Başkanın konuşmalarından anlaşılan Uğurcan gönderilecek. Eğer spikerin yorumuna nezaketen cevap vermediyse Erce'ye de bayağı güveniyorlar. Gelecek sezon için en büyük tehlikelerden biri Erceye güvenmek olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın konuşmalarından anlaşılan Uğurcan gönderilecek. Eğer spikerin yorumuna nezaketen cevap vermediyse Erce'ye de bayağı güveniyorlar. Gelecek sezon için en büyük tehlikelerden biri Erceye güvenmek olacak.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErce iyi kaleci ama Uğurcandan sonra tekrar yan toplarda sıkıntı yaşarsak canımız yanabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ömür, Sorloth ve Uğurcan arasında birini gönderme şansım olsa bu tereddütsüz Ömür olurdu. Şayet 15 milyon euroluk bir satış bizim için yeterliyse ve Ömüre bunu veren varsa bu sene satılması gereken bence Ömür. Uğurcan bir yıl sonra da satılabilir.
Bu arada başkanın bir kişi gidecek sözünü yanlış anlayanlar olmuş. Bu üç futbolcumuzdan birinin gideceğini anladım ben. Sosa ve Novak için birşey söylemedi. Onların zaten 15 milyon üstü bir gelir getirme ihtimali olmadığından bu listede değiller.
En azından öldük bittik demeden seneye üzerine koymaya çalışacağımızı teyit ettik bugün. Max 6 transfer yapacağız dedi. Şayet 4 net isim alınırsa bence yeterli olur. Ama protokol yaptık dediği kişiler (4 protokol varmış) ikinci lig topculariysa seneye yedek kulubemiz yine ilk 11e yardımcı olmaz.
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim çıkardığım sonuçlar;
-men cezası kalkmayacak.
-novak gidiyor.
-uğurcan satılacak.
-çimşir kupa finaline kadar kalacak sonra yollar ayrılacak.
-5 değişikliğe uygun kadro kurulacak.
-sosa hala belirsiz. (bence gidici)
Novak Sikebahce ile ön protokol yaptı zaten gitmişti...
Uğurcan Satılacak gibi inşallah bu isim ömür olur ama zor...
Aynen Hüseyin Hoca gidecek bu kesin...
Sosa belirsiz zaten bizden fazla para veren olmaz gibi ya bizde kalır ya ülkesine döner biraz eşine bağlı bu durum...
Bende bunları çıkarttım bakalım...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMen cezası kalkmayacak bu belli oldu...
Novak Sikebahce ile ön protokol yaptı zaten gitmişti...
Uğurcan Satılacak gibi inşallah bu isim ömür olur ama zor...
Aynen Hüseyin Hoca gidecek bu kesin...
Sosa belirsiz zaten bizden fazla para veren olmaz gibi ya bizde kalır ya ülkesine döner biraz eşine bağlı bu durum...
Bende bunları çıkarttım bakalım...karısını instagramdan takip ediyorum çok mutlu ve güzel zaman geçiriyor. dün cimilli ibo eşliğinde horon tepiyordu
iş tamamen sosada. çocukları teolde okuyor, karısı da mutlu hatta anne babası bile trabzonda sosanın ama sosayı veron başkanı olduğu kulübe çok istiyor. arjantinli topçular genelde bu konuda duygusallar tevez bile gayet piyasası varken arjantine dönmüştü.
ömürü sağlam bi hocayla da görmek lazım bence. ben umudu kesmedim ondan daha.
uğurcanı çok sevsem de önünü kesmemek lazım, gittiği takımın maçlarını takip edeceğim fırsatım olursa. o yüzden üzülmüyorum avrupada 1 takımım olacak
yusuf için lille gibi kötü ve bencil takımı izledim bu sezon 10 maç falan. rezil bir takımdı.En son romeikaa tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 18:07.
Yorum
-
Programı izlemedim ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla başkan 2.liği başarı saymış, başakşehirin şampiyonluğunu kabullenmiş, novak gibi bir futbolcuyu rakibine kaptırmayı başarmış. Şu an 2010-2011 dağılamasını yaşayacağımızı hissediyorum.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiş sosanın karısına kalsa kesinlikle kalırdı sosakarısını instagramdan takip ediyorum çok mutlu ve güzel zaman geçiriyor. dün cimilli ibo eşliğinde horon tepiyordu
iş tamamen sosada. çocukları teolde okuyor, karısı da mutlu hatta anne babası bile trabzonda sosanın ama sosayı veron başkanı olduğu kulübe çok istiyor. arjantinli topçular genelde bu konuda duygusallar tevez bile gayet piyasası varken arjantine dönmüştü.
ömürü sağlam bi hocayla da görmek lazım bence. ben umudu kesmedim ondan daha.
uğurcanı çok sevsem de önünü kesmemek lazım, gittiği takımın maçlarını takip edeceğim fırsatım olursa. o yüzden üzülmüyorum avrupada 1 takımım olacak
yusuf için lille gibi kötü ve bencil takımı izledim bu sezon 10 maç falan. rezil bir takımdı.
Ömür'ün daha fazla gelişme sağlayacağını pek zannetmiyorum ben şut atmasını öğrenmesi lazım önce ve çok güçsüz...
Uğurcan tabiki gitsin de izleyelim...
Lille çok kötü bir takım bende bir kaç maçını takip ettim ama Yusuf için hiç sarmadı...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bu yılı kimse başarılı göremez. Olaya sportif bakmayacaksın. Eğer başakşehir gibi projeye karşı başakşehirle ilişkilendirilebilecek isimleri, kurumları korumak adına kamuoyu yaratmadınız. Gs kadar olamadık. Sonra da şöyle büyüğüz böyle büyüğüz diyoruz. Ayrıca lig bitmeden böyle programa da gerek yoktu. Bizim gazımızı mı alıyorlar?YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir hakkında söylediği üstü kapalı cümleler haricinde, taraftarı tatmin edebilecek bir söylemini duymadık. UEFA cezası ilk geldiğinde medyaya olumlu hava pompalamışlardı ama dile getirdiği argümanlar cezanın kalkacağına dair bir ışık sunmadı. Teknik adam değişikliği yapmadık sözüyle de komik duruma düştü. Üstüne puan ortalaması üzerinden Hüseyin Hoca’yı başarılı görmesi de cabası. Hüseyin Hoca görevi bıraksa değil Süper Lig, 1.Lig’den dahi teklif alamayacağını biliyordur. Ha ileride yeniden kendini ispat ederse her şey olabilir. Uğurcan’ın gidişi kesinleşmiş gibi duruyor başka türlü oyuncuların maaşlarını ödeme şansımız yok ancak Şampiyonlar Ligi’ne katılabilseydik belki işler değişirdi. Transferler konusunda büyük bir beklentim yok. Özellikle yerli olarak anlaşılanlar arasında Süper Lig seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak kupa finali öncesinde takıma sahip çıkması zaten beklenen bir durumdu. Lâkin teknik ekip değişikliği ancal ligin ardından kupa da gittiği takdirde mümkün gözüküyor. Daha önce de söylediğim üzere takım hepimizi şaşırtır ve kupayı kazanırsa Hüseyin Hoca’yı göndermeleri çok zor...
Balatayı mı değişirsin arabayı mı diyerek hüseyin hocaya balata benzetmesi yaptı ve değişeceğini söyledi.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErceye güvenmek derken Erce kötü bir kaleci değil oda yurt dışı yapacaktır bir kaç seneye buda burda dursun...
Daha 1.ligdeyken izlenen topçu, başlangıç konumu olarak Uğurcan'ın çok üstünde. Uğurcan kaleyi ilk devraldığında Erce'nin yarısı kadar güven vermiyordu muhtemelen. Güvenmek lazım.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum