüncü ligde ne adamı yetiştirecek ya? 1461 birinci lige çıkma hakkını kazandı, o takımdan bile Trabzonspor'a yararlı bir tane adam çıkmadı. Bir yarım yamalak Yusuf Erdoğan, o kadar.
                bence Ağaoğlundan farklı değil..
                zihniyeti küçülerek büyüme..ve bol bol altyapı..
                zeki yavru..yumlu..loading olur bence..

Ağaoğluda farklı değil..
                vasat ve ucuz sevici..
                3 tane vasat alacağımıza 1 tane garanti adam alabilirdik..
                yedeklerin tamamını altyapıdan alabilirdik..
                ne biliyim ..süleyman cebeci..taha..vs..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1.2 üzerinden anlaşılmıştı. Anlaşılamayan kısım menejer parasıydı. O da benim bildiğim kadarıyla 200 300 binlik bir rakam. Bunu vermemek için mevzuyu don lastiği gibi uzattıkça uzattık sonunda araya fener girip istediklerinin iki katını verince adamı alıp gittiler.
                  İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir karar verin, yönetim Novak'la hiç konuşmayıp olayı savsakladığı için mi suçlu yoksa Novak'la anlaşıp menajerine para yedirmediği için mi? Bir adam birbiriyle çelişen iki sebeple suçlanabilir mi?

Yönetimin tek hatası, sözleşmesinin son senesine girilen futbolcuları sözleşme yenilemedikleri halde kadroda tutmasıdır. Ederi neyse o fiyattan satış listesine koyulup satılmıyorsa da 1 sene kulübede çürütülmeliydiler. Aurelio'da, Selçuk'ta, Egemen'de vs. hep aynısı oldu. Bir tek Ekici olayında aklımızı kullandık, onda da hiçbir pişmanlığımız yok şimdi. Bir yönetici insanlara güvenecek kadar saf olmamalı. Sonra ömrünü kahvehanede çürüten adamlar gelip "başgan yalancı yea" diye goygoy yapar işte arkandan.
                  ben MY arkadaşın verdiği bilgiye inanıyorum..
                  ayrıca bu haberide biliyorum..
                  marlona bi para harcadık muhtemelen tutmayacak 1-2 oyuncuya daha para yatıracaz bi bakmışız ki Novaka ve menejerine o paraları versek kardayız..tabii ligdeki performans düşüşünüde eklersek hep ZARAR

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Filip Novak, sözleşmesini yenilememesi üzerine gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Novak'ın adı Fenerbahçe ve...

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Filip Novak'ın Menajeri Mithat Halis, "Oyuncu şu anda Trabzonspor'un elinde. Oyuncu ile Trabzonspor anlaşmıştı. Trabzonspor elindeki bazı evrekları imzalayıp yollaması gerekiyordu. Trabzonspor bunu neden yapmadı bilmiyorum. Trabzonspor bunu yapmadığı için oyuncu piyasaya düştü. Korsan menajerler şu anda devrede. Parazit menajerler her yerde var. Menajerlik işi maalesef böyle." şeklinde konuştu.

Bu iş 10 gün önce bitebilirdi!

Mithat Halis, bu transfer görüşmelerinin daha erken bitirilebileceğini söyledi. Halis, "Adamı bulup getiren benim. Bu oyuncu için 2 ay uğraştım. Trabzonspor'da kalmasını istememin sebebi bu. Oyuncu 3 ay önce imza atmış olsaydı benim başım ağırmayacaktı. Trabzonspor eğer 10 gün önce bu sözleşmeyi imzalamış olsa bunlar benim başıma gelmezdi. Ben 10 gündür Çek menajerlerle konuşmuyorum çünkü olay benim kontrolümden çıktı. Oyuncunun %40 hakkı bizde. Piyasaya düşen oyuncuyu herkes her yere önerir." dedi.
                  En son alperrr tarafından düzenlendi; 13.09.2020, 18:33.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence Ağaoğlundan farklı değil..
                    zihniyeti küçülerek büyüme..ve bol bol altyapı..
                    Vallahi buna da bir yere kadar eyvallah. Sıkıntı şu ki kendi içine döneceksen bunun gereğini de yapacaksın. Hiç ekmeden hasat alınabilir mi ? Bu ayrıca çok uzun ve de disiplinli bir şekilde üzerine gidilmesi gereken bir süreç. Hem mevcudu hem de üretimi öyle bir organize etmeleri lazım ki ma bizimkilerin yaptığı bol bol hamaset ve goy goy.

Benim yaşım Ağustosla birlikte 47'yi buldu. benim bu yaşıma kadar gördüklerim bana yetti. Hepsi de aynı kalemden çıkmış gibi arkadaş bu inanılır gibi değil. Tarzları farklı ama hepsinin çıktığı kapı hep aynı. Ne olacağını niyin nereye evrileceğini görebiliyorum artık. Çünkü ben bu filimi abartmıyorum 30 35 yıldır izliyorum.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Takımı bu hale getirdiğin için Allah seni bildiğin gibi yapsın.

Yorum

• Tebrikler başkan çok iyi seviye atlamisiz.

Yorum

• fıkrasına gülünmeyen başkan
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hep dedim gene diyorum. Novak olayı ve G.amerikalı topçuların kulübe doldurulması bu yönetimi bitirecek. Rakibine silahlarını verip, sapanla kuş avlamaya çıkmaya benziyor. Yönetim bu yıl belliki bizi daha önce batıran menejerler gibilere kulübü teslim etmiş.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Hazir kadronun ve Unal Karaman'in ekmegini yedi, kalite eksildi vasat transferler ve beklenen son, balon patladi.

Paran yoksa niye baskan oluyorsun, sen kimsin, ya senin neyine baskanlik ?

Yoneticilerini de al git.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 10 yıl üstüne KUPA al, ligi 2. bitir, sonrasına YÜZÜNE GÖZÜNE BULAŞTIR....
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X