Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kongre üyesiysem, sorloth geldiğinde sesimi çıkarmayıp izleyelim görelim dediysem, milletin takılmalarına dalga geçmelerine taraftar olarak ben maruz kalıyorsam, sürekli elinden oyuncu giderek belli bir travmaya maruz kalan bir taraftar grubuysam, sayın Başkanın 2002'li yıllarda bırakıp gittiği takımın aradaki sevincinde üzüntüsünde o yokken ben varsam, ekonomik yardım ihtiyacı olduğunda kulübün gerçek sahibi olarak lanse ediliyorsam kusura bakmasın ama ben sorarım sayın Başkan.

en sinir olduğum tarz ben Başkanım yaptım, ettim siz kim oluyorsunuz diyen zihniyetin tarzıdır.

ben takımım için endişeleniyorum.merak ediyorum soruyorum.

he çıkar dersin ki sayın taraftarlarım her şey açıklanmaz, bazı özel durumlar vardır bunlar kulüp içinde kalmalıdır diye eyvallah derim ama sen çıkıp herkesi aynı kefeye koyup susun oturun yerine diyorsun.

Bende diyorum ki hayrola bu kadar hiddetlendiysen sakladığın ne var?
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ben Ağaoğlu'nun yapılan mantıklı eleştirilere hiçbir zaman doğru düzgün yanıt verdiğini görmedim. Kulağı hep tersten tutuyor vs. Bütçemiz yok daha transfer yapmayacağız dese ve tane tane planlamasını anlatsa kimse bir şeyi kafaya takmaz. Bu kas kafa Fosiller bunu anlamıyor.

Şeffaflık divanda burda bu kadar borç var demek değil. Mali ve İdari şeffaflık olması lazım. Kurumsal yapıyı oturtmadıkça öyle çıkarsın TV'ye konuş da konuş Aldığı eğitimle aynı çizgide olmayan bir kendini ifade etme şekli var.

Bu şehrin ekmeğinden suyundan mı anlamıyorum. Bir süreç varsa onu en kötü şekilde yönetebilmeyi başarabiliyoruz. Başkasına yardım ediyor olsak mükemmel yaparız ama kendimize faydamız dokunmuyor.

Eddie Newton, Kloop'tan iyi ise 20 tane antrenöre ihtiyacı yoktur. Kloop vasat olduğu için taç atışı için dahi bir antrenör görevlendiriyor. Newton bir futbol dehası Kloop da yetersizliklerini antrenörlerle gideriyor zaten ahahahahah

Bütçen de düşükse akla yatırım yapacaksın ki düşük kaliteden yüksek verim al. Yine treni kaçırdık sonra kavga dövüş gidecek geçen sene 2. Olduk bu sene niye böyle diye. Yalan yere Ünal Karaman'ı Mareşal yaparak gönderdi Şimdi de gelecek başarısızlıkta Sosa ve Novak yüceltilir yok yere.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Shorlth konusunda henuz cozume ulastirilamayan bir durum var burasi belli detay aciklanmasi klup alehine olabilir su durumda pusuda bekleyenlerin ekmegine yag surebilir sakin olmakda fayda var baskan belliki koz vermek kartlari acik oynamak istemiyor bu konuda iyide yapiyor bence..klup menfatleri geregi olabilecek en iyi cozum icin ugrastiklari kesin ve ben guveniyorum kendilerine ozellikle bu konuda dedikodulara kulak asilmasin bosuna sabirli olmakda fayda var .sozlesme yenilemesi gelmezse ki bunun icin ugrasiliyor bir sene daha vikingi izler ardindan 3 milyon avro kar ile tesekkur eder elden cikaririz yapacak birsey yok zar atildi ve tuttu bu transferde kimse bu kadarini beklemiyordu gelecek gol krali olacak vs diye adam ve menejeri kendisine guvenip potansiyeli gormus ki epl den turkiyeye gelirken bu maddeyi koydurmuslar isinize geliyorsa demisler yapacak birsey yok bu sekilde olacagini kimse tahmin edemezdi.bizi gectim c.palace taraftarlarinin takimdan ayrildiginda yaptigi yorumlar ortada adama yapmadiklari hakaret kalmadi simdi onlarda kafalarini tasa vuruyorlar ama is isden gecti .bu isden en karli cikacak olan yaptiklari kariyer planlamasi ve bu planlamada basarili olmalari sebebiyle shorth ile menejeri helal olsun hak ettiler..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Boyle bir seyi net anlatamıyor. Bazılarını anlatiyor onlarda moral bozucu.

Bilerek mi yapıyor yoksa yaslandi mi? Her neyse bu sezonda arkandayiz sorun degil ama panik yapma
          En son Hakan tarafından düzenlendi; 29.08.2020, 01:04.

Yorum

• Neredeyse sörloth'u aldı diye suçlu çıkarılacak, Trabzonspor sonuç almaya başladıkça eleştiri dozu artıyor. Takımın para üretme potansiyeli artıyor, çökelim şuraya kafasıyla bunların yapıldığına neredeyse eminim artık.

Takımın değeri arttıkça ağzı sulaniyor birilerinin, bir sürü saçma sapan haber üretiliyor. Zirveden uzaklaşınca rahatlarlar ancak.

Bunların arasında eleştiri de yapmak istemiyorum. Çünkü orantısız eleştirilerle adamı savunma piskolojisine soktuk, bir faydası olmayacak, kötülüğe hizmet edecek artik, alt yapı oyuncularına yapılan da bu.

Yorum

• Arkadaşlar apaçık belliki başkanın gizli gündemi var, ama nedir bilemiyorum

Sörloth satılabilir, Ömür Uğurcan da gidebilir, bu takımda gidenin yeri doldu ama ÇOCUĞUN BİLE GÖRDÜĞÜ stoper sorunu çözülmedi, Başkan elşne verilmiş bir kitapçık var onu uyguluyor sadece, asla dışına çıkmıyor, borcu azalt-devlet ne derse yap konu bu, şampiyonluk vs ANA AMAÇ değil...

Bunu eleştiri olarak almayın, tespit bu yoksa Başkanı en çok savunanlardanım, iyidir kötüdür o kısmı bende kalsın, birgün anlayacağız zaten...
              En son Tekke tarafından düzenlendi; 29.08.2020, 16:39.
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Son roportajinda akil tutulmasi yasadi sanirim. Sorulan her soruyu “bunlar dış mihrakların oyunları“ cümle kalıbını ağzından düşürmeyen siyasetçi tadında cevapladı. Verdiği cevapları dinlerken izlerken, soru neydi acaba diye düşündüm, ağzından kesinlikle net bir cevap çıkmadı ki bana göre sorulan bütün sorular gayet yerindeydi.

anladığım kadarıyla;
                1- Sorloth’un buy out maddesi var. Başkan, Sorloth bizi bu sene götürsün seneye allah kerim diyor. 35 yaşındaki Sosa’yı elinde tutamayan yönetimin, Sorloth gibi bir adamı tutması imkansız. Yani, Vedat gibi bi çapsızın 17m$’a gittiği ligden sorloth 9a gidecek.
                2- Newton’ın yardımcıları hala kayıp. Teknik ekip yapılanmasında büyük sorun var

sonuncusu ve en saçması neden Newton diye soruldugunda, çünkü takımı tanıyordu dedi. Bunun kadar kötü bir cevap olamaz. Başkan futbolu golf ile karıştırıyor sanırım. Futbol bireysel bir oyun değil, geçen sene kaçan şampiyonluğun en büyük nedeni kenarda bir teknik direktörün olmamasıydı ve bundan gram ders alınmamış. Ligin başlamasına iki hafta var daha teknik ekipte kimlerin olduğu belli degil.

Devre arası yapılan Guilherme, da costa, messias, n’diaye transferleri başarısızdı. Başkan her transferin nwakaeme, sorloth ve ekuban gibi tutmasını bekliyor ve bu büyük bir saçmalık. Eğer biz, adı sanı duyulmamış oyuncuları alıcaz bunları başarılı yapıp avrupaya pazarlıcaz düşüncesi varsa, bu düşünce ancak stabil bir teknik heyetle gerçekleşir. Umarım yanılırım ama ben newton yönetiminin 11. Haftayı göreceğini düşünmüyorum.
                En son Chovy tarafından düzenlendi; 30.08.2020, 12:00.

Yorum

• 2 sezondur STOPER bulunamadı!!!

İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar apaçık belliki başkanın gizli gündemi var, ama nedir bilemiyorum

Sörloth satılabilir, Ömür Uğurcan da gidebilir, bu takımda gidenin yeri doldu ama ÇOCUĞUN BİLE GÖRDÜĞÜ stoper sorunu çözülmedi, Başkan elşne verilmiş bir kitapçık var onu uyguluyor sadece, asla dışına çıkmıyor, borcu azalt-devlet ne derse yap konu bu, şampiyonluk vs ANA AMAÇ değil...

Bunu eleştiri olarak almayın, tespit bu yoksa Başkanı en çok savunanlardanım, iyidir kötüdür o kısmı bende kalsın, birgün anlayacağız zaten...
                  Erdal Hoş : Trabzonspor'un bana göre 1.5 sezon önce de stoper ve 6 numaraya ihtiyacı vardı, şimdi de stoper ve 6 numaraya ihtiyacı var. Bence Flavio da 6 değil, 8 numara. Trabzonspor iki sezondur stoper arıyor, hala arıyor.

https://twitter.com/hamireyiz61/status/1299969540181372929?s=20

Flavio bence 6 ama STOPERRRRRR yine yok🤦🏼♂
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ekstra kaynak bulmadan transfer yapamamasını anlarım da teknik ekip meselesine hala çözüm bulmadılar. Takımı şu an kim çalıştırıyor belli değil. Ortada bi Newton gözüküyor. Geçen sene onca sakatlık verdik, sağlık ekibinin aynı isimleri hala görevde.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan, asbaşkan ulu orta kavga ediyorsalar, el kol hareketleri yapıyorsalar, Trabzonspor'un imajını, duruşunu zedeliyorlar, takımla aralarına sağlıklı bir mesafe koyamıyorsalar, tüm takımın önünde futbolcuya çıkışıyor, birlikteliğin, takım ruhunun bozulmasına neden oluyorsalar, şampiyonluktan edecek derece Trabzonspor'a zarar veriyorlar. Bu Fatih Altaylı meselesi de böyle, cevabını verirsin, ama bu şekilde değil. Bu Trabzonspor'a yakışmayan, yine zarar veren bir davranış. Ne kadar haklı olursalar olsunlar, buna hakları yok.
                      Başkanın konuşmaları ve bazı hareketleri gereksiz evet, ama bazılarında cuk oturdu. Alanya'ya attığımız 2. Gol sonrası yaptığı hareketi bazı çevrelerden çekinip kimse kolay kolay yapamazdı. Helal olsun destekliyorum, ayrıca can sıkmaya devam edeceğiz dedi belli bir sertlikte de ilerliyor. Bence şimdiye kadar abartılacak bir durum yok, ileride kulübü ülke gündeminde zor duruma sokacak "gereksiz" bir şey yaparmi bilemiyorum. Ben Trabzonspor'un saldırı altında olduğunu düşünüyorum. başkanın 2-3 sene daha kalması halinde Trabzonsporu her anlamda güçlendireceğini görenler saldırıyor. benden başkana bu dönemde tam destek var, taraftarlık bugün yanında olmayı ve alınganlık yapmamayı gerektiriyor. Düşüncem bu dostum..
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Ne durumda olduğumuzu anlamamız için...

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne durumda olduğumuzu anlamamız için...

Goretzka'da işi abartmişlar bence çocuğun tipi değişmiş, kötü olmuş.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne durumda olduğumuzu anlamamız için...

Biz de ise:

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Başkan olsam ilk işim sağlık ekibini değiştirip iyi bir fitness ve kondisyon ekibi kurmak olurdu özellikle 21 takım muhabbeti çıktıktan sonra

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Goretzka'da işi abartmişlar bence çocuğun tipi değişmiş, kötü olmuş.
                                189 boyunda 80 kilonun altinda.
                                Fotograflar ve az yag orani yaniltici oluyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X