Hep diyorum. Ömür Uğurcan Yusuf gidip türk milli takimina hizmet etceğinize Azerbaycan milli takimina hizmet ederdim ben olsam... bu adamlarla aynı ulkeyi temsil etmek bir utanç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan ligi oynattılar ve tek değişen biz, ikinciliğe indik başakları da şampiyon oldu. Ne düşen var ne kalkan bir tek zararlı biz çıktık ve senin gıkın çıkmıyor; çıkmadığı gibi bir de buna evet mi dedin.
Allah seni bildiği gibi yapsın Ağa'm. Çok hakkımızı yediniz, çok günahımıza girdiniz.Naber?
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim anlatamiyorsun iste anlatamiyorsun anlatsan hain ilan edileceksin 2011 de defalarca yazdigimiz sey gecen sene icerde dograndigimiz ibb maci sonrasi yapilacakti izin verilmedi yonetimin yarisi bile karsi durdu bu ise ..camia yavsak olmasa bundaki cesaret kimsede yokda degil iste.asporda 3 4 hafta once erman, agaoglu yonetimi gecen seneki basak macindan buyana goksel gumusdaga buyuk gicik dedi laf arasinda bunu bildigine gore bilgiyi yonetimden birinden aldi..baskan giden sampiyonlugun neden gittiginin nasil gittiginin farkinda cok uzgun stresli tepkili artik kontrol edemiyorlar ve bu durumdan cok rahatsizlar.alanyaspor macinin ardindan yasanan olaylar sahaya falan girmeler butun 1.5 senelik birikmisligin disa vurumuydu siradan birsey degildi oyun sandigimizdan buyuk cidden su anda ligde baskan nezdinde kontrol altinda tutulamayan 3 klupden biri trabzonspor ..dunki macin ardindan genclik spor bakani tff baskani diger ust duzey yetkililerin yaninda yaptigi o hareket bilincli yapilmistir ve bunu yapacak baska bir baskan yoktur su anda ligde hareketi baska zaman olsa tasvip etmezdim ama o hareket ne alanyaya ne hakemlere ne erola yapildi 1.5 senelik birikmislikle yerini buldu kime yapildigini akli basinda olan herkes biliyor.kiliclar cekildi artik baskanin arkasinda durun siyaset sadece trabzonsporu kullanir kim olursa olsun aslolan trabzonspordur ne baskanci olun ne siyasetci ne şucu ne bucu sadece trabzonspor icin gercek anlamda mucadele edenlerin arkasinda olalim..baskan ben burdayim gorev suresince demesi meydan okumaydi malum guruha karsi hodri meydan dedi ayagini kaydirmak icin herseyi yapacaklarda siyirmis bir baskanin cok daha acik secik hedefi vuracak hamleler yapmasindan korkuyorlar su anda ve bunu yapabilecek oldugunu biliyorlar kontrol altinda tutulamiyor artik yonetim icinden de 3 4 kisi bu yapiyla hareket halinde ..secime kadar mecbur katlanacaklar baskana simdiden getirilecek adamda belli ilk secimde yine yonetimin icinden birisi getirilecek o guruh ile hareket eden dediklerinden cikmayacak bakalim gorelim onumuzdeki gunler cok seye gebe..
Yorum
-
Mehmet Demirkol: "Benim adıma birisi çıkacak diyecek ki, 'Trabzonspor Yönetimi, küme düşmenin kaldırılmasına onay verdi.' Ben şampiyonluğu kaybetmişim, 24 saat duracağım, karar açıklanacak yine duracağım, kupayı alacağım, ondan sonra söyleyeceğim bunu. Öyle mi?"
Mehmet Demirkol: "Bu alınan kararı TFF Yönetim Kurulu'nda, kulüpler içinde doğru bulan, hiç kimseyi bulamazsın; düşen takımların yöneticileri dahil. Hamit Altıntop, Şenol Güneş onay mı verdi bunlara? Nihat Özdemir kendisi dedi 1 ay evvel, 'Biz bunu dünyaya anlatamayız.' diye"Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskanla tekrar baristim, kizginligim gecti. Ozellikle o işi bitiren golden sonra yaptigi kol hareketiyle beni tekrar kazandi, cok kral hareketti.
Tüm bu kaosa kargasaya sebep olan kisiyi herkes biliyor, bu ulkede o malum siyasi lidere kimse bir sey diyemez cunku tüm yetki o kiside. Agaoglu da siyasete ve cumhurbaskanina karsi gelemez, o işi geçin ben o konuda kizmam ama CL parasini Basaksehir'e yedirmemek icin Gs Bjk ve digerleriyle lobi mi yapacak ne yapacaksa yapsin, Basaksehir'i milletin önüne atsin. Boyle bir sey yapmasini cok isterim, yapmasi da gerekir.
Kimseye sempatik olmak zorunda değiliz.biz uysal koyun değiliz.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlupler birligi karar oy cokluguyla alindi demisti yalan ..baskan en kisa zamanda cik dagit yargini bize yakin cevrene yoneticilere anlattiklarini ustu kapali olsada anlat anlatki icimizdeki bazi ahmaklar artik uyansin.hersey pandemi surecinde en ince ayrintisina kadar planlanmisti bu artik gun gibi ortada da cik sende konus artik inceldigi yerden kopsun . dun yaptigin o hareketin bu mac ozelinde bu sene karsimizda duran bu oyunu planlayip oynayan yonetmen yapimci hatta klup icindeki bir kesim dahil herkese karsi yaptigini akli basinda olan herkes gorup biliyor adamsin son yillarda gordugum en kral hareket!!! arkanda guvenip dayanabilecegin adam gibi bir camia olsa sampiyonlugu vermeyeceginden de trabzonsporlulugundan da zerre suphem yok hakkini helal et ruhunu seytana satmis bu sehir yuzunden nasil stres yasadigini caresiz kaldigini uzuldugunu bizim gibi adaletsizlige isyan edip uykusuz kaldigini yakinen biliyorum gecen seneki trabzonda dograndigimiz halil umut meler faciasi yasanan 4 3 luk basaksehir maci sonrasi yuzde 99 un bi haber oldugu yoneticilerinle tartisdigin divanda oylamaya sunalim dedigin kararin ne oldugunu klup icindeki malum yapinin seni nasil durdurdugunu cik anlat baskan anlat ve gerekirse sicarim duzeninizin icine de istifa et ..hatalarin var ama samimiyetinden suphem yok bildigin yolda yurumeye devam et baskan..o kadar doluyum ki oyle seyler varki 1.agizdan direkt bildigim sogudum futboldan artik.agaoglunun trtsporda yaptigi yok oyle yagma gorev surem bitene kadar burdayim ve ben basariliyim dedigi olay vardiya aha o laf yukarda soyledigin o klup icindeki yapilanmaya ve tehditlerine karsi soylenmis tesaduf olmayan birsey ..baskanin kuyusu kazilmaya calisiliyor 1 seneden uzundur gecen sene alacagi o karar sadece futbolda degil siyasetde de taslari yerinden oynatacak bugune kadar kimsenin cesaret edemedigi bir olaydi .baskanin fanatik deli bir tarafi var bunu iyi biliyorlar yarin birgun cikip siyirmaya basladimi kimse duramaz onunde saatli bomba gibi rahatsizlar.trabzonspor gibi bir klupde baskan dusunun ki yonetim kuruluna alanya maci sonrasi bu sene rakibimiz basaksehir degil sudur herkes bunu bilerek hareket etsin diyerek isim verebilme kral ciplak deme cesaretini gosterebiliyor hem de bunun yine bazi yoneticiler tarafinda o malum yapiya ulastirilacagini bile bile kasitli olarak yapiyor bunu yapan baskanin eli opulur eli daha fazla konusturmayin beni ! Bu sene dusme olmayacagi haberi galatasaray ile oynadigimiz mac sonrasi gelmisti bana duyum olarak ama inanmamis o kadarda degil artik demistim o kadarmis.yine tahminim! secim yatirimi yapiliyor erken secim ufukda ne koparirsak kardir hesabidir bu sıkı durun..
Yalnız siyaset bakalim agaoglunu yemek icin daha ne hamleler yapacak.
Dünki o kol hareketi geri dönülemez bir yola.girildigini gösteriyor bir nevi.ya herri ya merro.
Bakalim trabzon şehri başkanına ve takımına ne kadar sahip cikacak.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.agaoglu kolay kolay harcanamayacak kadar önemli bir figürdür trabzonspor.icin.emin olun birçok trabzonspor traftari bunun farkinda.kolay kolay yetirmez başkanını.
Dünki o kol hareketi geri dönülemez bir yola.girildigini gösteriyor bir nevi.ya herri ya merro.
Arkandayız Başkan
Yorum
-
Oyuna gelmeyelim beyler!
Yıllardır Aziz,Emre,Volkan,F.Terim gibi futbolun ahlaksız tiplerinin yaptığı pisliklere ses çıkarmayan bizans medyası 2. golden sonra başkanın yaptığı harekete kazan kaldırıyor.Şerefsizlere karşı hep beraber başkanımızın yanında DİMDİK durmalıyız...Biliyorlar ki biz uyanırsak onlarında uykusunu kaçıracağız.
Hep destek tam destek!!!Ağasarlı_61
Yorum
-
Trabzon yobazlığını, gereksiz özgüvenini ve anlamsız ukalalığını bıraksa; 8-2 işleri gibi aklının etmediği işlerle ilgili ahkam kesmese güzel adam.
Bıraksan b*kuyla dövüşecek bir izlenimi var. Bunun yerine stratejik ve akıllı davranmalı.
Tepkiyi vereceği zaman vermiyor, iş işten geçince yaygara;
Takım devre arasına girip ilk devredeki yorgunluğu atacak, rejenere olacak hop hocayı yolla.
Devre arası gidip mesias'ı al hiç oynatma ama kanatlarda eksik kal.
Vs tek artısı Galatasaray Lisesi mezunu ama kasa yine Trabzon kasa.son 10 yıldaki başkanları donunda sallar en azından Trabzonsporlu ahahah
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol: "Benim adıma birisi çıkacak diyecek ki, 'Trabzonspor Yönetimi, küme düşmenin kaldırılmasına onay verdi.' Ben şampiyonluğu kaybetmişim, 24 saat duracağım, karar açıklanacak yine duracağım, kupayı alacağım, ondan sonra söyleyeceğim bunu. Öyle mi?"
Mehmet Demirkol: "Bu alınan kararı TFF Yönetim Kurulu'nda, kulüpler içinde doğru bulan, hiç kimseyi bulamazsın; düşen takımların yöneticileri dahil. Hamit Altıntop, Şenol Güneş onay mı verdi bunlara? Nihat Özdemir kendisi dedi 1 ay evvel, 'Biz bunu dünyaya anlatamayız.' diye"
Bunlar bize laf söyleyince uyuz oluyorum.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol: "Benim adıma birisi çıkacak diyecek ki, 'Trabzonspor Yönetimi, küme düşmenin kaldırılmasına onay verdi.' Ben şampiyonluğu kaybetmişim, 24 saat duracağım, karar açıklanacak yine duracağım, kupayı alacağım, ondan sonra söyleyeceğim bunu. Öyle mi?"
Mehmet Demirkol: "Bu alınan kararı TFF Yönetim Kurulu'nda, kulüpler içinde doğru bulan, hiç kimseyi bulamazsın; düşen takımların yöneticileri dahil. Hamit Altıntop, Şenol Güneş onay mı verdi bunlara? Nihat Özdemir kendisi dedi 1 ay evvel, 'Biz bunu dünyaya anlatamayız.' diye"
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.agaoglu kolay kolay harcanamayacak kadar önemli bir figürdür trabzonspor.icin.emin olun birçok trabzonspor traftari bunun farkinda.kolay kolay yetirmez başkanını.
Bugün siyasetle öyle bir düğümlendik ki o destek altında bizi sömürenler elini çekse onların düşmanları daha çkk saldırır. Bunlar elini çekmezse kanımızı emmeye devam edecekler.
Ekonomik bağımsızlığın olsa, kendine yetebilsen aradan sıyrılırsın ama ya herro ya merro dersen her iki tarafın da kolay hedefi olursun.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum