Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar komik olmayı deneme,fikrini yaz.Benim yazdıklarım ortada,ona ekleme veya çıkarma yapacak kadar zeki olduğunu mu sanıyorsun?
    Değilsin.
    haklisin ustayi savunacak osman ozkuyluyu hoca olarak isteyecek cimsiri sportif direktor yapacak zekaya erisemedim daha ..umutsuz vakasin..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haklisin ustayi savunacak osman ozkuyluyu hoca olarak isteyecek cimsiri sportif direktor yapacak zekaya erisemedim daha ..umutsuz vakasin..
      Senin bu konularda yorum yapacak bir şeylerin varsa onu yaz,zekanı göster.Biz de helal olsun demeyi bilelim,yoksa başkalarına sataşarak ancak kendini komik duruma düşürüyorsun.

Ben yazdığım şeylerin sebep-sonuç ilişkisini kurabildiğim için rahatça yazıyorum ve savunuyorum.
      SEN DE AYNISINI YAP.
      • Memento mori

Yorum

Senin bu konularda yorum yapacak bir şeylerin varsa onu yaz,zekanı göster.Biz de helal olsun demeyi bilelim,yoksa başkalarına sataşarak ancak kendini komik duruma düşürüyorsun.

Ben yazdığım şeylerin sebep-sonuç ilişkisini kurabildiğim için rahatça yazıyorum ve savunuyorum.
        SEN DE AYNISINI YAP.
        Şu yazdiklarini fikir olarak degerlendiriyorsan ve birde ciddi ciddi cevap istiyorsan enteresan.senelerdir inatla kayitsiz sartsiz ustayi desteklemenden nasil bir vizyona sahip oldugun belli oluyordu az cok da osman koylu hoca sportif direktor cimsir falan yazip birde bunu zeka urunu olarak gostermek pes almayayim ben oyle zekayi .forum yoneticisi olsam forumu trollemekden banlarim seni o derece bu artik pacalarindan
        vizyonsuzluk akiyor zeka kupu arkadasim!!
        senle ve yazdiklarinla makara yapmakdan oteye birsey gelmiyor elimden şaka gibisin hakikaten .Hadi Allah carsina pazar versin simdi vaktim kiymetli ,forumda milletin zekasini sorgulayacak en son kisi olabilirsin ama ozguvenine hayranim ,bu engin fikirlerinden eksik birakma lutfen bizi
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu yazdiklarini fikir olarak degerlendiriyorsan ve birde ciddi ciddi cevap istiyorsan enteresan.senelerdir inatla kayitsiz sartsiz ustayi desteklemenden nasil bir vizyona sahip oldugun belli oluyordu az cok da osman koylu hoca sportif direktor cimsir falan yazip birde bunu zeka urunu olarak gostermek pes almayayim ben oyle zekayi .forum yoneticisi olsam forumu trollemekden banlarim seni o derece bu artik pacalarindan
          vizyonsuzluk akiyor zeka kupu arkadasim!!
          senle ve yazdiklarinla makara yapmakdan oteye birsey gelmiyor elimden şaka gibisin hakikaten .Hadi Allah carsina pazar versin simdi vaktim kiymetli ,forumda milletin zekasini sorgulayacak en son kisi olabilirsin ama ozguvenine hayranim ,bu engin fikirlerinden eksik birakma lutfen bizi
          Senin gibi insanları anlamıyorum gerçekten.
          Muharrem Usta'nın başarısız olmasının ardında yatan içerden ihaneti yazıyoruz,aldığı ve bıraktığı kadro da ortada,eğer yanlış bir Hoca tercihi olmasa daha iyi olacağını da düşünüyorum.

Ama başarısız olduğunda bunun bedelini ödedi ve kendi cebinden yaptı bunu.Muharrem Usta'nın Trabzonspor'a yaptığı katkılar ortadadır.
          Kulüpte kurumsallaşma için bir çok şey yaptı ama Trabzonspor'u kendi malları sananlara kurban edildi.
          İsimleri de ortada Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen.

Ama bak burada Osman Özköylü ismini yazdığım için trollükle suçlayan ve zekamı küçümseyen sen benim yazdığım ismin onda biri bile kadar başarısı/kariyeri olmayan Ünal Karaman'ı ve ardından da Hüseyin Çimşir'i getiren Ahmet Ağaoğlu'nu savunuyorsun.

O kadar saçma ki yaptığın,o kadar büyük bir hırsla her yazılana saldırıyorsun ki kendi trollüğünü ve zeka seviyeni ortaya koyuyorsun.

Ne demeliyim bilemiyorum,aslında sen ve senin gibi insanları her gün yazarak belli bir bilinç seviyesi çıkarmadığımız sürece maalesef Ahmet Ağaoğlu,Ünal Karaman ve benzeri ortalama zeka sahipleri bu kulübü çiftliğe çevirecek.
          • Memento mori

Yorum

• Ustayı sırtından pıçaklamişle. Vay vay vay vay vay. Bütün dünya ustaya karşıymış anasını satayım. Önüne gelene 4-5 milyon euro dağıtan adamı harcamışlar, duy da inan.

Yorum

Senin gibi insanları anlamıyorum gerçekten.
              Muharrem Usta'nın başarısız olmasının ardında yatan içerden ihaneti yazıyoruz,aldığı ve bıraktığı kadro da ortada,eğer yanlış bir Hoca tercihi olmasa daha iyi olacağını da düşünüyorum.

Ama başarısız olduğunda bunun bedelini ödedi ve kendi cebinden yaptı bunu.Muharrem Usta'nın Trabzonspor'a yaptığı katkılar ortadadır.
              Kulüpte kurumsallaşma için bir çok şey yaptı ama Trabzonspor'u kendi malları sananlara kurban edildi.
              İsimleri de ortada Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen.

Ama bak burada Osman Özköylü ismini yazdığım için trollükle suçlayan ve zekamı küçümseyen sen benim yazdığım ismin onda biri bile kadar başarısı/kariyeri olmayan Ünal Karaman'ı ve ardından da Hüseyin Çimşir'i getiren Ahmet Ağaoğlu'nu savunuyorsun.

O kadar saçma ki yaptığın,o kadar büyük bir hırsla her yazılana saldırıyorsun ki kendi trollüğünü ve zeka seviyeni ortaya koyuyorsun.

Ne demeliyim bilemiyorum,aslında sen ve senin gibi insanları her gün yazarak belli bir bilinç seviyesi çıkarmadığımız sürece maalesef Ahmet Ağaoğlu,Ünal Karaman ve benzeri ortalama zeka sahipleri bu kulübü çiftliğe çevirecek.
              Usta'nın katkıları kısmından sonrasına bakamadım..Ne katkısı oldu kardeşim bi örnek versene..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ustayı sırtından pıçaklamişle. Vay vay vay vay vay. Bütün dünya ustaya karşıymış anasını satayım. Önüne gelene 4-5 milyon euro dağıtan adamı harcamışlar, duy da inan.
                Bizde kel ölür, badem gözlü olur. Kör ölür, sırma saçlı olur. Öyle uçuk bi camia.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ŞU HABERİ BURAYA DA KOYAYIM:

HAKAN ŞÜKÜR: Ben nereye gittim, nerede bulunduysam benden önce orada Emre Belözoğlu ve Okan Buruk (Başakşehir teknik direktörü) vardı. Onlar el üstünde tutulurken ben neden bu haldeyim?

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sa...n-bir-de-hakan

Normalde BU HABERLE Okan-Emre ve Götsel ülkeden kaçmalıydı...
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Muharrem usta göreve geldiğinde Trabzonspor tarihinin açık ara en kötü başkanı olan İHO ( hatta Türk futbol tarihinin en kötü başkanlık performansı da denebilir bence ) dan görevi almış ve çürümüş bir klüp eline verilmişti.

Hataları vardı ama adama rezil yönetti yakıştırmaları ağır kaçıyor.

Üstelik görevde kaldığı dönem Anadolu takımları ve 3 büyüklerin son 10 yılda ki en iyi kadrolarının olduğu zor bir dönemdi ve adamın elinde bolca vasat çöp futbolcu vardı. Türkiye ligi her zaman aynı kalitede standart seviyede değildir. Bu sene fb bjk gs nin elinde o dönemki kadrolar olsa belki yine 5. fln olacaktık.

Tarihin en kolay şampiyonluk alınması gereken sezon bu sezondu ve tamamen yönetim hatasıyla ( saha dışı faktörleri hesaba katmıyorum ordada yönetim suçludur hakkını savunacaksın ) verdik şampiyonluğu.

Ama size göre Ağaoğlu süper Usta rezil.

Emin olun aralarında çok fark yok. Ağaoğlu abartıldığı kadar iyi değil Ustada burda yazılanlar kadar kötü değildi. Hatta sabredilseydi bence uzun vadede daha iyi olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ustayı sırtından pıçaklamişle. Vay vay vay vay vay. Bütün dünya ustaya karşıymış anasını satayım. Önüne gelene 4-5 milyon euro dağıtan adamı harcamışlar, duy da inan.
                      Onun yönetiminde olup da ona karşı kupalara haciz getirilirken Trabzonspor avukatına bu haciz işlemine karşı hiç bir şey yaptırmayanlar
                      Bero'nun transfer taksidinin son ödeme gününü bilerek geçirtip, FIFA'ya atılması gerekirken atmadıkları e-maille kulübe transfer cezası aldıranlar
                      Trabzonspor'un TFF'de kazandığı Özer Hurmacı ve Aykut Demir davasına Sadi Tekelioğlu'nu gönderip,yalan ifade ile bize ceza aldıran,
                      Ekici transferi için şikeci başına söz verenler,
                      Kartal'daki benzinlik ruhsat sorununu çözdüğü için Usta'yı şikayet edenler,
                      Usta'nın karşı çıkmasına rağmen İHO dönemindeki tazminatı sebep göstererek Ersun Yanal'ı kulübe Hoca yapanlar,
                      Usta'nın ısrarla yabancı Hoca isteğine rağmen Rıza Çalımbay'ı getirtip ve ilk yenilgisinde istifa eden hainlerden 3'ü Ağaoğlu yönetiminde

Bir başka Usta düşmanı,Trabzonspor'a şikeci deme cüretini gösteren Ali Sürmen de Ağaoğlu'na destek veriyor.

Bu senin için yeterli mi?
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta'nın katkıları kısmından sonrasına bakamadım..Ne katkısı oldu kardeşim bi örnek versene..
                        Trabzonspor taraftarısınız ve daha yeni yaşanan olaydan haberiniz yok,öyle mi?
                        Muharrem Usta yönetiminde olup da onu zor duruma düşürmek için her türlü ihaneti yapan kişilerin büyük bir hırsla ona açtıkları dava konusu 38 milyon TL tutarında alacağını hibe etti.

Ve kulüp de ona teşekkür etti.

Diğer yaptıkları:

Kartal arazisindeki petrol istasyonu ile ilgili ruhsat ve alacak sorununu çözdü ve kulübe kalıcı gelir sağlandı
                        61 Cell gibi yüzyılın projesi,
                        Macron forma anlaşması,
                        tarihimizin en yüksek gelirli QNB göğüs sponsorluğu,
                        VESTEL ile stad ismi konusunda anlaşma yapması birileri tarafından engellenince,Medical Park sponsorluğu ile 30 milyon Euro vermesi.

Sosa gibi dünya yıldızını takımımıza kattı,
                        tarihimizin en iyi kadrolarından birini bıraktı
                        Abdülkadir,Yusuf Yazıcı,Uğurcan ve Cafer gibilere verilen fırsatı ve döneminde alt yapıdan en çok futbolcu katan başkan olması

Sosyal medya ekibini kurması ve sosyal medyada kulübe çağ atlatması.O milyar kere izlenen reklamları onun kurduğu departman hazırladı.
                        Ve bunları Türkiye'nin belkide en sıkıntılı dönemlerinden birinde yaptı,Suriye sorunu,içerde bombaların patladığı,hendeklerin kazıldığı,15 Temmuz darbesinin yaşandığı ve bize büyük zararı olan döviz kuru atağının olduğu dönemde.

Belki de en önemlisi onu sırtından vuran hainlere rağmen.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak TS Cenk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://www.youtube.com/watch?v=ymFKY69FEA0

Başkanın geçenlerde trt sporda yaptığı açıklamalar efsane gerçekten

daha 1. dakikada yaptığı açıklama :

Biz hoca değişikliği yapmadık. Ünal Karamanı gönderdik yardımcısını getirdik bu hoca değişikliği sayılmaz.

Gerçekten dahiyane bir bakış açısı..
                          Ocak ayinda roportajda , adam ıkındı sıkındı bir türlü hocayi kovdugunu mu yoksa hocanin istifa mi ettigini soyleyemedi.

Fatih Terimin milli takimdaki toplantilarina benzedi. 20 dk konuşup kimse bi sey anlayamıyor.

O zaman böyle konusuyorsa Anladigimiz Baskan Hocayi sutladi kovdu. Yani hocayi kovdum ben salagim diyemiyor lafi geveliyor. Dahiyane.

Ağaoğlu inanci kaybetti. Sirf kredilere kefil oldugu icin kalamazsin. Git siyasiye söyle bir kolaylik yaparlar. Yoksa 3 sene icinde daha kotu bir durumda kalcaz. Daha agir krediler olacak.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ŞU HABERİ BURAYA DA KOYAYIM:

HAKAN ŞÜKÜR: Ben nereye gittim, nerede bulunduysam benden önce orada Emre Belözoğlu ve Okan Buruk (Başakşehir teknik direktörü) vardı. Onlar el üstünde tutulurken ben neden bu haldeyim?

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sa...n-bir-de-hakan

Normalde BU HABERLE Okan-Emre ve Götsel ülkeden kaçmalıydı...
                            Önceden yan yana olan herkes kaçmak zorunda kalsaydı, ortada siyaset yapacak kimse kalmazdı. O yüzden şimdi sövebilenler aklanmış sayılıyor
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizde kel ölür, badem gözlü olur. Kör ölür, sırma saçlı olur. Öyle uçuk bi camia.
                              Yeter ki kulüp biraz karışsın

Yorum

Onun yönetiminde olup da ona karşı kupalara haciz getirilirken Trabzonspor avukatına bu haciz işlemine karşı hiç bir şey yaptırmayanlar
                                Bero'nun transfer taksidinin son ödeme gününü bilerek geçirtip, FIFA'ya atılması gerekirken atmadıkları e-maille kulübe transfer cezası aldıranlar
                                Trabzonspor'un TFF'de kazandığı Özer Hurmacı ve Aykut Demir davasına Sadi Tekelioğlu'nu gönderip,yalan ifade ile bize ceza aldıran,
                                Ekici transferi için şikeci başına söz verenler,
                                Kartal'daki benzinlik ruhsat sorununu çözdüğü için Usta'yı şikayet edenler,
                                Usta'nın karşı çıkmasına rağmen İHO dönemindeki tazminatı sebep göstererek Ersun Yanal'ı kulübe Hoca yapanlar,
                                Usta'nın ısrarla yabancı Hoca isteğine rağmen Rıza Çalımbay'ı getirtip ve ilk yenilgisinde istifa eden hainlerden 3'ü Ağaoğlu yönetiminde

Bir başka Usta düşmanı,Trabzonspor'a şikeci deme cüretini gösteren Ali Sürmen de Ağaoğlu'na destek veriyor.

Bu senin için yeterli mi?
                                Ve sen de bu esnada kulübün başkanlığını yapıyorsun.
                                Bu kulübe her başkan olan karşısında engelleri göze alarak koltuğa oturur. Hacıosmanoğlu başarısız olduğu için sen oturdun ve onun sıçtığı yer de sen de geri durmayıp sıvazladın. Kulüp ekonomi yönünden uçuruma giderken 33 yaşında ki Burak'a 5 milyon euro yıllık maaş veren adam sabahtan akşama kadar maval okusa ne yazar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X