Başkan aferin sana.sana olan inancım sonsuz.eminim sen dik durdugun sürece arkanda cok büyük bir taraftar gücü var.
Bu sene başkan da birçok kişi de biliyorki siyasete ve göksel gücümüz yetmedi.
Bu başkanı ve birçok insani daha da hirslandirmisa benziyor.
Yeterki vazgeçmeyelim.karsilarinda dim dik duralım.gerektigi zaman hesap da soracaktır bu şehir.
Yeterki yapılanları unutmasın,ve hep bir ümidi olsun.
Valla yalandan da olsa böyle konusmasi bir seydir... ama özürlük durum yok, tavir yapacaksan düzene ve basindakilere yap, sanki tff falan iktidardan bagimsiz karar aliyormus gibi milleti salak yerine koymaya gerek yok
Valla yalandan da olsa böyle konusmasi bir seydir... ama özürlük durum yok, tavir yapacaksan düzene ve basindakilere yap, sanki tff falan iktidardan bagimsiz karar aliyormus gibi milleti salak yerine koymaya gerek yok
Bu konuşması bile yeter.
Burası Türkiye maalesef baştakilere eleştiri yapacak olan 40 kere düşünüyor ve sonunda yapmıyor
Karaktersizlere bak hem kural çiğniyorlar, hem de herkes mutabik diye yalan söylüyorlar. Ilk defa çildirdim böyle birşey nasil olabilir diye.
Başkan itiraz ediyor ama tam girmiyor, ne kadar maç oynanacağindan önce boyle bir karar oynanan lig için asla verilemez. Bu kural tanimazliktir, şike yasasini değiştirmek gibi birşeydir.
Maçi izlemeyecektim neredeyse o kadar delirdim, telefondan açtim yine.
Yine de biraz ortami koklayip cevap verdiğini düşünüyorum. Yayinci kuruluş da itiraz etti.
Kendisini suçlamamıştım ama bir fayda getirmeyecek olsa bile gerekenleri söylemesi önemli. 65 maç olayına çok vurgu yaptı fakat onun için önce CAS kararımızın sonucunu görmemiz lazım. Avrupa'ya gidemezsek ve kupada finale kadar gidersek en fazla 49 maç oynamış olacağız ki bu sezonu 53 maçla kapattık. Ancak CAS'tan cezamız kalkarsa, Türkiye Kupası'na U19 takımıyla çıkmamız şart gözüküyor...
Baskanla tekrar baristim, kizginligim gecti. Ozellikle o işi bitiren golden sonra yaptigi kol hareketiyle beni tekrar kazandi, cok kral hareketti.
Tüm bu kaosa kargasaya sebep olan kisiyi herkes biliyor, bu ulkede o malum siyasi lidere kimse bir sey diyemez cunku tüm yetki o kiside. Agaoglu da siyasete ve cumhurbaskanina karsi gelemez, o işi geçin ben o konuda kizmam ama CL parasini Basaksehir'e yedirmemek icin Gs Bjk ve digerleriyle lobi mi yapacak ne yapacaksa yapsin, Basaksehir'i milletin önüne atsin. Boyle bir sey yapmasini cok isterim, yapmasi da gerekir.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Klupler birligi karar oy cokluguyla alindi demisti yalan ..baskan en kisa zamanda cik dagit yargini bize yakin cevrene yoneticilere anlattiklarini ustu kapali olsada anlat anlatki icimizdeki bazi ahmaklar artik uyansin.hersey pandemi surecinde en ince ayrintisina kadar planlanmisti bu artik gun gibi ortada da cik sende konus artik inceldigi yerden kopsun . dun yaptigin o hareketin bu mac ozelinde bu sene karsimizda duran bu oyunu planlayip oynayan yonetmen yapimci hatta klup icindeki bir kesim dahil herkese karsi yaptigini akli basinda olan herkes gorup biliyor adamsin son yillarda gordugum en kral hareket!!! arkanda guvenip dayanabilecegin adam gibi bir camia olsa sampiyonlugu vermeyeceginden de trabzonsporlulugundan da zerre suphem yok hakkini helal et ruhunu seytana satmis bu sehir yuzunden nasil stres yasadigini caresiz kaldigini uzuldugunu bizim gibi adaletsizlige isyan edip uykusuz kaldigini yakinen biliyorum gecen seneki trabzonda dograndigimiz halil umut meler faciasi yasanan 4 3 luk basaksehir maci sonrasi yuzde 99 un bi haber oldugu yoneticilerinle tartisdigin divanda oylamaya sunalim dedigin kararin ne oldugunu klup icindeki malum yapinin seni nasil durdurdugunu cik anlat baskan anlat ve gerekirse sicarim duzeninizin icine de istifa et ..hatalarin var ama samimiyetinden suphem yok bildigin yolda yurumeye devam et baskan..o kadar doluyum ki oyle seyler varki 1.agizdan direkt bildigim sogudum futboldan artik.agaoglunun trtsporda yaptigi yok oyle yagma gorev surem bitene kadar burdayim ve ben basariliyim dedigi olay vardiya aha o laf yukarda soyledigin o klup icindeki yapilanmaya ve tehditlerine karsi soylenmis tesaduf olmayan birsey ..baskanin kuyusu kazilmaya calisiliyor 1 seneden uzundur gecen sene alacagi o karar sadece futbolda degil siyasetde de taslari yerinden oynatacak bugune kadar kimsenin cesaret edemedigi bir olaydi .baskanin fanatik deli bir tarafi var bunu iyi biliyorlar yarin birgun cikip siyirmaya basladimi kimse duramaz onunde saatli bomba gibi rahatsizlar.trabzonspor gibi bir klupde baskan dusunun ki yonetim kuruluna alanya maci sonrasi bu sene rakibimiz basaksehir degil sudur herkes bunu bilerek hareket etsin diyerek isim verebilme kral ciplak deme cesaretini gosterebiliyor hem de bunun yine bazi yoneticiler tarafinda o malum yapiya ulastirilacagini bile bile kasitli olarak yapiyor bunu yapan baskanin eli opulur eli daha fazla konusturmayin beni ! Bu sene dusme olmayacagi haberi galatasaray ile oynadigimiz mac sonrasi gelmisti bana duyum olarak ama inanmamis o kadarda degil artik demistim o kadarmis.yine tahminim! secim yatirimi yapiliyor erken secim ufukda ne koparirsak kardir hesabidir bu sıkı durun..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum