Ego falan diyorsunuz da bu adamın hayatta ne gibi başarısı var da egosu olacak? İki golf topu tepti diye mi ego yapıyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanın oyuncu almak kadar hatta daha fazlası oyuncu satmak noktasında da ketum olduğu kanısındayım.Bu takımda göz önünde olan hiçbir oyuncuyu da bırakmak istemedi ve takımda tutmak için elinden geleni de yaptı.Yazıcıdan başla mikel novak sosa da da bu durum böyle olduğunu gördük.Sörloth içinde başkan onu takımda tutmak için her şeyi yaptı ,bu yüzden süreç uzamış olabilir ama başkanın ben sörloth gidecekse yine geldiğinde ondan binlerce forma kopardığı gibi sörlothtan giderken de koparabildiği kadarını koparmaya çalışacağı kanısındayım.Ama tekrar diyorum;başkan bu adamların hepsini elde tutmaya çalıştığı kanaatindeyim,kadroyu korumaya çalıştı ama olmuyorsa olmuyor.Bunlara servet dökecek,ballı maaşlar verecek durumda değildi klüp,zaten hiç bir zamanda olmadı,eski dönem ekonomik yıkımdan ötürü uefa dan men yememiz de bunun kanıtı.Çoğu kez eleştirilen Ağaoğlu na bazı noktalarda hak vermek lazım.Sürekli vur abalıya da olmaz yani.Hak değil bu.Kalmak istemeyene lig maçı varken gelmeyene dur demek bize daha çok zarar verecektir emin olun.Böyle aç gözlü vefasız heriflere de domuzdan ne kadar kıl koparırsan o kadar kardır mantığıyla yaklaşacaksın ve Ağaoğlu da bence bu kıl koparma işini Türkiye de en iyi yapanlardan biridir.En son TS FAN tarafından düzenlendi; 12.09.2020, 23:22.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.2 milyon euroyu Hekimoğlu mu teklif etmiş? İstedikleri rakamı veremeyince istemedik mi oluyor...
Adam istenmediğini düşünmüş olabilir.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başında değil de Mayıs ayında önerirsen tabiki reddeder.
Adam istenmediğini düşünmüş olabilir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.2 üzerinden anlaşılmıştı. Anlaşılamayan kısım menejer parasıydı. O da benim bildiğim kadarıyla 200 300 binlik bir rakam. Bunu vermemek için mevzuyu don lastiği gibi uzattıkça uzattık sonunda araya fener girip istediklerinin iki katını verince adamı alıp gittiler.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkanın söylediklerine inanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkanın söylediklerine inanmıyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkanın söylediklerine inanmıyorum.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
rüştünü ispat senesi bu sene ve Aralık'ta kaçmazsa önümüzdeki sene.
3. Yılının sonunda Trabzonspor şampiyon olacak durumda olacaktı.
Devlet de kredi verdi. Önümüzdeki 3 sene 400 milyon tl anaparayı ödesinler bir üstüne kadro masrafları gibi o dönemin bütçesini eklesinler sonra da şampiyonluk kadrosu kursunlar. Hepsini kendi beyan etti. Buyursun bunu yapsın bizde başımızın üstünde taşıyalım.
Başkan olduğunda da benim ismimi hiç duymayacaksınız ben o tarz bir başkan olmayacağım diyorduİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Bence asip kesecek kadar kötü baskan degil. Neler gördük o koltukta. Cokta ayarsiz ve "vurun kahpeye" modunda olmamak lazim...
Sosa konusunda gayet hakliydi.
Novak'ta benim düsünceme göre hata yapti. Isleyen bir bölgede, yeni arayislar icine girmektense, novakla anlasabilirdi.
Sörloth konusunda hatali evet ama bu konuyu büyütme konusunda dikkatli davranmaliyiz. Cünkü Sörlothun performansina göre evet, bonservisini hemen almasi gerekirdi belki ama o parada yok kulüpte. Yani adam nasil alacak. "Kaynak yaratsin" demek, isin kolayina kacmak demek...
En büyük hatasi su: Transfer sezonu acilir acilmaz, KAPa bildirecegin ilk 2-3 Transferin Stoper olmaliydi. Hemde kapi gibi saglam... diger bölgelerde Flavio Trondsen falan idare ederdi taraftar, ama herkes bagirirken senin hala daha civi cakmaman, büyük hata... Bu konuda herkes yerden göge kadar hakli.
Ama kulüp ekonomisini göz önünde bulundurarak, dar bütceyle elinden geleni yapmasi, kulübün paralarini carcur etmemesi, bence gayet takdiri hakediyor. Özellikle bu adaletsiz düzene ayak uydurup bizi batakliga sürüklemedigi icin tesekkür ediyorum kendisine.... Bütceyi zorlamamak icin novak ve sosaya istedikleri paralari veremedi, ayni limite sahip diger takim verip aliyor ve limit asimina izin veriliyor... burda ne yapabilirki?
Herkes Ünal hocadan giriyor, ama o konudada karsilikli yapilan yanlislar var. Ha olabilir, anlasamayabilirsin.... Ama otur konus, idare et. Burayi iyi yönetemedi... Pesinden gelen Hüseyin Cimsirle birlikte hatalar zinciri...
Uzaktan bakinca bile, Agaoglunun iyi, fakat yönetim kadrosunun ise yaramayan adamlardan olustugunu görmek zor degil. Yeni listeyle secime girmesi lazim cünkü yönetim olarak cöktü. 3 kisiyle nereye yetiseceksinki yada kac tane farkli fikir alabilirsinki, saglikli karar verebilmek icin...
Agaoglu yipranip giderse gercekten yazik olur. Bence isini bilen ama yardim edeni az bir baskan... Ve tabi karsisinda Trabzonspor taraftari ve istekleri....
Yorum
-
Eyşannnnnnn
Sörloth bu işde sözleşme imzalanmadan maça çıkmama kararı aldıysa, dikiş tutmaz daha
Ama ahmak yönetim, git adama ver yıllık 3 m Euro ve uzat sözleşme, seneye Avrupa kupaları sonrası sat 40 aTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Gerek yönetimin gerekse başkanın performansını Ünal hocanın gönderilmesinden önce, Ünal hocanın gönderilmesinden sonra diye ikiye ayırmak lazım. Zira aradaki fark gece ile gündüz gibi.
Ünal hocanın gönderilmesi yanlıştı, gönderilme zamanı daha yanlış, gönderilme şekli ise en büyük yanlıştı. Hüseyin hocaya (ki kendisini çok severim) şampiyonluk potasında iken ateşten gömlek giydirdiler şampiyonluk kaçtı, Novak ve Sosa ile sözleşme yenilememek hataydı, Sörloth olayında süreci yönetememeleri de keza öyle.
Sn.Ağaoğlu ve yönetim sanki kontrolü kaybetmiş, rüzgarda uçuşan bir yaprak gibi oradan oraya savruluyor, herşey kendi kontrolü dışında gelişiyor. Maalesef 3 ay önce elimizde ülkenin açık ara en iyi kadrosu varken şu anda orta sıra takımına döndük.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Trabzonspor kurul başkanları toplantısı dün gerçekleşti. Divan Başkanı Ali Sürmen'den Sörloth yorumu geldi 'Yabancı bu manevi bağı kurmaz'
Diyorum mevzu Ağa'lık felan değil camia olarak çok büyük sıkıntılarımız var.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İcraatleri bakımından Fikret Orman'a benzetiliyor ama bu yanlış bir bakış açısı..Fikret Orman dediğimiz adam ciddi menajerlerle çalıştı Bjk'ye 2 yıl üst üste şampiyonluk kazandırdı bunu yaparken
90 100 milyon euroluk oyuncu satışından bjk kulübünün kasasına nakit girdi sağladı görev süresince..Sonra tozuttu tabi paralar nerede sloganıyla karşılaştı giderken enkaz bıraktı süreci yönetemedi
ama görevinin ilk yıllarında başarılı bir başkandı.
Ahmet Ağaoğlu ise ayağını yorganına göre uzatan bir tip..Şampiyonluk getirecek bir transfer politikası güttü mü ? Hayır..
Kulübe transfer sirkülasyonundan oyuncu satışından ciddi meblağlarda nakit girdisi sağladı mı? Hayır..
Kısacası Fikret Orman nere Ahmet Ağaoğlu nere...Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum