Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Şafak Spor
    @yenisafakspor
    ·
    1d
    #ÖZEL - Teknik direktör arayışlarında bulunan Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı: Yeni adaylarla görüşme yapılacak

Giray, Hami, Samet veya Mra.....

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni Şafak Spor
      @yenisafakspor
      ·
      1d
      #ÖZEL - Teknik direktör arayışlarında bulunan Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı: Yeni adaylarla görüşme yapılacak

Giray, Hami, Samet veya Mra.....
      Hoca istemiyorsa görevi yapacak bir şey yok. Fakat burada bazı Avcı düşmanlarının baskısı ile hareket ediliyorsa başkan başını yakar. İki üç tane yerel aşığı Avcı düşmanını dinliyorlarsa sezon sonunda da giderler. Belki bir ihtimal Shota'ya karşı bakışım pozitif olur. Diğer geçen bütün adaylar utanç rezil kepazeliktir. Fatih Tekke, Hami Mandıralı MRA isimlerini bu takıma layık görenler bu takımın büyüklüğünün farkında olmayan anadolu takımı kafasındaki isimlerdir. Koskoca kulüp futbolu zerre bilmeyen bir avuç taraftarın baskısından dolayı teknik direktör seçiyorsa durum vahim. Nasıl ki sezon başında dile getirdiğim gibi Baker Flavio olayını yine bütün futbol bilgimi basarak dile getiriyorum ki bu teknik direktör hamlesi Trabzonspor'un önündeki 5 yılı için çok önemli bir seçim.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yazdıklarım tam anlaşılamadı mı acaba?

İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yazdiklariniz dogru degil.senol gunes 96'nin hemen akabinde ali sen'le anlasmisti ama donemin sportif direktoru ridvan kendisini istemedi..keza ayni sekilde gokdeniz 2004'te sikecilerle anlasmisti hatta kendi aralarinda aziz yildirim ile sozlesme bile imzalamisti.digerlerini net bilmiyorum ama bildigim tek sey
        kardesim kimse futbolu hobi olsun diye oynamiyor.hadi 70-80 li yillarda duygusal baglilik yuksek olabilir ama gunumuzde yazdiklarinizin bir karsiligi yok.o satar bu satar olayini bosverin.adam arjantinden kalkip senin sehrine para kazanmak icin gelirken bu neyin duygusalligidir.sozlesmesini duzgun yaparsan maasini duzgun verirsen seni niye satsin?ezikligin luzumu yok.1 alan trabzonlu topcuya 3 teklif gelirse o da gidebilir.yerellerin belki bir tik daha fazla bagliliklari vardir ama bunun icinde normalin bir tik uzerinde ucret ver o baglilikta gider..

trabzonspor yerelcilik yaparak kendi ekseni etrafinda debelenip durur.buraya topcu ve hoca olma kriteri kimligin dogum hanesi degil kisinin kendi yetenegi,basarisi,isi yapabilme yetenegi olmali.yoksa baglilik tek kriter olacaksa forumda yazan bizler bu takima daha fazla bagliyiz.tek kurus para almadan yillardir takimin pesinden kosuyoruz..

bu arada abdullah avci'yi istemeyenlerdenim ama gerekcem bu camianin icinden cikmamasi degil.newton'u gondermek icin cok erken,devam etmeli.
        Öncelikle AVCI ile anlaşılamamış, doğruysa sevindim: https://twitter.com/yenisafakspor/status/1321445596734115842?s=20

Yazdıklarım tam anlaşılamadı, MİKRO milliyetçilik de MAKRO da hep zarar vermiştir, ancak BİR DAVAN VARSA, aptalca düşmana benzersen baştan kaybedersin.

Eğer SPOR temiz-mücadele doğal diyorsan zaten parayı alan dilediği yere gider...

Ben o iddiada değilim, Trabzonspor BAŞKANINDAN bağımsız olarak bir DAVANIN temsilcisidir, İSTANBUL MEDYASI Şenol-Gökdenize ne yazarsa yazsın, GİTTİLER Mİ????????

Sevgili hemşerilerim [MENTION=46210]tristram[/MENTION] ve [MENTION=31404]Black[/MENTION]panter DEĞERLERİMİZİ DUYUMLARLA yerin dibine de sokmayalım MİLLİYETÇİLİK olmasın diye...

Futbol temiz-adil-ahlaklı-çetesiz diyorsanız ZATEN Avcıyıda-Bielsayıda-Biliçide-Milneyide isteyin, bence de KALİTELERİ ortada,

Ama benim iddiam,
        DÜNYADA EN KİRLİ futbol TÜRKİYEDEDİR, bu tespiti yaparsan MRA-Tekke-Şota hepsi ile 2-3 YILLIK BİR PLANLA YOLA ÇIKILABİLİR/ÇIKILMASI ELZEMDİR...
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca istemiyorsa görevi yapacak bir şey yok. Fakat burada bazı Avcı düşmanlarının baskısı ile hareket ediliyorsa başkan başını yakar. İki üç tane yerel aşığı Avcı düşmanını dinliyorlarsa sezon sonunda da giderler. Belki bir ihtimal Shota'ya karşı bakışım pozitif olur. Diğer geçen bütün adaylar utanç rezil kepazeliktir. Fatih Tekke, Hami Mandıralı MRA isimlerini bu takıma layık görenler bu takımın büyüklüğünün farkında olmayan anadolu takımı kafasındaki isimlerdir. Koskoca kulüp futbolu zerre bilmeyen bir avuç taraftarın baskısından dolayı teknik direktör seçiyorsa durum vahim. Nasıl ki sezon başında dile getirdiğim gibi Baker Flavio olayını yine bütün futbol bilgimi basarak dile getiriyorum ki bu teknik direktör hamlesi Trabzonspor'un önündeki 5 yılı için çok önemli bir seçim.

Fleurquin
          @10Fleurquin
          ·
          1 sa
          avcı-ts konusunda orhan ak mevzusundan problem varmış. İptal olursa bu nedenden olabilir.

Yorum

• Sezon başından bu yana Newton'dan rahatsız olan bir kesim var şehirde.

Newton'u istemeyen,yeterli görmeyen taraftar olabilir.Sözüm buna değil.

Bu kesim kulüpten bir şekilde çıkar sağlayan herkes.Yerel basından alt yapıda oynayan oyuncunun amcasına kadar geniş bir yelpaze.

İstedikleri teknik adam Avcı'da değil bence,Avcı ehven-i şer İngiliz'e göre.

Eğer bu vasat kadroya bir de her istediklerini yaptırabilecekleri yerlinin yerlisi bir teknik adam eklenirse bu sezon 10-15 arası bir yerde biter lig,en az 2-3 yıl da toparlanamayız.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bu kadar kısa sürede hoca değiştirilmesine karşıyım ama gelecekse de camiayı birleştirebilecek biri gelmeli

Yorum

• SON DAKİKA;Trabzonspor,AbdullahAvcı ile anlaşmaya varamadı.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bu Orhan Ak'ın persona non grata yani diplomasi dilinde "istenmeyen adam" ilan edilmesinin sebebi nedir acaba..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Mustafa Resit Akcay, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı gibi isimlere hazır olun

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha önce 1 veya 2 kere başka başlıklarda yazmıştım.

Geçen sezon kupa finalindeki tüm sezon Trabzonspor düşmanlarına karşı bir tepki olan o ( kimine göre belaltı, kimine göre gereksiz, kimine göre de yetersiz..vs) el hareketi aslında bu yönetimi fiilen bitirmiştir.

Randevu alınan (!) TFF başkanın kapıları kapatması bunun en büyük delilidir.

(Potansiyel varlığı tartışılır) Siyasilerin de artık eski destekleri olmadığını anlamak çok da güç değil. Belli medyaya ve yorumculara bakın anlaşılır bu durum. Geçen sezon, hatta 2 sezondur "Trabzonspor'a büyük haksızlık yapılıyor, doğranıyor" tarzı destek açıklamaları artık yerini "Trabzonspor hakemi bıraksın oyununa, teknik direktörüne başkanına, yönetimine baksın" serzenişlerine bıraktı.

Yönetim bu durumu illaki farkında ki başkan bir ara ağzından çıkan "bizi Aralık'a zorluyorlar" minvali sözlerle bunu hissettirmişti.

Dayandıkları nokta neresi olur tahmin etmek çok da kolay değil Karadenizli inadı tutarsa insanımızın...

Bence yol yakın iken ( Aralık olağanüstü kongre) kulüb âlî menfaatleri için yol açmalı.

Süreç çok şeye gebe...

( İşareti alan) Muhalefet takım kümede kalma potasında kaldıkça sesini doğal olarak güçlü çıkaracaktır.Bunun işareti ise kötü sonuçla biten bir müsabaka sonrası uzatılan mikrofonlara siyasi kimliği ile tanınan veya bu çevrelere yakın birinin "bu camia bu tür gidişlere alışık değil elbet düzelecektir" minvali açıklaması olacaktır.
                      Aşağıdaki linkte bulunan haber, bugün yaşandığı söylenen Avcı anlaşmazlığı, t.direktör belirsizliği öngörümü destekliyor.

FIFA, geçtiğimiz sezon oynanan Alanyaspor-Trabzonspor Türkiye Kupası Final maçı sonrası yaşanan olaylarla gündeme gelen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na soruşturma açmaya hazırlanıyor.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Önceki gün İstanbul’da toplanan Bordo Mavili yönetim kurulunun gece geç saatlere kadar yaptığı toplantı sonrasında Avcı ile görüştüğü, birçok konuda anlaşmaya varılmasına rağmen Avcı’nın 5 yıllık sözleşme isteğinin kabul görmediği öğrenildi.
                        Önerdiği 2 yıllık sözleşmeyi kabul etmeyen Bordo Mavili yönetim kurulu Abdullah Avcı’yı gündeminden çıkarttı.
                        Bordo Mavililerin yeni teknik direktör arayışında Tolunay Kafkas ve Mustafa Raşit Akçay’a yöneleceği öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Orhan Ak'ın persona non grata yani diplomasi dilinde "istenmeyen adam" ilan edilmesinin sebebi nedir acaba..
                          fetöcü diyorlar

Yorum

• Newton hocayı gonderirlerse gözümde pul kadar değerleri kalmaz.

Yorum

• Mehmet yilmaz beyimizde k.pasa maci newtonun son maci olur diyor bak sen , neredeyse trabzonspor maci kaybetsin diye dua edecek burada ki bazilari gibi..gidecek ki yerel birisi gelecek kendisi de bu sayede yeniden teknik ekipde gorev bulurum ekmek yerim umudunda sanirim..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Abdullah Avcı 1+1 sozlesmeyi kabul etmemis, 3+2 yıllık sozlesme istegi yonetim tarafından kabul edilmemis..Buyuk ihtimalle Agaoglu harcayacak hoca bulacak kendisine.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X