Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknik direktör hususunda nihayet doğru kararı verdi.

Newton ile nasıl tanıştığını, kimlerin biraraya getirdiğini bilmiyorum ama çok iyi bir amel işledi.

Yorum

• Başkan yolu yaptı. Newton başarılı olmazsa (ki olacağına inanmıyorum) biz Hüseyin den sonra TD almadık yardımcısını görevlendirdik der pişkinlikle sorun çözülür.
      başkasını getirse şampiyon olur muyuz? mesela Klop?
      saçmalamayın tabiki şampiyon olamayız.
      2011 yılından beri bu takımdan bir şampiyonluk beklemiyorum. sadece güzel futbol seyrettirsinler yeter. becerebilsem hiç seyretmicem ama seyretmeden edemiyorum maalesef.

sonuç olarak bize biçilen kaftan figüranlık. Bari iyi yapalım.
      ***GeNÇ***

Yorum

• Baskan daha güzel baslamisti. Gittikce üslup olarak IHOya benzemeye basladi, onun adina üzülüyorum cünkü cok güzel isler basardi ve basarmaya devam ediyor.
        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Unal ve Huseyin yonetim Newton da ise baskan agirligini koymus diyor Baris Bey.
          Kesin öyledir.

Başarısızlar da yönetim tercihi, az biraz başarı gelince-ki başarı filan yok ortada Türkiye kupası umrumda değil- kendi tercihi.

Yorum

• Trabzonspor, daha önce Milan'dan transfer ettiği Juraj Kucka için dava açmaya hazırlanıyor. Transfer edildiği dönemde iki kulüp arasında hazırlık maçı oynanması gerekiyordu ve bunun karşılığında Trabzonspor 1 milyon euro ödemişti. Ancak söz konusu maç oynanmadı.

Böyle aptalca kararlarla Trabzonspor'un geleceğini çalan bir başkan çıkıp Ahmet Ağaoğlu'nu eleştirebilecek cesareti kendinde buluyor bu çok acı.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• Novak ın transferinde Ağaoğlu sınıfta kalmıştır. Bizi karanlık bir sezon bekliyor!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Novak ın transferinde Ağaoğlu sınıfta kalmıştır. Bizi karanlık bir sezon bekliyor!
                Novak bu sezonu 0 golle tamamlasaydı kimse çok büyük kayıp olarak nitelemezdi. Ancak attığı kritik goller sebebiyle değerini katlamış oldu. Bana göre Ağaoğlu ve yönetiminin eleştirilecek bir dolu yönü varken Novak bunların arasına girmez bile. Hem kulübün maddi gerçekleri var hem de TFF tarafından belirlenen limitlerin üstüne çıkılması mümkün değil. FB Novak'a 1 milyon euro imza parası üstüne yıllık 1.5 milyon euro maaş verecek. Bu sezon bizde 860 bin euroya oynayan oyuncuya 1.8 milyon euro verip dengeleri altüst etmek akıl kârı mı? İşin TL boyutu daha da fecaat. 2018'de geldiğinde bu sezonki yıllık maliyeti 4 milyon lira ancak yapıyordu. Bugün alacağı 1.8 milyon euro ise 15 milyon lira yapıyor. Avrupa cezamız olmasaydı ve doğrudan şampiyonlar ligine katılsaydık bir şekilde tolere edebilirdik ama mevcut koşullarda mümkün değil...
                En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 04:01.
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Novak bu sezonu 0 golle tamamlasaydı kimse çok büyük kayıp olarak nitelemezdi. Ancak attığı kritik goller sebebiyle değerini katlamış oldu. Bana göre Ağaoğlu ve yönetiminin eleştirilecek bir dolu yönü varken Novak bunların arasına girmez bile. Hem kulübün maddi gerçekleri var hem de TFF tarafından belirlenen limitlerin üstüne çıkılması mümkün değil. FB Novak'a 1 milyon euro imza parası üstüne yıllık 1.5 milyon euro senelik verecek. Bu sezon bizde 860 bin euroya oynayan oyuncuya 1.8 milyon euro verip dengeleri altüst etmek akıl kârı mı? İşin TL boyutu daha da fecaat. 2018'de geldiğinde bu sezonki yıllık maliyeti 4 milyon lira ancak yapıyordu. Bugün alacağı 1.8 milyon euro ise 15 milyon lira yapıyor. Avrupa cezamız olmasaydı ve doğrudan şampiyonlar ligine katılsaydık bir şekilde tolere edebilirdik ama mevcut koşullarda mümkün değil...
                  novakla şimdi değil geçen yıl uzatılmalıydı zaten.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    novakla şimdi değil geçen yıl uzatılmalıydı zaten.
                    Oyuncu uzatmak istemiyorsa ya da yüksek fiyat istiyorsa ne yapacaksınız? Bosman'dan beri bu işin bir çözümü yok ne yazık ki. Ya oyuncuyu kadro dışı bırakıp Mehmet Ekici örneğinde olduğu gibi murdar edeceksiniz ya da Selçuk İnan gibi sözleşme sonuna kadar faydalanacaksınız...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyuncu uzatmak istemiyorsa ya da yüksek fiyat istiyorsa ne yapacaksınız? Bosman'dan beri bu işin bir çözümü yok ne yazık ki. Ya oyuncuyu kadro dışı bırakıp Mehmet Ekici örneğinde olduğu gibi murdar edeceksiniz ya da Selçuk İnan gibi sözleşme sonuna kadar faydalanacaksınız...
                      satabiliriz mesela. ki ben novakın devam isteyeceğini düşünüyorum, hala daha.

Yorum

• Geniş ve Kaliteli bir ekip kurarsa ve kurumsal yapıyı sağlarsa hem Newton'ın kariyeri hem başkanlığı hem Trabzonspor kurumsallığı oturulur. Kaçak dövüşürse yine nerde hata yaptık deriz.

Kadro korunması, doğru transferler zaten bu ligde bizi önemli yerlere götürür. Eğer bu temeli oluşturabilirse Türkiye'de olmayan bir şeyi başarırız.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Karari eleştirmek başka saygisizlik başka. Bizim camiada bunun ayrimi yapilamiyor malesef. Çünkü klübün gelenekleri yok.

Bir yönetim göreve gelir, camiayi iyi taniyordur, neleri yapmayacağini bilir, bunun üzerine kararlarina saygi duyulur, desteklenir, sonuçlarina göre eleştiri alir.

Aşaği yukari ayni adamlar klübü yönetip duruyor. Niye kavga ederler anlamam. Oturun konuşun, ortak yapilmayacaklar listesini çikarin. Birbirinize yük birakmayin, sirayla yönetin.

Camia dediğin budur. Yoksa biri yapsin, öteki bozsun böyle bir yere varilmaz.

Bir yönetim seçiliyor elli kişi işe karişmak istiyor. Madem söz sahibi olmak istiyorsun, kur yönetimini gir seçime. Bedavadan fikirlerim dinlensin istiyor herkes. O zaman başkan olmanin anlami ne ?

Yorum

• novak daha iyi paralara oynarım diye düşünüyor sonuçta onlar için önemli olan para. kariyerini pek düşüneceğini zannetmiyorum adama kal seneye şampiyon olcaz bile desek kalmayacaktır her şey para. yusufun gittiği yerde novak neden gitmesin.sosa kalacaktır ona bizim verdiğimiz parayı zaten kimse vermez. kalırsa para için kalmış olcak. bizim kaçan giden obi mikel bile dönmek için yol arıyo neden ? bizde kazandığını hiç biyerde kazanamıyacak çünkü.. novaka 1.8 milyon felan verecekse fb buyursun versin zaten ilk4 e uzun yıllar giremeyecekler. çöküşlerini afiyetle izliyoruz zaten.

Yorum

• başkanın bu sezon maaş konusunda eli daha güçlü,tabi kullanabilirse,nedenine gelirsek:

süper ligin gol kralının(sörlot) aldığı yıllık ücret 1,5 milyon avro ,takımın tartışmasız 1 numaralı yıldızı,kimse itiraz edemez

haliyle maaş üst sınırını 1,5 milyon avro olarak belirledin mi diğer oyunculara karşı elin çok kuvvetli olacaktır(hem iç transferde hem dış transferde),daha düşük maaş teklif etme pazarlığında

maaş dengesi ve maaş adaleti takım olma yolunda önemli detaylardan biri,

sörlot kozunu kullanmak ve bu kozu kesinlikle bozmamak gerekiyor

maaşlar zaten kap a açıklanıyor,her oyuncu biliyor haliyle durumu,gelecek yeni transferde bilecek,masada pazarlık gücün artacak,

bu arada novaka 1.8 milyon avro verdinmi sörlota 3 milyon avro vermen gerekecek,maaş dengesini ve adaletini tamamen yok edersin,iho ve muro dönemlerinde benzer durumları gördük,elindeki sörlot kozuda yok olmuş olur
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 03:19.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Yabancı meselesi, küme düşme meselesi vs. gibi bir sürü mevzuda eleştirdiğim Ağaoğlu ve yönetimi Novak konusunda ne gerekiyorsa onu yapmıştır. Ne sınıfta kalması?
                                Novak hangi vasfı ile benim elimdeki bütün oyunculardan fazla para kazanacak?
                                Siz her "giderim" diyene talebini verirseniz bunun ardını nasıl almayı planlıyorsunuz?

Kaldı ki Novak iyi bir sol bek değil(2 milyon euro maaş alacak kadar). Savunma yönü de sıkıntılı, hücum yönü de. Bir bekin vazifesi modern futbolda nedir bakabilirsiniz!
                                Kiritik goller atmıştır evet, son dönem gelen sol beklerden üstündür evet.
                                Ama 2 milyon euro falan etmez.

Maaş dengesini bozmadığı için yönetim doğru hareket etmiştir.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 09:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X