Ben kongre üyesiysem, sorloth geldiğinde sesimi çıkarmayıp izleyelim görelim dediysem, milletin takılmalarına dalga geçmelerine taraftar olarak ben maruz kalıyorsam, sürekli elinden oyuncu giderek belli bir travmaya maruz kalan bir taraftar grubuysam, sayın Başkanın 2002'li yıllarda bırakıp gittiği takımın aradaki sevincinde üzüntüsünde o yokken ben varsam, ekonomik yardım ihtiyacı olduğunda kulübün gerçek sahibi olarak lanse ediliyorsam kusura bakmasın ama ben sorarım sayın Başkan.
en sinir olduğum tarz ben Başkanım yaptım, ettim siz kim oluyorsunuz diyen zihniyetin tarzıdır.
ben takımım için endişeleniyorum.merak ediyorum soruyorum.
he çıkar dersin ki sayın taraftarlarım her şey açıklanmaz, bazı özel durumlar vardır bunlar kulüp içinde kalmalıdır diye eyvallah derim ama sen çıkıp herkesi aynı kefeye koyup susun oturun yerine diyorsun.
Bende diyorum ki hayrola bu kadar hiddetlendiysen sakladığın ne var?
en sinir olduğum tarz ben Başkanım yaptım, ettim siz kim oluyorsunuz diyen zihniyetin tarzıdır.
ben takımım için endişeleniyorum.merak ediyorum soruyorum.
he çıkar dersin ki sayın taraftarlarım her şey açıklanmaz, bazı özel durumlar vardır bunlar kulüp içinde kalmalıdır diye eyvallah derim ama sen çıkıp herkesi aynı kefeye koyup susun oturun yerine diyorsun.
Bende diyorum ki hayrola bu kadar hiddetlendiysen sakladığın ne var?
Yorum