Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir seyide begensen sasirdim zaten aynen boyle devam abicim.
    Boş yapma Nazim.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Kamp başlayalı on gün oldu. On gün içinde teknik ekip netleşmedi. Hocanın planları, resmi dille taraftarlara iletilmedi. Takımın neye ihtiyacı var, nelerden memnun, sakatlık var mı vs. Bilmiyoruz. Transfer planımız nedir?

Sanki ölü toprağı var üzerlerinde. İletişim olmayınca, doğa boşluk kaldırmıyor, hemen dedikodular türüyor.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• abdurrahim albayrak fb maçı seyircili olsun diyor.

başkan sende çık beşiktaş ve başakşehir maçları için konuş.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• AĞAOĞLU BAŞKAN MUTLAKA AÇIKLAMA YAPMALI

Yangından
          mal kaçırır gibi bir gardiyanı (aslaküçümsemiyorum) MHK Başkanı yapmak şu anlama gelir, ya birileriTürkiye Futbol Federasyonu'na emretti(Rıdvan diyorlar bilmiyorum, inanmıyorum)ya da Serdar Tatlı'yı orayagetirip acaba belli zümreler kullanmak
          mı istiyor?

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sp...ok-edemezsiniz
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Videoyu elden ele yayalım

Bu video HİT olmalı, elden ele yayılmalı, karışıma baba

https://twitter.com/1967forza/status/1298735699294916610?s=20

Karışma da şu şımarık istanbul yalı bebelerini hizaya sokalım��

https://youtu.be/I1pF-9zDWv0

https://twitter.com/veryansintvcom/status/1298547769838374913?s=20

En son Tekke tarafından düzenlendi; 27.08.2020, 15:13.
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Beraber kamera karşısına geçip kahkaha attıkları Ali Koç, resmi sitelerinden gün aşırı Trabzonspor ve şike süreciyle ilgili aleyhimize açıklama yapiyor.
              #Dik oyna

Yorum

• Başkanımız Ağaoğlu bugün saat 10:00'da Anadolu Ajansına konuk olacak.
                Yayın Trabzonspor resmi hesaplarından da canlı yayınlanacak..
                En son Kosavalı61 tarafından düzenlendi; 28.08.2020, 09:26.

Yorum

• Japonya saati 10'da mi canli yayin olacak??

10 dakika olacak neredeyse, hala yayin yok.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Japonya saati 10'da mi canli yayin olacak??

10 dakika olacak neredeyse, hala yayin yok.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başkan gereksiz saçma eleştirilerden rahatsız. Örnek; Newton'un yardımcı konusu.

İyi hoş da Sayın Başkan o zaman neden resmi bir açıklama yapmıyor Kulüp.
                      Dedikodu lara neden müsade ediyorsunuz ???
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan gereksiz saçma eleştirilerden rahatsız. Örnek; Newton'un yardımcı konusu.

İyi hoş da Sayın Başkan o zaman neden resmi bir açıklama yapmıyor Kulüp.
                        Dedikodu lara neden müsade ediyorsunuz ???
                        Kimse taraftarı, yani takımın gerçek sahiplerini yeteri kadar bilgilendirmiyor. Bu sadece Ağaoğlu dönemiyle de ilgili değil. Çok ama çok önemli mevzular gündemde dolanıyor duruyor misal, ama hiç biri taraftarı bilgilendirecek adam akıllı bir açıklama yapmıyor. Sonuç olarak da dedikodu alıyor başını gidiyor haliyle.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Başkan gereksiz atar yapıyor, ne gerek var?

Sirloth'u merak ediyor millet diğerleri gibi kaptıracak mıyız diye, nesine kızıyorsun bu sorunun?
                          Açık açık anlat işte, sürekli şikayet, mızmızlanma...

Tamam arkandayız da sen de abartma artık...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan gereksiz atar yapıyor, ne gerek var?

Sirloth'u merak ediyor millet diğerleri gibi kaptıracak mıyız diye, nesine kızıyorsun bu sorunun?
                            Açık açık anlat işte, sürekli şikayet, mızmızlanma...

Tamam arkandayız da sen de abartma artık...
                            Abi adam diyor ki peş para etmez dediniz yerden yere vurdunuz şimdi para edince buy out vs konuşuyorsunuz. Ben buldum 2 yıl oynatıp 5 kuruş kazanmasak bile kimse gelip bizden hesap soramaz diyor. Sizi ilgilendirmez derken demek istediği bu. Bu kadar detay da paylaşmak bizim yararımıza olmayabilir kulüp olarak. Dezavantajlı bir durum var belli adam bunu avantaja çevirmeye çalışacak o yüzden tüm detayları paylaşmak istemiyor.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi adam diyor ki peş para etmez dediniz yerden yere vurdunuz şimdi para edince buy out vs konuşuyorsunuz. Ben buldum 2 yıl oynatıp 5 kuruş kazanmasak bile kimse gelip bizden hesap soramaz diyor. Sizi ilgilendirmez derken demek istediği bu. Bu kadar detay da paylaşmak bizim yararımıza olmayabilir kulüp olarak. Dezavantajlı bir durum var belli adam bunu avantaja çevirmeye çalışacak o yüzden tüm detayları paylaşmak istemiyor.
                              Valla açık konuşayım, insanların buy out konuşmaya hakkı var. En azından en başta Sirloth'a 'Bu kim ya?' demeyenlerden, oynasın da görelim diye sabredip bekleyen taraftarlardan biri olarak kendimde bu hakkı görüyorum. Başkanın, her taraftarı aynı kefeye koyması anlamsız...
                              Son yılların en iyi kadrosunda en iyi adamlarından iki tanesini kaptırınca insanlar ister istemez Sirloh'u merak eder. Başkanla bu konuda hemfikir değilim...

Neyse bakalım zaman ne gösterecek...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ben sorlothun sozlesmesini cozebilecegini dusunmuyorum. Umarim yaniliriz da seneye 25 30lara satabiliriz

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X