Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yılmaz takımın aldığı puanlardan para kazanıyordu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve sen de bu esnada kulübün başkanlığını yapıyorsun.
      Bu kulübe her başkan olan karşısında engelleri göze alarak koltuğa oturur. Hacıosmanoğlu başarısız olduğu için sen oturdun ve onun sıçtığı yer de sen de geri durmayıp sıvazladın. Kulüp ekonomi yönünden uçuruma giderken 33 yaşında ki Burak'a 5 milyon euro yıllık maaş veren adam sabahtan akşama kadar maval okusa ne yazar.
      Kulübün başkanlığını yapıyor,iki düşman ülke savaşı yapılmıyor,olaya yanlış noktadan yaklaştığımız için bir arpa boyu yol alamıyoruz işte,birlikte yola çıktığı ve Trabzonspor'un başarısı için kader birliği yaptığı insanlar liderlerine ihanet ediyorlar,burada birlikte yola çıktıkları insanlara güvenen,normali,olması gerekeni yaptığı için başkanı suçluyoruz ama ona zarar vermek için her türlü ihaneti yapana laf yok,neden çünkü onların ihanet yapabilir başkan buna engel olacak.

Böyle bir mantık olamaz,kusura bakma ama bu şekilde hep yanlış yapan kazanır,biz artık sana güvenmiyoruz dersin,istifa edersin.Kimse de sesini çıkarmaz.

Eğer Muharrem Usta kötü niyetli biri olsa UEFA'dan gelen ceza konusunda yüzde bir milyon haklı konumdayken o parayı bağışlamazdı,kimse de neden diyemezdi,ona kin duydukları için Trabzonspor'un resmi bilançosunu mahalle bakkalı defteri gibi kullananlar yargıya bile verilmedi,çünkü Divan Kurulu başkanı da azılı bir Muharrem Usta düşmanı.

Bir de rakamları doğru verelim,Bir sezon önce Çin'e 8 milyon Avro bonservis ve sadece net maaş olarak 8 milyon Avro maaş anlaşması yapan bir futbolcuyu belli bir maliyete getireceksin elbette,3.5 milyon Avro bonservis ve 3.550 bin Avro da yıllık maaş Burak Yılmaz için normal rakamlardı,bizi sıkıntıya sokan hiç ortada olmayan kurun patlaması olmuştur.
      Sorun sadece Muharrem Usta'nın verdiği para olsa sadece biz batartık ama Türk futbolunda batık olmayan kulüp yok,az çok herkes borç batağında,Avrupa'da da kulüplerin borçları var,önemli olan gelir gider dengesi.

Türkiye'de gelirler TL,giderler Avro olduğu sürece bu denge oturmayacak.

Ve Burak Yılmaz TL bazında bize Sörloth'dan daha az maliyetli bir futbolcuydu,verim olarak da gerekeni yaptı.
      35 yaşında Lille transfer yapan futbolcuyu aldı diye başkana kızmam.

Bize bu vizyon lazım,o yüzden kendi ekibi ile gelecek ve ihanete uğramayacak bir Muharrem Usta-Osman Özköylü ikilisi isityorum.
      • Memento mori

Yorum

• Muharrem Usta ve Ibrahim Haciosmanoglu'nun yaptigin adi baskanliksa essegin kuyrugundan da gramafon ignesi olur.

Muharrem Usta, parasi ile baskan olmus biri. Iho ise söyledigi yalanlar ile.

Agaoglu en azindan daha profesyonel bunlara göre.

Ama mesela ücünün de ortak noktasi sike konusunda ölü taklidi yapmalari, süreci yokusa sürmeleri, sikeyi perde arkasindan koruyanlarla ortak hareket etmeleri.

AMA HER BIRINE SORSAN SIKEYLE EN IYI O MÜCADELE ETMISTIR. Yersen tabi.

Kisacasi parasi olan, siyasi iliskileri olan, mevcut hükümetle siki fiki daha cok her kimse o baskandir bizde.
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 25.07.2020, 12:14.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• "Usta ve Hacıosmanoğlu" cümlesi her kurulduğunda buzullar 1 cm daha eriyor arkadaşlar. Bundan yıllar sonra torunlarınız küresel ısınmanın sebebini sorarlarsa söylersiniz.

Yorum

• Sadri Sener'den sonra takimin gordugu en iyi baskan. Aradaki iki isme baskan denebilir mi? Ondan bile emin degilim. Bazi arkadaslar siyasi gorusu ya da adamcilik hastaligi yuzunden tantana yapmasin. Baskanin 3 yil daha kredisi var. Takimin nerelerden su anki seviyeye ne kadar kisa surede geldigini biliyoruz. Bu sezon perde arkasinda baska neler dondu bilmiyoruz fakat Basaksehir 4 senedir sampiyonluk potasindaydi. Sistemli, sabirli bir sekilde ilerleyerek bu gunlere geldi. 10 yilda 1 cikislarla, hadi geldim hemen sampiyon olayim, olmuyor. Sureklilik cok daha onemli. Bjk icin bile ayni sey gecerliydi. Senol Gunes'in sampiyon yaptigi kadro bir kac yilin emegiydi. Hoca tercihinin cok onemli oldugunu dusunuyorum, iyi bir hoca seneye bizi 3-4 hafta onceden sampiyon ilan eder.

Yorum

• Sadri şener'in son donemi felakettir, borcun başlangiçidir. Şampiyonlar liginden gelen parayi çarçur etti, iyi yerli oyunculari kaybetti, yerlerini dolduramadi. şenol güneş'i gönderip takimi haciosmanoğlu'na birakti.

sürekli şikayet etti, demirören'e oy vererek tüy dikti.

En kötüsü de ben şampiyonluk aldim diyerek kendini kaf dağinin ötesine koydu, takimi egosu altinda ezildi.

Niyetle alakali yanlişlar beni daha çok etkiliyor.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 25.07.2020, 21:48.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri şener'in son donemi felakettir, borcun başlangiçidir. Şampiyonlar liginden gelen parayi çarçur etti, iyi yerli oyunculari kaybetti, yerlerini dolduramadi. şenol güneş'i gönderip takimi haciosmanoğlu'na birakti.

sürekli şikayet etti, demirören'e oy vererek tüy dikti.

En kötüsü de ben şampiyonluk aldim diyerek kendini kaf dağinin ötesine koydu, takimi egosu altinda ezildi.

Niyetle alakali yanlişlar beni daha çok etkiliyor.
                Sadri Şener in ilk dönemi de rezalet.
                Çok büyük kumar oynadı ilk dönem tuttu ikinci dönem tutmadı.
                Masaya kulübün geleceğini koyarak kumar oynanmaz.

Yorum

• Sadri Şener'in Brozek kardeşleri getirmesi bile istifa sebebi olmalıydı.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Hangi hocayı getirirsen getir stopersiz, orta sahasız şampiyon olamaz. Ha bir de üçüncü forveti Koray olan da mümkün değil. Bunları halledemeyeceksek boşuna isimli hocalara para bayılmayalım.

Yorum

• Uğurcan acilen satılmalı, ikinci Ömür vakası yaşanmamalı.

Bu konulara şöyle yaklaşacaksın, atıyorum 15 milyon teklif var bu adama, bu adam başka takımda olsa senin gidip 15 milyon euro para verip satın alma imkan ihtimalin var mı? Yok. Satmamanın da bundan hiçbir farkı yok. Bizim 15 milyon euroluk futbolcu oynatma şansımız yok. En pahalı futbolcumuz 5 olacak, hadi bilemedin 10 olacak. Üstünü edeni direkt göndereceksin.

Bak Ömür'de artistlik yaptık şimdi geçmiş olsun, Usta 15-20'ye bugün istesem bugün satarım diyordu, satmadı şimdi 5'e belki bulursun alıcı. Türkmen'i ben hiçbir zaman beğenmedim, fakat bir ara fena olmayan teklifler var deniyordu, satmadık, 2 seneye PTT'ye geçiş yapar.

Bizde genç futbolcu kendini geliştirir diye yanlış bir algı var. Halbuki belli olmuyor işte, hatta çoğu zaman bir şeyler oluyor ve geriye gidiyorlar. Genç olunca adam 1 oynuyorsa herkes onu 3 görüyor, tam o dönemlerde satacaksın.

Memlekette Trabzon hep futbolcu madeni olarak görülür, Gökdeniz'den sonra bizden kariyeri boyunca iyi oynayan bir topçu çıktı mı? Yok. 20 yıl geçti üzerine.

Zaten sen sat, çok büyük ihtimalle 2-3 yıla sattığın adam tutunamayıp sana bedavaya geri dönüyor. Özellikle Galatasaray çok yaptı bunu.

Yusuf transferinde ben kızdım çünkü onun üzerinden finansal olarak kâr ettik iddiaları oldu, halbuki futbolcu sattı yani finansal bir başarı değildi bu. Fakat bu satmasına karşı olduğum anlamına gelmez. Hatta tebrik ve teşekkür ediyorum, çok doğru ve belli açılardan cesaret gerektiren bir hamleydi.

Taraftar da bu konuda başkana destek vermeli ve ayak bağı olmamalı.

Yorum

• Seneye takimi sampiyon yapip ridvan'in programina çikmayi reddet, herşey düzelsin.

Yorum

• Usta ve İho kulübün içine etti utanmadan savunan tipler var...Maaşlı çalışanı olsan bu kadar uğraşmazsınız bu adamları savunmaya.Bu kulüpte gördüğüm en berbat başkan sıralamasında 1.İho 2. Ustadır.
                          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seneye takimi sampiyon yapip ridvan'in programina çikmayi reddet, herşey düzelsin.
                            Adamin ridvanla yakin iliskisi var. Ilginc bi sey. Programa çikti mi yakinda bilmiyorum ama telefonla konusuyoruz diodu ridvan.

Ilginç. Bir takimi nasil stresleriz deselerdi 8 macta trabzonda kal takimin her antrenmanina gel , biz sampiyon olacagiz de diye aciklamalar yapin derdim.. o yuzden baskana giydirmek serbest artik.

Son şansi zaten hoca. Bu da tutmazsa Trabzona komazlar. Yeni sezonu alalim sunger cekelim. Olan oldu.

Yorum

• Destekledim ama bitti artık. Gördük ne olduğunu bununda.

Maçlarımızda yanında gözüken biri vardı başkanın, AKP'li , hani başkana bırak golf'u gel başkan ol diyen ve onu başkan yapan işte o şahıs ibfk'nın şampiyon olmasına sevinmiş!!!! hemde Anadolu takımı diyor ibfk'ya!! Bi fotoğraf vardı ya şehir yanarken takım otobüsü ruh gibiydi işte onun cevabını buldum ben.

Şimdide aynı akp dedi ki avcı'yı hoca yap oda emirleri yerine getiriyor.

Geçmiş olsun.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• 8. Kusatmaymiş. Abi niye kullaniyosunuz? Bu rakipleri daha da hirslandiriyor. Fenerli topcu az mi? Caktirmadan cakacaksin. Erol Bulut mac onu ne diyordu hic bahsetmedi dusmanliklarindan. Icten ice yanıyordu agzindan laf cikarmadi Ts iyi falan filan.

Ustüne basakin stadi bombos rakip cikiyor motive olamiyor. Ya gitti işte. Virus belasina

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X